دکتر محمد حسین نجفی

قرص والسارتان ۸۰  برای درمان فشار خون بالا و نارسایی قلبی استفاده می شود.همچنین برای بهبود شانس زنده ماندن پس از حمله قلبی نیز استفاده می شود. در این مقاله به بررسی کامل این دارو پرداخته ایم.


 قرص والسارتان ۸۰ برای چه خوب است؟

قرص والسارتان ۸۰ برای چه خوب است؟

در افرادی که مبتلا به نارسایی قلبی هستند ممکن است احتمال بسترى شدن در بیمارستان نیز کاهش یابد. قرص والسارتان ۸۰  متعلق به یک دسته ى دارویی به نام مسدود کننده های گیرنده آنژیوتانسین هستند. این دارو با شل کردن عروق خونى باعث مى شود تا جریان خون راحت تر جریان یابد. کاهش فشار خون بالا به جلوگیری از سکته مغزی، حملات قلبی و مشکلات کلیوى کمک می کند.

والسارتان به شکل قرص خوراکی با دوز هاى ۴۰ میلی گرم، ۸۰ میلی گرم، ۱۶۰ میلی گرم و ۳۲۰ میلی گرم در دسترس است. مواد غیر فعال این قرص ها عبارتند از سیلیکون دى اکسید کلوئیدی، کراسپوویدون، هیدروکسی پروپیل متیل سلولز، اکسید آهن (زرد، سیاه و سفید و قرمز)، منیزیم استرات،  میکروکریستال سلولز، پلی اتیلن گلیکول ۸۰۰۰ و دی اکسید تیتانیوم.

قرص والسارتان ۸۰ دوای فشار خون بالا

قرص والسارتان ۸۰ برای درمان فشار خون بالا و پایین آوردن فشار خون استفاده مى شود . کاهش فشار خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از سکته قلبى و انفارکتوس میوکارد را کاهش مى دهد. این دسته ى دارویی و دسته هاى دارویی دیگر آزمایش شده اند و قرص والسارتان ۸۰ مورد تائید قرار گرفته است .

کنترل فشار خون بالا باید بخشی از کنترل ریسک بیمارى هاى قلبی عروقی، از جمله، کنترل چربی، کنترل دیابت، درمان آنتی ترومبوتیک، ترک سیگار، ورزش و محدود کردن مصرف سدیم باشد.  بسیاری از بیماران برای دستیابی به اهداف فشار خون، به بیش از یک دارو نیاز دارند.

داروهای فشار خون متعددى از انواع کلاس های دارویی و با مکانیسم های مختلف در آزمایشات تصادفی برای کاهش بیماری هاى قلبی و عروقى و مرگ و میر ناشى از آن  کنترل شده اند. بزرگترین و مؤثرترین نتیجه سودمند قلبى عروقى، کاهش خطر سکته قلبی است.

سکته قلبیافزایش فشار سیستولیک یا دیاستولیک باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری هاى قلبی و عروقی می شود ،  به طوری که حتی کاهش شدید فشار خون بالا می تواند مفید باشد. کاهش خطر نسبی با پایین آوردن فشار خون در هر جمعیتى متفاوت است، بنابراین در افرادی که مستقل از فشار خونشان در معرض خطر بیشترى هستند (به عنوان مثال، بیماران مبتلا به دیابت یا هیپرلیپیدمی) بیشتر از سایرین است. این افراد از درمان هاى تهاجمی بیشتر سود مى برند.

بعضی از داروهای فشار خون دارای اثرات فشار خون کم ترى در بیماران سیاه پوست هستند و بسیاری از داروهای ضد فشار خون دارای علائم و اثرات دیگری هستند (برای مثال بر روی آنژین، نارسایی قلبی یا بیماری کلیوی و دیابت) هستند. این ملاحظات می توانند انتخاب درمان را آسان تر کنند.ضمن اینکه قرص والسارتان ۸۰ ممکن است به تنهایی یا در ترکیب با سایر داروهاى فشار خون استفاده شود.

حلال مشکل نارسایی قلبی 

قرص والسارتان ۸۰ برای درمان نارسایی قلبی استفاده مى شود. در یک کارآزمایی بالینی تصادفی، قرص والسارتان ۸۰ به طور قابل توجهی نارسایی قلبی را کاهش داد. شواهدى وجود ندارد که قرص والسارتان ۸۰ در صورت استفاده با یک مهار کننده آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین مزایاى بیشترى داشته باشد .

دوز مصرفی و نحوه مصرف قرص والسارتان ۸۰

✅ پرفشاری خون در بزرگسالان

دوز مصرفی والسارتان ، ۸۰ میلی گرم یا ۱۶۰ میلی گرم یک بار در روز است که در صورت استفاده از آن به عنوان یک روش درمانى در بیمارانی که اشکال در حجم خون ندارند استفاده می شود. بیماران نیاز به کاهش بیشترى دارند ممکن است مصرف دارو را در دوز بالاتر شروع کنند.

در عرض ۲ هفته دارو، اثر خود را به طور قابل ملاحظه ای بر روى فشار خون فرد نشان می دهد و معمولا کاهش فشار خون حداکثر بعد از ۴ هفته به دست می آید. اگر نیاز به دوز اضافى در طول روز باشد، ممکن است دوز مصرفى به حداکثر ۳۲۰ میلی گرم در روز افزایش یابد و یا یک داروى دیورتیک اضافه شود. اضافه کردن دیورتیک اثر بیشتری نسبت به دوز بیش از ۸۰ میلی گرم دارد.

دوز مصرفی و نحوه مصرف قرص والسارتان ۸۰

✔ برای بیماران مسن، بیماران مبتلا به اختلال خفیف یا متوسط ​​کلیوی یا بیماران مبتلا به نارسایی کبدی خفیف یا متوسط ​​نیاز به تنظیم دوز اولیه نیست.

✔ قرص والسارتان ۸۰ ممکن است با سایر داروهای فشار خون تجویز شود.

✔ هم چنین قرص والسارتان ۸۰ ممکن است با غذا یا بدون غذا مصرف شود.

✅ پرفشاری خون کودکان ۶ تا ۱۶ ساله

برای کودکانانی که می توانند قرص بخورند، دوز اولیه ۱٫۳ میلی گرم به ازاى هر کیلوگرم یکبار در روز (تا ۴۰ میلی گرم درکل) توصیه می شود . دوز باید با توجه به پاسخ فشار خون تنظیم شود. دوزهای بالاتر از ۲٫۷ میلى گرم به ازاى هر کیلو گرم (تا ۱۶۰ میلی گرم در کل) یک بار در روز در کودکان ۶ تا ۱۶ ساله مورد مطالعه قرار نگرفته است.

✔ برای کودکان که نمی توانند قرص بخورند، استفاده از سوسپانسیون توصیه مى شود. دوز مصرفى سوسپانسیون نسبت به قرص بالاتر و حدود ۱٫۶ برابر بیشتر از قرص است.

✔ هیچ داده ای در بیمارانی که تحت دیالیز هستند یا میزان فیلتراسیون گلومرولی کمتر از ۳۰ میلی لیتر در دقیقه دارند ، وجود ندارد .

✔ مصرف والسارتان برای بیماران کمتر از ۶ سال توصیه نمی شود .

 آماده سازى سوسپانسیون (برای ۱۶۰ میلی لیتر از سوسپانسیون ۴ میلی گرم بر میلی لیتر)

۸۰ میلی لیتر از سوسپانسیون را در بطری شیشه ای که حاوی ۸ قرص والسارتان ۸۰ میلی گرم است اضافه کنید و حداقل ۲ دقیقه تکان دهید و اجازه دهید حداقل ۱ ساعت بماند. سپس مجدد آن را حداقل ۱ دقیقه تکان دهید. ۸۰ میلی لیتر شیرین کننده خوراکی به بطری اضافه کنید و آن را به مدت حداقل ۱۰ ثانیه تکان دهید تا مواد حل شوند.

سوسپانسیون همگن است و می تواند تا ۳۰ روز در دمای اتاق (کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد / ۸۶ درجه فارنهایت) یا تا ۷۵ روز در یخچال (۲-۸ درجه سانتیگراد / ۳۵-۴۶ درجه فارنهایت) در بطری شیشه ای با در بسته نگه دارى شود . قبل از نصرف بطری را به خوبی (حداقل ۱۰ ثانیه) تمان دهید .

✅ نارسایی قلبی

نارسایی قلبیدوز پیشنهادى اولیه والسارتان  ۴۰ میلی گرم دو بار در روز است. مى توان دوز را تا ۸۰ میلی گرم و ۱۶۰ میلی گرم دو بار در روز افزایش داد.

✅ پس از سکته قلبی

مصرف قرص والسارتان ممکن است ۱۲ ساعت پس از سکته قلبی شروع شود.  دوز اولیه پیشنهادب ۲۰ میلی گرم دو بار در روز است. ممکن است دوز مصرفی در عرض ۷ روز به ۴۰ میلی گرم دو بار در روز تغییر پیدا کند و سپس با دوز ۱۶۰ میلی گرم دوبار در روز به عنوان دوز نگهدارنده تغییر پیدا کندد. اگر افت فشار خون ناگهانی یا اختلال عملکرد کلیوی رخ دهد، باید به کاهش دوز فکر کرد. ممکن است  والسارتان با دیگر داروهاى  استاندارد پس از سکته قلب، از جمله ترومبولیتیک، آسپیرین، بتا بلوکرها و استاتین ها، داده شود.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوگرافی

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

 

3.4/5 - (55 امتیاز)
دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر سعيدي یکشنبه ۲۵ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 203 مشاهده پرسش
    سلام شب بخير من پنجاه سال سن دارم دكتر براي فشار خون قرص هيدروكلازيد ٢٥ نصف دروز وقرص ولساكور ٨٠ روزي يك عدد و رزوستاتين ٢٠ يك روز در ميان مصرف ميكنم قرص هيدرو كلازيد يه كم به مثانم فشار مياره ميتونم بجاي هيدروكلازيد والساكور ٨٠ دو بار در روز بخورم
    ممنون از رهنمايي شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۵ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      اشکالی ندارد ولی اگر دیدید فشارهایتان را خیلی کم میکند یا فشارهایتان پایین دیگر کنترل نیست باید دارویتان را به روال سابق برگردانید
  • تصویر کاربر مصطفی شنبه ۱۰ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده 51 ساله هستم ، چند روز قبل به علت احساس درد خفیف در ناحیه قفسه سینه (سمت چپ ) به پزشک متخصص قلب مراجعه کردم . پزشک معالج پی از معاینه و اکو تشخیص به افزایش ضخامت جداره قلب و گشاد شدن آئورت دادن و داروی تجویزی ایشان قرص والساکور80 هر شب یک عدد می باشد ، سئوال بنده در این خصوص می باشد که اولا دلایل ایجاد این مشکل چیست ؟ و ثانیاً همین قرص کفایت خواهد کرد؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۰ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      علت گشاد شدن ایورت معمولا افزایش سن است و درجاتی از ان در همه ی افراد دیده می شود و اگر شدید نباشد مورد مهمی نیست. ولی ضخامت قلب عموما ناشی از فشارخون است که برای درمان ان داروی مناسبی برای شما تجویز شده است
    2. تصویر کاربر مصطفی شنبه ۱۰ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      با سپاس از حضرتعالی
      اندازه آئورت به حدود 4.2 رسیده است
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۰ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      تا زمانی که بالای 55 نرسد که اصلا عمل نمی خواهد، سعی در کنترل فشار کنید، کاهش وزن و ورزش و قطع سیگار اگر سیگار می کشید راه های خوبی هستند. و اکوهای دوره ای هر یک تا دو سال برای پیگیری
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر صادق پنجشنبه ۸ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    سلام، من ۳۵ سال سن دارم. ۸ ماه پیش متوجه شدم فشار خونم بالاست و به دکتر قلب مراجعه کردم فشارم 13/10 بود اسکن و اکو کردن و گفتند موردی نیست اول با پروپرانول ۲۰ روزی ۲تا شروع شد و ریشه ارثی شناخته شد. چون بهتر نشدم دکتر دیگری رفتم بهم بیزوپرولول ۵ دادند صبحها با تریامترن، بعد از چند روز حالم بهتر شد ولی عوارض سرفه و درد سینه ایجاد کرد. دارورو تغییر دادن به متورال ۴۷.۵ که باز عوارض داشت و بدنم سرد میشد و ضربانم میشد ۵۸ و درنهایت گفتند نصفصرف کنم و یک عدد لوزارتان ۲۵ عصر که من نخوردم لوزارتان رو. با دکتر دیگری صحبت کردم گفتند من باید صبحها متورال ۲۳ بخورم و عصرها والسارتان ۸۰. حالا من موندم چیکار کنم هر دکتر یه چیز میگه. ممنون میشم راهنمایی کنید من برای کاهش فشار چی مصرف کنم معمولا هم فشارم ۱۲۵ روی ۹۷ هست و بعضی وقتها تپش دارم روی ۹۰تا
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۸ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      الان رژیم دارویی تان چی است و فشارهایتان به طور میانگین چقدر است، ایا سیستولیک بالای 14 است؟ یا فقط دیاستولیک بالاست؟
    2. تصویر کاربر صادق چهارشنبه ۷ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      الان که حقیقتش انقدر عوارض دارو ها تو هم رفتم چند روزه برگشتم به پرانول ۲۰ روزی ۲تا و تریامترن. ولی فشارم رو کنترول نمیتونه بکنه و همین الان که این پیام رو مینویسم فشارم ۱۲۵ روی ۱۰۱ هست.(12.5/10) فشار سیستولیکم به ندرت به ۱۳ میرسه مشکلم فقط دیاستولیکه. دکتر جدید امروز گفت که صبح نصف متورال که اسمش مایوکارمت هست بخورم و عصر والسارتان که هنوز اجرا نکردم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۸ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      ببینید قدم اول درمان فشارخون نظم در مصرف داروهاست، یعنی هر روز یک نوع دارو خوردن هیچ فایده ای ندارد، هر رژیم دارویی که تجویز می شود بین یک هفته تا ده روز زمان می خواهد تا اثربخشی خود را نشان بدهد پس اگر می بینید فشارتان پایین نیامده نگران نباشد، باید چند رور صبر کنید. وسواس بیش از حد به خرج دادن در این زمینه مفید نیست پیشنهاد ما مصرف همین رژیم والسارتان و مایوکارمت است. حداقل یک هفته دارو را استفاده کنید و ببینید فشارهایتان چگونه می شود. رژیم غذایی و ورزش رعایت شود. داروی دیگری هم سرخود به این رژیم اضافه نکنید لطفا
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر طاهره سه شنبه ۶ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    سلام من خانمی ۴۵ ساله هستم ۸ سال است بعد از بارداری قرص فشار می خورم لوزارتان اچ ۵۰ وحدود ۴ماه عم املودیپلین اضافه شده است الان ۱۰روز قرص نخوردم فشارم از ۱۱روی ۷ تا ۱۴ روی ۹ متغیر بوده البته دوسین روزی ۲ قاشق مربا خوری خوردم و حدود ۶ماه است وزن خود را ۸کیلو کم کردم وروغن زیتون مصرف میکنم دکترم از اینکه قرص را قطع کردم عصبانی شد وقرصهام رو تغییر داد وگفتند روزی یکعددوالزارتان ۸۰ ونصفهیدرو کلرو تیزایید بخورم تا ۳ماه بعد ببینیم فشارم چه وضعیتی داره از شما اقای دکتر گرامی خواهش میکنم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۶ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      ببینید قدم اول درمان فشارخون و مهمترین قدم درمانی رعایت رژیم دارویی به طور منظم است، یعنی باید همیشه داروها را درست سروقت استفاده کنید، بنابراین این نکته را فراموش نکنید. عدم مصرف منظم دارو یعنی عدم کنترل بیماری.توصیه ی من این است که همین رژیم دارویی به تازگی تجویز شده را ادامه دهید که رژیم خوبی است ورزش و کاهش وزن و رعایت رژیم غذایی هم فراموش نشود
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 183 مشاهده پرسش
    سلام من قرص والسارتان ۸۰روزی یکی طبق تجویز پزشک مصرف میکنم مشکل کلیه هم دارم کراتین ۴ و فشار خون معمولا بین ۱۶تا۱۷میباشد برای کاهش فشار خون چه قرصی توصیه می فرمائید آیا همین قرص خوب است دوز مصرف بیشتر شود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      این قرص را ادامه بدهید و املودیپین 10 را هم روزی یک بار استفاده کنید یک بار هم هولتر 24 ساعته ی فشار خون نصب کنید تا جزییات فشارخونتان بهتر روشن شود و در درمان بهتر بتوانیم تصمیم بگیریم
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۶ مهر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 179 مشاهده پرسش
    با سلام
    مادرم با سن حدود ۶۵ سال چندین سال است مبتلا به دیابت بوده و روزانه در دو نوبت صبح و شب انسولین مصرف می نماید. فشار خون ایشان بالاست و گاهی به ۱۹ بر روی ۱۰ می رسد. با تجویز پزشک یکسالی است قرص کاپتوپریل مصرف می کنند که مدتی است به نظر می رسد این دارو تاثیر چندانی در کاهش فشار خون ایشان ندارد. حال ایشان آیا باید چه اقدام یا داروی دیگری مصرف نمایند؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۵ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      لیست داروهای ایشان را کامل بفرمایید فشارهایشان هم در طول روز به چه صورت است
    2. تصویر کاربر حسین جمعه ۲۵ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      با سلام
      ایشان ۴۰ واحد انسولین تزریقی صبح و ۴۰ واحد نیز شب قبل از غذا تزریق می نمایند. بیش از یک سال هم هست که برای فشار خون بالا هر شب یک قرص کاپتوپریل ۵۰ مصرف می نمایند. چند وقتی است فشار خونشان بالا می رود. دیروز ۱۹۳ بر روی ۱۰۰ بود. صبح امروز ۱۶۶ بر روی ۸۸ بود. طبق روال چند روز گذشته بعد از ظهرها و شب فشار ایشان از این مقدار بالاتر می رود. شب گذشته سردرد و سرگیجه هم داشت که با گرفتن فشار خون ایشان متوجه شدیم فشارشان ۱۹۳ بر روی ۱۰۲ هست. لطفا" در خصوص تغییر داروی فشار خون ایشان و بهبود وضعیت موجود با توجه به اینکه سالهاست دیابتی هستند، راهنمایی فرمایید. با تشکر
    3. تصویر کاربر حسین جمعه ۲۵ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      با سلام مجدد
      ایشان به جز موارد ذکر شده، داروی خاص دیگری مصرف نمی کنند. با تشکر
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۶ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      برای فشار فعلن داروی والزومیکس 80/5 را صبح و شب به ایشان بدهید، البته تا اثر دارو شروع شود چند روز طول می کشد، در این مدت در مواقع افزایش فشار به بالای 170 کاپتوپریل را بهشان بدهید ولی با این اوصاف حتما نزد متخصص هم ویزیت شوند، باید زیر نظر باشند
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر آقاخانی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 217 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.من فشارخون بالا دارم ، مدتی قرص والزومیکس مصرف میکردم که با تجویز پزشک لوزامیکس h میخورم با توجه به اینکه قرص تیروکسین (کم کاری تیروئید) و آلوپورینول مصرف میکنم این دارو ها با هم تداخلی ندارد؟ و مشکلی نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام داروي خوبي هست. و هيچ تداخلي ندارند
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.
    مادرم 68 سالشه. دکتر متخصص قلب، برای تنظیم فشار خون، قرص والسارتان 160 تجویز کرده که هر شب یک عدد مصرف می کنه، قرص متورال 50 نصف صبح نصف شب، قرص آسپرین 81 شبی یک عدد. ولی با این وجود فشارش در حالت نشسته روی 18 هست و پایین نمیاد، ولی در حالت خوابیده بر میگرده روی 14. ممنون میشم، راهنمایی بفرمائید، برای پایین آوردن فشار 18 چه کاری باید انجام بشه.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام والسارتان قطع بجاش لوزارتان اچ یک صبح و نصف عصر مصرف بشه
  • تصویر کاربر رشید سه شنبه ۵ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 179 مشاهده پرسش
    بنده تا مشخص شدن کرونا دوست ندارم حضوری برم دکتر الان مدتی هست فشار خون من حدود 14 یه وقتایی 15 می باشد لطفا راهنمایی کنین تا قبل از رفتن رکتر برای کاهش فشار خون چه کار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۵ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

       سلام قرص آملودیپین روزی نصف استفاده کنید

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 185 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر فشار خون دارم قرص والزامین ۸۰ روزی چند تا مصرف کنم سن ۴۶ سال
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام

      فعلا با هر ۱۲ ساعت نصف شروع کنید

درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر