جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۰ فروردین ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۳ مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر سوال من در مورد پدرم هست سال ۹۷ با ضربان قلب ۳۸ به بیمارستان مراجعه کردن که پس از اون دستگاه پیس میکر گذاشته شده و همزمان هم انژیوگرافی صورت گرفته ولی ۲ تا از رگها باز نشده که همان زمان کاندید عمل بودن ،سال ۹۸ پس از ازمایش خون مشخص شد کراتین خون بالا حدود ۱.۷ بوده که برای سونوگرافی مراجعه میکنن چیزی مشاهده نشده الان هم هفته گذشته بدلیل بالا رفتن قند خون و از حال رفتن به بیمارستان مراجعه کردن دکتر قبلی که انژیو و پیس میکر رو انجام دادن گفتن الان هم همزمان با انجام شدن روند یکسری از ازمایشات و اکو میخوان انژیوپلاستی برای ۲ عروق کرونر انجام بدن و در صورت باز نشدن ۲ رگ عمل باز بای پس و با توجه به اینکه الان هم مقدار کراتین بالاتر رفته حدود ۲.۵ که اگر به همین صورت پس از بررسی دکتر کلیه احتمالا انژیوپلاستی دیگه صورت نگیره و مستقیم عمل بای پس رو انجام بدن ،
    جناب دکتر به نظر شما با توجه به قند خون،مقداری فشار خون پیس میکر و شرایط کلیه ریسک این عمل چقدر میتونه باشه ایا میتونه با این شرایط عوارض زیادی یا حتی خطرات دیگه ایی داشته باشه؟ و ایا بهتر نیست پس از تحت کنترل گرفتن مقدار کراتین و قند عمل بای پس صورت بگیره،اصلا شما برای این شرایط این عمل رو پیشنهاد میکنین ممنون از شما
    1. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۹ فروردین ۰( ۱ هفته پیش)
      ۶۵ سال سن
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۰ فروردین ۰( ۱ هفته پیش)
      با توجه به شرایطشان گزینه ی بهتر انجام بای پس است. اما در مورد زمان عمل بستگی به شدت تنگی های عروقی دارد. اگر پزشکشان صلاح می داند می شود مختصری عمل را عقب انداخت تا وضعیت کلیه و قند اصلاح شود ولی اگر تنگی های عروقی شدید باشند ممکن است تعویق عمل به صلاح نباشد
    3. نمایش سایر ۱ پاسخ
  • تصویر کاربر شکرالهی دوشنبه ۱۶ فروردین ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۴ مشاهده پرسش
    درود. پدر من متولد ۱۳۲۳هستن ک در سال ۹۷عمل شنت مغز شدن ک بعد از عمل دچار آلزایمر و حواس پرتی شدن.حدود یک سال و اندی ک دربستر بیماری افتادن وقادر ب حرکت و انجام کارهای شخصی نبودن. متاسفانه چندروز پیش ب علت کاهش اکسیژن خون ب بیمارستان مراجعه نمود ک اونجا متوجه شدن لخته خون بزرگی در ریه اش وجود داره و با انجام سونو از پاهاش گفتن ک لخته های متعددی در پاهاش وجود داره، دکتر معالج میگن به علت اینکه شنت مغزی هستند نمیتونیم دارویی برای از بین بردن لخته بهشون بدیم و از طرفی پزشک متخصص قلب میگن دارو بهشون بدن تا لخته ب قلبش آسیب نزنه . سوالمون از جناب دکتر اینه ک چه راه حلی برای پدر ما وجود داره ک به مغز آسیب نرسه .ممنون از پاسخ شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۶ فروردین ۰( ۲ هفته پیش)
      به هر حال شرایط ایشان خیلی خیلی حساس است. بهترین کار این است که با احتیاط داروی ضدلخته بهشان داده شود ولی در هر صورت در نظر داشته باشید که شرایط فعلی مثل یک شمشیر دولبه است تجویز دارو لخته ی ریه را از بین می برد و خطر مشکل قلبی ریوی را کم می کند ولی احتمال اینکه به مغز آسیب بزند هم هست
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۶ فروردین ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۵ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    پدر من حدود ۴ ماه پیش سکته کرد و بعد از مراجعه به بیمارستان تحت استنت گذاری و آنژیو پلاستی قرار گرفت نکته عجیب این بود که پدر من دو بار به فاصله ی یک روز تحت آنژیوپلاستی قرار گرفت و هر دو بار استنت گذاری از طریق رگ دست انجام شد .سونوگرافی که از دست ایشون گرفته شد کاملا عادی بود ولی پدرم یک ماه بعد دچار التهاب و درد شدید در در دستی که آنژیو شده بود شد. تشخیش اولیه به دیسک گردن بود ولی فیزیوتراپی و دارو های ضد درد اثری نداشتند. آیا این درد و التهاب به استنت گذاری ارتباطی دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۶ فروردین ۰( ۲ هفته پیش)
      نه با این فاصله از استت گذاری ارتباطی به آن دیگر ندارد
  • تصویر کاربر داودیان پنجشنبه ۲۸ اسفند ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۱۰ مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر. پدر من ۶۶ ساله دیروز آنژیو پلاستی شدن و در یک عدد از رگ های قلب) LAD) استنت دارویی گذاشته شده. و این کار از دست انجام شده. امروز مرخص شدن از بیمارستان ولی قسمت مچ دست و انگشتان هنوز تورم دارد ولی خونریزی ندارد. حدودا چند روز طول می‌کشد که این تورم از بین برود؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۸ اسفند ۹۹( ۱ ماه پیش)
      معمولن تا ۱۰ روز ممکن است این تورم باقی بماند
  • تصویر کاربر مهران پنجشنبه ۲۸ اسفند ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۸ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر سال ۹۷ در پی سکته قلبی ۲تا استنت و گرفتگی رگ برج ۵ سال ۹۹ ۱ استنت گذاشتم تمامه این مدت پلاویکس خوردم ۱دونه اما در پی نایابی و گرونی پلاویکس ۲ناه هست ماهه اول اسویکس و ماه دوم زیلت خوردم هردو برام حساسیت پوستی و کهیر داره چیکار کنم اولا واجبه حتما پلاویکس بخورم یانه و اینکه بینه اسویکس و زیلت کدوم بهتره و اینکه بهم گفتن میتونی روزی ۲تا قرص بریلاووس ۹۰ بخورم میشه کلا راهنماییم کنین سنم ۵۲ و قدرت قلبم ۵۰ درصد ممنون🙏
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۸ اسفند ۹۹( ۱ ماه پیش)
      حتمن باید این داروها ادامه یابد اگر مصرف پلاویکس سخت است استفاده از زیلت هیچ اشکالی ندارد
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۸ اسفند ۹۹( ۱ ماه پیش)
      همان زیلت کافی است
    3. نمایش سایر ۱ پاسخ
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۲۱ اسفند ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۲۴ مشاهده پرسش
    سال ۹۶ فنر گذاشتم نیروکاردین میخورم موقع راه رفتن ودویدن هیچگونه دردی ندارم لطفا چه تجویز میفرمایید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۱ اسفند ۹۹( ۱ ماه پیش)
      می توانید اهسته اهسته نیتروکاردین را قطع کنید
  • تصویر کاربر سمانه پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹( ۲ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۰ مشاهده پرسش
    با سلام . همسر من خرداد پارسال آنژیو شدن و دو تا فنر گذاشتن بعد از آنژیو همچنان کنی درد و احساس سوزش در قفسه سینه داشتن و بعد از ۶ ماه حمله قلبی داشتن و میزان آنزیم بالا بودکه مجدد آنژیو شدن و یه فنر دیگه گذاشتن دوباره بعد از ۳ ماه حمله داشتن و بازهم میزان آنزیم بالا بود . دیروز از سی سی یو با رضایت خودشون مرخص شدن دکترا میگن دوباره آنژیو بشن ، همسرم ۵۰ ساله هستن خواهش میکنم نظرتونو بفرمایید. علت این حمله بعد از دوبار آنژیو چی هست ؟اکو هم خوب بوده فشار و قند هم ندارن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹( ۲ ماه پیش)
      باید سی دی انژیوگرافی شان را رویت کنیم تا بشود در مورد جزییاتش نظر داد ولی گاهی شدت بیماری اولیه دخیل است
    2. تصویر کاربر سمانه پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹( ۲ ماه پیش)
      سپاسگزارم. سی دی رو چطور میشه ارسال کنم ؟ میشه ایمیل کرد ؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۹( ۲ ماه پیش)
      اگر تهران هستید حضوری بیاورید ببینیم اگر هم که مقدور نیست به یک فوق تخصص انژیوپلاستی در شهر خودتان ارسال کنید ببینند
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر فریبا جمعه ۱ اسفند ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۰ مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر… همسر من چندروز پیش آنژیوپلاستی کردن… مینور هستن… آیا نیتروکاردین براشون ضرر ندارد؟ و اینکه دکتر گفتن ۷ صبح و ۵ عصر باید بخوره… آیا باید ناشتا باشه؟ اشکال نداره ۱۰ صبح و ۸ شب بخوره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱ اسفند ۹۹( ۱ ماه پیش)
      خیر مشکلی نیست همان ساعتی که راحتند استفاده کنند
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۸ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۳ مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر من سه سال قبل سکته کردم ودربیمارستان استنت برایم گذاشتند.قرص بیزوپرولول ۲/۵ووالزومیکس وآسپرین ۸۰وآتورواستاتین مصرف میکنم.قبلا تحت نظرپزشک اعصاب وروان بوده ام وبرای استرس دارومصرف میکردم.قرص تری هگزی فنیدل وایمی پرامین .الان دوباره دچاراسترس شدید هستم ودکترم متاسفانه مسافرت طولانی مدت هستند.بزرگواری بفرمایید راهنمایی کنید چه داروهایی برای استرس مصرف کنم؟باتوجه به مصرف داروهای قلبی؟ازبزرگواریتون ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۸ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      همان تری هگزی فنیدیل و ایمی پرامین خوب هستند
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲۷ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۹ مشاهده پرسش
    ببخشید که باز مزاحم شدم دکتر
    یه قسمت از فیلم آنژیوپلاستی رو میفرستم لطفا نظرتون رو بگیدواینکه بنظر شما علت بیهوش شدن چی بوده؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۷ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      گاهی وقتها در حین انژیوپلاستی این حالتها پیش میاید برقراری حریان خون در برخی افراد به اریتمی منجر میشود که اگر برگردد موضوع مهمی هم نیست
درحال دریافت اطلاعات