دکتر محمد حسین نجفی

درمان پرولاپس دریچه میترال چگونه است؟

دریچه میترال، در واقع یکی از چهار دریچه قلب است. دریچه های قلب، دارای فلپ هایی هستند که باز و بسته می شوند. وظیفه فلپ ها این است که، اطمینان حاصل کنند که خون در جهت درست در قلب شما و بقیه بدنتان جریان پیدا می کند. وقتی قلب شما می تپد (با هر پالس قلب)، دریچه های قلب باز می شوند تا خون از آن ها عبور کند و پس از آن، مابین ضربان های قلب، دریچه ها بسته می شوند تا از بازگشت خون به عقب جلوگیری کنند و خون به درستی در بدن جریان یابد. وقتی دریچه میترال باز می شود، خون از دهلیز چپ، به سمت بطن چپ جریان می یابد. هنگامی که بطن سمت چپ منقبض می شود، یا به عبارتی زمانی که عضله آن فشرده می شود، تا خون را به بدن پمپاژ کند، دریچه میترال محکم بسته می شود تا از برگشتن خون به عقب و برخلاف جهت جریان خون، جلوگیری کند.

افتادگی دریچه میترال قلب

پرولاپس دریچه میترال (MVP) چیست؟

پرولاپس دریچه میترال (یا همان افتادگی دریچه میترال)، زمانی اتفاق می افتد که فلپ های دریچه میترال قلب، شل می شوند و در هنگام پمپاژ خون، محکم بسته نمی شوند. در این حالت، ممکن است خون از دریچه به سمت عقب یعنی به سمت بطن چپ، نشت کند. به این حالت، جریان برگشتی یا رگورژیتاسیون گویند. هنگامی که پرولاپس شدید باشد، و جریان برگشتی به قلب زیاد باشد، قلب نمی تواند خون کافی را به درستی به بدن پمپاژ کند. اما در اکثر مبتلایان به پرولاپس قلب، جریان برگشتی وجود ندارد. در واقع می توان اینگونه بیان کرد که پرولاپس دریچه میترال، در اکثر افراد مبتلا به آن، مشکلی برای سلامتی آن ها، ایجاد نمی کند.

چه افرادی بیشتر در معرضMVP قرار دارند؟

هر کسی می تواند، پرولاپس دریچه میترال داشته باشد، اما این بیماری بیشتر مادرزادی است، و اکثر مبتلایان، با این بیماری متولد می شوند. این بیماری بیشتر جنبه ژنتیکی و وراثتی دارد، اما دانشمندان تا کنون علت به وجود آمدن آن را کشف نکرده اند. اما احتمال بروز این بیماری در شرایط زیر، بیشتر است.

  • افزایش سن: پیری، احتمال بروز افتادگی دریچه میترال را بیشتر می کند.
  • افرادی که در گذشته به تب روماتیسمی مبتلا شده اند. تب روماتیسمی بیماری است که پس از عفونت ناشی از گلودرد استرپتوکوکی ایجاد می شود و باعث آسیب رساندن به دریچه های قلب می شود.
  • افرادی که با یک اختلال بافت همبند، مانند سندرم مارفان یا سندرم اهلرز دانلودس، متولد شده اند.
  • افراد مبتلا به بیماری گریوز، که نوعی از بیماری های تیروئید است.
  • افراد مبتلا به بیماری اسکولیوز، که در واقع انحنا در ستون فقرات به چپ و راست است، یا افرادی که سایر مشکلات مربوط به ستون فقرات و استخوانی، دارند.
  • برخی از افراد مبتلا به دیستروفی عضلانی.

پرولاپس دریچه میترال با جریان برگشتی خون به قلب، بیشتر در مردان و همینطور افراد مبتلا به فشار خون بالا، دیده می شود.

 تشخیص بیماری افتادگی دریچه میترال 

این بیماری، اغلب در معاینه های معمول و چکاپ های پزشکی توسط پزشک تشخیص داده می شود. اگر شما جز افراد مبتلا به پرولاپس دریچه میترال هستید، پزشک معالج شما، ممکن است در حین گوش کردن به صدای ضربان قلب شما با استفاده از گوشی های پزشکی، صدای غیرطبیعی که اصطلاحا به آن  «کلیک» گفته می شود، بشنود. در زمانی که خون از طریق دریچه میترال به سمت عقب (خلاف جهت جریان خون)، جریان می یابد، قلب شما ممکن است صدایی به نام سوفل قلبی (به صداهای غیرمعمول قلب گویند)، تولید می کند.

 همچنین ممکن است برای تشخیص آن، به آزمایش های قلبی خاصی نیاز داشته باشید. بهترین آزمایش برای تشخیص پرولاپس دریچه میترال، آزمایش اکوکاردیوگرام یا همان اکو است. این آزمایش، نوعی از سونوگرافی است که در آن، از امواج صوتی برای ایجاد تصویر متحرکی از قلب استفاده می شود.

معاینه ی افتادگی دریچه میترال قلب.

علائم پرولاپس دریچه میترال چیست؟

اغلب افراد مبتلا به این بیماری، فاقد هر گونه علائم بالینی هستند. اما برخی از علائم و نشانه های پرولاپس دریچه میترال، شامل موارد زیر است:

  • تپش قلب: احساس تپش قلب شدید یا خیلی سریع، پرش ضربان قلب.
  • تنگی نفس: زمانی که احساس می کنید نمی توانید اکسیژن کافی دریافت کنید.
  • سرفه
  • خستگی، سرگیجه یا اضطراب
  • میگرن
  • احساس درد در قفسه سینه

 MVP ، باعث بروز چه مشکلاتی می شود؟

در موارد نادر، این بیماری می تواند باعث بروز مشکلات دیگری نیز شود، این مشکلات اغلب در اثر جریان برگشتی خون به قلب، ایجاد می شوند. این مشکلات می توانند شامل موارد زیر باشند:

  • آریتمی: آریتمی در واقع یک مشکل قلبی است که به صورت اختلال در سرعت یا ریتم ضربان قلب شما به وجود می آید.
  • اندوکاردیت: اندوماردیت در واقع به عفونت در دیواره داخلی قلب یا دریچه های قلب، گفته می شود.
  • نارسایی قلبی
تست اکوی پرولاپس دریچه ی میترال

درمان پرولاپس دریچه میترال

اکثر افراد مبتلا به پرولاپس دریچه میترال، به هیچ درمان خاصی نیاز ندارند. اگر شما از آن دسته از مبتلایان هستید که علائم جریان برگشتی ضعیفی دارید یا حتی فاقد علامت هستید، ممکن است فقط برای تسکین درد یا ناراحتی ایجاد شده، به دارو نیاز داشته باشید.

اما در صورتی که شدت جریان برگشتی، زیاد باشد، ممکن است برای جلوگیری از بروز سایر مشکلات قلبی مرتبط با پرولاپس دریچه میترال، به درمان نیاز داشته باشد.

برخی از درمان های پرولاپس دریچه میترال، شامل موارد زیر است:

  • داروهایی برای کمک به بهبود عملکرد قلب.
  • جراحی قلب به منظور ترمیم یا حتی تعویض دریچه میترال غیرطبیعی یا با جریان برگشتی زیاد. هدف از جراحی های انجام شده، بهبود علائم ناشی از پرولاپس دریچه میترال و همچنین کاهش خطر ابتلا به نارسایی قلبی.

در صورت امکان، ترمیم دریچه میترال به طور کلی به تعویض آن، ترجیح داده می شود. این مساله به این دلیل است که احتمال ضعیف شدن عضلات قلب و همینطور عفونت های احتمالی پس از عمل، در ترمیم دریچه، کمتر از زمانی است که دریچه تعویض می شود.

آیا می توان از افتادگی دریچه میترال جلوگیری کرد؟

خیر، شما نمی توانید از پرولاپس دریچه میترال جلوگیری کنید، اما در صورتی که شما مبتلا به پرولاپس دریچه میترال هستید می توانید از بروز مشکلات نادر اما جدی پس از آن، جلوگیری کنید. برخی از راه های جلوگیری از بروز این مشکلات به شرح زیر هستند:

  • مسواک زدن و استفاده از نخ دندان به طور مداوم. این مساله باعث دور نگه داشتن باکتری ها از جریان خون شما می شود و در واقع یک راه کمکی برای کاهش خطر عفونت های قلبی است.
  • درباره نیاز به استفاده از آنتی بیوتیک پیش از انجام کارهای دندانپزشکی یا جراحی، به هدف کاهش خطر ابتلا به عفونت های قلبی، با پزشک خود مشورت کنید. البته این مساله بیشتر در مورد افرادی که عمل ترمیم یا تعویض دریچه قلب انجام داده اند، صدق می کند.
  • چکاپ های دوره ای منظم و مصرف به موقع داروهایی که پزشک معالج شما تجویز کرده است را، فراموش نکنید.
  • برای جلوگیری از بیماری های قلبی، عادت های سالم برای قلب را به برنامه زندگی خود اضافه کنید و آن ها را به بخشی از زندگی خود تبدیل کنید.

داروهای مفید برایMVP

داروهای بلوک کننده بتا-آدرنرژیک مثل پروپرانولول در درمان تپش قلب، به‌ خصوص موارد ناشی از ضربانات زودرس مفیدند و ممکن است در درمان درد قفسه سینه و اضطراب نیز موثر باشند. البته پروپرانولول در تمامی موارد سندرم پرولاپس میترال مفید نیست. می‌توان در بیمارانی که علائم شدید یا آریتمی قابل توجه دارند پروپرانولول را شروع کرد ولی تنها در افرادی که پاسخ بالینی می دهند، ادامه دارو توصیه می شود.

در حملات گذرای ایسکمی مغزی، استفاده از آسپرین و به ندرت، داروهای ضد‌انعقاد توصیه می شود.

بعضی داروهای ضد‌افسردگی در درمان درد سینه مفید بوده‌اند. مثلا ایمی‌ پرامین قادر به کاهش درد سینه در افرادی بوده که عروق کرونر طبیعی داشته‌اند و استفاده از سرترالین (که در اصل یک داروی ضد افسردگی است) در کاهش درد سینه با منشا غیر قبلی موثر بوده است. همچنین در بعضی مطالعات، در بیماران مبتلا به درد سینه همراه با اختلالات اضطرابی، آلپرازولام (که داروی ضد اضطراب است)، اثرات مفیدی در رفع درد سینه و بهبود اختلال اضطرابی داشته است. و بالاخره آن که ورزش هوازی در بهبود علائم مربوط به درد سینه آتیپیک موثر بوده است.

در موارد نادری پرولاپس دریچه میترال منجر به نارسایی شدید دریچه میترال می شود و ممکن است نیاز به جراحی دریچه داشته باشد.

بیمار مبتلا به پرولاپس میترال قلب

یک خانم پزشک ٢٧ ساله با احساس تپش قلب ،ضربات کوبشی و ناگهانی قلب با احتمال افتادگی دریچه میترال به مطب مراجعه کردند. سابقه ای از هیچ بیماری خاصی نمی دهند. فشار خون و سایر علایم حیاتی نرمال بودند. در معاینه ضربان های قلب نابجا قابل لمس بود. در اکوی انجام شده افتادگی خفیف دریچه میترال مشاهده گردید. نارسایی دریچه مشاهده نشد.

بحث و نتیجه گیری:

حدود ۴ درصد خانها و دو درصد آقایان دچار شلی دریچه میترال و به اصطلاح پرولاپس میترال می باشند. پرولاپس میترال اغلب مشکل اساسی نبوده و بر اساس شدت آن، پزشک درمان لازم را تجویز خواهد کرد. در صورتیکه شدت پرولاپس شدید نبوده و نارسایی دریچه همراه آن وجود نداشته باشد ، بهترین راه درمان اطمینان دادن به شخص بوده و اقدام دیگری لازم ندارد. گاهی برای درمان تپش در بیماران مبتلا به پرولاپس میترال از داروهای بتابلوکر مانند پروپرانولول استفاده می نمایند. قابل ذکر است بسیاری از افرادی که در گذشته برچسب پرولاپس میترال به آنان زده شده بر اساس تعاریف جدید ، در گروه پرولاپس قرار نمیگیرند.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی

3/5 - (19 امتیاز)
دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مطهره دوشنبه ۱۱ تیر ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 120 مشاهده پرسش
    من اکو و نوار قلب انجام دادم گفتن افتادگی دریچه ی میترال دارم با برگشت خون اسکن هسته ای انجام دادم گفتن اسپاسم قلب دارم دارو داد به مدت 3روز بخورم دارو سازگار نشد نخوردم دقیقا نمیدونم اصلا مشکلم چیه اسپاسم یعنی چی؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۱ تیر ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      مداركتون رو ارسال كنيد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱ تیر ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 151 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر نجفی بنده اکو کاردیوگرافی کامل مادر زادی انجام دادم و دکتر فرمود که افتادگی دریچه میترال بدون عارضه هست و میخواست که دارو تجویز نکند و به اصرار بنده پروپرانول ده تجویز کردند و درحالی که بنده گرفتکی زیاد در اطراف قلب و به صورت ناگهانی . تپش زیاد و گاعی اوقات تنگی نفس دارم اما با وجود این مشکلات نظر شما در این رابطه چیست ؟
    مشکلی در ارسال نتیجه اکو پیش امد اگر نیاز هست بنده در تلگرام ارسال کنم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱ تیر ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      افتادگي اصلا مهم نيست
      اگر اضطراب داريد درمان كتيد
      اگر علايم ادامه داشت بهتره ويزيت شويد و تست ورزش انجام دهيد
  • تصویر کاربر نوروزی جمعه ۱ تیر ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    من خانمی 27 ساله هستم که دچار حمله پنیک میشم تحت نظر دکتر اعصاب و روان هستم ودارو مصرف میکنم که علاوه براون از نظر قلب دچار قفسه سینه میشدم به دکترقلب مراجعه کردم و اکو انجام دادم که گفتن افتادگی دریجه قلب دارم گفتن که خطری نداره وکاری لازم نیست انجام بشه نوارقلب هم گرفتن مشکلی نداره مشکل اصلی من تپش قلب بالا که نرمال بین 80 تا 100 که روزی یکدونه پرومرانول 20میخورم خواستم بدونم چه خطری داره باید چکارکنم آخه دائم از قفسه سینه و پشت قفسه سینه احساس درد دارم ویک نکته دیگه من دارای کم کاری تیروئیدم هستم آیا میتونه تنگی نفسم به خاطر همین باشه با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱ تیر ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      احتمالا علايمتون اضطرابيه
      افتادگي اصلا مهم نيست
      پروپرانولول روزي دو تا سه عدد مصرف كنيد
  • تصویر کاربر الناز شنبه ۱۹ خرداد ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 138 مشاهده پرسش
    با سلام
    از بابت متن طولانی عذرخواهی می کنم.
    من دختری ۲۳ ساله هستم که از زمان کودکی دردهایی را در پشت احساس می کردم ولی فکر می کردم که مهم نیست و از معده است همیشه هم در کارها دیگران فکر می کردم هول می شوم. همیشه در کارها قلبم تندتند میزد و دستانم میلرزید و فکر می کردم طبیعی است برای همین به کسی چیزی نگفتم. از ۲ سال قبل که استرس کارم بیشتر شد دردها شدیدتر شده و قسمت جلویی قفسه سینه ام هم در روز چند دقیقه ای تیر می کشید و حتی در طول یکماه ۳ بار زیرزبانی خوردم. دائما دست چپم درد میگرفت و بی حس می شد. به دکتر شرکت مراجعه کردم گفتند احتمالا از عضلات قفسه سینه است و مهم نیست. نوار قلب هم موردی رو نشان نداد. چند وقت پیش دردها دوباره شدت گرفت و تپش قلب شدیدی را احساس می کردم و تنگی نفس هم پیدا کردم. نوار قلب مجدد موردی را نشان نداد ولی متخصص قلب گفتند که اکو انجام دهم و در اکو افتادگی دریچه میترال را نشان داد و دکتر پرانول ۲۰ را تجویز کردند تا در مواقعی که این حالت پیش می آید مصرف کنم. ولی گفتند بعد از ۶ ماه برای اکو نزدشان بروم. درحالیکه شنیده ام اکو را هر ۳ سال یکبار انجام می دهند. به نظر شما مورد خاصی پیش آمده که همچین تصمیمی گرفتند؟
    همچنین روز به روز دردم بیشتر می شود و ۳ هفته ای هست که حالت تهوع و استفراغ هم پیدا کرده ام. باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۹ خرداد ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      نياز به اكو مجدد نيست
      حتما براي اضطرابتون به روانپزشك مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر مونا شنبه ۱۹ خرداد ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام. من شبها موقع خواب کمی قلبم سنگینی میکرد تا اینکه دکتر رفتم گفت افتادگی میترال داری برام پرانول 10 و کلردیازپوکساید 5 تجویز کرد الان ک قرصارو میخورم خیلی حالم بدتر شده خواستم بینم مشکلی نیس داروهارو قطع کنم ی ن؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۹ خرداد ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      ميتونيد قطع كنيد
      ولي اگر اضطراب داريد به روانپزشك مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر مینا شنبه ۱۹ خرداد ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 203 مشاهده پرسش
    سلام.من شبها موقع خواب قلبم خیلی سنگینی میکرد البته بعضی شبها ن همیشه.چن روز پیش رفتم دکتر ک گفت افتادگی دریچه قلب داری برام قرص پرانول 10 و کلردیازپوکساید 5 تجویز کرد از وقتی میخورم خیلی بدتر شدم در بازوی چپم و حتی دستم احساس سنگینی میکنم خواستم علت رو جویا بشم و آیا میتونم داروها رو قطع کنم یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۹ خرداد ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام بله ولي حتما به روانپزشك مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر حسين پنجشنبه ۱۰ خرداد ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 132 مشاهده پرسش
    سلام
    اکوTEEگرفتیم
    بعدقبل اکودکترگفته بودکه دریچه میترال (که تعویض شده ومکانیکی گذاشتیم)کم کارشده
    اکنون تفسیر جواب اکو رو میخواستیم که عکس رو واستون میفرستم باسپاس وتشکر? اکو.واسه مامانمه که63سال سن داره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۰ خرداد ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام عكس نرسيده
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۷ خرداد ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وادب خدمت شما سرور گرامی. ببخشید اقای دکتر یکی از دوستانم که پرولاپس بانارسایی خفیف داشت در حین خدمت سربازی مراجعه کرد. و کلا از ورزش.رژه. و نگهبانی معاف شد حال میخواستم بدانم که آیا واقعا این معافیت هارو میدن من هم اقدام کنم؟باتشکر از راهنماییتون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۷ خرداد ۹۷( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر آرش جمعه ۲۱ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    باسلام .وقت بخیر آقای دکتر خواهش میکنم جواب کامل بدین به خدا 1هفته هست دارم زجر میکشم باید یخورده توضیح بدم که کامل باشه (ببخشید اگه وقتتون رو میگیرم)
    1سالی هست مشکلات اعصاب و روان دارم اصلش هم بیخوابی شبانه و ذهنه درگیرمه (هرشب موقعه خواب فکرم درگیر میشه و اجازه خواب بهم رو نمیده )1سالی هست شب تا شب قرص کوئیتیاپین میخورم تا خواب برم .و علتی هم که رفتم سمت مواد همین فکرای الکی و ذهن درگیرم بود تا الان اعتیاد داشتم الان 4 روزه که به کمک قرص متادون 20 (روزی 2عدد یکی صبح و یکی عصر )ترک کردم از روزی ترک کردم احساس سبکی تفس و طپش قلب دارم البته طپش قلب بیشتر زمان کی میخوام بخوابم و استراحت کنم
    همش فکر اینکه چطوری باید نفس بکشم زمان خواب اذیتم میکنه
    احساس میکنم قلبم میخواد وایسه
    احساس میکنم میخوام سکته کنم
    خیلی دارم اذیت میشم
    موضوعی که هست به دکتر متخصص قلب مراجعه کردم نوار قلب گرفت گفت خوبه
    اِکو انجام دادم گفت افتادگی دریچه قلب خفیف داری (البته این موضوع افتادگی رو از قبل میدونستم یعنی موضوع جدیدی برام نبود )
    اِکو هم گفت خوبه و گفت بستری نیاز نیست و چندتا دارو بهم داد
    1_شربت تئوکال جی
    2_وراپامیل 40
    و زمانی که به اوراژنس رفتم به دلیل همین طپش قلب و سبکی تنفس
    دکتر اورژانس چون اعتیاد داشتم زیاد سرفه میکردم و سینه ام چرکی بود گفتم ریه ها و سینه ام چرکی هستش یه چرک خشک کن به نام تاوانکس بهم داد
    و الان داروهایی که میخورم
    صبح :متادون شربت تئوکال جیوراپامیل
    عصر:متادون چرک خشک کن تاوانکس
    شب:شربت تئوکال جیقرص خواب کوئیتیاپین

    سوال 1:استرس تداخل این داروها رو دارم در کل همش میترسم سکته کنم .چون تو گوگل که سرچ کردم نوشته بود کوئتیاپین با متادون باعث سنکوب میشه !!!!
    حالا شبا حتی با این قرص خوابی که تو این 1سال خواب میرفتم الان چند شبه که خواب نمیرم همش دارم میلرزم و میترسم که نکنه بمیرم


    سوال 2:دقیقا از وقتی این داروها رو میخورم همش میلرزم .طپش قلب دارم البته زمانی که بهش فک میکنم طپش میگیرم .آیا علت لرزش بدن و دست و پا و حالت استفراغم این داروهاست ؟

    سوال 3:متادون برای قلبم ضرر داره یا خیر ؟

    سوال چهارم :به نظر شما من از لحاظ قلبی مشکل دارم یا از لحاظ اعصاب و روان(با توجه به این احساسات) ؟

    خانوادم همش میگن تو مشکل اعصاب داری که همش این فکرای مزخرف رو میکنی
    قلبت و حتی هیچ جای دیگه ات مشکل نداره
    یعنی هیچ بیماری نداری
    فقط از لحاظ اعصاب و روان مشکل داری که خودت بد فکر میکنی

    آقای دکتر محض رضای خدا تا میشه جواب کامل بهم بدین یا اگه سوالی بود بپرسید تا جواب بدم به نتیجه ای برسم بخدا الان 5روزه خواب به چشم نیومده و همش دارم میلزم و همش احساس میکنم دارم میمیرم

    جسارت نمیکنم اگه هزینه ای باید بدم بدون تعارف حاضر به پرداختم .

    منتظر جوابتون هستم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام. شربت تئوکال رو قطع کنید. مصرف همزمان متادون با کتیاپین ممنوع نیست ولی باید زیر نظر پزشک باشد. علایم شما جنبه استرسی دارن. نگران نباشید
    2. تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      واقعا ازتون ممنونم آقای دکتر که بهم لطف کردین و جواب دادین .میخوام اگه اشکال نداره بدونم علت قطع کردن شربت چیه ؟!!!و اینکه برای این افتادگی دریچه قلب م چه دارویی استفاده کنم ؟البته دکتر متخصص گفت این افتادگی خفیف هستش و علتش عادی و عمومی هستش که ۲۰درصد مردم این مشکل رو دارن
    3. تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      واقعا ازتون ممنونم آقای دکتر که بهم لطف کردین و جواب دادین .میخوام اگه اشکال نداره بدونم علت قطع کردن شربت چیه ؟!!!و اینکه برای این افتادگی دریچه قلب م چه دارویی استفاده کنم ؟البته دکتر متخصص گفت این افتادگی خفیف هستش و علتش عادی و عمومی هستش که ۲۰درصد مردم این مشکل رو دارن
    4. تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      واقعا ازتون ممنونم آقای دکتر که بهم لطف کردین و جواب دادین .میخوام اگه اشکال نداره بدونم علت قطع کردن شربت چیه ؟!!!و اینکه برای این افتادگی دریچه قلب م چه دارویی استفاده کنم ؟البته دکتر متخصص گفت این افتادگی خفیف هستش و علتش عادی و عمومی هستش که ۲۰درصد مردم این مشکل رو دارن
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۱ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      خواهش میکنم. شربت میتونه تپش قلب ایجاد کنه. افتادگی دریچه درمان نمیخواهد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر قاسم یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 148 مشاهده پرسش
    افتادگی دریچه میترال دارم و خون از یکی از دریجه ها پس میزند وتپش قلب هم دارم به همراه درد قفسه سینه آیا منجر به ایست قلبی یا سکته قلبی میشود؟ درد دست چپ هم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      پرولاپس اصلا مهم نيست و هيچ عارضه اي نداره
      اگر اضطراب داريد حنما به روانپزشك مراجعه كنيد
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر