دکتر محمد حسین نجفی

امروزه از روش ابلیشن قلب یا سوزاندن رگ قلب به طور گسترده‌ای برای درمان تاکیکاردی یا ضربان سریع قلب استفاده می‌شود. برای ابلیشن ازکاتتر استفاده می شود.

کاتترها سیم های قابل انعطافی هستند که در انتهای خود الکترود دارند و دارای قابلیت مانور پذیری داخل قلب هستند. از کاتترها برای ثبت دقیق فعالیت الکتریکی قلب استفاده می شود.

سوزاندن رگ قلب

در مورد بیشتر افرادیکه اختلال ضربان قلب دارند (آریتمی یا تپش‌های نامنظم قلب)، نوار قلب یا سایر بررسی‌های معمولی اطلاعات کافی ارایه نمی کنند. مطالعات الکتروفیزیولوژی قلب  (EPS)  بررسی‌ هایی هستند که با استفاده از کاتترگذاری، پزشک را قادربه بررسی سیگنالهای الکتریکی داخل قلب می نماید. در حین EPS  با  ارسال ایمپالس‌های الکتریکی کنترل شده به درون قلب، آریتمی  (اختلال ضربان قلبی) بیمار دوباره ایجاد شده و مکانیسم آریتمی بررسی شده و تعیین می‌شود که مشکل  در کجای قلب قرار داشته  و چگونه باید اصلاح شود.

قبل از انجام مطالعه الکتروفیزیولوژی لازم است که بیمار لیست تمام داروهای مصرفی خود را به پزشک ارائه دهد. گاهاً ‏برخی داروهای مصرفی از قبیل آتنولول، متوپرولول، پروپرانول، وراپامیل، دیلتیازم، دیگوکسین و داروهای ضد ‏آریتمی مثل آمیودارون منجر به تداخل در بررسی مناسب الکتروفیزیولوژی قلب می شوند و حتماً باید از قبل قطع شده ‏باشند.

آریتمی قلبینتایج به پزشک کمک می کنند تا مشخص کند که یک آریتمی از کجای قلب ناشی می شود و تصمیم بگیرد که آیا بیمار نیاز به استفاده ازدارو، ضربانساز ( Pacemaker )، دفیبریلاتور کاشتنی داخل قلبی ( ICD ) ویا ابلیشن دارد یا نه؟

سوزاندن رگ قلب روشی است که برای اصلاح مشکلات ریتم قلب استفاده می شود. سیگنال الکتریکی که موجب ضربان سازی در قلب می شود، مسیر دقیقی را درون قلب شما طی می کند. هر گونه اختلال  در شکل گیری و طی مسیر این سیگنال، می تواند باعث آریتمی شود.

ابلیشن در موارد زیر بهترین گزینه  درمانی است :

۱- مواردیکه داروها برای درمان آریتمی  موفقیت نداشته اند.

۲- داروهای درمان آریتمی باعث ایجاد عوارض جانبی جدی شده باشند.

۳- انواع خاصی از آریتمی هایی که خیلی خوب با سوزاندن رگ قلب از بین می روند، مانند سندرم ولف، پارکینسون، وایت ( WPW ) و تاکی کاردیها ( ضربانات تند ) فوق بطنی ( SVT )

۴- احتمال بالای ابتلا به عوارض خطرناک ناشی از آریتمی وجود داشته باشد مانند ایست ناگهانی قلبی

دکتر علیرضا مهریار متخصص قلب و عروق

پس از تشخیص  دقیق نوع آریتمی، اقدام به سوزاندن رگ قلب می شود. برای ابلیشن قلب ،الکتروفیزیولوژیست (پزشک فوق تخصص در تشخیص و درمان آریتمی‌ ها) یک یا چند کاتتر را وارد حفرات قلب می‌ کند و از نوعی انرژی (معمولا امواج رادیوفرکوینسی) برای سوزاندن بافت غیر طبیعی قلب استفاده می‌ نماید. مساحت ناحیه‌ ای از بافت قلب که تخریب می‌شود، خیلی  کم است و در کارکرد کلی قلب هیچ اثری ندارد. در نهایت  یک اسکار (بافت ترمیمی) کوچک در این  ناحیه تشکیل شده و ریتم طبیعی قلب به حالت نرمال باز می‌گردد.

روشسوزاندن رگ قلب ،میزان موفقیت بسیار بالایی داشته و عوارض جانبی کمی دارد و به بی‌هوشی ملایم و بی‌حسی موضعی نیاز دارد. این روش درد و ناراحتی اندکی دارد و بسیاری از افراد بعد از چند روز به فعالیت معمول خود برمی‌گردند. در بیشتر افراد تاکی‌کاردی بطور قطعی درمان می‌شود و این افراد دیگر نیازی به استفاده از داروهای ضد آریتمی ندارند.

سوزاندن رگ قلب چگونه انجام می شود؟

برای افرادیکه قرار است تحت روش سوزاندن با کاتتر قرار بگیرند، پزشک توصیه می‌کند که چند روز قبل از این عمل، مصرف تمام  داروهای ضد آریتمی خود را قطع نمایند. در بیمارستان از یک بی‌هوشی ملایم و بی‌حسی موضعی استفاده خواهد شد. پزشک از طریق سیاهرگ‌ها و یا گاها سرخرگ‌های کشاله ران، کاتترها را به سمت قلب می‌فرستد. روش ابلیشن قلب با هدایت اشعه ‌ایکس از طریق دستگاه فلوروسکوپی انجام می‌شود، بنابراین متخصص قلب میزان پیشرفت  کاتترها در رگ‌ را به طورمستقیم و همزمان مشاهده می‌کند.

انجام آنژیوگرافیسپس لازم است تا یک دوره از تاکی‌کاردی (ضربانات تند قلبی) شروع شود تا پزشک دقیقا معین کند که این آریتمی‌ها از کجای قلب منشأ می‌گیرند. با استفاده از ثبت فعالیت الکتریکی داخلی قلب، پزشک نقشه بافتی قلب را ترسیم می‌نماید تا ناحیه مشکل‌دار را مشخص نماید. به محض آنکه ناحیه  دچار مشکل مشخص شد، کاتتر مخصوص ابلیشن در آن محل قرار داده شده،‌ امواج رادیوفرکوینسی ارسال می‌شود و بافت غیرطبیعی  قلب از بین می‌رود.

برای اطمینان از نابودی کامل بافت غیرطبیعی قلب، پزشک ممکن است با استفاده از داروها یا تحریک الکتریکی بررسی نماید که آیا افزایش دوباره ضربان قلب (تاکیکاردی) رخ میدهد یا نه؟ اگر تاکی‌کاردی دوباره رخ دهد، پزشک تخریب را تکرار می‌نماید. زمانیکه دیگر تاکی‌کاردی رخ ندهد، کاتترها خارج می‌شوند. زمان عمل بسته به نوع آریتمی ۱ تا ۴ ساعت طول میکشد. حداقل ۱ روز در بیمارستان حضورخواهید داشت تا پزشکان علایم بهبودی، آریتمی‌ها، یا خونریزی از محل‌های ورود کاتترها را بررسی نمایند.

مراقبت های بعد از ابلیشن قلب

شما می‌توانید فعالیت‌های با شدت متوسط را انجام دهید. تقریباً بلافاصله می‌توانید پیاده‌روی را شروع نمایید. بیشتر افراد در عرض چندروز به مدرسه یا سرکار خود بر می‌گردند. پزشک ممکن است توصیه نماید که ۲ تا ۴ هفته آسپیرین مصرف کنید تا خون شما را رقیق نماید و در محل تخریب بافت قلبی، لخته خون تشکیل نشود. بعد از چند هفته باید برای ویزیت پیگیری نزد الکتروفیزیولوژیست مراجعه نمایید.

در افراد مبتلا به آریتمی فوق بطنی بدون سایر بیماری‌های قلبی، بهبودی کامل تاکی‌کاردی در بیش از ۹۵ درصد موارد با ابلیشن میسر می‌شود. در افراد مبتلا به آریتمی‌های بطنی نیز میزان بهبودی کامل، بالا می‌باشد.

مراقبت های لازم قلبدر افراد مبتلا به سایر بیماری‌های قلبی مثل سکته پیشین قلبی که منجر به آسیب قلبی شده است یا بیماری‌های عضلانی قلبی، با توجه به وضعیت قلب میتوان یک  دفیبریلاتور کاشتنی ( ICD ) داخل قلب قرار داد. ابلیشن قلب باعث می‌شود که تعداد و دفعات فعال شدن دفیبریلاتور داخلی در این افراد کم شود. بعضی اوقات برای رسیدن به درمان قطعی انجام بیش از یک ‌بار ابلیشن قلب ضروری است.

ضربان قلب بالای 110 نشانه چیست؟

دکتر علیرضا مهریار متخصص قلب و عروق و فلوشیپ فوق تخصصی الکتروفیزیولوژی و پیس میکر

برای ویزیت و یا گرفتن نوبت با دکتر مهریار با شماره ۲۲۸۷۴۸۹۹ تماس حاصل نمایید.

4.3/5 - (11 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مرتضی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    تپش قلب ناگهانی همراه با فشار خون بالا سنم 54 سال است
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر پریسا چهارشنبه ۱۵ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 154 مشاهده پرسش
    سلام چرا در شکم من حالتی مثل زدن نبض حس میکنم.تقریبا 2روز هست که اینطور شدم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر هادی سه شنبه ۱۴ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    30سالمه وزنم 75 قدم 175..یک بار ابلیشن شدم مشکل pvcداشتم نه ضربانم تند هست نه کند.فقط نامنظم گهگاهی 2بار پشت سرهم..دکترم گفت متوهگزالو میتونی قطع کنی ولی باز همون مشکلو دارم 2بارپشت سرهم اذیتم میکنه...ممنون میشم راهنماییم کنین.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۴ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۴ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر س سه شنبه ۱۴ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 153 مشاهده پرسش
    سلام .نیمه شب وقتی از خواب بیدار میشم دچار فشار خون بالا وتپش قلب میشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۴ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۴ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امين جمعه ۱۰ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 886 مشاهده پرسش
    بنده دچار پانيك در ماه هاي گذشته بودم از نگراني قلبي اكو و تست ورزش انجام دادم كه كاملا نرمال بود بعد دچار مشكل معده و اضطراب شدم ضربان قلبم معمولا نرمال هست ولي بعضي وقت ها با احساس چنگ زدن معده و سوزش قفسه سينه دچار تعريق شديد و حالت هاي شبيه نفس تنگي و ترس شديد مي شم با ضربان بالا ولي منظم همش مي ترسم ايست قلبي پيدا كنم و اين موضوع نگران و كلافم كرده به نظر شما ريشه اين حالت ها قلبي مي تونه باشه يا نه و چقد خطرناكه در ضمن مشكل درد در قفسه سينه هم ندارم وأخيرا در اندوسكوپي تشخيص رفلكس شديد أسيد معده دادن ولي نگراني و ترس زندگيم رو مختل كرده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۰ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۰ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 161 مشاهده پرسش
    با سلام من 32سن دارم،مدت 9ماهه صبح استرس با تهوع صبحگاهی همراه تپش قلب دارم،شبا با مصرف نصف قرص آمپرازولام نیم هم نمیتونم بخوابم همش از خواب میپرم تپشم زیاد میشه ،اندوسکوپی شدم پزشک گفتن فقط اسید معده بالایی دارم پنتوپرازول دادن،ازمایشاتم خوب بود با کم خونی جزیی وقتی درد شکمی میگیره،نبض شکمی و تپش قلب و بی حسی شديد اندام بدنم هم به همراهش میاد دهنم خشک میشه
    پزشک قلب مراجعه کردم گفتن نوار قلب خوبه ولی تپش داری،برام متوماربامپل،پروپرانول نوشتن ،بعد چند روز حالتام بر گشت
    ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۷ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام
    پدرم اخیرا" بعد از خونریزی گوارشی اندوسکوپی و کولونوسکوپی انجام دادند که در بار اول مشخص شد یک پولیپ بزرگ روده ای دارند.
    نزدیک یک سال هم بود که پلاویکس میخوردند که از همان روز خونریزی شدید گوارشی،
    یعنی یک ماه قبل از انجام اندوسکوپی و کولونوسکوپی مصرف پلاویکس را قطع کردند.
    برای بار دوم قرارشد پولیپکتومی انجام دهند که بدلیل انجام شدن این کار در بیمارستان متحمل معطّلی، خستگی زیاد و ناشتایی طولانی مدت شدند و از فردای اون روز ضربان قلبشون آریتمی پیدا کرد و تا ۳ روز بعد از انجام اینکار فشار خون دست راست ۹ رو ۵، و دست چپ بصورت متغیر ۸ رو ۴، ۸ رو ۵، ۷ رو ۴ !!!!! رو ثبت میکرد!!!!!! و بعد از ۳ روز که توی این وضعیت فشاری بودند فشارشون اومد روی۱۳!
    در حالیکه قبلتر از این فشارشون خوب بود یعنی ۱۱ رو ۸ و اصلا" فشار بالای ۱۲ نداشتند.

    حالا سوالم از جنابعالی اینست که:
    ۱_ علت این آریتمی رو مربوط به چه چیز میدانید؟؟؟
    ۲_ چرا فشار دست چپ ایشون انقدر متغیر و همچنین چرا فشارشون انقدر پائین بود؟؟؟!!!!!!
    ۳_ چند روز پیش که به پزشکشون در بیمارستان شهید رجایی مراجعه کردیم، دستیار پزشک فشار رو گرفت و فشار ۱۴ بود.
    گفت که باید کارودیلول یا متورال رو هم بخورن .
    به دستیار گفتیم که قبلا" سابقه ی افت ضربان قلب تا ۴۰ رو داشتند و برای همین از این دو دارو استفاده نمی کنند اما دستیاربه این حرف ما توجهی نکرد و گفت لوزار خالی برای کنترل فشار خون کافی نیست!!!! و برای کارکرد بهتر عضله ی قلب لازمه کارودیلول هم خورده شه. و اگر دوزش مناسب باشه مشکلی پیش نمیاد.
    و گفت که لوزار رو بجای ۱عدد نصف صبح بخورن و کارودیلول رو اضافه کنن.
    داروهای قبلیه پدرم اینها بود:
    آ.اس.آ: ۱ عدد شب
    لوزار: ۱ عدد صبح و یک عدد شب،
    آتورواستاتین،
    پنتاپرازول: ۲ عدد صبح و شب

    ممنون میشم پاسخ همه ی سوالات رو بفرمایید.

    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      راستی آقای دکتر؛ متاسفانه دو نکته از قلم افتاد و اون اینکه:
      بار اول اندو و کولونوسکوپی در مطب انجام شد.
      در مطب داروی بیهوشی یا همان خواب آور، باعثِ به خواب رفتن کامل پدرم شد و ایشون دردی رو احساس نکردند.

      اما بار دوم، یعنی در بیمارستان فیروزگر، در ابتدای انجام کار داروی بیهوشی یا نزدند یا مقدارش اونقدر کم بود که پدرم دردِ بسیاااار شدیدی رو حس کردند که با فریاد ایشون? پزشک دستور تزریق بیشترِ ماده ی بیهوشی رو داد. ولی با اینحال باز هم بیهوشی کامل نبود و پدرم صدای اطرافیان و پزشک رو میشنیدند و متوجه میشدند که دارن چی میگن!!!

      حالا این ناشتائیه طولانی مدت،
      خستگیه زیادِ ناشی از معطّلی در شلوغیه بسیار زیاد بیمارستان،
      و همچنین این دردِ شدید ناشی از انجام کولونوسکوپی مجموعا" باعث ضعف شدید جسمی پدرم شد.
      بعدش هم که جهت کنترل و پایشِ عدم خونریزی، در بخش ناشتا بودند و آخرسر یک سوپ به ایشون دادند.

      سوال:
      ممنون میشم بفرمایید که:
      ۱_ آیا اساسا" برای افراد با سابقه ی بیماری قلبی نباید از داروی خواب آور که فرد رو به خواب کامل میبره استفاده کرد؟؟؟؟
      ۲_ لطفا" اگر امکان ایجاد خواب کامل برای بیمار قلبی هست، ممنون میشم "نام داروی بیهوشی یا همان خواب آور" رو بفرمایید تا در مراجعات بعدی مدنظر قرار گیرد.
      چون میبایست هر ۶ ماه یکبار اینکار مجدد تکرار شود.
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
    5. تصویر کاربر سارا پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      آقای دکتر ضربان قلب پدرم در حالت عادی نزدیک ۵۰ هست.
      وقتی در حالت استراحت ضربان میگیرن غالبا" ۵۴، ۵۳ هست.
      بنظرتون با این شرایط باز هم خوردن کارودیلول مضر نیست؟؟؟؟
      مگه کارودیلول قرار نیست ضربان اضافی رو کاهش بده و فشار خون بالا رو پائین بیاره؟؟
      خوب فردی که خودش غالبا" فشار حدود ۱۱ رو داره و ضربانش هم حدود ۵۰ هست و قرص لوزار برای کنترل فشار استفاده میکنه
      و ضمنا" قبل از عمل بای پس قلب سابقه ی فشار خون بالا نداشته! واقعا" استفاده از کارودیلول براش مفیده؟؟؟؟
      ممنون میشم به سوالات زیر پاسخ بدید:
      ۱_ اصلا" کارکرد کارودیلول و متورال چی هست؟؟

      ۲_ آیا داروی تنظیم کننده ی "ریتم ضربان قلب"وجود دارد یا ناگزیر فردی که هر از گاهی دچار آریتمی گذران میشود هم باید از پیس میکر استفاده کند؟؟؟؟؟

      ممنونم
    6. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۶ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    7. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۶ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    8. تصویر کاربر سارا دوشنبه ۶ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      ضمن تبریک سال جدید و آرزوی سالی پربرکت، از شما پزشک خوب، دلسوز و متعهد بسیار تشکر میکنم!

      یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:

      پدرم متاسفانه متاسفانه ظاهرا" بدلیل وزن کم کردن زیاد بعد از عمل در مدت کوتاه و همچنین مصرف آتورواستاتین با دوز بالا به مدت چندین ماه بعد از عمل بای پسشون، الان دچار سنگ و لجن کیسه صفرا شدند?
      با درد بسیار شدید، کم اشتهایی و متعاقبا" لاغرتر از قبل شدنشون ..

      پزشک متخصص گوارش نظرشون این بود که کیسه صفرا جراحی بشه.

      ۱_ آقای دکتر بنظر شما با این شرایطی که پدرم دارند و ضعیف هستند و بهم ریختن ریتم قلبی ناشی از بی حس نکردن ایشون برای انجام کولونوسکوپی!
      آیا بصلاح هست الان کیسه صفرا رو جراحی کنند؟
      ۲_ مضاف بر اینکه ایشون جراحی پروستات خوش خیم رو هم در برنامه داشتند. پروستاتشون بسیار بزرگه و تخلیه ی کامل مثانه انجام نمیشه.

      اساسا" بنظر شما با این سه وضعیتِ
      ●ریتم نه چندان مناسب
      ●کیسه صفرای محتوی چند سنگ تا سایز 4mm و sludge
      ●وضعیت پروستات بسیار بزرگ

      باید چه کنند؟؟؟؟ و الزاما" ترتیب درمانشون باید به چه شکل باشه؟؟???

      خیلی ممنونم
    9. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۶ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    10. تصویر کاربر سارا دوشنبه ۶ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      میبخشید آقای دکتر؛ من منظور شما رو از چک آپ قلب متوجه نشدم?
      ▪خوب از نظر قلبی که سه رگ پیوندی دارند و در بهمن ۹۵ عمل بای پس شدند.
      ▪ همیشه در بررسی نوار قلب مورد خاصی حتی آریتمی دیده نمیشه و اخیرا" هم که مراجعه داشتیم باز به همین منوال بود. اما چون آریتمی رو همچنان دارند قرار شد بعد از ۱۴ فروردین برای هولتر ۴۸ ساعته اقدام کنند.
      ▪آخرین اکو مربوط به همان زمان جراحیه ایشون هست که ef قلب حدود ۵۰ هست و پزشکشون نیاز ندیدن و تجویز انجام اکوی جدید نداشتند.
      ▪ضربان قلب در حالت استراحت متغیر هست. و بین ۵۰ تا ۶۰ هست.
      ▪آخرین بار بعد از پولیپکتومی، متاسفانه تا سه روز دچار فشار و ضربان پائین و متغیر شدند اما الان بهترن ولی همچنان گاهی قلب دوتا سریع پشت سر هم با یک مکث کوتاه میزنه.
    11. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۷ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    12. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۷ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    13. نمایش سایر 11 پاسخ
  • تصویر کاربر تیموری دوشنبه ۶ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 179 مشاهده پرسش
    ایا قرص پرپرانول در ازمایش اعتیاد ازدواج مثبتی دارد یانه ؟ من هفته دیگ ازمایش دارم ولی الان بشدت تپش قلب گرفتم لطفا راهنمایی کنین باتشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۶ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۶ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر زهراسامری جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 929 مشاهده پرسش
    سلام قرص کارودیلول راامروز برای اولین بار بعدازناهار به مادرم دادم احساس نفس تنگی وتپش قلب دارد علت ایا حساسیت دارد وزمان دقیق درطول روز کی می باشد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام
      بله ممكن است حساسيت باشد
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عابدی پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    با سلام.من مادرم 10 روز در بیمارستان بستری هست.که به گفته پزشک باید باتری بزاره منتها قلبش تورم داره یا یکم بزرگ شده .ولی تا الان با دارو خیلی خوب سر میکنه و مشکلی نداره البته سابقه 7 ساله داره با دارو. ایا نیازی به باتری داره؟ و ایا خطری داره برای مادرم.
    مچکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر