دکتر محمد حسین نجفی

واریس پا یا نارسایی مزمن وریدی (CVI) بیماریست که در آن دیواره وریدها یا دریچه ها در وریدهای پا به طور موثر کار نمی کنند؛ در نتیجه برگشت خون به قلب از پاها دشوار می شود. برای درمان واریس پا چه باید کرد؟

ورید چیست؟

ورید یک رگ خونی است که خون کم اکسیژن را از بدن به سمت قلب حمل می کند. وجود هموگلوبین فاقد اکسیژن در خون ورید آن را تیره می کند. وریدها بخشی از سیستم گردش خون هستند که خون را به قلب باز می گردانند. در مقابل، شریان رگی است که خون اکسیژن دار از قلب را به کل بدن حمل می کند.

بیماری وریدی به هر گونه بیماری گفته می شود که منجر به اختلال در ورید ها می شوند. یکی از این اختلالات وریدهای واریسی است.
ورید های واریسی می توانند به خصوص در موقع ایستادن برای مدت زمان طولانی باعث درد و تورم در پاها شوند و یا فرد را در معرض خطر ابتلا به لخته شدن خون قرار دهند.

بیماری واریس چیست؟

واریس باعث می شود خون در وریدها شناور و یا انباشته گردد که به این حالت گرفتگی پا یا سکون می گویند. واریس پا اغلب با رگهای واریسی که پیچیده خورده هستند (رگ های بزرگی نزدیک به سطح پوست) همراه است. آنها می توانند تقریبا در هر نقطه رخ دهند، اما اغلب در پاها ایجاد می شوند.

انواع وریدهای واریسی

۱. ورید های واریسی سافنوس بزرگ
۲. ورید های واریسی سافنوس کوچک
۳. ورید های واریسی نوع شبکه ای
۴. وریدهای واریسی ناحیه ی تناسلی
۵. ورید های واریسی نوع رتیکولار و نوع وب (ورید عنکبوت)

علت واریس پا چیست؟

رگ ها خون را از همه اعضای بدن به قلب بازمی گردانند. برای رسیدن به قلب، خون نیاز دارد تا از رگهای پا به سمت بالا جریان یابد. ماهیچه های ساق پا و عضلات پا نیاز به انقاض دارند تا در هر مرحله فشاری به رگ ها وارد آورده و خون را به سمت بالا هل دهند. برای نگه داشتن جریان خون و جلوگیری از برگشت آن به سمت عقب، رگ ها حاوی دریچه های یک طرفه می باشند.

علت واریس پا در واقع آسیب دیدن همین دریچه هاست که اجازه می دهد تا خون به سمت عقب نشت کند. آسیب دریچه ممکن است در نتیجه پیری، نشستن و یا ایستادن بیش از حد و یا ترکیبی از پیری و کاهش تحرک رخ دهد. وقتی رگ ها و دریچه ها به نقطه ای از تضعیف شدگی می رسند که برای خون، جریان یافتن به سمت قلب دشوار گردد؛ در نتیجه فشار خون برای مدت زمان طولانی تری در رگ ها باقی مانده و منجر به واریس می شود.

واریس پا اغلب به عنوان یک نتیجه از ایجاد لخته خون در رگ های عمیق پاها که به عنوان ترومبوز ورید عمقی (DVT) می باشد، رخ می دهد که گاهی به آن سندرم بعد ترومبوز نیز می گویند. واریس همچنین از تومورهای لگن و ناهنجاری های عروقی ناشی می شود. البته گاهی اوقات به دلایل ناشناخته نیز اتفاق می افتد. نارسایی دریچه در وریدهای پا، خون را برخلاف گرانش زمین نگه میدارد که منجر به حرکات کند خون از رگ ها شده و تورم پاها را به دنبال دارد.

علائم و نشانه های واریس پا چیست؟

شدت واریس پا همراه با پیچیدگی های درمان، پیشرفت بیماری را افزایش می دهد. علایم واریس پا عبارتند از:

– تورم در پایین پاها و مچ پا، به خصوص بعد از دوره های طولانی ایستادن

– درد یا خستگی در پاها

– رگهای واریسی جدید

– براق دیده شدن پوست پاها

– پوسته پوسته شدن و یا خارش پوست درساق پاها یا پا

– زخم استاز Stasis (یا زخم استاز وریدی)

– احساس سنگینی در پاها به ویژه پس از ورزش و یا در شب

– سفت شدن چربی زیر پوست بالای مچ پا و در نتیجه چروک شدن پوست

– تلانژکتازیا در پای آسیب دیده (ورید عنکبوتی)

اگر واریس پا درمان نشود، فشار و تورم تا ریزترین عروق خونی در پاها (مویرگ ها) افزایش می یابد و باعث ترکیدگی آنها می گردد. هنگامی که این اتفاق می افتد، پوست پوشاننده، رنگ قرمز مایل به قهوه ای به خود می گیرد و اگر تحت ضربه و یا خراشیده شدن قرار گیرد، بسیار حساس به شکسته شدن می شود.

درنهایت ترکیدگی مویرگ می تواند باعث التهاب بافت محلی و آسیب بافت داخلی شود. در بدترین حالت منجر به زخم هایی می گردد که همان زخم های باز بر روی سطح پوست هستند. این زخم استاز وریدی می توانند به سختی، درمان و یا عفونی شوند. زمانی که عفونت کنترل نشود، می تواند به بافت های اطراف پخش شود؛ به این حالت بیماری سلولیت گویند.

دکتر واریس پا

برای تشخیص و درمان واریس پا  به متخصص قلب و عروق و یا متخصص عروق مراجعه کنید. پزشک شرح حال کامل و معاینه فیزیکی انجام خواهد داد. در معاینه فیزیکی، پزشک با دقت پاهای شما را بررسی خواهد کرد. تستی به نام سونوگرافی عروقی یا دوبلکس ممکن است برای بررسی گردش خون در پاها مورد استفاده قرار گیرد. در طول سونوگرافی عروق، یک مبدل (دستگاه کوچک دستی) بر روی پوست روی ورید برای بررسی آن قرار می گیرد.

مبدل امواج صوتی را به رگ های شما ساطع می کند. این امواج صوتی ثبت شده  و یک تصویر از عروق ایجاد می کنند که بر روی مانیتور به نمایش در می آید.

درمان خانگی واریس پا چیست؟

۱- درمان واریس پا با سرکه سیب

سرکه سیب یک درمان فوق العاده برای وریدهای واریسی است. این محصول پاک کننده ی طبیعی بدن است. همچنین گردش خون را بهبود می بخشد. سرکه ی سیب سرخ نشده را روی پوست بر روی ورید های واریسی بریزید و به آرامی ماساژ دهید. هر روز قبل از خواب و صبح پس از بیدار شدن این کار را انجام دهید. چند ماه این کار را تکرار کنید تا اندازه ورید های واریسی را کاهش دهید.

دو قاشق چای خوری سرکه سیب را به یک لیوان آب اضافه کنید و آن را بنوشید. این مخلوط را دو بار در روز برای حداقل یک ماه مصرف کنید تا نتایج آن در درمان وریدهای واریسی را مشاهده کنید.

۲- روغن برای درمان واریس

افزایش گردش خون در درمان ورید های واریسی ضروری است. ماساژ با روغن زیتون می تواند به افزایش گردش خون کمک کند و در نتیجه باعث کاهش درد و التهاب شود.

روغن زیتونمقادیری از روغن زیتون و روغن ویتامین E را با هم مخلوط و کمی آن را گرم کنید. با روغن گرم چند دقیقه ای ورید های واریسی را ماساژ دهید. این کار را دو بار در روز برای یک یا دو ماه انجام دهید.

۳- درمان واریس پا با سیر

سیر یک گیاه عالی برای کاهش التهاب و علائم وریدهای واریسی است. همچنین به دفع سموم مضر از عروق خونی و بهبود گردش خون نیز کمک می کند. برای کاهش درد پا سیر را ۶ تکه کنید و آنها را در یک شیشه ی تمیز بگذارید. عصاره ی سه پرتقال را بگیرید و به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.

بگذارید تا این مخلوط به مدت ۱۲ ساعت بماند. سپس شیشه را تکان دهید و چند قطره بر روی انگشتان بریزید. ورید های واریسی را با یک حرکت دایره ای به مدت ۱۵ دقیقه ماساژ دهید. آن ناحیه را با یک پارچه بپوشانید و یک شب بگذارید بماند. این کار را تا چندین ماه تکرار کنید. فراموش نکنید که سیر تازه را در رژیم غذایی خود نیز قرار دهید.

۴- درمان واریس پا با جعفری

جعفری غنی از ویتامین C، یک آنتی اکسیدان قوی است که باعث تولید کلاژن می شود و به بازسازی سلول ها کمک می کند. این سبزی حاوی روتن است که نقش مهمی در تقویت مویرگ ها ایفا می کند و از این رو در کاهش علائم ورید های واریسی بسیار مفید است.

چند عدد جعفری تازه ی خرد شده را در یک فنجان آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید. سپس آن را خنک کنید و محلول را فشار دهید. چند قطره روغن گل همیشه بهار را به آب آن اضافه کنید. محلول را در یخچال قرار دهید تا چند دقیقه بمانید. با استفاده از یک پنبه، محلول را در ناحیه ی آسیب دیده اعمال کنید. برای مشاهده ی نتایج مثبت، چند ماه کار را انجام دهید. علاوه بر این سعی کنید تا آنجا که می توانید در رژیم غذایی خود جعفری خام بخورید.

۵- درمان واریس پا با فلفل هندی

فلفل هندی یک معجزه در درمان وریدهای واریسی است. به عنوان یک منبع غنی از ویتامین C و بیوفلاوونویدها، گردش خون را افزایش می دهد و درد وریدهای متورم را کاهش می دهد.


یک قاشق چای خوری پودر فلفل هندی را به یک فنجان آب گرم اضافه کنید و آن را خوب مخلوط کنید. این مخلوط را سه بار در روز به مدت یک یا دو ماه مصرف کنید.

۶- درمان واریس پا با گیاه کوله خاس

گیاه کوله خاس برای کاهش درد و ناراحتی ورید های واریسی بسیار مفید است. این گیاه شامل ترکیبات شناخته شده به عنوان روسوژنین است که به کاهش التهاب کمک می کند و رگ ها به علت فعالیت ضد التهابی و ضد الاستاز خود تحریک می کند.


سه بار در روز ۱۰۰ میلی گرم مکمل این گیاه را مصرف کنید که از ریشه ها و دانه های این گیاه ساخته شده است. مکمل این گیاه دارای ویتامین B و C همراه با کلسیم، کروم، منیزیم، منگنز، پتاسیم، سلنیوم، سیلیکون و روی است. این مواد مغذی سبب تقویت و کاهش التهاب در رگها و همچنین بهبود جریان خون در پاها می شود.

توجه: افراد مبتلا به فشار خون بالا یا هیپرپلازی خوش خیم پروستات نباید این گیاه را بدون مشورت با پزشک مصرف کنند.

۷- درمان واریس پا با عنبر سائل

عنبر سائل یک گیاه بسیار موثر برای تقویت عروق خونی است و از این رو می تواند علائم وریدهای واریسی را کاهش دهد. حاوی اسید گالیک و اسانس های مختلف است که می تواند به کاهش تورم و همچنین درد کمک کند. یک دستمال را با عنبر سائل بشویید و آن را در ناحیه ی آسیب دیده قرار دهید. این کار را دو یا سه بار در روز به مدت یک یا دو ماه انجام دهید.


وان را با آب پر کنید و ۱۰ تا ۲۰ قطره عنبر سائل در آن بریزید. پاهای خود را حداقل ۱۵ دقیقه در آن قرار دهید. سپس پاها را با آب تمیز بشویید و آنها را خشک کنید. یک یا دو بار در روز این درمان را دنبال کنید.

۸- درمان واریس پا با دانه های شاه بلوط هندی

قرن هاست که از دانه های شاه بلوط هندی برای درمان وریدهای واریسی استفاده می کنند. دانه های شاه بلوط هنوی دارای خواص ضد التهاب و ضد تورم هستند که می توانند به طور موفقیت آمیز گردش در ورید ها را افزایش دهند و به نوبه ی خود باعث کاهش وریدهای واریسی می شوند.


دانه ی شاه بلوط دارای ترکیباتی به نام اژیین است که اسیدهای چرب اشباع شده را تقویت می کند و مانع آزاد شدن آنزیم هایی می شود که باعث آسیب به دیواره های مویرگی می شود.

شما می توانید ژل دانه ی شاه بلوط هندی را در بازار خریداری کنید. دو بار در روز به صورت ژل خارجی در ناحیه آسیب دیده استفاده کنید. هنگامی که به طور منظم استفاده شود، می تواند به طور قابل توجهی درد پا و تورم را کاهش دهد.

همچنین می توانید از مکمل های شاه بلوط هندی استفاده کنید. شایع ترین دوز مصرفی ۳۰۰ میلی گرم دو بار در روز است. تبصره: زنان باردار یا شیرده نباید از این درمان استفاده کنند.

۹- درمان واریس پا با برگ انگور

برگ های انگور حاوی فلاونوئیدها هستند که به حفظ سلامتی رگ ها کمک می کند. برگ های انگور همچنین دارای خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدان و مرطوب کنندگی هستند که برای درمان ورید واریسی بسیار مفید هستند.


یک فنجان برگ انگور را در چهار فنجان آب به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید. چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود. آن را در یک سطل بریزید و پای خود را ۵ دقیقه در آن خیس کنید. سپس پای خود را در یک سطل دیگر پر از آب سرد برای ۱۰ ثانیه قرار دهید.

این کار را سه یا چهار بار پشت سر هم انجام دهید تا محلول خنک شود. پس از آن پا را در جهت رو به بالا با روغن کرچک ماساژ دهید. با قرار دادن پاهای خود در یک موقعیت عالی برای چند دقیقه به درمان پایان دهید.

۱۰- درمان واریس پا با گل همیشه بهار

گل همیشه بهار یک گل زیبا و غنی از فلاونوئیدها و ویتامین C است که باعث تولید کلاژن و کمک به تعمیر و بازسازی سلول می شود. همچنین به بهبود گردش خون کمک می کند، در نتیجه به کاهش علائم وریدهای واریسی کمک می کند.


یک فنجان گلبرگ آن را در چهار فنجان آب با مدت پنج دقیقه بجوشانید. یک پارچه را در محلول خیس کنید و پارچه را در ناحیه ی آسیب دیده قرار دهید و تا زمانی که کاملا خنک شود ادامه دهید. چندین بار در روز چندین بار تکرار کنید تا بهبودی را متوجه شوید.

به نوشته سایت دکتر اقدسی اغلب به افرادی که از ورید های واریسی رنج می برند مصرف غذا های سرشار از فیبر توصیه می شود. این مواد غذایی به رفع یبوست کمک میکنند. یبوست یکی از عوامل اصلی ایجاد واریس است.

درمان واریس پا چیست؟

اگر بیمار علائم و یا ناراحتی نداشته باشد درمان واریس پا ضروری نیست. با این حال، اگر علائمی وجود دارد، درمان وریدهای وارسی برای کاهش درد یا ناراحتی مورد نیاز می باشد.

# مراقبت از واریس پا و بهبود آن در خانه

برای بهبود درد و رفع وریدهای واریسی می توان در خانه اقداماتی از جمله انجام ورزش، کاهش وزن، بالا بردن پاها و اجتناب از ایستادن یا نشستن طولانی مدت را انجام داد.

# کرم ضد واریس پا

بسیاری از درمان های طبیعی واریس پا نیز وجود دارد. معمولا به صورت کرم های موضعی و نرم کننده ها می باشند که می توانند درد وریدهای واریسی را تسکین دهند و  حتی گاهی بهبود بخشند. اگر به دنبال بهترین کرم واریس پا هستید می توانید با از طریق پرسش از دکتر با پزشک مشورت کنید.

# جوراب واریس پا

جوراب واریس به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند و گردش خون را بهبود می بخشند.

# عمل جراحی وریدهای واریسی

اگر وریدهای واریسی بزرگ باشند، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشند که معمولا تحت بیهوشی انجام می شود. در بیشتر موارد، بیمار همان روز مرخص می شود.

# درمان واریس با اسکلروتراپی

در  اسکلروتراپی روش یک ماده ی شیمیایی به ورید های واریسی کوچک و متوسط ​​تزریق می شود که آنها را می سوزاند. چند هفته بعد، آنها محو می شوند.

# درمان واریس پا با لیزر

درمان لیزری واریس پا اغلب برای بستن ورید های کوچکتر و همچنین ورید های عنکبوتی استفاده می شود.

# درمان لیزیک داخل وریدی

یک کاتتر به همراه یک لیزر کوچک از طریق کاتتر وارد می شود و در بالای ورید هدف قرار می گیرد و باعث گرم شدن ورید و بسته شدن آن می شود.

با کمک یک اسکن اولتراسوند، پزشک، لیزر را در کل ورید اعمال می کند و به تدریج آن را می سوزاند و تمام آن را آب بندی می کند. این روش تحت بی حسی موضعی انجام می شود. ممکن است منجر به آسیب عصبی شود که معمولا کوتاه است.

عوارض واریس پا چیست؟

هر شرایطی که جریان خون طبیعی را تضعیف کند، خطر ایجاد عوارض را دارد. با این حال، در اکثر موارد، واریس هیچ عارضه ای ندارد. اگر عارضه ای رخ دهد، ممکن است به صورت خونریزی و یا لخته شدن خون در ورید پا خود را نشان دهد.

یکی از عوارض واریس، نارسایی مزمن وریدی است که در آن پوست، اکسیژن، مواد مغذی و مواد زائد را با خون به درستی مبادله نمی کند زیرا جریان خون ضعیف است. نارسایی مزمن وریدی ناشی از وریدهای واریسی نیست، اما این دو به شدت به هم وابسته هستند.

جدیدترین روش درمان واریس پا  و وریدهای عنکبوتی استفاده از اسکلروتراپی است که کلا نیم ساعت زمان می برد و تا ۸۰ درصد موثر است. برای تماشای تزریق اسکلروتراپی و آشنایی با آن روی لینک زیر کلیک کنید:

درمان واریس پا با اسکلروتراپی

واریس پا در دوران بارداری

زنان در دوران بارداری بیشتر مستعد ورید های واریسی هستند. زنان باردار خون بیشتری در بدن دارند که فشاری اضافه بر روی سیستم گردش خون وارد می کند.

علاوه بر این، تغییر در سطوح هورمون ها می تواند منجر به شل شدن دیواره های ورید های خونی شود. هر دو عامل خطر ابتلا به ورید های واریسی را افزایش می دهند.

همانطور که رحم رشد می کند، فشار بیشتری روی ورید ها در ناحیه لگن مادر وارد می شود. در اکثر موارد، واریس پس از دوران بارداری از بین می رود. برای اطلاعات بیشتر مقاله چند راه ساده برای درمان واریس در دوران بارداری را حتما بخوانید.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و و فوق تخصص آنژیوگرافی

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

4.1/5 - (56 امتیاز)
دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر نسرین جمعه ۸ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 189 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر من مادرم در هنگام راه رفتن و ورزش پشت زانوهاش درد میگیره چند دکتر طب فیزیکی و ارتوپد رفتیم میگویند ارتروز هست و مسکن میدهند .ممکن هست که گرفتگی عروق باشه .چون فشار خون و چربی هم داره .البته دارو مصرف میکنه.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۸ آذر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      ممکنه

      سونو داپلر  شریانی انجام دهید و با جواب سونو مراجعه کنید

  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    سلام آقا دکتر
    من چندین ساله که دردی در ناحیه پشت پای چپ خود دارم که قبلا زمانی که از خواب بیدار میشدم این درد زیاد بود وبه تدریج درد کن میشد
    ولی الان چند ماهی است که این درد از پشت زانو شروع وبه مچ وروی پا مخصوصا پشت و ساق پا میزند ودر خواب به حدی است که از خواب بیدار میشوم و باید قسمت ساق پا وپشت ماهیچه را ماساژ بدهم یا شروع به قدم زدن کنم چند دقیقه که درد ساکت شوددرضمن ام آر آی کمر وزانو ونوار عضله انجام دادم که خیلی مقدار کمی پارگی مینسک زانو وکیست کوچک دارم آیا این درد می تواند ناشی از این پارگی مینسک باشد؟موقع فعلیت درد کمتری دارم به چندین دکتر ارتوپدی که مراجعه کردم قرص های مسکن و گابانتین و آمپول نسخه کردند
    باکمال تشکر
    (درضمن لطفا مرا راهنمایی کنید که به چه پزشکی مراجع داشته باشم)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      متاسفانه بدون معاینه نمیشه اظهار نظر کرد

      باید حتما مراجعه کنید

  • تصویر کاربر مصطفی جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 226 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام و درود.
    پدر من عمل زانو کرده بود، بعد از یه هفته دچار کبودی و ورم پا شد که با ادامه دار شدن موضوع بنا به تشخیص پزشک احتمال دی وی تی ذکر شد که پس از طی دو مرحله سونوگرافی از پا، مشخص شد لخته ای موجود نیست. الان پس از طی ۳ هفته و تزریق روزانه آمپول انوکساپارین ۶۰۰۰، ورم پا از بین رفته ولی هنوز هم اگر بر روی صندلی بنشیند و پا آویزان باشد مجددا ورم میکند. سوال بنده از حضور شما اینه که مصرف این آمپول که حدود ۵ عدد دیگر باقی مانده، با دارویی مانند آسپیرین یا انار، تداخل ایجاد نمیکنه؟ چون مصرف انار برای رقیق کردن خون پیشنهاد شده بود.
    پدر بنده ۷۰ ساله و دچار بیماری فشار خون، و پروستات می باشد که یکبار نیز آنژیو کرده است.
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید ابتدا علت مشخص شود

      ممکنه نارسایی قلبی با کلیوی یا نارسایی وریدی باشه

      باید جهت معاینه مراجعه کنند

  • تصویر کاربر هایده چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 206 مشاهده پرسش
    با عرض سلام بعد از مراجعه به دکتر متخصص قلب و عروق تشخیص شروع مراحل اولیه واریس داده شد که دکتر برایم قرص و پماد ونوگول و استفاده از جوراب واریس برای 2
    ماه تجویز فرمودن . لطفا راهنمایی کنید چه مارک جوراب واریس تهیه کنم ؟. در صورت عدم بهبود بهترین و کم عارضه ترین روش درمان چیه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      سیگ واریس

      بسته به شدت و گستردگی و علایم داره

  • تصویر کاربر امبن چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    سلام . ببخشین من سه بار زانوم رو بخاطر پارگی صلیبی عمل کردم و مدت زیادی خونه نشین شدم و بعد از اون درچار گرفتگی شدید پشت پام شدم جوری که خوابم نمیبرد از درد . الانم بعد از گذشت ۷ ماه هنوز درد رو احساس میکنم ولی ب لطف فیزیوتراپی کمتر شده ولی خوب نمیشه . بنظرتون باید چیکار کنم . ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      احتمالد مشکل عصبی عضلانی هست

      ولی بدون معاینه نمیشه نطر داد

      بهتره به ارتوپد مراجعه کنید

  • تصویر کاربر Majid_jabbarzadeh یکشنبه ۵ آبان ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    برادرم تقریبا یک سال پیش حین کارگری سنگ روی پاهایش سنگ افتاده و زیاد اهمیت نداده بعد چند مدت پا درد به سراغ اومده و رفته دکتر که از چند ناحیه شکستی داشته که دکتر گچ گرفته بعدا سرخ شدگی از ناحیه ساق تا ران پا پیدا کرده که بعدا دکتر ارتوپد و قلب و عروق هم رفته سونوگرافی و عکس گرفته دکترا سر در نیاوردن روی ساق پا دونه هایی اندازه تیله مشخص میشه
    میخوام بدونم تا حالا چنین بیماری رو معالجه داشتین؟اگه چنین موردی داشتین برای معالجه میخوام به شما مراجعه کنم
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۵ آبان ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      بیمار باید معاینه شود 

      ممکنه سلولیت یا عفونت پوستی باشه

  • تصویر کاربر باران جمعه ۳ آبان ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    با سلام مدتی است که درد عمیقی در ساق پاهای خود احساس می کنم که الته در پای چپ بیشتر است و یک مویرگهای بنفش رنگی که قبلا نبوده حالا در پاهای من دیده می شود احساس سنگینی زیادی در پاهام می کنم گاهی میگم ای کاش از شر این سنگینی پا نجات پیدا کنم در ضمن در ناحیه زانوی پای چپ خودم احساس درد دارم و غضروفهای آن نیز درد می کنند.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۳ آبان ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      ممکنه واریس یا نارسایی وریدی باشه

      باید معاینه و سونو شوید

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    با سلام از دیشب ساق جفت پاهایم خفیف ب درد اومد اما از صبح فقط ساق یک پا درد میکنه انگار درد از استخوان پاست! البته من قبلا ورزش دو اجام میدادم ک مدتی انجام نمیدم و 36 سال سن دارم و اینکه این درد رو چندین ساله هر چند ماه یکبار یا شایدم چند سال یکبار تجربه میکنم. ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      ممکن اعصاب ما یا عروق پا مشکل داشته باشه

      باید معاینه و سونو داپلر شوید

  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱۹ مهر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    من مدتی است که پس از عمل جراحی کمر برام فیزیوتراپی روی پاهام انجام میشه.ضمنا پاهام واریس داره .خیلی وقتها دردهایی که به واریس پا مربوط میشه دارم ورگهای پام خیلی متورم میشه ودرد دارم.آیا فیزیوتراپی مشکلات مربوط به واریس پاهام رو تشدید میکنه.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۹ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      خیر تاثیری نداره

  • تصویر کاربر اشرف پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 199 مشاهده پرسش
    سلام آقاى دكتر يه روز هنگام پياده روى پاى راستم از زانو تا انگشتان پام كاملا بى حس شد مثل يه سنگ بعد از چند ثانيه بهتر شد و تونستم با استرس به پياده روى ادامه بدم از اون روز وقتى كفش مى پوشم كف پاهام بى حس مى شه تو ماشين يا پارك تا مى شينم زود كفشام رو در ميارم كمى بهتر مى شم ولى تو خونه اون طور نمى شم ولى چه در بيدارى و چه در خواب ساق پام درد مى كنه به ران و باسن هم مى زنه لطفا راهنماييم كنيد متشكرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      ممکنه درگیری عصبی یا عروقی پا باشه باید معاینه شوید

درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر