دکتر محمد حسین نجفی

افت فشار خون و به همراه آن عوارضی مانند: سرگیجه، سردی دست و پا و یا حتی غش کردن می تواند نگران کننده باشد. آیا افت فشار خون برای بیمار خطرناک و جدی است؟

برخی افراد به صورت طبیعی و ژنتیکی فشار خون پایینی دارند که به این شرایط خاص در علم پزشکی افت فشار خون (Hypotension) می گویند. با این حال زمانی که فشار خون بالا به صورت کاملا ناگهانی تبدیل به فشار خون پایین می شود، ممکن است خطرات و نگرانی هایی برای سلامتی افراد ایجاد کند که نمی توان از آن ها غافل بود.

کم بودن فشار خون در افراد ( هایپوتسیون) می تواند نشانه سلامت مناسب و خوب افراد باشد و همچنین در این شرایط معمولا ریسک بروز بیماری های قلبی کاهش می یابد. اما این مورد همیشه صدق نمی کند و استثنا های خاصی نیز وجود دارند. 

در برخی شرایط و موقعیت ها، کاهش ادامه دار فشار خون پایین افراد یا کاهش ناگهانی فشار خون می تواند منجر به علائم خطرناک و نگران کننده ای شود و حتی مشکلات جدی برای سلامت افراد ایجاد کند.


آیا افت فشار خون خطرناک است؟

 اگر فشار خون شما ۸۰/۱۲۰ میلی متر جیوه (mm HG) یا کمتر باشد، این میزان نرمال و عادی در نظر گرفته می شود و خطری شما را تهدید نمی کند. عموما اگر میزان فشار خون پس از اندازه گیری، پایین تر از ۶۰/۹۰ میلی متر  باشد، این میزان کم در نظر گرفته می شود و نام آن هایپوتنشن است.

برخی افراد گاهی اوقات فشار خونی در محدوده افت فشار خون یا هایپوتنشن دارند، اما هیچ علائم و مشکلاتی را ندارند و در نتیجه نیازی به درمان نخواهند داشت.  اما در موارد شدید و حاد هایپوتنشن می تواند منجر به کاهش میزان اکسیژن و مواد مغذی شود که باید به مغز انسان برسند که در نتیجه این موضوع، خطرات متعددی افراد را تهدید می کند.

در هر فردی احتمال بروز این شرایط و افت فشار خون بدن، چه کم کم و چه ناگهانی، وجود دارد اما در برخی افراد به نسبت عموم مردم احتمال ابتلا به هایپوتنشن  بیشتر است. همچنین انواع مختلفی از این بیماری و شرایط خاص آن وجود دارند. به عنوان مثال هایپوتنشن  ارتودنسی (موضعی) که زمانی رخ می دهد که شما پس از مدتی نشستن یا دراز کشیدن ناگهان بلند شوید و بیشتر در بزرگسالان شایع است.

بدن شما دارای مکانیزم های جبرانی متعددی است که از افت فشار خون شما به هنگام بلند شدن جلوگیری کند. اما در برخی از افراد این ریفلکس ها آنگونه که باید اتفاق نمی افتند و در نتیجه افراد دچار هایپوتنشن  ارتدونسی می شوند.

علائم افت فشار خون


علائم افت فشار که می تواند خطرناک باشد!

برخی از پزشکان و متخصصین مشکل افت فشار خون یا همان هایپوتنشن را یک بیماری و شرایط خطرناک در نظر نمی گیرند، مگر اینکه برخی علائم و نشانه ها در آن وجود داشته باشد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره داشت:

– سرگیجه

– ضعف و غش کردن

– خستگی

– مشکل در تمرکز کردن و دقت

– حالت تهوع

– پوست سفید و سرد

– تنگی نفس


چه زمانی افت فشار خون ناگهانی اتفاق بیوفتد؟

برخی افراد به صورت طبیعی و ژنتیکی با مشکل افت فشار خون یا هایپوتنشن  دست و پنجه نرم می کنند اما هیچ علائم خاصی در آن ها بروز نمی کند. اما برای آن هایی که بدنشان به داشتن فشار خون بالا عادت کرده است، افت فشار خون می تواند یک مشکل عادی یا حتی حاد باشد که در نهایت منجر به بروز علائمی که در بالا آن ها را ذکر کردیم شود.

علت فشار خون بالا در اوایل بارداری

شروع هایپوتنشن  یا همان فشار خون معمولا زمانی است که:

۱- شما برای یک مدت خاصی در تخت استراحت کرده اید و حالا از جای خود بلند شده و در یک موقعیت عمودی و راست قرار می گیرید.

۲- در ۲۴ هفته اول از بارداری خود هستید.

۳- میزان زیادی خون از دست داده اید.

۴- میزان آب بدن شما کم است.

۵- از مواد دارویی خاصی نظیر دارو های پایین آورنده میزان فشار خون استفاده می کنید، یا از دارو های خاص برای قلب بهره می برید. دارو های بیماری پارکینسون، دارو های ضد افسردگی یا دارو های مربوط به مشکل نعوذ نیز می توانند منجر به کاهش فشار خون و هایپوتنشن شوند.

۶- با مشکل قلبی خود روبرو می شوید، به عنوان مثال کم کاری تیروئید، بیماری پر کاری تیروئید، بیماری آدیسون ( بیماری مربوط به اختلال غده فوق کلیوی) ، قند خون پایین یا دیابت از جمله این موارد هستند.

۷- با یک عفونت شدید روبرو هستید که وارد جریان خون شما شده باشد.

۸- با آنافیلاکسی که یک عکس العمل شدید و کشنده آلرژیایی است دست و پنجه نرم می کنید.

۹- با یک ماری خنثی دارید که بر روی فشار خون شما تاثیر می گذارد.

۱۰- بدن شما با کمبود یک ماده غذایی مهم نظیر کمبود ویتامین بی ۱۲ یا فولیک اسید همراه است.


چه زمانی برای درمان فشار خون پایین به دارو نیاز داریم؟

اگر میزان و سطح فشار خون شما همیشه در حالت کم و پایین است و هیچ کدام از علائم و مشکلاتی که در بالا آن ها را ذکر کردیم ندارید نیازی به نگرانی نیست. 

علاوه بر این اگر پس از انجام یک آزمایش خانگی فشار خون متوجه کم بودن غیر طبیعی آن بودید باز هم نیاز به نگرانی نیست، چرا که این کاملا طبیعی است که میزان فشار خون افراد در ساعات مختلف روز افزایش و کاهش یابد. 

همچنین بدن انسان این توانایی را دارد که بتواند فشار خون بدن را دوباره به سطح مناسب و عادی برساند.

فشار خون وقتی که حس می کنید یک مشکل افت فشار خون بار ها تکرار می شود و از حالت عادی خارج شده است، و یا هیچ توجیه و دلیل منطقی برای بروز آن ندارید، بهتر است به سراغ متخصصین و پزشکان بروید تا از آن ها در این زمینه مشاوره بخواهید.

اگر فشار خون شما به صورت ناگهانی کاهش می یابد و علائم خاصی نظیر گیج بودن را تجربه می کنید باید به متخصص یا پزشک خود این موضوع را اطلاع دهید و هر چه زودتر به ملاقات وی بروید. 

آن ها به خوبی می توانند وضعیت شما را ارزیابی کنند و مشکلات احتمالی و دلایل بروز افت فشار خون را مشخص کنند که از جمله آن ها می توان به خون ریزی داخلی در بدن، عفونت های حاد و شدید و همچنین ری اکشن های آلرژی اشاره کرد.

درمان مربوط به مشکل افت فشار خون یا همان هایپوتنشن  بسته به دلیل بروز آن متفاوت است و برای اشخاص مختلف یکسان نیست. اما از جمله قدم های اولیه و فوری برای درمان و حل مشکل می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • دراز کشیدن در شرایطی که پا های شما بالاتر از قلب باشد
  • نوشیدن مایعات فراوان
  • از محرک های بروز افت فشار خون نظیر نشستن طولانی دوری کردن

پس از ارزیابی اولیه و دقیق توسط پزشک معالج و احتمالا انجام برخی آزمایشات و تست های خاص، پزشک شما ممکن است پیشنهاداتی از جمله موارد زیر به شما بدهد:

کاهش فشار خون✅ دوری از مصرف الکل

✅ ایجاد تغییرات خاص در رژیم غذایی خود

✅ ایجاد تغییرات در دارو های مصرفی خود ( احتمالا پایین آوردن میزان دز مصرفی دارو ها)

✅ استفاده از دارو هایی که فشار خون را بالا می برند؛‌ از جمله آن ها می توان به فلادروکورتیزون (فلورینف) و میدودرین (پرو آماتین) اشاره داشت.

✅ پوشیدن جوراب های ساق بلند فشرده و تنگ

افرادی که شوک های مرتبط با افت فشار خون  را تجربه می کنند باید سریعا خود را به مراکز درمانی برسانند تا متخصصین و پرستاران بتوانند هر چه سریع تر فشار خون مناسب و عادی به نواحی مختلف بدن آن ها را برگردانند و سطح فشار خون بدنشان را بالا و در حد استاندارد برسانند.

این نکته بسیار مهم است که مشخص شود فشار خون پایین شما یک مشکل اصلی و بنیادین است و یا یک مشکل ثانوی به شمار می رود. در حالت اول رفلکس های بدن آن گونه که باید کار نمی کنند. اما در حالت ثانوی فشار خون پایین شما بنا به دلایلی نظیر کم بودن سطح آب بدن یا تاثیرات برخی دارو های خاص است.

برخی از دارو های ضد افزایش فشار خون در بازار می توانند منجر به افت فشار خون در بیماران شوند و میزان دز مصرفی توسط بیماران از اهمیت بالایی برخوردار است. 

در برخی افراد مشخص کردن دلیل ثانوی بروز این مشکل بسیار ساده است، حتی دلیل بروز یک مشکل شدید که می تواند بدون دلیل ثانوی ایجاد شده باشد نیز به راحتی مشخص می شود و به همین دلیل است که می گوییم ملاقات پزشک در این شرایط بسیار مهم است تا بتوانند یک ارزیابی مناسب و دقیق از وضعیت بدن شما داشته باشند.

میزان فشار خون خود در زمان ها و روز های مختلف را اندازه گیری کرده و تاریخچه ای از آن ثبت و نگه داری کنید؛ حتی اگر هیچ گونه مشکل سلامتی و فشار خون خاصی ندارید، تا متوجه شوید که سطح نرمال فشار خون در بدن شما معمولا چه عددی است. 

چرا که همان گونه که در بالا گفتیم، سطح طبیعی و نرمال فشار خون در افراد مختلف متفاوت است. و اگر سطح فشار خون شما به صورت مرتب توسط پزشک ارزیابی می شود از وی بپرسید که میزان مناسب و نرمال برای بدن شما که باید به آن برسید چه عددی است.

علت افت فشار خون

علت افت فشار خون

فشار خون پایین می تواند به دلایل زیادی اتفاق بیفتد.

1- فشارخون پایین ارتوستاتیک (کاهش فشار خون پس از ایستادن): 

این شرایط زمانی اتفاق می افتد که شما به سرعت بلند شوید و بدن نتواند جریان فشار خون بیشتری را به مغز ارسال کند.

2- بیماری سیستم عصبی مرکزی: 

شرایطی مانند بیماری پارکینسون می تواند نحوه کنترل فشار خون توسط سیستم عصبی را تحت تأثیر قرار دهد. افرادی که به دلیل این شرایط دچار فشار خون پایین هستند، ممکن است تأثیر آن را پس از غذا خوردن احساس کنند، زیرا سیستم گوارش آنها برای هضم غذا، به خون بیشتری نیاز دارد.

3- حجم خون پایین: 

از دست دادن خون بر اثر آسیب های شدید می تواند موجب فشار خون پایین شود. دی هیدراسیون یا کم آبی بدن نیز می تواند منجر به حجم خون پایین شود.

4- شرایط تهدید کننده: 

این شرایط شامل ریتم قلب نامنظم (آریتمی)، آمبولی ریوی، حملات قلبی و ریه فروریخته می شود. واکنش های آلرژیک تهدید کننده زندگی (آنافیلاکسی) یا واکنش های ایمنی به عفونت های شدید (سپسیس) می تواند منجر به فشار خون پایین شود.

 

5- بیماری های قلبی و ریوی: 

زمانی که قلب شما بسیار سریع یا بسیار آهسته می زند یا ریه های شما عملکرد صحیحی ندارند، افت فشار خون اتفاق می افتد.

6- داروهای تجویزی: 

فشار خون پایین ممکن است با مصرف داروهای فشار خون، نارسایی قلبی، اختلال عملکرد نعوظ، مشکلات نورولوژیکی، افسردگی و غیره اتفاق بیفتد.

7- مصرف الکل یا مواد مخدر به صورت تفریحی:

مواد مخدر مانند الکل می توانند موجب افت فشار خون شوند (تأثیر الکل فقط مدت زمان کوتاهی طول می کشد و مصرف بیش از حد الکل در طولانی مدت می تواند موجب بالا رفتن فشار خون شود). 

همچنین مکمل های گیاهی، ویتامین ها یا درمان های خانگی می توانند موجب کاهش فشار خون شوند، بنابراین شما همیشه باید در مورد مصرف آنها با پزشک خود مشورت کنید.

فشار خون پایین ارتوستاتیک در سه ماهه اول و سه ماهه دوم بارداری شایع است. خونریزی یا دیگر مشکلات بارداری نیز می تواند موجب افت فشار خون شود.

8- دماهای شدید:

گرما یا سرمای بسیار زیاد می تواند موجب پایین آمدن فشار خون شود و تأثیر آن را تشدید کند.

انواع افت فشار خون

چندین نوع فشار خون پایین وجود دارد. افرادی که همیشه دارای فشار خون پایین هستند، ممکن است دچار فشار خون پایین مزمن بدون علامت باشند. این افراد هیچ علامت یا نشانه ای ندارند و نیاز به درمان پیدا نمی کنند. فشار خون پایین برای آنها طبیعی است.

سه نوع اصلی این نوع فشار خون پایین عبارتند از: فشار خون پایین ارتوستاتیک (افت فشار خون پس از ایستادن)، فشار خون پایین عصبی (NMH) و فشار خون پایین شدید مربوط به شوک.

1- فشار خون پایین ارتوستاتیک

این نوع فشار خون پایین به هنگام ایستادن پس از نشستن یا دراز کشیدن رخ می دهد و می تواند موجب احساس سرگیجه یا حتی غش کردن شود. فشار خون پایین ارتوستاتیک در صورتی رخ می دهد که بدن شما نتواند به سرعت پس از تغییر وضعیت، فشار و جریان خون را تنظیم کند. 

این نوع فشار خون پایین معمولاً تنها چند ثانیه یا چند دقیقه پس از ایستادن رخ می دهد. در این زمان ممکن است لازم باشد شما برای مدت زمان کوتاهی بنشینید یا دراز بکشید تا فشار خون شما به حالت طبیعی برگردد. 

فشار خون پایین ارتوستاتیک می تواند در تمام گروههای سنی اتفاق بیفتد. گرچه، این شرایط در افراد میانسال، به ویژه کسانی که وضعیت سلامتی ضعیفی دارند، شایع تر است و می تواند علامت مشکلات جسمانی دیگری باشد. درمان این شرایط، اغلب روی درمان شرایط زمینه ای متمرکز است.

2- فشار خون پایین عصبی

در این شرایط، فشار خون پس از ایستادن های طولانی مدت افت پیدا می کند. شما ممکن است سرگیجه، غش یا ناراحتی معده را تجربه کنید. این نوع فشار خون پایین همچنین ممکن است در زمان کسالت، ناراحتی یا حتی تجارب ترسناک اتفاق بیفتد.

3- فشار خون پایین شدید مربوط به شوک

گاهی وقتها مردم می گویند، فردی بر اثر حادثه ناراحت کننده ای دچار شوک شده است. اما از نظر پزشکان، کلمه “شوک” معنای متفاوتی دارند. این واژه به مشکلات سیستم قلبی عروقی به دلایل مختلف اشاره می کند.

سن، داروها و مشکلات جسمانی مختلف همگی عوامل خطری برای فشار خون پایین محسوب می شوند. افراد مبتلا به بیماری پارکینسون، دیابت و مشکلات قلبی خاص بیشتر در معرض خطر هستند.

 همچنین افراد 65 سال به بالا بیشتر ممکن است دچار افت فشار خون ناگهانی به هنگام ایستادن یا بلافاصله پس از غذا خوردن شوند.

منبع: everydayhealth

برای پرسش از دکتر نجفی بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

4.2/5 - (48 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مسلم دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 173 مشاهده پرسش
    M&S:
    سلام من قرص فشارم همرام نیست به مهمانی امدم چی باید بخورم که فشارم بالا نره امشب بانداشتن قرص فشار امشب چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    سلام...خیلی دوست دارم ببینمتون آقای دکتر واقعا خوشحال شدم جواب منو دادید من مشهد هستم..داستان بیماری من از جایی شروع شد یک یک دکتر به من آنتی بیوتیک تجویز کرد به نام سفازلین ...که خدا به من رحم کرد از اون موقع ریتم بدن من ریخت بهم طوری که تا آلان درگیرم تقریبا الان چهار ماه هست البته نسبت به روز اول بهترم ولی تکلم درستی ندارم خدا نکنه مقداری صحبت کنم به ۲۰ثانیه‌فقط برسه انگار دویدم و حالم بد میشه یک مدت دکتر اعصاب رفتم گفتن شما دچار حملات پانیک شدی ...قرص اعصاب دادن من نخوردم چون ترسیدم خودم با اراده خودم و داروهای گیاهی اون حملات رو به سختی تا حدود ۹۰درصد کاهش دادم ولی تنها این صحبت کردن رو نتونستم خیلی سخته دارم ویتامین و داروهای گیاهی مثل استخودوس و بابونه مصرف میکنم که شبها راحت میخوابم پیاده روی زیاد میکنم خیلی ولی مشکل درد کمرم هست. و درد سینه و تپش که خدا نکنه از پله بالا برم تا صدا و ضربان رو من دارم نمیدونم چمه اون آنتی بیوتیک رو بخاطر عفونت ادراری زدم که الانم رنگ‌منی زرد هست..موندم چکار کنم ولی همینکه صحبت میکنم حالم بد میشه خیلی..آرزوی صحبت کردن به دلم مونده ...من قبلا اپراتور بیسیم ۱۳۳مشهد بودم تکلم‌من در حد عالی بود ولی الان با کوچکترین حرف زدن خسته میشم که تپش قلب میگیرم فشارمو چک کردم موقع حرف زدن که بعد حالم بد میشه فشارم تا۱۴بالا و حتی ۱۶و ضربان ۹۰با کوپش زیاد خیلی حالم بد میشه اگه میتونی کمکم کنید ...یک مدت همون اوایل دکتر بهم‌متورال داد اونم یک چهارم نمیدونم چی بود میخوردم همه چیز خوب میشد حتی صحبت کردن تپشم خیلی کم داشتم یا اصلا هچی ولی متاسفانه نخوردم یکی دوبار فقط ...پرانول دادن خوب بود ولی اثرش مثل اون زیاد نبود فقط چند ساعت پرانول۱۰بود نخوردم چون اذیتم میکرد یک مقداری موندم دکتر جان ...تو به امام رضا کمکم کن ...همه جور به خودم گیر دادم از پروستات گرفته شک کردم تا همه چیز خیلی خرابم ..این دکتر با تجویز آنتی بیوتیکش زندگی منو خراب کرد حتی کارمو از دست دادم با اون که بهترین بودم تو مشهد..الانم فقط میگم خدا کمکم کن ..حالا دستم به دامنت چکار کنم راهنماییم کن کاش مشهد بودی چون دکتری ندیدم آنقدر خوب جواب مریض رو بده خدانگهدار ت باشه علیرضا ۳۷مشهد امام رضا(ع)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر مبی یکشنبه ۹ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 181 مشاهده پرسش
    سلام من جریان خونم رو توی رگام احساس می کنم شدید و با فشار که بدنم رو می لرزونه با فعالیت های کوچیک هم گاهی تپش قلب می گیرم. کم خونیم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۹ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      ممكنه به علت اضطراب باشه
      به هر حال بهتره ويزيت شويد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۷ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    من سی سه سال دارم فشار خونم داشتم اما دارو مصرف نمیکردم اما الان فشارم خیلی بالا رفته به بیست رسیده دکتر رفتم با دارو کنترل میکنم اما از روزی که فشارم بالا رفته بود دست پای چپم کمی سوزن سوزن میشه و احساس کرختی و گز گز میکنه خیلی کمه و یک سال میشه که پهلو هام درد میکنه علت درد دست پام و کلیه ام چیه این ازمایش رو دادم ببینید در چه وضعیتی ام
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۷ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      سوال شما پاسخ داده شد
  • تصویر کاربر لاجوردی شنبه ۱ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 203 مشاهده پرسش
    سلام.من چهل سالمه و چند ساله ک بیماری قند دارم و با دارو و دکتر رفتن خوب نشدم.الانم ضعف جسمانی پیدا کردم و دستو پام درد میکنه.اگه میتونید کمک کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام
      شرح حال شما دقيق نيست. شرح حال بهتر و كامل تري بديد يا ويزيت شويد.
  • تصویر کاربر سعیدی جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    ببخشید به دلیل سرماخوردگی کپسول آموکسی کلاو مصرف میکردم و بعد به علت تب و فشار خون پایین که منجر به سرم در چند نوبت شد(فشار خون ۹ و ۸)دکترها متوجه شدند که آنفولانزا داری و قرص تاوانکس مصرف کردم اما بعد از استفاده دو عدد از قرصها مجددا به علت فشار پایین مراجعه کردم و آزمایش خون گرفتم.ESr در آزمایش ۳۵ بود و دکتر به مدت دو روز در بیمارستان بستری ام کرد و آمپول سفتریاکسون به شکل سرم در سه نوبت بهم زدند و بعد دو روز خودم رو مرخص کردم. دکتر متخصص عفونی ام بهم قرص سفوروکسیم ۵۰۰ و آزیترومایسین ۵۰۰ داد و گفت ۱۲ ساعتی بخور که من به علت اینکه تب نداشتم و استرس فشار خونم داشتم نخوردم.مجددا به علت فشار پایین ۹ به بیمارستان مراجعه کردم و esr مجدد گرفتم که ۲۷ شد. در ضمن هموگلوبین هم در آزمایشم پایین بود که قرص آهن نوشت که هر شب میخورم. الان مجدد داروهای سفوروکسیم خوردم و دکتر گفت آزیترومایسین ۵۰۰ رو روزی یکی بخور که هنوز اینو نخوردم اضطراب دارم که با این داروها فشارم بره پایین لطفا کمکم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۳۱ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      تكراري
  • تصویر کاربر ابراهیم پنجشنبه ۲۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 180 مشاهده پرسش
    میخام دستگاه تست فشار خون بخرم چه دستگاهی رو پیشنهاد میکنین ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر ندایزدانی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    فشارخون بابابزرگم بالاس روی 17و18 چیکارکنیم بیاد پایین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    با سلام
    فشار خون من 15 روی 9 بود بعد از مراجعه به دکتر قرص لوزارتان تجویز شد که فشار تغییری نکرد باعث افزایش ضربان میشد، آزمایش چکاب کامل و تست 24 ساعته ادرار انجام دادم که کاملا سالم و بدون مشکل بود، با مراجعه به پزشک متخصص قرص والزومیکس روزی یکی و متورال 50 روزی 2تا تجویز شد بعد از گذشت 2 هفته فشار دست راستم 135 روی 8 و فشار دست چپم 14 روی 8 الا 8 و نیم هست، بنده به خاطر سفر امکان مراجعه به پزشک قبلی و شما را ندارم لطفا راهنمایی بفرمایید برای رسیدن فشارم روی 12 و 8 چه کاری انجام دهم ضربان قلبم هم 80 است. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام
      تركيب قرصهاتون رو بشكل زير تغيير بدين
      لوزارتان اچ ١ صبح نصف شب
      آملوپرس ١ صبح
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    3. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      باتشکر
      با خوردن لوزارتان تپش قلب میگیرم، بخورم؟ داروها والزومیکس و متورال قطع کنم؟ بعد از چ مدت باید انتظار فشار ۱۲ و ۸ داشته باشم؟ بازهم ممنونم.
    4. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      باتشکر
      با خوردن لوزارتان تپش قلب میگیرم، بخورم؟ داروها والزومیکس و متورال قطع کنم؟ بعد از چ مدت باید انتظار فشار ۱۲ و ۸ داشته باشم؟ بازهم ممنونم.
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رامین جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    سلام من تست ورزش واکو دادم دکتر گفت چیزی نیست بعد 3 ماه یک روزیک چشمم قرمز وخونی بود رفتم دکتر عمومی گفت فشار زیاد است قرص لوزارتان نوشت با ازمایش خون بعد اون به دکتر فوق تخصص نفرولوزی نشان دادم با ازمایش برام گفت نیاز نیست قرص بخوری قرص اسپرین 80 تجویز کرد هریک عدد می خواستم بدانم که این قرص ضرر ندارد و الان هم فشار تنظیم هست چه کنم ادامه قرص را بدم یا نه چون در سایتها خواندم که عوارض دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر