دکتر محمد حسین نجفی

بزرگ شدن قلب یا کاردیومگالی یک بیماری نیست، بلکه نشانه ای از دیگر شرایط خاص است. بزرگ شدن قلب در تصاویر رادیوگرافی قفسه سینه قابل مشاهده است. ممکن است کاردیومگالی به طور موقت به دلیل فشار بدن در شرایطی مثل: بارداری، یا به دلیل یک بیماری پزشکی مانند تضعیف عضله قلب، بیماری عروق کرونر، مشکلات دریچه ای قلب یا ریتم غیر طبیعی قلب ایجاد شده باشد.

بزرگ شدن قلب ممکن است با اصلاح علت آن قابل درمان باشد. درمان بزرگ شدن قلب می تواند به کمک دارو، روش های پزشکی یا عمل جراحی باشد.

 

علائم بزرگ شدن قلب چیست؟

در برخی افراد، دلایل بزرگ شدن قلب هیچ علامت یا نشانه ای ایجاد نمی کند. برخی افراد ممکن است این علائم و نشانه ها را داشته باشند:

– تنگی نفس

– ریتم غیر طبیعی قلب (آریتمی)

– تورم (ادم)

تشخیص زود هنگام بزرگ شدن قلب، درمان آسان تری را در پی خواهد داشت، اگر شما در مورد قلب خود نگران هستید با پزشک متخصص قلب و عروق در این باره صحبت کنید.

علت بزرگ شدن قلب

علت های بزرگ شدن قلب چیست؟

کاردیومگالی می تواند با هر شرایطی که باعث می شود تا قلب شما پمپاژ سخت تر از حد معمول داشته باشد و یا آسیب عضله قلب، ایجاد می شود. گاهی اوقات بزرگ شدن قلب و تضعیف آن به دلایل ناشناخته ای است (ایدیوپاتیک).

بیماری قلبی مادرزادی ، آسیب ناشی از حمله قلبی یا ضربان قلب غیر طبیعی (آریتمی) می تواند باعث بزرگ شدن قلب شما گردد. سایر شرایط مرتبط با بزرگ شدن قلب عبارتند از:

1- فشار خون بالا

قلب شما ممکن است مجبور به پمپاژ سخت تر برای ارائه خون به سایر قسمت های بدن شده که باعث بزرگ و ضخیم شدن عضلات آن می گردد.

فشار خون بالا می تواند باعث بزرگی بطن چپ شده که در نهایت عضله قلب را تضعیف می گرداند. فشار خون بالا نیز ممکن است حفره های بالایی از قلب شما را (دهلیز) بزرگ سازد.

2- بیماری دریچه قلب

 چهار دریچه در قلب شما حفظ جریان خون را در مسیر درست بر عهده دارند. اگر دریچه ها توسط شرایطی آسیب ببینند، از قبیل تب روماتیسمی، نقایص قلبی، عفونت (اندوکاردیت عفونی)، اختلالات بافت همبند، برخی داروها و یا پرتو درمانی برای سرطان، قلب شما ممکن است بزرگ شود.

3- بیماری عضله قلب یا کاردیومیوپاتی

کاردیومیوپاتی از آنجا که این ضخیم شدن و سفت شدن عضله قلب پیشرفت می کند، قلب تان را ممکن است بزرگ سازد؛ چرا که این قلب بزرگ شده شما، سعی در پمپاژ برای فراهم ساختن خون به بدن را دارد.

4- فشار خون بالا در شریان اتصالی به قلب و ریه (فشار خون بالای ریوی)

 قلب شما ممکن است نیاز به پمپاژ سخت تر برای حرکت خون بین ریه ها و قلب تان را داشته باشد. در نتیجه، در سمت راست از قلب شما ممکن است بزرگ شدگی ایجاد گردد.

5- احتباس مایع اطراف قلب (افیوژن پریکارد)

تجمع مایع در کیسه اطراف (پریکارد) که قلب را احاطه می کند، ممکن است باعث شود تا قلب شما در رادیوگرافی قفسه سینه بزرگ به نظر برسد.

6- تعداد کم سلول های قرمز خون (کم خونی)

کم خونی یک بیماری است که در آن به اندازه کافی سلول های سالم قرمز خون برای حمل اکسیژن کافی به بافت های تان وجود ندارد. در صورت عدم درمان، کم خونی مزمن می تواند به یک ضربان قلب سریع یا نامنظم تبدیل شود. قلب شما باید خون بیشتری را برای کمبود اکسیژن در خون پمپ کند.

7- اختلالات تیروئید

 هر دو اختلال کم کاری غده تیروئید (هیپوتیروئیدیسم) و غدد تیروئید پرکار (پرکاری تیروئید) می تواند به مشکلات قلبی از جمله بزرگ شدن قلب منجر شود.

8- آهن بیش از اندازه در بدن (هموکروماتوز)

هموکروماتوزیس یک اختلال است که در آن بدن شما به درستی نمی تواند آهن را متابولیزه نماید. این جریان باعث می شود تا ساخت آن در ارگان های مختلف، از جمله قلب شما صورت گیرد. این امر سبب بزرگی بطن چپ به دلیل تضعیف عضله قلب می شود.

9- بیماری های نادر مانند آمیلوئیدوز

 آمیلوئیدوز وضعیتی است که در آن پروتئین های غیر طبیعی در خون گردش یافته و ممکن است در قلب رسوب کنند. در این حالت عملکرد قلب شما تداخل یافته و باعث بزرگی قلب شما می شود.

چه عواملی بزرگی قلب را تهدید می کند؟

اگر شما هر گونه از عوامل خطر زیر را دارا می باشید ممکن است در معرض خطر ابتلا به بزرگی قلب قرار داشته باشید:

  • فشار خون بالا

فشار خون بالا در بارداری داشتن فشار خون بالاتر از ۹۰/۱۴۰ میلی متر جیوه شما را در معرض افزایش خطر ابتلا به بزرگ شدن قلب قرار می دهد.

  • سابقه خانوادگی بزرگ شدن قلب یا کاردیومیوپاتی

 اگر یک عضو خانواده، مانند پدر، مادر، خواهر و یا برادر، دچار بزرگ شدن قلب باشند، شما بیشتر مستعد ابتلا به پیشرفت این بیماری هستید.

  • انسداد عروق قلب (بیماری عروق کرونر)

با این شرایط، پلاک های چربی در عروق قلب، مانع عبور جریان خون از طریق رگ های قلب شده که می تواند به حمله قلبی منجر شود. هنگامی که یک بخش از عضله قلب می میرد، قلب شما پمپاژ سخت تری برای دریافت خون کافی و ارسال به سایر نقاط بدن تان دارد که باعث بزرگی آن می گردد.

  • بیماری مادرزادی قلبی

VSD-بیماری-مادرزادی-قلبی اگر شما با یک بیماری که بر روی ساختار قلب تان تاثیر گذاشته به دنیا آمده اید، ممکن است در معرض خطر ابتلا به بزرگ شدن قلب باشید.

  • بیماری های دریچه قلب

 قلب دارای چهار دریچه شامل: آئورت، میترال، ریوی و تریکوسپید می باشد که برای هدایت جریان خون از طریق قلب تان باز و بسته می شود. بیماری که به دریچه آسیب برساند، ممکن است باعث بزرگی قلب شود.

  • حمله قلبی

 حمله قلبی خطر ابتلا به بزرگ شدن قلب را افزایش می دهد.

آیا بزرگ شدن قلب خطرناک است؟

خطر ابتلا به عوارض ناشی از کاردیومگالی به بخشی از قلب که بزرگ شده و علت آن بستگی دارد. عوارض بزرگ شدن قلب می تواند شامل موارد زیر باشد:

هری ریختن دل⛔ نارسایی قلبی

 یکی از جدی ترین نوع بزرگ شدن قلب، بزرگی بطن چپ است که خطر ابتلا به نارسایی قلبی را افزایش می دهد. در نارسایی قلبی، عضلات قلب تضعیف می شود و کشش بطن (گشاد شدن) به نقطه ای می رسد که قلب نمی تواند خون موثر را در سراسر بدن پمپ کند.

⛔ لخته شدن خون

 داشتن قلب بزرگ شده ممکن است شما را بیشتر مستعد تشکیل لخته های خونی در دیواره قلب کند. اگر لخته وارد جریان خون شما شود، می تواند جریان خون به اندام های حیاتی را مسدود نموده، حتی باعث حمله قلبی یا سکته مغزی شود. لخته خونی که در سمت راست قلب شما گسترش یافته ممکن است به شش ها حرکت کند و یک وضعیت خطرناک به نام آمبولی ریوی را ایجاد کند.

⛔ سوفل یا صدای سمعی قلب

برای افرادی که دچار بزرگی قلب هستند، دو تا از چهار دریچه قلب به نام دریچه میترال و سه لختی ممکن است به درستی بسته نشوند؛ چرا که گشاد شده و منجر به جریان رو به عقب خون می شوند. این جریان ایجاد شده صدایی به نام سوفل قلبی تولید می کند. اگرچه لزوما مضر نیست، سوفل قلبی باید توسط پزشک تحت نظارت قرار گیرد.

⛔ ایست قلبی و مرگ ناگهانی

برخی از انواع بزرگ شدن قلب می تواند به اختلال در ریتم ضربان قلب شما منجر شوند. ریتم قلب خیلی آهسته، حرکت آرام خون و یا بیش از حد سریع را در پی دارد و اجازه نمی دهد تا تپش قلب با ریتم طبیعی انجام شود. این مشکل می تواند منجر به غش و یا در برخی موارد، ایست قلبی و یا حتی مرگ ناگهانی گردد.

کاردیومگالی چگونه تشخیص داده می شود؟

اگر شما علائم کاردیومگالی را دارید، پزشکتان تست و معاینات فیزیکی را برای تعیین اینکه آیا قلب شما بزرگ شده یا نه و همچنین برای پیدا کردن علت بیماری شما انجام می دهد. این آزمایشات ممکن است شامل:

  • اکوکاردیوگرام

  • تست نوار قلب

  • تست استرس یا تست ورزش

  • سی تی اسکن قلبی (CT) یا تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI)

  •  تصویر رادیوگرافی از قفسه سینه

  • اگر قلب شما بر روی تصویر قفسه سینه بزرگ دیده شود، آزمایشات دیگر معمولا برای پیدا کردن علت آن مورد نیاز خواهند بود.رادیوگرافی قلب
  • آزمایش خون

پزشک قلب ممکن است آزمایش خون را برای بررسی سطح معینی از مواد در خون تان که ممکن است به یک مشکل قلبی اشاره کند، تجویز نماید. آزمایش خون همچنین می تواند به تحت کنترل قرار گرفتن شرایط توسط پزشکتان برای بررسی روند بروز علایم کمک کند.

  • کاتتریزاسیون قلبی و بیوپسی

در این روش، یک لوله نازک (کاتتر) در کشاله ران شما وارد شده و از طریق رگ های خونی به قلب وارد می گردد. سپس از قلب تان یک نمونه کوچک (بیوپسی) برای تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی، برداشته می شود.

درمان کاردیومگالی چیست؟

برای درمان بزرگ شدن قلب می توان از دارو و یا جراحی استفاده کرد. علاوه بر این برای پیشگیری از پیشرفت بیماری نیز می بایست نکاتی را مدنظر قرار داد.

✅ درمان دارویی کاردیومگالی

اگر کاردیومیوپاتی یا نوع دیگری از بیماری قلبی علت بزرگ شدن قلب شما باشدپزشکتان ممکن است داروهایی را به شما جویز نماید. این ممکن است شامل:

مصرف آتنولول در بارداری  – دیورتیک ها برای کاهش میزان سدیم و آب در بدن شما، که می تواند به کاهش فشار در شریان ها و قلب شما کمک کنند، تجویز می شوند.

– آنزیم مهار کننده تبدیل کننده آنژیوتانسین (ACE) برای کاهش فشار خون شما و بهبود قابلیت پمپاژ قلب تان است.

– مسدود کننده های گیرنده آنژیوتانسین (ARB ها) مزایای مهار کننده های ACE برای کسانی که نمی توانند مهار کننده های ACE را مصرف کنند، ارائه می نماید.

– بتابلوکرها برای کاهش فشار خون و بهبود عملکرد قلب هستند.

– دیگوکسین برای کمک به بهبود عملکرد پمپاژ قلب و کاهش نیاز به بستری شدن در بیمارستان برای نارسایی قلبی است.

– ضد انعقادها برای کاهش خطر لخته شدن خون است که می توانند از حمله قلبی یا سکته مغزی پیشگیری کنند.

– ضد آریتمی ها برای نگه داشتن ضربان قلب شما در یک ریتم طبیعی تجویز می شوند.

✅درمان بزرگی قلب با جراحی

اگر داروها، به اندازه کافی برای درمان بزرگ شدن قلب شما مناسب نباشند، روش های پزشکی یا عمل جراحی ممکن است لازم باشد.

هزینه باتری قلب✔ دستگاه های پزشکی برای تنظیم ضربان قلب

برای نوع خاصی از بزرگ شدن قلب (کاردیومیوپاتی اتساعی)، یک ضربان ساز برای هماهنگی انقباضات بین بطن چپ و راست ممکن است لازم باشد. در افرادی که ممکن است در خطر جدی آریتمی باشند، دارو درمانی و یا دفیبریلاتور کاشتنی قلبی (ICD) ممکن است یک گزینه مناسب محسوب شود.

اگر علت اصلی بزرگ شدن قلب شما ناشی از فیبریلاسیون دهلیزی باشد، ممکن است شما نیاز به انجام روش هایی برای بازگشت ریتم منظم قلب و یا برای نگه داشتن قلب از ضربان بیش از حد سریع داشته باشید.

✔ جراحی دریچه قلب

✔ عمل جراحی بای پس عروق کرونر

عمل جراحی قلب بازاگر بزرگ شدگی قلب شما به بیماری عروق کرونر مربوط باشد، پزشکتان ممکن است عمل جراحی بای پس عروق کرونر را توصیه نماید.

✔کمک دستگاه بطن چپ (LVAD)

اگر شما مبتلا به نارسایی قلبی هستید، شما ممکن است این پمپ مکانیکی کاشتنی را برای کمک به پمپاژ ضعیف قلب خود نیاز داشته باشید. اگر شما نامزد دریافت پیوند قلب، به عنوان یک درمان طولانی مدت برای نارسایی قلبی هستید ممکن است درحالی که منتظر پیوند قلب هستید، LVAD کاشتنی دریافت کنید.

✔ پیوند قلب

اگر داروها نمی توانند علائم شما را کنترل کنند، پیوند قلب می تواند گزینه نهایی باشد.

✅ کنترل بزرگی قلب با شیوه زندگی و راه حل های خانگی 

حتی اگر درمانی برای شرایط شما وجود ندارد، شما می توانید با انجام راهکارهایی شرایط خود را بهبود بخشید. پزشکتان ممکن است تغییراتی در شیوه زندگی برای شما توصیه کند که شامل موارد زیر گردد:

داروی ترک سیگار

 

  • ترک سیگار
  • از دست دادن وزن اضافی
  • محدود کردن نمک در رژیم غذایی
  • کنترل دیابت
  • نظارت بر فشار خون
  • ورزش متوسط، با پزشک خود در مورد مناسب ترین برنامه فعالیت بدنی صحبت کنید.
  • اجتناب و یا قطع مصرف الکل و کافئین
  • سعی کنید به داشتن هشت ساعت خواب شبانه

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوگرافی

3.9/5 - (7 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر کریمی سه شنبه ۵ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 261 مشاهده پرسش
    سلام وقت به خیر آقای دکتر
    اینکه شما در شیراز ویزیت میکنین بیمارها رو حقیقت داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۵ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      خیر نیستم
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۵ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    سلام‌جناب دکتر عزیز.
    وقتت بخیر
    دکتر عزیز بنده 32 ساله هستم و مدت 5ساله که طبق هولتر 24ساعته که گزاشتم pvcقلب دارم.
    یک موقع ها میبینید 2تا3ماه هیچ pvcندارم ولی یه موقع در طول روز حدودا نهایتش 20تا30تا دونه pvc دارم.اغب موقع ها بعد صرف ناهار وشام این اتفاق میوفته و تا یک ساعت بعد ناهار و شام این حالت اتفاق میوفته.
    میخواستم‌ازتون بپرسم خطرناک هست یا نه.خیلی میترسم‌ازاین برنامه.فقط میخواستم بدونم خطر داره یا نداره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۵ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      نه خطری ندارد با این توصیف شما قرص متازیرو ۲۳.۷۵ روزانه یک عدد بخورید
  • تصویر کاربر پرنیا سه شنبه ۱۵ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 195 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقتتون بخیر
    من ۲۳ سالم هست و ۴ ساله که پرولاپس میترال دارم
    و الان مشکل دیسفاژی و اختلال بلع گرفتم
    و چندجا خوندم علتش ممکنه بخاطر بزرگی قلب هم باشه
    جال هست که تمام علایم بزرگ شدن قلب رو دارم
    ۲ سال هست اکو نکردم
    بیشتر وقت ها تنگی نفس و تورم در پاهام دارم
    نیازه برم برای اکو؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ تیر ۰( 2 سال پیش)
      نه این حالات شما به پرولاپس میترال ربطی ندارد چون این مشکل اصلا بزرگی قلب نمی دهد
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ تیر ۰( 2 سال پیش)
      نیازی به اکوی مجدد هم نیست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بنتال شنبه ۲۹ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 202 مشاهده پرسش
    بیمار ۲۳ ساله آقا داریم. ۹ماه است متوجه شدیم بیماری کوارکتاسیون آئورت و دریچه دولتی دارد. بیمار هیچ علامتی نداشت تا به طور اتفاقی ۹ ماه پیش فشار خون گرفت و فهمیدیم خیلی بالاست. برای رفع کوارکتاسیون ۹ ماه پیش استنت گذاشت. دو اکوی اخیر پس از عمل استنت گذاری آپلود شد. قطر آئورت قبل از استنت ۵.۱ و بعد از عمل ابتدا ۴.۸۵ و سپس ۵ شده است.
    1- با مقایسه دو اکو اخیر، آیا بیمار دچار نارسایی قلبی است؟
    2- آیا انجام عمل بنتال باعث کاهش ef می شود؟اگر بلی چرا باید عمل کنیم؟
    3- به جز دایسکشن آئورت، چه عارضه ای متوجه بیمار است در صورت عمل نکردن؟(به طور کلی عوارض عمل نکردن بیشتر است یا عمل کردن؟)
    بیمار در حال حاضر سه داروی فوروزماید-کارودیلول-آملودیپین را مصرف می کند. فشارش کنترل است. استرس و یبوست ندارد و هیچ علامت بالینی دیگری ندارد. ونگران دایسکشن آئورت نیستیم به دلیل سبک زندگی سالم
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۹ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      خیر نارسایی قلبی ندارد عمل بنتال ارتباطی به ef ندارد در کل عمل نکردن به مرور زمان هم خطر دایسکشن دارد و هم خطر نارسایی قلبی غیرقابل بازگشت
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۹ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      توصیه ی بهتر انجام عمل جراحی است تا زمانی که دیرنشده است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سمیه دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    سلام ۳۸سال سن دوماه ونیم از ابتلا به کرونا میگذره همیشه اکسیژن خونم ۹۷و۹۸بود اسکن ندادم هفته سوم تنگی نفس گرفتم گفتن عادی تاالان که تپش حس کردم نوار قلب دادم و ارجاع شدم دکتر قلب و اکو دادم گفتن افتادگی دریچه مادرزادی دارم وبطن راست بزرگ شده اسپری قهوه ای مصرف میکنم دکتر قرص کنکور ایرانی ۲.۵داد هر۱۲ساعت نصف و قرص معده...سوالم اینه ایا وضعیت من خطرناکه؟؟؟دکتر گفت امکان داره بعد ۹ماه به حالت عادی برکرده؟؟؟امکانش هست؟؟؟من سابقه آسم نداشتم توکرونا این طوری شدم...ولی دکتر گفت قدیمم این طوری بودی متوحه نشدی...الان بااینکه کنکور میخورم تازه ۳روز شروع کردم یکم بهترم ولی هنوز تنگی نفس دارم ولی نه به شدت قبل..نوار و اکو براتون میفرستم ...ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش)
      نه هیچ خطری ندارد به مصرف دارو ادامه بدهید به مرور بهتر می شوید هیچ جای نگرانی وجود ندارد
  • تصویر کاربر مونا سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر باشه
    دختری 16 ساله هستم از بچگی زمانی که عصبی میشدم و یا استرس خیلی شدیدی میگرفتم دست چپ و یا راستم لمس میشد و به علت سندرم پلی کیستیک که قرص سیپروترون کامپاند به مدت سه ماه مصرف کردم در حین مصرف قرص نفس تنگی داشتم و اینکه چند وقت پیش درد بدی در ناحیه چپ قفسه سینم داشتم که خوب شد ولی از زمانی که اون قرص رو استفاده کردم یک دایره که دورش قرمز رنگه در کف دست چپم ایجاد شده و زمانی که عصبی میشم قرمزیش بیشتر میشه (ولی زمانی که آرومم خیلی دیده نمیشه این دایره)و تقریبا لمس میشه دستم انگار که دیگه زور و توانی ندارم که بخوام چیزی رو بلند کنم و زمانی هم که ورزش میکنم اولاش که میخوام بدنم رو گرم کنم این حالت رو دارم ولی بعدش دیگه خوب میشه
    میخواستم ببینم آیا مشکل جدی وجود داره؟ چون من از بچگی این لمس شدگی دست رو موقع عصبانیت داشتم ولی این دایره قرمز رنگ که کف دستم ایجاد شده رو نه

    ممنون میشم اگه پاسخ بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش)
      اینها علایم اضطرابی است از بابت قلبی نگران نباشید خیلی به این علایم توجه نکنید جای نگرانی ندارند
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۲۸ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 201 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر بنده خانمی با 46 سال سن می‌باشم که دچار حالت‌هایی مانند افت ضربان قلب وتهوع وحالتی مانند غش کردن شدم این حالت چند بار برای بنده تکرار شده دکتر قلب گفتند باید رگی را بسوزانند خواهش میکنم من را راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۸ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      اگر گفته اند بسوزانید بهتر است انجام بدهید
  • تصویر کاربر لیلا چهارشنبه ۲۴ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر درکنتراست اکو دکترنتونسته بود رگمو پیداکنه اشتباهی زیرپوستی شد الان3روزه دست چپم دردمیکنه آیا مشکل جدی پیش میاد برام؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۴ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      نه مساله ای نیست به مرور رفع می شود
  • تصویر کاربر ارزا دوشنبه ۸ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    سلام ۳۵سالمه از بچگی وقتی به سمت چپ می خوابیدم بعضی اوقات بازوی سمت چپ درد می کرد
    پارسال سرم درد گرفت دکتر اشتباهی لخته خونی توی سرم تشخیص داد بستری شدم استرس شدید پیدا کردم
    بعد اون یکم احساس کردم از لحاظ تنفسی مشکل دارم و بعضی اوقات سرم به سروت خفیف سبک می شود
    تا اینکه این مدت پدرم کرونا شدید گرفت بستری شد یبار حتی به خاطر استرس شدید بیهوش شدم
    وقتی پدرم بستری بود سبکی سر تنگ نفس فشردگی تو سینه درد بازوی چپ و زیر بغل چپ بهم دست داد بعد ۱۲روز علامم کم شد ولی هنوز گاهی زیر بغل و سمت چپم درد می کنه و کنار شونه چپم از پشت درد می کنه
    اکو دادم دکتر گفته دریچه میترالت‌ یکم ضعیفه Ef45بود دکتر ریفلاکس معده هم دارم به طوری که دکتر تو اکو فهمید سئوال اینه ممکنه این نارسایی به خاطر استرس شدید باشه یا کرونا و خوب بشه
    و علایم به خاطر ریفلاکس معده ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۸ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      نه ربطی به استرس ندارد این نارسایی ها اگر خفیف باشد نیاز به اقدام خاصی ندارد
  • تصویر کاربر آذین سه شنبه ۲۵ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 191 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر من پسرم رو بردم آزمایش کلی دوبار یه مرکز و یه بار هم یک مرکز دیگه که در کل مشخص شد غلظت خون داره بعد بردمش دکتر قلب اکو برداشتن تشخیص داده شد که عضله قلبش زیاد شده و گشادی میترال داره و یک بارفشار بچم گرفته شد گفتن ۱۲هستش که برای سن پسرم زیاده
    گفتن باید ۲۴ساعت تحت نظر فشارسنجی باشه که ببینیم آیا واقعا فشار خون زیاد هست یانه
    در حال حاضر گفتن فعلا مهم فشار خون پسرم هستش که باید بررسی بشه غلظت خون رو گفتن با حجامت از بین میره در ضمن من اردبیل ساکن هستم
    در ثانی خانواده من همگی فشار خون بالا و غلظت خون و سکته و آنژیو این چیزا وجود داره
    میخواستم شماهم اگر محبت کنین نظرتون رو به من بگین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۵ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      به نظرم برای تصمیم گیری اینگه دارو میخواهد یا نه حتمن قدم اول یک هولتر فشارخون بکنید خیلی کمک می کند
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر