دکتر محمد حسین نجفی

عوارض دارویی به چه مناست؟ در ابتدا باید گفت هر دارویی که ما مصرف میکنیم شامل عوارض دارویی نیز می شود. هرچند که شما همیشه این عوارض را تجربه نخواهید کرد. در این مقاله  قصد داریم درباره ی، عوارض قرص فشار خون والزومیکس ۵/۸۰ ، لوزارتان  و دیگر قرص های فشار خون صحبت کنیم.

عوارض دارویی قرص های فشارخون

عوارض قرص فشار خون آملودیپین

آملودیپین یک از قرص های کاهش فشار خون بالا است که عروق خونی را باز کرده و جریان خون را بهبود می بخشد. قرص فشار آمیلودیپین برای درمان درد قفسه سینه (آنژین) و سایر بیماری های ناشی از عروق کرونر تجویز و استفاده می شود. آملودیپین همچنین برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود. تنظیم فشار خون ممکن است خطر ابتلا به سکته مغزی یا حمله قلبی را کاهش دهد. این دارو در بزرگسالان و کودکان حداقل بالای ۶ سال تجویز می شود.

 عوارض مصرف قرص فشارخون آملودیپین در بارداری

آملودیپین در دوران بارداری برای کنترل فشار خون بارداری استفاده می شود و هیچ گونه آسیبی به جنین وارد نمی کند.

برخی عوارض قرص فشار خون آملودیپین عبارتند از:

عوارض قرص فشار خون والزومیکس ۵/۸۰

عوارض قرص فشار خون والزومیکس ۵/۸۰ عبارتند از:

داروی مخصوص فشارخون

عوارض قرص فشار خون لوزارتان

یکی از قرص های پایین آوردن فشار خون ، لوزارتان (Cozaar) است که متعلق به گروهی از داروهای آنتاگونیست گیرنده آنژیوتانسین II می باشد. این دارو، تنگی رگ های خونی را بهبود بخشیده و با کاهش دادن فشار خون ،جریان خون را بهبود می بخشد. لوزارتان برای درمان فشار خون بالا تجویز شده و همچنین برای کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی در برخی از افراد مبتلا به بیماری های قلبی استفاده می شود. قرص فشار لوزارتان برای کاهش آسیب های درازمدت کلیه در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که فشار خون بالا نیز دارند، استفاده می شود.

برخی عوارض قرص فشار خون لوزارتان عبارتند از:

عوارض قرص فشار خون والزارتان

قرص فشار والزارتان یا والسارتان ،مسدود کننده گیرنده ی آنژیوتانسین (ARB) است که می تواند برای درمان انواع بیماری های قلبی، از جمله فشار خون بالا، نفروپاتی دیابتی و نارسایی قلبی استفاده شود. قرص فشار خون والزارتان باعث کاهش فشار خون توسط آنتاگونیستی سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون (RAAS) و همچنین مانع افزایش اثرات فشار خون آنژیوتانسین II می شود. این داروی فشار خون اثرات نامطلوب سرفه خشک را ندارند و می تواند برای درمان هیپرتروفی بطن چپ، اختلال عملکرد سیستمیک، انفارکتوس میوکارد و بیماری های عروق کرونر نیز مورد استفاده قرار گیرد.

برخی عوارض قرص فشار خون والزارتان عبارتند از:

عوارض قرص فشلرخون بالا

عوارض قرص فشارخون هیدروکلروتیازید

قرص پایین آورنده فشار خون هیدروکلروتیازید یک نوع دیورتیک است که باعث کمک به ایجاد ادرار توسط کلیه ها می شود. این دارو به تنظیم سطح مایعات در بدن کمک خواهد کرد. هیدروکلروتیازید در درمان فشار خون بالا موثر است. با کنترل فشار خون بالا، خطر سکته مغزی و حمله قلبی کاهش می یابد. این دارو ممکن است برای کاهش تجمع مایعات در بدن ناشی از نارسایی قلبی، بیماری های کبدی یا بیماری کلیوی نیز تجویز شود.

برخی عوارض قرص فشار خون هیدروکلروتیازید عبارتند از:

عوارض قرص هیدروکلروتیازید در بدنسازی

هیدروکلروتیازید برای درمان ادم و فشار خون استفاده می شود. این دارو باعث کاهش باز جذب الکترولیت ها، افزایش دفع سدیم، پتاسیم، کلراید و در نتیجه آب می شود. استفاده از دیورتیک ها در تعدادی از رشته های ورزشی به طور فزاینده ای محبوب شده است. این داروها در بین بدنسازان نوپا بسیار محبوب هستند و براى جارى شدن آب زیر پوستى قبل از مسابقه استفاده می شوند. توانایی بردن جایزه ى فیزیک بهتر مى تواند با استفاده از دیورتیک ها رخ دهد.

امروزه در بدنسازی فوق العاده سخت و تقریبا غیرممکن است که بدون استفاده از این داروها به یک هیکل ایده آل مسابقاتی برسند. بسیاری از ورزشکاران که در ورزش هایى با دسته بندى وزنى هستند نیز از دیورتیک استفاده می کنند. برای مثال، کشتی گیران و بوکسورها ممکن است از داروهای دیورتیک استفاده کنند تا بتوانند با افزایش محسوس وزن در یک مسابقه ى سنگین وزن، رقابت کنند.

عوارض قرص فشار خون فوروزماید

فوروزماید که نام دیگر آن قرص لازیکس در بدن شما از جذب بیش از حد نمک جلوگیری می کند. این کار سبب می شود تا نمک به ادرار منتقل شود. فوروزماید برای تخلیه مایع زیرجلدی در افراد مبتلا به نارسایی احتقانی قلب، بیماری های کبدی یا اختلال کلیوی مانند سندرم نفروتیک استفاده می شود. قرص فوروزماید برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود.

برخی عوارض قرص فشار خون فوروزماید عبارتند از:

عوارض قرص فشار

عوارض قرص فشار خون کنکور یا بیزوپرولول

قرص کنکور که با نام بیزوپرولول یا بیسوپرولول نیز شناخته می شود یک بتابلاکر است که به صورت تک و یا در ترکیب با سایر داروهای پایین آورنده فشار خون، برای درمان تپش قلب شدید، کاهش فشار خون بالا و همچنین کاهش فشار قلبی تجویز می شود.

برخی عوارض قرص فشار خون کنکور عبارتند از:

عوارض قرص فشار خون انالاپریل

انالاپریل برای درمان تنگی عروق قلب در بزرگسالان تجویز می شود. داروی انالاپریل همچنین برای درمان اختلال بطن ها (بخش هایی از قلب که اجازه می دهد خون از قلب خارج شود) نیز استفاده می شود. این اختلال می تواند توانایی قلب را برای انتقال خون به بدن کاهش دهد.

 عوارض مصرف قرص فشارخون  انالاپریل در بارداری

انالاپریل در بارداری ممنوع است. آسیب های غیر قابل جبرانی را به جنین وارد می کن. اگر مادری قبل از بارداری از این دارو استفاده می کند، می بایست به متخصص قلب و عروق مراجعه کرده و از یک داروی جایگرین برای درمان فشار خون طی بارداری استفاده کند.

برخی عوارض قرص فشار خون انالاپریل عبارتند از:

عوارض قرص فشارخون در بارداری

عوارض قرص فشار خون کاپتوپریل

داروی فشار خون کاپتوپریل همچنین به عنوان Capoten شناخته می شود. این دارو متعلق به گروهی از داروهای مهار کننده آنزیم های آنژیوتانسین تبدیل آنزیم است. مهار کننده های ACE باعث تولید هورمون آنژیوتانسین II می شود که باعث فشرده سازی عروق خونی می گردد، طوری که آنها آرام و مهار شده و فشار خون پایین می آید. این دارو برای درمان فشار خون بالا و نارسایی قلبی مزمن تجویز می شود (در مواقعی که سرخرگ نمی تواند پمپ خون را به صورت مناسب انجام دهد). قرص فشار خون زیر زبانی کاپتوپریل بعنوان دارویی موثر و مطمئن برای کنترل فشارخون های بحرانی و تشدید یافته است.

برخی عوارض قرص فشار خون کاپتوپریل عبارتند از:

قرص فشار خون هیدرالازین

عوارض قرص فشار خون هیدرالازین

هیدرالازین یک داروی ضد فشار خون است که برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود. این دارو،  یک واسازودیلاتور شریانی محیطی است که باعث رفع  تنگی عروق خونی می شود که خون را از قلب به سمت اندام و بافت ها هدایت می کند. مکانیسم دقیقی که هیدرالازین دارد، باعث آرامش عضلات صاف شریانی  می شود. هیدرازین باعث حرکت کلسیم در رگ های خونی می شود. کلسیم برای انقباض عضله مورد نیاز است و بنابراین اختلالات در حرکت کلسیم ممکن است باعث آرامش عضلات صاف در عروق خونی شود. اثرات کلی درمانی این دارو، شامل کاهش فشار خون شریانی و مقاومت عروقی محیطی است.

 عوارض مصرف قرص فشارخون هیدرالازین در بارداری

هیدرالازین یکی از داروهای بسیار خوب برای کنترل فشار خون در بارداری است که عارضه ای ندارد. این دارو به صورت وریدی نیز تجویز می شود. هیدرازین تزریقی مخصوصا در افزایش ناگهانی فشار خون بارداری یا پره کلامپسی برای درمان سریع فشار خون بسیار مفید است.

برخی عوارض قرص فشار خون هیدرالازین عبارتند از:

عوارض داروی فشار خون وراپامیل

وراپامیل برای آرامش عضلات قلب و عروق خونی تجویز می شود. این دارو برای درمان فشار خون بالا ، آنژین (درد قفسه سینه) و برخی اختلالات ریتم قلب نیز بکار می رود. همچنین ممکن است اهداف درمانی دیگری در زمینه مشابه داشته باشد.

برخی عوارض قرص فشار خون وراپامیل عبارتند از:

عوارض داروی جدید فشار خون والزومیکس

قرص فشار خون والزومیکس یک داروی تنظیم کننده فشار خون است که از  ترکیب دو داروی آملودیپین و والسارتان ساخته شده است. این قرص جدید فشار خون ساخت شرکت داروسازی عبیدی می باشد که از سال ۹۵ وارد بازار ایران شده است. این دارو برای استفاده در بیمارانی با سابقه دیابت و یا چاقی، قابل تجویز است.

عوارض قرص فشار خون دیلتیازم

دیلتیازم دارویی است که برای درمان درد قلب (آنژین صدری)، فشار خون بالا و ریتم های غیر طبیعی قلب استفاده می شود. قرص دیلتیازم متعلق به کلاس داروهای مسدود کننده کانال های کلسیم (CCB) است که شامل آملودیپین (Norvasc)، وراپامیل و نایفیدیپین است. قرص فشار خون دیلتیازم با مسدود کردن ورودی کلسیم،  نیروی انقباض قلب و میزان انقباض آن را کاهش می دهد. همچنین عضلات اطراف شریان ها را آرام کرده و اجازه می دهد تا شریان ها گسترش پیدا کنند.

برخی عوارض قرص فشار خون دیلتیازم عبارتند از:

 دکتر محمد حسین نجفی متخصص فشار خون و فوق تخصص آنژیوگرافی

برای مشاوره پزشکی بر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

4/5 - (77 امتیاز)
دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 215 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما آقای دکتر سوال قبل فرمودید سرفه خشک و کمی تنگی نفس ممکنه از عوارض کاپتوپریله که یک ماهه شروع کردم باشه حالا قطع کردم حدود ۲روزه خواستم بدونم بعد چند روز عوارضش از بین میره؟البته ناگفته نماند به مدت ۳ روز کاپتوپریل زیر زبانی به جای خوراکی به اشتباه قورت دادم بعد اون ۳روز اینطوری شدم!
    سوال دوم اینکه از شروع علائم کرونا بعد چند روز میرسه به تنگی نفس؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

       سلام

      معمولا طی یک هفته برطرف میشه اما ممکنه مدت بیشتری طول بکشه

      در هر فرد متفاوته و بستگی به شدت درگیری داره

  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    با سلام. پدر من 78 سال داره. مدت سه هفته احساس دلتنگی می کرد و نمیتونست بخوابه تا اینکه مجبور به عمل فتق شد. بعد ارز یک هفته از عمل فتق یک شب ناگهان یک طرف بدنش بی حس شد با اورژانس بیمارستان بردیم. با تزریقبه موقع موضوع سکته مغزی خرطرف شد و بعد از رد روز مرخص شدیم. ولی هفت قلم دارئو تجویز کردند. لازم به ذکره که پدرم برای اولی بار در زندگیش بود به دارو میخورد. الان بعد از یک روز که خوردن دارو رو شروع کریم میگه داروی کارودیلول 6.25 که هر 12 ساعت 2 تا تجویز شده زیاده و هنوز دلتنگی داره . می ترسم تحمل این همه دارو براش سخت باشه بخصوص این دارو که میگه زیاده.لطفا در حد امکان راهنمایی کنید.حتما به پزشک هم مراجعه خواهیم کرد. الان تازه درن عمل فتق رو کشیدیم میگیم حال عمومیش بهتر بشه بریم دکتر متخصص قلب.
    در مورد مقدار مصرف کارودیلول برای کسی که برای اولین بار در زندگیش دارو مصرف میکنه و هیچ نوع دخانیات و مشابه اون رو هام تا حلا نخورده نظر شما چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      در اکوی انجام شده عملکرد قلب پایین گزارش شده و کارودیلول از داروهای واجب هست و نمیشه دارو را قطع کرد

      احساس دلتنگی ممکنه علت های دیگری مثل افسردگی راشته باشه

  • تصویر کاربر صادق جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید
    من عمل تعویض دریچه داشتم و21ساله هستم
    میخاستم ببینم امکان عوض کردن قرص وارفارین با ریواروکسابان هست یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 3 سال پیش)

      سلام.خیر به هیچ وجه

  • تصویر کاربر شکراللهی جمعه ۱۶ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    با عرض سلام بعلت کمیاب شدن وراپامیل 40 چه داروی مشابه ای را پیشنهاد میفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۶ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

      یلام

      میتونید متورال در صورتی که مشکل ریوی ندارید استفاده کنید

  • تصویر کاربر موج یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز
    ببخشید من قرص لوزارتان مصرف می کنم صبح و شب . می خوام برای ترک سیگار وارنیکلین مصرف کنم . با لوزارتان تداخل نداره . آیا می تونم همزمان بخورم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      خیر تداخل نداره

      میتونید مصرف کنید

  • تصویر کاربر قپانی سه شنبه ۲۹ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 219 مشاهده پرسش
    باسلام اخیرآ خبردارشدم والسارتان سرطانزاست بنده با فشارخون بالامدت دوسالاست مصرف می کنم و فشارخونم نرمال است نیازی هست دارورا عوض کنم باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۹ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      موارد موجود در بازار سرطانزا نیست 

      نیاز به تعییر دارو نیست

  • تصویر کاربر مستانه دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 187 مشاهده پرسش
    سلام
    من ۲۹ سال سن دارم.
    از سن ۱۹ سالگی با مشکلات تپش قلب، فشار خونم شروع شد.
    الان حدود ۴ ۵ سالی هست که آملوبر مصرف میکنم
    مصرف روزانه:
    صبح ها نصف بیزوپرولول ۵
    یک چهارم تریا مترون اچ
    عصرها یک عدد آملوبر ۵
    با وجود این همه قرص فشارم ۱۱ رو ۹
    مینیمم پایین نمیاد
    تپش قلب گاهی میگیرم
    طی این سال ها تمامی آزمایشات را انجام دادم پیش دکترهای مختلف
    از سی تی آنژیو کلیه
    تست بیماری خود ایمنی
    غدد فوق کلیوی
    اکوی قلب هر ۴ سال تقریبا
    همه چی رو تست کردن و به هیچ دلیل منطقی نرسیدن
    گفتن ارثی هست
    الان داروهای آرامبخش کلونازپام و بوسپیرون هم مصرف میکنم
    سوالم این هست چرا مینیمم پایین نمیاد؟؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام.

      چون علت ثانویه ای وجود ندارد فشار خون اولیه و زمینه ژنتیکی دارد

      دوز دارو کم است و باید دوز دارو افزایش پیدا کنه

  • تصویر کاربر حسن جمعه ۹ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 157 مشاهده پرسش
    خواهرم تنگی دریچه دارد و وقتی قرصهای متورال ۵۰ ومتازیرو می خورد سرفه میکند برای رفع سرفه چکار کنیقم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۹ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      ممکنه ادم ریه باشه

      باید حتما جهت معاینه مراجعه کنید

      بدون معاینه نمیشه دارو تجویز کرد

  • تصویر کاربر شعبانی جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    سلام من مدتی قرص والزومیکس کنکور استفاده میکنم فشارم خوب هست فقط وزنم بالارفته خصوصا پاهایم به نظر شما چکار کنم البته قبلا قرص لوزاتان انالا پریل استفاده کردم بهم سازگار نبود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      املودیپین موجود در والزومیکس میتونه ورم ایجاد کنه

      میتونید جهت تغییر دارو مراجعه کنید

  • تصویر کاربر محمدنیکخو پنجشنبه ۱۰ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 815 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکترنجفی ، چند سالیست از قرص دیامترین اچ برای کنترل فشارم استفاده میکردم طی چند سال علی الرغم کنترل فشارم باعث افزایش اسید اوریک شد بناچار با قرص سینومیکس عوض کردم روزی یک عدد قرص سینومیکس 80-5 اول صبح می خورم ساعت دو بعدازظهر فشارم 14/10 هست یک قرص میترال میخورم میزان میشه آیا دوز قرص باید تغییر کنه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۰ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      یک عدد صبح و نصف ۱۲ ساعت بعد مصرف کنید و اگر فشار کنترل نشد مراجعه کنید

درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر