قرص کارودیلول ۶/۲۵

کارودیلول ۶/۲۵ از داروهای خانواده بتابلاکرهاست که عمدتا در درمان نارسایی قلبی به کار می رود.

این دارو اندکی سبب کاهش فشار خون می شود؛ اما اثر عمده آن از طریق کاهش ضربان قلبی و کاهش مقاومت عروق محیطی است. از عوارض قرص کارودیلول ۶٫۲۵ کاهش شدید ضربان قلبی است که می تواند خطرناک باشد؛ در فاز حاد نارسایی قلبی استفاده از این دارو ممنوع می باشد.

عوارض مصرف کارودیلولموارد مصرف کارودیلول

?افزایش فشارخون ، CHF، آنژین صدری ، کاردیومیوپاتی ایدیوپاتیک کنترل هایپرتانسیون ، کنترل آنژین صدری ، کنترل نارسایی قلبی مزمن

? سمپوماتیک( به همراه دیورتیکها یا دیگوگسین یا مهارکننده های ACE)

مکانیسم اثر کارودیلول ۶/۲۵

# اثر ضد هایپرتانسیون

دارو از طریق بلوک گیرنده های بتا سبب کاهش برون ده قلبی و تاکیکاردی، و نیز از طریق بلوک رسپتورهای آلفا سبب گشادی عروق و کاهش مقاومت محیطی می شود. همچنین دارو دارای خواص آنتی اکسیدانی نیز می باشد.

# اثر درمانی در نارسایی قلبی

دارو سبب کاهش فشار خون ، فشار شریان ریوی، مقاومت عروق سیستمیک و نیز ضربان قلب می شود.

موارد منع مصرف کارودیلول۶/۲۵

در بیمارانی با نارسایی کبدی، آسم برونشیال، بلوک دهلیزی بطنی، شوک کماردیوژتیک، برادی کاردی شدید، آسم برونکواسپاسم، سابقه بیماری های انسدادی ریه، اسیدوز متابولیک ، برادیکاردی سینوسی ، نارسایی قلبی کنترل نشده، فئوکروموسایتوما( مگر همزمان با آلفا بلوکرها)  منع مصرف دارد.

تداخل های دارویی کارودیلول

مصرف همزمان داروهای ضد دیابت از نوع سولفونیل¬اوره یا انسولین با این دارو ممکن است اثر داروهای ضد دیابت را افزایش دهد. مصرف همزمان دیلتیازم یا وراپامیل با این دارو، ممکن است سبب بروز اختلالات در سیستم هدایتی قلب شود.

عوارض جانبی کارودیلول

از جمله عوارض این دارو می توان به سرگیجه، بلوک AV ، برادی کاردی، کاهش فشار خون وضعیتی، سنکوپ، بیهوشی، گیجی، اختلالات خواب و گرگرفتگی اشاره کرد.

توصیه های لازم

بیمارانی با سابقه دیابت ، هایپوگلیسمی، تیروتوکسیکوز، سن بالا، ضایعات کلیوی، ضایعات کبدی، سابقه حساسیت و آنافیلاکسی حتما تحت نظر پزشک قلب و عروق و با مشورت وی این دارو را مصرف نمایند.

مقدار مصرف کارودیلول

دوز داروی کارودیلول بر اساس نوع بیماری متفاوت است. پس حتما بر اساس تجویز دکتر، از این دارو استفاده کنید.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و و فوق تخصص آنژیوگرافی

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر علامرضا جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام ، من جراحی باز به منظور پیوند عروق در سه سال قلا شده ام . به دیابت نوع 2 مبتلا هستم و تا کنون با مصرف قرص تحت نظر متخصص غدد هستم. دردهای نا منظم در شکم و قفسه سینه دارم . جدیدا کاردیول 6.25 با مصرف هر 12 ساعت تجویز شده است البته EF اکو هم 45تا50% است . از محضر حضرتعالی سئوال داشتم آیا ضرورتی به مصرف با این دوز هست ؟ ایا با داروهای دیابتی تداخل ندارد؟ از صرف وقت و پاسخ شما سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام

      خیر تداخل ندارد

      بهتره تست ورزش یا اسکن انجام دهید

    2. تصویر کاربر علامرضا جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 2 هفته پیش)
      با تشکر از پاسخ حضرت عالی ، چند ماه قبل قریب 2 سال پس از جراجی آنزیوگرافی شدم رگ های پیوندی باز بودند و مشکلی نبود. در حال حاضر بجای متورال از قرص Adancor20 استفاده می کنم. فشار خون زیر 11 و ضربان در بیشتر موارد بالای 80است .اضطراب هم دارم . اسکن هم قبل از آنژیو انجام دادم مورد خاصی نبود.
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 2 هفته پیش)

      چون پمپاژ قلب کمی پایین است این دارو تجویز میشود ولی برای اظهار نظر دقیق باید با مدارک مراجعه کنید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر افسانه جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید
    من چهارماه قبل هولتر گذاشتم.فشارم حدود ۱۴ روی ۹ بود ولی ساعت ده صبخ فشارم هفده و نیم رسیذه بود و خدود دو ساعت در همین حالت بودم ولی متوجه نشده بودم.ذکتر برام کونکور داد که نفسم تنگ میشد.بجاش لوزار ۲۵ یکبار در روز میخوردم ولی یکبار حالم خیلی بد شد و ضربانم بشدت بالا رفت و فشارم هم همینطور.بعد قرصم را لوزامیکس ۲۵ یکبار در روز کردم ولی یک ماه بعد یکساعت بعد از خواب شبانه ناگهان فشارم ۲۰ شد و ضربانم هم بشدت بالا رفت.با قرص زیر زبونی بهتر شدم.و قرصهامو دو تا لوزامیکس ۲۵ هر ۱۲ ساعت کردم ولی باز هم هر چند روز بعد از خوالیدن موقع شب حالم بد میشه.هم فشارم بالاست و هم ضربانم.با اینکه قبل خواب با فشارسنج عقربه ای و گوشی فشارم رو میگیرم و طبیعی هست ولی بعد از خوابیدن فشارم و ضربان ناگهان زیاد میشه.بهم گفتن سیتالوپرام مصرف کنم ولی نمیخوام داروهای افسردگی بخورم.دفعه اخر که اینطوری شدم سعی کردم نترسم و فشارم از هجده بعد از نیم ساعت رسید به چهارده.بدون اینکه قرص خاصی بخورم.تست ورزش و اکو هم دادم خوب بوده.هموگلوبینم ۹.۸ هست و آزمایشهام خوب بوده.یکبار هم دکتر کوریوا ۶.۲۵داد که خیلی فشارم رو پایین اورد.به نظرتون چکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۵ آبان ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام

      احتمالا مشکل اصطرابی همزمان دارید

      به روانپزشک مراجعه کنید

      اگر بهتر نشدید جهت بررسی از نظر علل ثانویه فشار و تنظیم دارو مراجعه کنید

    2. تصویر کاربر افسانه دوشنبه ۶ آبان ۹۸( 3 هفته پیش)
      متشکرم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 2 هفته پیش)

      در ضمن کم خونی باید بررسی و درمان شود

      آپنه خواب هم ممکنه لذا برای بررسی آپنه خواب به دکتر ریه مراجعه کنید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رحیمی یکشنبه ۵ آبان ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام 65 ساله ام . قبل از آنژیو پلاستی لوزارتان و متورال مصرف میکردم . و بعد از آنژیوپلاستی قرص نیتروکاردین و کاردیلول دکتر برایم نوشتند . الان سه ماه هست که هر چهار قرص را میخورم . میخواستم بدونم کاردیلول و نیترو رو باید برای همیشه ادامه بدم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۵ آبان ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام

      کارودیلول و متورال با هم نباید مصرف شود

      یکی از اینها قطع شود و به پزشک مراجعا کنید

  • تصویر کاربر میم چهارشنبه ۱۷ مهر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    گشادی دریچه ئائورتم 4/40 میباشد استرس دارم نمی دانم چه کار کنم به تازگی دکتر قرص رز ورکسین 10 وقرص کاردیول 6/25 برایم پتجویز نموده لطفا راهنمییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۷ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام

      عکس گزارش اکو رو ارسال کنید

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    مورد 74137 هستم...
    ایشونو بردیم چند تا دکتر دیگه هم ببینن که همگی معتقد بودن دکتر اولی اشتباه تشخیص داده و حمله قلبی درکار نبوده و یه دکتر جراح(دکتر خدارحمی در شهر کرمان ) گفتن که حالا برا اینکه مطمئن شی برات ct آنژیو مینویسم ولی اون عکس رنگی رو بیخیالش شو..
    دوتا سوال داشتم اول اینکه آیا ct آنژیو می‌تونه با همون دقت اسکن هسته ای آترواسکلروز و.‌.‌‌. رو نشون بده و آیا مثبت و منفی کاذب نداره
    دوم اینکه اگه ممکنه یه توضیح راجع به اینکه عرق سرد به همراه درد بازوی چپ چه دلایلی بجز حمله قلبی می‌تونه داشته باشه بدید
    آخه هنوز این علائمشون وجود داره و بیشتر منو مجاب میکنه که تشخیص همون پزشک اولی صحیح بوده اما از این طرفم ۳ تا پزشک که حداقل از دید عموم پزشکای حاذقی هستن متفق القول بودن که نه حمله قلبی یا ایسکمی و‌... درکار نبوده و جالب اینکه هر سه پزشک تخصصای متفاوتی داشتن اما هم نظر بودن (یکی فوق کلیه و فشار خون بود یکی جراح قلب بود و... )
    موندیم به نظر یکسان این عزیزان اعتماد کنیم یا به علائمی که هنوز پایداره و علیرغم مصرف صحیح قرص ها هنوز برطرف نشده...
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام

      بله دقیقه

      مشکلات گوارشی و اضطرابی و ...

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر