فشار خون ۱۰ روی ۶

فشار خون ۱۰ روی ۶ یا کمتر از این معمولا نشانگر فشار خون پایین یا هایپوتنشن مى باشد؛ به این معنی که فشار در شریان های شما در پایین ترین حالت طبیعی قرار دارد.

فشار خون سیستولیک ( عدد بالا)، فشار شریان ها در زمان تپیدن قلب مى باشد. این فشار اندازه گیری می کند که عضله قلب چه میزان در حال تلاش برای پمپ کردن خون در سراسر بدن است. در مقابل، فشار دیاستولیک ( عدد پایین)، فشار خون در برابر دیواره های رگ های خونى بین دو ضربان قلب، زمانی که قلب آرام است، مى باشد.

فشار خون ۱۰ روی ۶

در حالت فشار خون ۱۰ روی ۶ بعضی از افراد ممکن است مستعد ضعف یا خستگی باشند، اما بسیاری از افراد احساس خوبی دارند. اگر داروهای فشار خون مصرف می کنید، احتمالا فشار خونتان به این علت پایین آمده است؛ پس باید تنظیم شود.

گاهی اوقات فشار خون ۱۰ روی ۶ می تواند به عنوان یک عارضه جانبی ناشى از داروهای خاصى باشد.

اگر شما هیچ داروی فشار خون مصرف نمى کنید، معمولا نباید نگران فشار خون پایین باشید؛ مگر اینکه علائمى منفی مثل سرگیجه، تهوع یا خستگی به همراه آن داشته باشید. در واقع، فشار خون ۱۰ روی ۶ معمولا تشخیص داده نمی شود؛ مگر اینکه بیمار علائم فوق را تجربه کند.

آیا فشار خون ۱۰ روی ۶ خطرناک است؟

اگر فشار خون ۱۰ روی ۶ باشد، چه کاری باید انجام دهید؟

۱- ضربان خود را چک کنید. هنگامی که بدن به علت فشار خون پایین تحت فشار قرار می گیرد، قلب اغلب با ضربان سریعتر آن را جبران می کند. اگر نبض شما بیش از ۹۰ باشد یا اگر احساس ناتوانی می کنید، برای مشاوره به متخصص فشار خون خود مراجعه کنید، به ویژه اگر فشار خون پایین برای شما غیرعادی باشد.

۲- اگر برای درمان فشار خون بالا داروهای فشار خون مصرف مى کنید، با پزشک خود درباره تنظیم دوزهای داروى فشار خون صحبت کنید.

۳- با پزشک یا دکتر داروساز صحبت کنید تا مطمئن شوید که هیچ دارویى که فشار خون شما را کاهش دهد را مصرف نمى کنید.

۴- اگر ضربان شما عادی باشد و احساس خوبی داشته باشید، احتمالا درمان خاصی لازم نیست.

مراقبت از افراد بالای ۸۰ سال با فشار خون ۹ روی ۶

فشار خون ۹ روی ۶ می تواند در افراد مسن بسیار مورد توجه قرار گیرد. اگر به تازگى رخ داده باشد، می تواند نشان دهنده ی یک مشکل جدی مانند کمبود آب بدن، عفونت و یا خونریزی داخلی باشد. فشار خون پایین می تواند به علت مصرف بیش از حد داروهای فشار خون  یا اثر جانبی داروهاى دیگر باشد.

فشار خون ۹ روی ۶ همچنین افراد مسن را در معرض خطر سرگیجه و حتی افتادن قرار می دهد؛ زیرا جریان رسیدن خون به مغز بلافاصله پس از بلند شدن فرد مسن، کاهش مى یابد.

افت ناگهانی فشار خوندر چنین حالتی هر چه سریعتر پزشک متخصص فشار خون مراجعه کنید؛ به خصوص براى افراد سالمند مبتلا به زوال عقل مانند: بیماری آلزایمر یا افرادی که به علت کهولت سن یا بیماری به وضوح قادر به بیان احساس خود نیستند.

بنابراین فشار خون ۹ روی ۶ در افراد مسن می تواند از علائم بیرونی یکی از بیماری هاى تهدید کننده زندگی باشد. از سوی دیگر، برخی از بیماری ها مانند بیماری پارکینسون، موجب فشار خون پایین مزمن در افراد مسن می شوند.

نکته: این اطلاعات جایگزین مشاوره پزشکی توسط پزشک شما نمى شود. اگر فکر می کنید ممکن است فشارخون بالا، فشار خون نامنظم یا فشار خون ۹ روی ۶ داشته باشید، حتما به متخصص مراجعه کنید و یا از طریق لینک پرسش از دکتر از مشاوره با دکتر محمد حسین نجفی فوق تخصص قلب و عروق بهره مند شوید.

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.


ویزیت تلفنی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر سحر پنجشنبه ۲۴ فروردین ۹۶( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 0 مشاهده پرسش
    پدرم سه سال پیش تیرویید ریدل داشت بعد از جراحی قلب ده درصد پیدا کرد و بعد از ان هیدرونفروز در کلیه هایش الانم که چن ماهی یکبار دچار اب اوردگی شکم می شود خواستم ببینم این فیبروز کشنده اس و چه جاهایی از بدن را درگیر می کند
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۳ فروردین ۹۶( 3 سال پیش)
      علت اسيت ممكن است كاهش عملمرد قلب باشد
      EF
      چه ميزان است؟
    2. تصویر کاربر سحر چهارشنبه ۲۳ فروردین ۹۶( 3 سال پیش)
      الان در حال حاصر سی درصد هستش
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ فروردین ۹۶( 3 سال پیش)
    4. تصویر کاربر سحر پنجشنبه ۲۴ فروردین ۹۶( 3 سال پیش)
      ممنونم از شما دکتر
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ فروردین ۹۶( 3 سال پیش)
      ?
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ابوالفضل یکشنبه ۲۴ تیر ۹۷( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 34 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام من 49 سال سن دارم و بر اساس اكوي انجام شده داراي پرولاپس خفيف ميترال ميباشم وداراي فشار خون كه قرص لوزار 25 و آتنولول 50 مصرف ميكنم . قبلا يك پزشك داخلي و يك پزشك متخصص قلب پس از انجام تست ورزش كه نتيجه آن منفي بود قرص متورال 50 داد پس از مصرف قرص متورال ضربان من تا 55 مي رسيد ولي مشكل خاصي نداشتم لذا به يك دكتر متخصص قلب مراجعه كردم و با مصرف قرص آتنولول 50 و لوزار 25 هولتر فشار را انجام دادم و نتيجه هولتر نرمال بود و اكو نيز كردم كه نتيجه آن پرولاپس خفيف ميترال بود و مشكل ديگه اي نداشت با توجه به مصرف قرص هاي متورال و آتنولول ، قرص متورال تاثير بهتري در من دارد ( با مصرف آتنولول گاهي فشارم كنترل نميشه و گاهي شبها نيز پشت سرم درد ميگيره كه به محض مصرف يك چهارم تا نصف متورال هم فشارم كنترل ميشه و هم پشت سرم آرام ميشه ) سوال اين است كه با توجه به اينكه در هر دو قرص ضربانم تا 55 بعد از مصرف ميرسه وبعد بالاتر مي رود آيا به جاي مصرف آتنولول مي توانم متورال را كه قبلا مصرف كرده ام مصرف كنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۶( 3 سال پیش)
      سلام بله به راحتی می توانید از قرص متورال به جای آتنولول استفاده کنید و هیچ مشکلی هم پیش نخواهد آمد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قرص متورال می توانید این مقاله را مطالعه نمایید.
      http://drhsnajafi.com/6991
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۴ تیر ۹۷( 2 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمداحمدی چهارشنبه ۱ دی ۹۵( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 0 مشاهده پرسش
    باسلام بنده به دستور پزشک چندسال است قرص سیلدنافییل مصرف می کنم الان دچاربیماری فشارخون شده ام ،به ای این دارو چه دارویی برای تحریک جنسی استفاده کنم ضمنا سنم 41سال است
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱ دی ۹۵( 3 سال پیش)
      اين دارو خود باعث كاهش فشار خون ميشود
  • تصویر کاربر انور پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 0 مشاهده پرسش
    باسلام و تشکر از وقتی که برای پاسخ بنده گذاشتید . مردی 37 ساله هستم که پارسال فشارم 15 الی 16 روی 8/5 تا 9 بود ازمایش خون و نوار قلب انجام دادم مشکلی نداشتم بعد از 2ماه رژیم بی نمک و ورزش فشارم تغییر نکرد. یک ماه هم قرص لوزارتان را امتحان کردم نتیجه نداشت اما با مصرف قرص متوپرولول 50 شبی یک عدد نتیجه خوبی گرفتم و فشار به 125/80 کاهش پیدا کرده است .ضمنا قبلا مقداری ضربانم بالا بود الان بهتر شده است .حال آیا مصرف این دارو را تا همیشه ادامه دهم؟ آیا راه حل بهتری یا احیانا داروی مشابه و مفیدتری برای این منظور هست ؟ آیا سوزاندن اعصاب سمپاتیک کلیه با لیزر میتواند راه حل بهتری باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( 3 سال پیش)
      سلام بله حتما و مداوما دارو را مصرف نماييذ
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر