دکتر محمد حسین نجفی

فیستول شریان وریدی (AV) اتصال غیر طبیعی بین یک سرخرگ و یک سیاهرگ است. به طور معمول، جریان خون از شریان ها توسط مویرگ های شما به وریدهایتان می رسد. مواد مغذی و اکسیژن در خون شما از طریق این مویرگ ها به بافتهای بدنتان وارد می شود. با فیستول شریان وریدی، جریان خون به طور مستقیم از یک شریان به ورید، با دور زدن برخی مویرگ ها وارد می شود. هنگامی که این اتفاق می افتد، بافت زیر مویرگ، خون مغذی کاهش یافته ای را دریافت می کند.

علائم فیستول شریان وریدی

فیستول شریان وریدی کوچک، در پاها، بازوها، ریه ها، کلیه و مغز شما اغلب هیچ علایم و نشانه ای نخواهند داشت و معمولا نیازی به درمان و نظارت توسط پزشک ندارد. اما فیستول شریان وریدی بزرگتر می تواند علائم و نشانه هایی را ایجاد کند:

تورم رگ پشت ساق پا– رگ های برآمده متمایل به رنگ ارغوانی که شما می توانید از طریق پوست خود آنها را ببینید، شبیه به وریدهای واریسی

– تورم در دستها و پاها

– کاهش فشار خون

– خستگی

نارسایی قلبی

فیستول شریان وریدی در ریه ها (فیستول شریان وریدی ریوی) یک بیماری جدی است و می تواند باعث موارد زیر شود:

✔ آبی رنگ شدن پوست

✔ چماقی شدن انگشتان

✔ سرفه خونی

فیستول شریان وریدی در دستگاه گوارش شما می تواند باعث خونریزی در دستگاه گوارش گردد.

علت فیستول شریان وریدی

علل فیستول های شریانی عبارتند از:

۱- کاتتریزاسیون قلبی

فیستول شریان وریدی ممکن است به عنوان یک عارضه ناشی از روشی به نام کاتتریزاسیون قلبی ایجاد گردد. در طول کاتتریزاسیون قلبی، یک لوله دراز نازک به نام کاتتر وارد شریان یا ورید ناحیه کشاله ران، گردن یا بازو می شود و از طریق رگ های خونی به سمت قلب هدایت میگردد.

اگر سوزن مورد استفاده در کاتتریزاسیون از شریان و ورید در طول مراحل عبور کند و شریان گشادتر گردد (اتساع)، این می تواند یک فیستول شریانی ایجاد کند که به ندرت اتفاق می افتد.

۲- آسیب هایی که پوست را سوراخ می کنند.

فیستول شریانی ناشی از زخمممکن است یک فیستول شریانی پس از آسیب ناشی از سوراخ شدن پوست مانند اصابت گلوله یا زخم چاقو توسعه یابد. این اتفاق زمانی رخ می دهد که زخم شما در قسمتی از بدنتان که در آن مکان یک ورید و شریان در کنار هم قرار دارند، ایجاد شود.

۳- به دنیا آمدن با یک فیستول شریان وریدی

برخی از افراد با یک فیستول شریان وریدی (مادرزادی) به دنیا می آیند. اگر چه علت دقیق آن هنوز مشخص نیست، در فیستول های شریانی وریدی مادرزادی شریان ها به درستی در رحم رشد نمی یابند.

۴- اختلالات ژنتیکی

فیستول شریان وریدی در ریه ها (فیستول شریانی ریوی) می تواند با یک بیماری ژنتیکی (بیماری اوسلر وبر-راندو که همچنین با عنوان تلانژکتازی خونریزی دهنده ارثی شناخته می شود) ایجاد گردد. اختلالات ژنتیکی سبب می شود تا رگ های خونی در سراسر بدن شما بصورت غیر طبیعی رشد یابند. این مورد به خصوص در ریه ها ایجاد می شود.

۵- ایجاد جراحی (روش فیستول AV)

افرادی که در مراحل آخر نارسایی کلیه می باشند ممکن است یک فیستول شریانی وریدی برای آسانتر انجام شدن دیالیز در این افراد با جراحی ایجاد گردد. اگر یک سوزن دیالیز برای چندین بار وارد ورید شود، ورید ممکن است زخمی شده ( اسکار) و تخریب گردد.

عوارض فیستول شریان وریدی

در صورت عدم درمان، یک فیستول شریانی می تواند منجر به عوارضی گردد که برخی از آنها می توانند جدی باشند.

نارسایی قلبی

نارسایی قلبی جدی ترین عارضه فیستول شریانی بزرگ است. از آنجایی که جریان خون شما با سرعت بیشتری از طریق فیستول شریان وریدی نسبت به یک مسیر عادی جریان خون از شریان ها، مویرگ ها و وریدها عبور میکند، پمپ های قلب شما برای جبران این افت فشارخون (نارسایی قلبی با خروجی بالا نامیده میشود) سختتر کار می کنند . با گذشت زمان، افزایش شدت و پمپاژ قلب شما می تواند عضله قلب شما را ضعیف کرده و منجر به نارسایی قلبی گردد.

لخته شدن خون

لخته پا یا لخته وریدیفیستول شریان وریدی در پاها می تواند باعث تشکیل لخته های خونی گردد که به صورت بالقوه منجر به ترومبوز وریدهای عمقی ( لخته در وریدهای پا )  که یک بیماری دردناک و بالقوه تهدید کننده حیات می باشد، می شود. اگر این لخته به ریه های شما حرکت کند، آمبولی ریوی ایجاد می کند. بسته به جایی که فیستول شما درآن قرار دارد، حتی می تواند به سکته مغزی منجر شود.

درد پا

فیستول شریان وریدی همچنین می تواند باعث درد در پاهای شما شده (درد پا هنگام راه رفتن ) و یا می تواند دردی که قبلا داشته اید را بدتر نماید.

⛔ خونریزی

ناهنجاری های شریانی ممکن است سبب خونریزی از جمله از دستگاه گوارش شوند.

فیستول شریانی چگونه تشخیص داده می شود؟

برای تشخیص فیستول شریان وریدی، پزشکتان با استفاده از یک گوشی پزشکی به صدای جریان خون در منطقه ای که او فکر می کند شما ممکن است فیستول داشته باشید، گوش می کند. جریان خون از طریق یک فیستول شریان وریدی ممکن است صدایی شبیه به صدای کلیک کردن و یا صدای دستگاه سوفل ایجاد کند.

اگر پزشک شما صدای سوفل دستگاهی می شنود، شما ممکن است تست های دیگری را برای تایید این صدا که توسط یک فیستول شریانی ایجاد می شود را انجام دهید. این می تواند شامل:

— سونوگرافی دوبلکس

سونوگرافی دوبلکس یکی از روش های رایج و بسیار موثر برای بررسی یک فیستول شریان وریدی در رگ های خونی پاها و یا بازوهای شما می باشد. در سونوگرافی دوبلکس، ابزاری به نام ترنس دیوسر بر پوست منطقه مشکوک فشرده میشود. مبدل امواج صوتی با فرکانس بالا تولید میکند که از سلول های قرمز خون جهش می یابد. سونوگرافی دوبلکس می تواند میزان سرعت جریان خون را با اندازه گیری سرعت تغییرات در هر گام ( تناوب ) تخمین بزند.

— توموگرافی کامپیوتری (CT) آنژیوگرام

سی تی آنژیوگرافیسی تی آنژیوگرافی اجازه می دهد تا پزشک متخصص قلب و عروق شما را بررسی کند تا اگر جریان خونی از کنار مویرگ ها میگذرد، آنها را ببیند. شما یک رنگ تزریقی دریافت خواهید کرد تا تصاویر CT قابل مشاهده شده و با حرکت دستگاه CT در اطراف شما تصاویری از عروق شما گرفته میشود تا پزشک تنگ شدگی را متوجه شود. این تصاویر پس از آن به یک کامپیوتر برای نمایش به پزشک ارسال می گردد.

— آنژیوگرافی رزونانس مغناطیسی (MRA)

اگر دکتر فکر کند که ممکن است شما یک فیستول شریان وریدی در یک شریان عمیق تر در زیر پوست خود داشته باشید، پزشکتان ممکن است یک MRI از شما بخواهد. این آزمایش اجازه می دهد تا پزشکتان بتواند بافت نرم بدن شما را ببیند.

از روش های مشابه تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) نیز میتوان استفاده کرد که شامل استفاده از یک رنگ خاص میشود که در ایجاد تصاویر از رگ های خونی شما کمک کننده خواهند بود. در طول MRI یا MRA، شما بر روی یک میز در داخل یک دستگاه لوله مانند طولانی که یک میدان مغناطیسی تولید میکند، دراز میکشید. دستگاه MRI با استفاده از امواج رادیویی و مغناطیسی تصاویری از بافت های بدن شما ایجاد میکند. با استفاده از تصاویر این آزمایش، پزشک شما قادر به دیدن فیستول شریان وریدی خواهد بود.

درمان فیستول شریان وریدی

این امکان وجود دارد که پزشک شما تنها بر فیستول شریانی تان نظارت داشته باشد؛ به خصوص اگر آن کوچک بوده و هیچ مشکل سلامتی دیگری ایجاد نکند. برخی فیستول شریانی وریدی کوچک به تنهایی بدون درمان بسته می شوند.

اگر فیستول شریانی وریدی شما نیاز به درمان داشته باشد، پزشک یکی از روش های زیر را به کار می برد:

✅ سونوگرافی با هدایت فشرده Ultrasound-guided compression

اگر شما یک فیستول شریانی وریدی در پاهایتان دارید که به راحتی در سونوگرافی قابل مشاهده است، درمان با فشرده سازی هدایت سونوگرافی ممکن است یک گزینه برای شما باشد. در این درمان، پروب سونوگرافی با فشرده سازی فیستول و جلوگیری از جریان خون، به رگ های خونی آسیب دیده کمک می کند.

این روش تنها در حدود ۱۰ دقیقه طول می کشد. اما این روش فقط برای حدود یک در سه نفر کار می کند.

✅ کاتتر آمبولیزاسیون Catheter embolization

در این روش، یک کاتتر در شریان نزدیکی محل فیستول شریانی شما وارد می گردد. پزشکان از اشعه ایکس و روش های دیگر تصویربرداری برای هدایت کاتتر به فیستول شما استفاده کرده و یک سیم پیچ کوچک و یا استنت در محل فیستول برای تغییر مسیر جریان خون قرار می دهند. بسیاری از مردم که کاتتر آمبولیزاسیون دارند در بیمارستان به مدت ۲۴ ساعت یا کمتر بستری میشوند و بعد از آن می توانند تمام فعالیت های روزانه خود پس از یک هفته مجددا از سر بگیرند.

✅ عمل جراحی

اگر فیستول شریانی وریدی بزرگ را نتوانند با کاتتر آمبولیزاسیون درمان کنند، ممکن است نیاز به عمل جراحی باشد. نوع جراحی شما بستگی به اندازه و محل فیستول شریانی، متفاوت است.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوگرافی

4/5 - (11 امتیاز)
دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    ۹۳۳۳۳ سوال قبلیم با این شماره بود و امکان پاسخ مجدد نبود. بنده 33 سال دارم و اکوی رجایی انجام دادم ای اف رو سی و پنج تا چهل گفتن. آیا نیازه حتما آنژیو انجام شه؟ این ای اف خطرناکه؟

    بارداری مضره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۱ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      بارداری غیرممکن نیست ولی نیاز به مراقبت جدی دارد، فعلا داروهای تجویزی را استفاده کنید، انژیو اورژانس نیست ولی انجام شود در تصمیم گیری های بعدی درمان کمک میکند. شما در این مرحله باید داروهایتان را استفاده کنید اگر علتی در انژیو پیدا شد ان درمان شود اگر هم نشد که داروها را بخورید و دوره ای اکو شوید تا کارکرد دوره ای قلب بررسی شودکه ایا بهتر می شودیا خیر
    2. تصویر کاربر مریم یکشنبه ۱۱ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      این ای اف خطرناک هست آقای دکتر؟ برای تنگی نفس به دکتر ریه هم مراجعه کنم با توجه به اینکه قبلا سابقه آسم هم داشتم.
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      ببینید کارکرد قلب به هرحال کم شده، خطر ناگهانی ندارد ولی بیماری جدی است و نیازمند پیگیری و درمان به طور خیلی منظم است. با مصرف مناسب داروها قابل کنترل است. بر اساس انچه می گویید بعید است تنگی نفس شما منشا ریوی داشته باشد و احتمالا علتش همین نارسایی قلبی است که البته به مرور و با مصرف داروها بهتر خواهد شد
    4. تصویر کاربر مریم یکشنبه ۱۱ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      می بخشید اقای دکتر استرس و عصبانیت باعث تشدید بیماری میشه؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      بله بهتر است از تنش و اضطراب دوری کنید برای شما مضر است
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر نسرین یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    آقای دکتر بنده الان مدت یک ماه هست افت فشار دارم ۵ سال هست تاکیکاردی سینوسی دارم متوهگزال استفاده میکنم۴۷.۵در MRIقلبی حفرات قلبم کوچیک هست دیابت هم دارم بیماری کبدی کلیوی هم دارم پروگراف استفاده میکنم سوال اصلی این هست علت افت فشار مربوط به قلبم و کوچیک بودن حفره ها هست یا الان wbcخون بالاست و عفونت ادراری درمان نشده دارم میتونن علتش باشند اکو و ام اد ای رو میفرستم موقع افت حالت تهوع سردرد گیجی و خواب آلودگی دارم تا شب چندین بار افت فشار دارم بعضی ادقات شبا هم افت فشار پیدا میکنم با سردرد بیدار میشم.باتشکر از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      قاعدتا حفره ی کوچک با وحود کارکرد مناسب نمی تواند توحیه کننده ی افت فشار باشد، ولی عفونت ادراری طولانی و التهاب خونی طبعا به افت فشار منجر می شود. توصیه ی من این است که اب و نمک به مقدار کافی استفاده کنید تا افت فشار پیدا نکنید، عفونت را هم فکری به حالش نزد متخصص عفونی کنید
  • تصویر کاربر رادمهر شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر
    لطفا نتیجه رو بهم اعلام کنید نگرانم نوزادم 7ماهشه سپاسگزارم روز و روزگارتون خوش در پناه حق
    1. تصویر کاربر رادمهر پنجشنبه ۱۰ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      در اکوی ایشان به بیماری های مادرزادی قلبی و پرفشاری شریان ریوی اشاره شده است. این مشکلی است که می تواند با گذر زمان خطرناک باشد و باید سریع تر به آن رسیدگی گردد و به نظر نیازمند جراحی قلب خواهد بود ولی برای توصیه ی دقیق و درمان بهتر لازم است حتما با یک متخصص قلب کودکان مشورت کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهروز شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    باسلام.بنده تصادف کردم و رفتم و از گردن تا زانو عمل شدم و طهال را خارج کردند و بعد از آن احساس دردپا کردم تا دوسال.بعداز دوسال رفتم به سراغ دکتر دیگری و عکس گرفتند.دیدند در پایم یک فنر وجود دارد که باقی گذاشتند و برنداشتند. آقای دکتر، الان دکتری که رفتم پیشش گفته اند عمل نمی شود چون خیلی مانده و اذیت میشوم. ناحیه وجود فنر در بالای زانو است و درست در ران.آقای دکتر چگونه می توانم این مشکل را حل کنم؟آیا می توانید عمل کنید و آن را بردارید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام جواب تین عکس و‌گزارشش رو بفرستین
    2. تصویر کاربر بهروز جمعه ۱۱ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام آقای دکتر وجود جسم خارجی که در ازمایش های و عکس های بنده رویت شده است .در تاریخ ۹۷.۲.۱ در گزارشات قابل مشاهده بود از ناحیه گردن تا زانو راست قرار داشته ولی دکتر بنده هیچ توجهی به آن نداشته وپزشک معالج بنده بجای توجه به جواب عکسها به بنده وارفارین تجویز کرده علت درد در ان ناحیه لختگی خون گزارش کرده منتها در تاریخ ۹۸.۱۲.۸ در مراجعات به پزشک وجود جسم خارجی .یا همان فنر .معلوم شده ‌و بنده تحت عمل جراحی قرار گرفتم قسمتی از جسم خارجی که از گردن تا کمر برداشته شده ولی در قسمت راست ران .بنده باقی مانده.دو تکه شده است که در عکسی برا شما فرستادم واضح است پزسک معالج گفته بخاطر چسبیدگی به رگ ‌قابل برداشته شدن ندارد. ولی بسیار برایم من دردناک و آزار دهنده هست بنابراین برای معالجه نیازمند یاری تان هستم .
      چکارکنم تا اون قسمت باقی باقی هم درمان شود؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      برای این جسم خارجی اگر راهی وجود داشته باشد روش جراحی است و با روش های مداخله ای عروقی توسط متخصص قلب امکان برداشت آن ممکن نیست. بهتر است با متخصص جراحی عروق مشورت کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Aziz سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 221 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر دکتر جان پدرم چند ماه پیش شما برای قلبش آمد گفتید برگردید الان ما شهرستان هستیم و به خاطر ریسک بالای پدرم و تمام شدن داروهاش نمی توانیم به تهران بیایم به نظر شما چکار کنیم آیا می توانیم اینجا اکو یا هر آزمایشی که شما بگوید انجام دهیم و برای شما ارسال کنیم تا خودتان به صورت آنلاین ویزیت کنید و تشخیص و دارو بنویسید؟
    الان نزدیک یک ماهه سردرد هم داره. لطفا خیلی ضروریه و خودش می خواهد حتما شما تشخیص دهید و دارو بنویسید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۹( 3 سال پیش)

      فعلا کاری لازم نیست و داروها را مرتب استفاده کنید ، بعد بهبود شرایط ان شاالله میبینمشون و فعلا اکو اورژانسی نیست

  • تصویر کاربر Amir جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    اقای دکتر من به انستا شما دایرکت فرستادم متاسفانه نخوندین من دیدم شما یکم‌دلتون به حال ملت میسوزه الان اینجا دارم درد دلم میگم آقای دکتر خلاصه وار میگم من avm شدید از پای سمت چپم دارم تا ناف شکمم پیش اقای دکتر ضفر قندی و کلانتر پدر رفتم نتونستن مشکل بیماریم حل کنن یا درمان بدن ما ایران چی کم داریم از علم اقای دکتر از شما تمنا و خواهش میکنم اینکه شما در مورد من و بیماریم راهنمایم بکنید و یا در مورد درمانم کمسیون بگیرن بین دکترا اقای کلانتر میگه وضعیتم نادره
    خواهش میکنم از شما من جووون 23 سالمه اگر من بیماری نادری دارم شماها جمع بشین و راه درمان منو پیدا کنید و اسوه بشید برا جهان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 3 سال پیش)
  • تصویر کاربر منصور یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 206 مشاهده پرسش
    با سلام : من از سال 83 دچار ناراحتی قلبی شدم در سال 84 اولین بار آنژیو کردم . این قضیه ادامه داشت . تا اینکه در سال 90 جراحی و پروتز گذاری در کمرم داشتم . از سال 92 پای من هر از گاهی شروع به ورم کردن کرد . که تا بالای زانو ادامه داشت . که از ورم نمی توانستم پای خودم را جمع کنم . از 92 به بعد ناراحتی قلبی من شدید تر شد که الان 2 استنت و 2 بالون دارم . اولین استنت روی LAD گذاشته شد . از سال 92 تا بحال حدود 12 بار بستری شده ام . چون گرفتگی رگ پیدا میکنم . و تنگی نفس شدید که پس از آنژیو پلاستی به روال اول بر میگردم از 97 ورم پای من شدید شد . که دکتر گفت ترمبوز کرده است . شهریور امسال بستری شدم . بعد از 15 روز کمی بهتر شد . سه ما طول نکشید . که درباره ورم کرد دی ماه بستری شدم . روی ساق ورم ندارد . روی پا و پشت ساق روم دارد و روی ساق پای راستم تقریبا نیمی از روی ساق پا قرمز هست که به کبودی میزند . دکتر گفت که باید جوراب واریس بپوشی همانطور که گفتید درد در هنگام بلند شدن دارم . از پزشکم علت را سوال کردم جواب داد که دریچه های لانه کبوتری ورید از کار افتاده . و کاری نمی شود کرد . و موضوعی را از خاطر بردم از حدود سال 94 پرش در پای راست هم پیدا کردم آنهم موقع خواب (ورم از آن موقع بیشتر شد ) که از مهر 97 شدت پیدا کرد که شهریور 98 اگر اشتباه نکنم دکتر اعصاب شربتی بنام ویسکانتن سافت داد که گفت هر شب قبل از خواب 3CC بخور تا شربت را میخوردم پرش نداشت . شدت پرش و تکانهای شدید بقدری است که نمی توانم بخوابم و باید از جا بلند شوم . این حالت خیلی برایم اعصاب خرد کن است . دکتر رک میخواستم ببینم درمان دارد . یه وقت از پذیرش بگیرم در ضمن مادرم واریس عمل کرده و من هم واریس دارم . راستی وزن من 90 کیلو که فقط 5 کیلو اضافه وزن داشته ام . محل نوشتن ایمیل را چون ندیدم اینجا مینویسم .mansour.abarghooee@gmail.com با سپاس و سلامتی تندرستی همینکه وقت گذاشتی و خوندی . شادباشی
    1. تصویر کاربر منصور دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)
      تصاویر مربوطه
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 3 سال پیش)

      سلام

      احتمالاً تنگی ورید همراه با نارسایی دارید

      به دکتر مجید معینی بیمارستان پارس مراجعه کنید

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر پریسا یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    کسی که efقلبش 30درصدباشه نیازبه عمل داره؟ باسلام کسی که efقلبش 30درصدباشه نیازبه عمل دارد؟.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

       سلام

      پاسخ شما داده شد

  • تصویر کاربر رها پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 185 مشاهده پرسش
    آیاقرص لیپوفیکس۲۰خواب آوره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      خیر

  • تصویر کاربر Kamran4755 سه شنبه ۲۹ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر من 37 سالمه یه اکوی چندساله فهمیدم مشکل دریچه قلب دارم فشارخونمم بالاست قرص سینومکس 580استفاده میکنم شبی نصف به تازگی رفتم اکوی مجدد دادم سطح efقلبم شده 45درصد سال قبل 55ددثد بود خواستم ببینم چقدر خطرناکه و باید چه اقدامی انجام بدم دکترم یه قرص کنکور کور هم به داروم اضافه کردن ممنون میشم نظرتون رو درباره اکوی قلبم بفرمایین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۹ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید مدارک به صورت کامل دیده شود تا بشه اطهار نظر کرد

      اگر افت عملکرد دارید باید حتما درمانتون اصلاح بشه و بررسی دقیق شوید

درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر