آیا تپش قلب در گلو نشان دهنده ی بیماری خاصی است؟

احساس تپش قلب در گلو شاید نادر باشه اما برخی مردم ضربان را در گلوی خود حس می کنند. علت تپش قلب در گلو چیست؟

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوگرافی



ویزیت تلفنی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر بختیار یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 3 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام خسته نباشید آقای دکتر مادر بنده دارای تپش قلب هستند سال 89 عصب قلبش را سوزاندن دکتر علیزاده در بیمارستان رجایی اما متاسفانه دوبار برگشته چندبار حالشان بد شد شهرستان بستری شد و آمپول زدن تا اینکه چند روز پیش مادرم را به بیمارستان شهید رجایی بردیم به ما نوبت سی ام خرداد وقت دادن و دکتر معاینه نکرد آیشآن را بیمارستان دی بردیم دکتر ضرابی قرص متوهگزال دادن تا تاریخ مورد نظر پیش دکتر خودشان ببریم اما مادرم با خوردن این قرص دچار دلشوره و اضطراب میشود می خواستم ببینم جز عوارض دارو هست یا نه آیا خطرناک هست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 3 سال پیش)
  • تصویر کاربر سمیه دوشنبه ۷ فروردین ۹۶( 3 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید.دکتر من 34سالمه.اولین باری که تپش قلب یکدفعه وشدید گرفتم 13سالگی بود.بعد از اون هر وقت میدویدم ویا هیجانی میشدم یهو ضربان قلبم شدید میشد.وبعدش دوباره نرمال میشد.الان دو ساله که ممکنه تو هفته هر روز اونجوری بشم حتی روزی دوبار.رفتم اکو دکتر گفت افتادگی دریچه میترال داری.باید هر روز صبح وشب یک چهارم متورال بخوری.ولی از موقعی که متورال میخورم ضربان عادی قلبم هم زیاد تر شده واگر یک ساعت قرص نخورم تمام بدنم میلرزه وقلبم میخواد از سینه م دراد چی کنم؟ایا متورال بخورم .قطع کنم.یا دوباره برم دکتر؟؟؟اصلا تشحیص افتادگی درست بوده؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۷ فروردین ۹۶( 3 سال پیش)
      سوال رو تو عنوان نوشتين
      مجدد بفرستين
  • تصویر کاربر ناتاشا سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 3 سال پیش) مشاهده پرسش
    أیا آریتمی قلبی خطرناک است
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 3 سال پیش)
      بستگي به نوع اريتمي داره
  • تصویر کاربر الهیاری یکشنبه ۲۹ اسفند ۹۵( 3 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام من امروز نوار قلب گرفتم بخاطر تپش.. منتها بعد از نوار جای اون سیم هایی ک بهم وصل شد تماما دایره ای کبود شد.خطرناکه؟ نوار قلبم براتون میفرستم. خیلی متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۹ اسفند ۹۵( 3 سال پیش)
      سلام
      خير ايراد ندارد
  • تصویر کاربر رسول سه شنبه ۴ خرداد ۹۵( 4 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جنابعالی
    مدت 7 سال است که بعلت آریتمی pvc به پزشک قلب مراجعه کردم ایشان با گرفتن فشار خون اعلام کردند مشکل اصلی من فشار خون است که باعث ایجاد آریتمی شده است . در این مدت جهت کنترل فشار خون از قرصهایی مانند کارویدیول . متورال . و والزارتان استفاده کردم و اکنون متورال و والزارتان استفاده میکنم . در اوایل تعداد ضربان آریتمی در حدود 1000 بار در روز بود که بعد ازمصرف داروها کاهش پیدا کرده و شاید در چند روز یا هفته اصلا وجود نداشته باشد ولی در بعضی از روزها شروع شده و چند روز ادامه پیدا میکند . ضمنا مواقعی که به پهلوی چپ میخوابم یا به صورت طاق باز میخوابم و یا در مواقعی برای مدت طولانی ادرار خود را نمیتوانم تخلیه کنم آریتمی باز مشاهده میشود .
    تاکنون چندین پزشک عوض کرده ام ولی کامل درمان نشده ام .
    خواهشمندم توضیح دهید
    1-علت اینکه با توجه به مصرف دارو در این چند سال چرا آریتمی من درمان نشده .
    2- برای درمان کامل باید چه کاری انجام دهم
    3- رژیم غذایی مفید چیست
    4- ایا واقعا این آریتمی بی خطر است زیرا در موقع ایجاد به سینه من ضربه میزند
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۴ خرداد ۹۵( 4 سال پیش)
      سلام
      برخي PVCمنكنه به دارو درماني جواب نداده يا كمتر جواب دهند.
      با يك فوق متخصص آريتمي و EPS
      مشورت نماييد چنانچه بفرماييد در مدام شهر تشريف داريد ميتوانم راهنمايي بيشتري بكنم.
      بله برخي رژيم هاي غذايي باعث تشديد ضربانهاي نابجا ميشود مانند چاي پررنگ ،قهوه ، سوسيس و كالباس و ادويه جات. طبيعتا كتر مصرف كردن اين خوراكيها در كاهش آريتمي موثر است
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر