دکتر محمد حسین نجفی

در مراحل اورژانسی که نیاز است تا فشار خون بیمار حداکثر طی یک ساعت کاهش پیدا کند، از داروهای تزریقی و یا با جذب سریع استفاده می شود. یکی از داروهایی که می تواند سریعا فشار خون را پایین بیاورد، قرص زیر زبانی فشارخون نیترات است که می تواند طی ۵ دقیقه سبب کاهش سریع فشار خون بالا شود. از عوارض قرص زیر زبانی نیترات می توان به سردرد اشاره کرد؛  چرا که این دارو سبب گشادی عروق مغز می شود.

درمان فشار خون برای همیشه

هر چیزی که تاکنون در مورد درمان صد در صد فشار خون بالا چه با دارو و چه طب سنتی شنیده اید را کنار بگذارید، چرا که شایعه ای بیشتر نیستند. اما در میان داروها، کدام یک بهترین تاثیر را در درمان فشار خون بالا دارد؟

در فیلم زیر دکتر محمد حسین نجفی در مورد بهترین درمان فشار خون بالا با شما صحبت خواهد کرد.

جدیدترین داروی فشار خون بالا

جدیدترین قرص فشار خون بالا تلمیزارتان H است. همانطور که پیداست این دارو از ترکیب دو داروی تلمیزارتان و هیدروکلروتیازید به دست می آید که برای درمان فشارخون بالا استفاده می شود. این دارو نباید اولین دارویی باشد که برای درمان بیماری خود استفاده می کنید. معمولا وقتی این دارو تجویز می شود که از دارو های قبلی نتیجه ی خوبی نگرفته باشید.

بیماری فشار خون یک قاتل خاموش است، حتی اگر احساس کردید به دارو نیاز ندارید باید آن را مصرف کنید. بسیار مهم است که داروی خود را دقیقاً طبق دستور مصرف کنید.

به یاد داشته باشید که این دارو فشار خون بالا شما را درمان نمی کند اما به کنترل آن کمک می کند. بنابراین، اگر انتظار دارید فشار خون خود را کاهش دهید و آن را پایین نگه دارید، باید طبق دستور مصرف آن را ادامه دهید. ممکن است مجبور شوید تا آخر عمر از داروهای فشار خون بالا استفاده کنید. اگر فشار خون بالا درمان نشود، می تواند باعث مشکلات جدی مانند: نارسایی قلبی، بیماری عروق خونی، سکته مغزی یا بیماری کلیوی شود.

فشار خون بالا چند است؟

فشار خون طبیعی کمتر از ۱۲۰/۸۰ است. ۱۲۰ همان فشار سیستولیک یا فشار خون در رگ ها به هنگام تپش قلب و ۸۰ نیز فشار دیاستولیک یا فشار خون رگ ها ما بین تپش های قلب می باشد. اما عدد فشار خون بالا ۱۴۰/۹۰ و یا بیشتر است.

بهترین قرص های فشار خون

درمان فشار خون

به جز قرص زیر زبانی نیترات، داروی دیگری که در درمان اورژانسی فشار خون استفاده می شود، داروی فورزماید یا لازکس است که از طریق ورید تزریق می شود. اثر مثبت این دارو طی ده دقیقه سبب کاهش فشار خون می شود.

داروی کاپتوپریل از جمله داروهای کاهش فشار خون است که از طریق مخاط دهان جذب می شود. به بیماران توصیه می شود که برای کاهش فشار خون بالا، دوز ۲۵ یا ۵۰ داروی کاپتوپریل را در دهان خود قرار داده و آن را بجوند تا نتیجه موثر آن را ببینند.

چرا قرص پروپرانولول می تواند برای درمان فشار خون بالا موثر باشد؟ جهت آگاهی از این مطلب بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

قرص پروپرانولول

از دکتر محمد حسین نجفی پرسیدم آیا راهی برای درمان قطعی فشار خون بالا هست؟

اگر تغییر سبک زندگی به تنهایی برای کنترل فشار خون کافی نباشد، به احتمال زیاد پزشک برای شما یک یا چند مورد از داروهای فشار خون زیر را تجویز می کند:

1- قرص آب (داروهای ادرارآور یا دیورتیک ها)

قرص ادرارآور، آب اضافی و سدیم را از بدن خارج می کند، بنابراین آب کمتری درون رگ ها و شریان ها جریان پیدا می کند. این کار فشار روی رگ های خونی را کاهش می دهد. انواع داروهای ادرارآور شامل تیازید، لوپ و نگهدارنده ی پتاسیم می شوند. 

اگر داروی ادرارآور برای پایین آوردن فشار خون کافی نباشد، پزشک ممکن است داروی فشار خون دیگری را برای درمان شما اضافه کند.

2- مهارکننده های آنزیم مبدل آنژیوتانسین ( ACE)

این داروها با جلوگیری از تشکیل مواد شیمیایی (آنژیوتانسین) که باعث تنگی عروق می شوند، به شل شدن رگ های خونی کمک می کند.

3- مسدود کننده های گیرنده ی آنژیوتانسین 2 (ARBها)

این داروها عملکرد آنژیوتانسین را مسدود می کنند.

4- مسدود کننده های کانال کلسیم

این داروها از ورود کلسیم به سلولهای قلب و شریان ها جلوگیری می کنند و باعث شُل شدن و در نتیجه باز شدن شریان ها می شوند.

5- مسدود کننده های بتا

این داروها با از بین بردن تأثیرات هورمون اپی نفرین (آدرنالین) عمل می کنند و باعث می شوند قلب آهسته تر و با فشار کمتری ضربان بزند.

6- مهارکننده های رنین

رنین ماده ای است که توسط کلیه ها تولید می شود و موجب بالا رفتن فشار خون می شود. مهار کننده های رنین، تولید این ماده را آهسته تر می کنند.

دارو های کاهش فشار خون

سایر داروهایی که گاهاً برای درمان فشار خون بالا استفاده می شوند در ادامه آورده شده است. اگر نتوانید فشار خون خود را با یکی از داروهای بالا، به مقدار مورد نظر خود برسانید، داروهای دیگری برای پایین آوردن فشار خون وجود دارند که عبارتند از:

1- مسدود کننده های آلفا

مسدود کننده های آلفا از تولید هورمون نوراپی نفرین (نورآدرنالین) و سفت شدن عضلات دیواره شریان ها و رگ های کوچکتر جلوگیری می کند و باعث می شود رگ ها باز بمانند.

2- مسدود کننده های آلفا – بتا

مسدود کننده های آلفا-بتا. این داروها، عملکرد مشابهی با مسدود کننده های بتا دارند. اگر شما فشار خون بالایی دارید و در خطر نارسایی قلبی هستید، پزشک ممکن است این دارو را برای شما تجویز کند.

3- داروهای مؤثر بر سیستم عصبی مرکزی

این داروها از ارسال سیگنال های مغز به سیستم عصبی، سریع شدن ضربان قلب و باریک شدن رگ های خونی جلوگیری می کنند. در نتیجه، قلب دیگر عمل پمپاژ را به سختی انجام نمی دهد و خون آسانتر درون رگ ها و شریان ها جریان پیدا می کند.

4- وازودیلاتورها یا گشاد کننده های عروق

این داروها از سفت شدن و تنگی عضلات رگ ها و شریان ها جلوگیری می کنند. در نتیجه، خون راحت تر جریان پیدا می کند و قلب دیگر به سختی نمی زند.

5- آنتاگونیست های آلدسترون

این داروها اغلب اوقات همراه با داروهای دیگری مانند داروهای ادرارآور استفاده می شوند. آنتاگونیست های آلدسترون، هورمون آلدسترون را مسدود می کنند. این هورمون گاهی اوقات موجب احتباس مایعات و نمک می شود و در نتیجه فشار خون افزایش پیدا میکند. 

این داروها معمولاً برای دیابتی ها، افراد مبتلا به نارسایی قلبی و یا کسانی که کنترل فشار خون آنها دشوار است، تجویز می شوند.

بهترین قرص فشار خون

میزان عملکرد دارو به سن، جنسیت، نژاد، سطح فشار خون و سلامت عمومی فرد بستگی دارد. برای تحت کنترل درآوردن فشار خون، معمولاً ترکیبی از دو دارو بهتر از یک دارو عمل می کند. گاهی اوقات برای رسیدن به یک فشار خون هدف، به داروهای بیشتری نیاز است. 

افرادی که تشخیص داده شده، فشار خون بالایی دارند، معمولاً داروی فشار خون خود را در صبح زود و وقتی از خواب بیدار می شوند، مصرف می کنند. اکثر افراد، در ساعات صبح فشار خون و ضربان قلب بالاتری دارند و شب، وقتی می خواهند بخوابند فشار خون و ضربان قلب آنها پایین می آید. 

پس با توجه به این موضوع، دارو باید در زمانی از روز مصرف شود که فشار خون و ضربان قلب بالاتر هستند.

برای کاهش فشار خون چه بخوریم؟

در ادامه به معرفی بهترین غذاها برای کاهش سریع فشار خون می‌پردازیم.

۱- آب پرتقال

آب پرتقال خالص حاوی آنتی اکسیدان های بسیاری است که از عروق خونی سالم حمایت می کند. هم چنین به شما در کاهش و درمان فشارخون بالا کمک می کند. روزانه با نوشیدن ۲ لیوان آب پرتقال  تازه، مقدار توصیه شده ی روزانه ی ویتامین C و ویتامین ها و مواد معدنی ای که تأثیر مثبت بر روی سلامت شما دارند را دریافت کرده اید.

۲- پنیر

مصرف مداوم پنیر می تواند به کاهش کلسترول بالا و درمان فشارخون بالا کمک کند.

۳- نمک

نمک

نمک مصرفی روزانه خود را به کمتر از ۶ گرم در روز کاهش دهید؛ چرا که این مقدار در نان، گوشت، شیر و سایر مواد غذایی مورد استفاده شما به‌ صورت نامحسوس موجود است؛ پس هنگام تهیه غذا به جای نمک از از گلپر، آویشن، نعناع خشک، آب لیموی تازه و پیاز برای طعم دار کردن غذای خود استفاده کنید.

۴- دانه های دریایی

دانه های دریایی  حاوی مواد معدنی بسیار، ویتامین، پروتئی، کاروتنوئید و آنتی اکسید های بسیاری می باشند. مصرف مداوم آنها می تواند به تنظیم فشار خون بالا و کاهش سطح کلسترول تا ۵% کمک کند.

۵- اسفناج

اسفناج حاوی فولیک اسید و پتاسیم فراوان می باشد. این ماده غذایی بی نظیر در درمان فشارخون بالا، تقویت بافت عضلانی و کاهش خطر سکته ی قلبی موثر است.

۶- کلم بروکلی

کلم بروکلی حاوی ویتامین K فراوان است که دارای توانایی کاهش فشار خون و سطح بالای کسترول را دارد. بروکلی را می توان پخته و یا خام میل کرد.

برای آشنایی با سایر خوراکی های فوق العاده موثر در درمان فشار خون بالا توجه شما را به تماشای این فیلم دوبله ی آموزشی جلب می کنیم.

۷- ماهی

حداقل ۳ بار در هفته ماهی بخورید و به جای گوشت‌‌ قرمز سعی کنید از گوشت سفید استفاده کنید.

۸- روغن زیتون

انبه، سس‌‌ها و روغن‌هاى جامد را از برنامه غذایی خود حذف کرده و به جای آنها از روغن زیتون و روغن ماهی استفاده کنید.

درمان فشار خون بالا با عرقیات گیاهی

 ۱- می توانید از دم‌ کرده چای ترش، دم کرده گل گاو زبان و لیمو امانی، دم‌کرده میوه نسترن، دم‌کره فلوس و خیار چنبر برای درمان فشارخون بالا با عرقیات گیاهی استفاده کنید.

۲-روزانه سه فنجان از مخلوط عرقیات گل گاو زبان، سنبل الطیب و بادرنجبویه میل کنید.

۳- یکی از بهترین عرقیات، خوردن مقداری گل بیدمشک است که مسکن خوبی نیز می باشد.

علت فشار خون بالا چیست؟

پایین اوردن فشار خون در منزل

هنگامی که در بیمارستان هستید، پزشکان راه های مختلفی برای رساندن فشار خون به محدوده طبیعی را به راحتی انجام می دهند. اما اگر در خانه باشید و هیچ دارویی برای کاهش فشار خون نداشته باشید چه باید کرد؟ در اینجا چند ترفند برای درمان قطعی فشار خون به شما یاد می دهیم.

۱. یادداشت تاریخ و ساعت فشار خون بالا

اول از همه، هنگامی که پی بردید فشار خونتان بالا رفته آن را در یک دفترچه با ذکر تاریخ و ساعت یادداشت کنید.

۲. نوشیدن آب زیاد

مرحله ی دوم، نوشیدن آب به مقدار زیاد است. نوشیدن مقدار زیادی آب، رفتن به توالت و ادرار کردن و سپس تکرار همین پروسه مصرف آب اضافی موجب می شود کلیه ها آب اضافی را از بدن خارج کنند که در واقع به همراه آن نمک نیز از بدن خارج می شود که منجر به کاهش فشار خون می شود.

۳. عدم مصرف شوری‌جات

 نمک، چیزهای شور، شکر و مواد خوراکی شیرین مصرف نکنید.

برای درمان اورژانسی فشار خون بالا در خانه میتوان از زردچوبه، فلفل هندی، بادام خام، سرکه سیب و … استفاده نمود. در رابطه با عرقیات گیاهی پایین آورنده فشار خون میتوان به عرقیات گیاهان بومادران، زالزالک، چای ترش و … اشاره کرد.

به یاد داشته باشید، هرگز هیچ دارویی را خودسرانه و بدون تجویز پزشک مصرف نکنید چرا که پایین اوردن فشار خون بالا به صورت غیر طبیعی می تواند مخرب و حتی مرگ آور باشد.

عدم مصرف نمک برای کاهش فشار خون بالا

 اختلاف فشار  خون در دست

پرسش و پاسخ بسیار شایع در مورد اختلاف فشار خون در دو دست را در ادامه مطالعه کنید:

جناب آقای دکتر با سلام

چند روز پیش بعلت سرگیجه فشار خون مادرم رو گرفتم دیدم در یکی از دستها فشار ۱۵ و در دیگری ۹ می باشد . شک کردم و چند بار این کا را انجام دادم ولی درست اندازه گیری کرده بودم. به اورژانس یک بیمارستان رفتیم پزشک آنکال قلب اومد گفت مشکل خاصی با توجه به نوار قلب نیست ولی حتما باید اکو و در صورت نیاز سیتی آنژیو بشه. وقت اکو گرفته ایم سه هفته زمان میبره. میخواستم اولا دلیل این اختلاف فشارو بدونم از چه چیزی منشا گرفته .دوما در این مدت سه هفته خطری ایشونو تهدید نمیکنه.

پاسخ دکتر نجفی: سلام اختلاف فشار میان دو دست حداکثر تا ده میلیمتر جیوه طبیعی است. در موارد اختلاف بیشتر باید بدنبال علت بود. توصیه به انجام سی تی آنژیوگرافی آئورت از نظر کوآرکتاسیون آئورت الزامی است. اگر درد سینه ندارند عجله ای در کار نیست. سایر علل عبارتند از دایسکشن آئورت و بیماری تاکایاسو

درمان فشار خون بالا در بارداری

عوامل خطرساز رایج مانند چاقی و فشار خون بالا با رژیم غذایی مناسب و ورزش قابل کنترل خواهند بود. البته افزایش وزن در دوران بارداری اجتناب ناپذیر است به همین دلیل یک افزایش وزن خاص را در نظر میگیرند که افزایش تا این حد مشکلی نخواهد داشت.

فشار خون بالا

استرس و عصبی شدن در دوران بارداری می تواند بر فشار خون مادر تاثیر منفی داشته و سبب فشار خون بارداری شود. انجام یوگا یک روش بسیار مهم در کنترل استرس ها در زمان بارداری است که اگر انجامش دشوار باشد، گوش دادن به موسیقی آرامش بخش نیز در زمانهای ریلکس سازی برای جسم و بدن موثر می باشد.

ورزش هایی که ضربات شدید دارند و ایروبیک بصورت فشرده در طی بارداری پیشنهاد نمی شود، بخصوص اگر فرد به انجام آنها عادت نداشته باشد. اگر چه پیاده روی بهترین نوع فعالیت و کاهش استرس در این دوران می باشد.

علاوه بر ورزش، طیف گسترده ای از گیاهان دارویی و مکمل ها برای کاهش استرس وجود دارند. قبل از مصرف آنها باید با پزشک متخصص مشورت کنید. چای اولانگ، زنجبیل و بلوبری با داشتن آنتی اکسیدان میتوانند در کاهش استرس به شما کمک کنند. اگرچه آسان نیست اما، خواب کافی در دوران بارداری بسیار مهم است،  بنابراین بین ۶ الی ۸ ساعت بخوابید.

شما باید بطور روزمره فعالیت هایی مانند پیاده روی و شنا داشته باشید، در مورد فعالیت های دوران بارداری نیز مطالعاتی داشته باشید. رژیم غذایی سالم و متعادلی داشته و مصرف نمک را به حداقل برسانید زیرا در درمان فشار بالا در دوران بارداری بسیار موثر هستند.

برخی از مواد مانند فلفل سبب کاهش فشار خون بالا می شوند ولی در حقیقت شواهد کافی برای این امر وجود ندارد و در حد تحقیق و فرضیه است.

درمان اورژانسی فشار خون بالا در طب سنتی

در ادامه به معرفی غذاهای بسیار مفید در طب سنتی برای درمان فشار خون بالا را مطرح می‌کنیم.

– خوردن مویز

خوردن چند عدد مویز صبح ناشتا و میل کردن یک قاشق شیره انگور صبح و شب در افزایش پتاسیم بدن خیلی موثر است و خون را رقیق می کند.

– کرفس

آب کرفس و فشار خون

در کرفس ترکیبی به نام “فتالید” وجود دارد که عضلات دیواره عروق را شل می کند، یعنی عروق را گشاد کرده و فشار خون را کاهش می دهد. روغن زیتون نیز فشار خون را پایین می آورد.

– گیاه استویا

از جمله گیاهان دارویی در درمان فشارخون، گیاه استویا است که دارای اثرات کاهندگی فشار خون می باشد. از این گیاه در آسیای شرقی به عنوان جوشانده، در آمریکا به عنوان مکمل غذایی در برخی کشورها به عنوان شیرین کننده ی مصنوعی در محصولات دیابت استفاده می شود.

– گیاه انگشتانه

گیاه انگشتانه مکانیسمی موثر در برابر فشارخون محققین دانشگاه میشیگان دریافتند که دیگوکسین، عنصر موثر موجود در دیژیتال یا گیاه انگشتانه می‌ تواند مکانیسم حفاظتی بدن را در برابر فشار خون و نارسایی قلبی بالا ببرد.

– لیمو و سیر

 اگر به دنبال درمان گیاهی فشار خون بالا هستید ۵ عدد لیمو را با ۲۰ حبه سیر در ۲ لیوان اب جوشانده تا به یک لیوان برسد. قبل از غذا یک قاشق استفاده شود.

– جایگزین‌های نمک

برای درمان فشار خون بالا در طب سنتی،‌ از گلپر، آویشن، نعناع خشک و کنجد به جای نمک استفاده کنید.

– روغن زیتون

روغن زیتون

روغن زیتون یکی از روغن های غیر اشباع و مفید برای بدن است. این روغن نه تنها کلسترول خون را بالا نمی برد، بلکه آن را کاهش می دهد.

– کنجد

کنجد با همه خواصی که دارد برای معده ضعیف مناسب نیست، زیرا هضم آن سنگین است. این گونه اشخاص برای کاهش فشار خون بالا باید آن را با عسل یا سرکه بخورند.

– شربت سیر

شربت سیر نیز برای کاهش فشار خون بالا مفید است به این ترتیب که دو پیاز سیر را له کرده در یک لیوان آب و ۱۰۰گرم شکر ریخته و بجوشانید تا به قوام بییاید هر روز ۲ قاشق سوپ خوری از آن مصرف شود.

فشار خون ریوی ایدیوپاتیک

پرفشاری شریان ریوی، نوعی اختلال ریوی است که با فشار خون بالا در شریان ریوی، تشخیص داده می شود. کار اصلی شریان ریه این است که خون را از قلب به ریه ها منتقل کند. این اختلال باعث می شود که خون از طریق آرتریت ریه با نیروی بیشتری جریان یابد.

زمانی که فشار خون در عروق ریوی در حال استراحت، بالاتر از ۲۵ میلی متر جیوه و در حال فعالیت  بالاتر از ۳۰ میلی متر جیوه باشد، خطرناک است؛ زیرا فشار خون بالا در شریان ها باعث مشکلات جدی قلب و ریه می شود.

دکتر محمد حسین نجفی

4.1/5 - (286 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر Kh.par شنبه ۵ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 227 مشاهده پرسش
    سلام.۴۰ سال دارم .حدود ۱ ماه بافشار ۱۵.و۱۱ ویا۱۶و۱۲ درگیر شدم .چکاپ کامل دادم .هیچ مشکلی نداشتم .ولی با فشار بالا و سرگیجه زیاد روب رو هستم.پزشک ب آتانول۵۰ روزی ۱ عدد.وپتاهیستین ۸روزی ۲عدد. و آرامبخش ،اس اچ دی۱۰ روزی ۲عدد.دادن ۲۰ روز هم پرهیزغدایی داشتم .ولیکن با کمتری چیزی دوباره فشارم بالا میره . و سر گیجه هام شروع میشه.ممنون میشوم اگ بزرگواری کنید پاسخ بدهید .متشکرم????
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۵ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید جهت بررسی از نظر علت فشار و همچنین درمان دارویی مناسب مراجعه کحید

  • تصویر کاربر زهره جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشی.اقای دکتر مادرم فشار خونش مدتی هست ١۴ روی ٩ هستش وقرص لوزارتان٢۵ استفاده میکنه وپروتئین کلیه ش هم١٢٨٠ هستش.اما تازگیها عرق سرد بهش میشینه وازحال میره. من باید برای مادرم چه اقداماتی انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید جهت بررسی و تعیین علت مراجعه کنید

  • تصویر کاربر ریحانه جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    با سلام و خدا قوت
    بنده خانم ۳۲ساله هستم که از ۱۸سالگی متوجه شدم فشارخون دارم و اون وقت ۱۵بود ولی تا ۲۰رو۱۱ هم میره ولی انگار بدنم عادت کرده چون اون وقت ها با فشار ۱۵انگار سوار تاب شده بودم ولی الان با ۲۰سردرد شدید و تهوع میگیرم.همه جور آزمایش و بررسی شدم تازه فهمیدم ارثیه و با استرس و خستگی در ارتباطه.البته گاهی در حال استراحتم بالاست.همه جور قرصم خوردم ولی تاثیر گذارترین آنها کاپتوپریل۲۵ بود که روزی یه دونه میخورم همراه تپش قلب بسیار بالاپروپرانول۱۰.گاهی عصر بالا میره و یه دونه دیگه کاپتو میخورم.
    ممنون خدا حفظتون کنه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید جهت تنظیم دوز دارو مراجعه کنید و حتنا باید علت های ثانویه فشار خون در شما بررسی شود

      باید با مدارک مراجعه کنید

  • تصویر کاربر ablfazllv@gmail.com پنجشنبه ۲۷ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر نجفی ..بنده پدرم فشار خون بالا داره قبلانم عمل قلب باز کردن و داروی های قدیمی ایشون اتنولول متورال انالاپریل بوده که اذیت میشدن و مجدد پیش یکی دیگ از پزشکان رفتیم اذعان داشتند ک خیلی زیاد بوده و فقط سینومیکس رو گفتند مصرف کنیم با دز ۱۰میل عکس قفسه سینه شون چیزی نشون نداده اما وسط سینه شون گاهی درد میگیره و افت فشار بالا پایین دارن نوسان دارن و از وقتی سینومیکس مصرف کرده اند یکی از موهاشون اب آورده ودرد نواحی قلبی هم دارن پزشک هم گفتن یه مدت اولیه اس الان بالغ بر ۸ماه میشه فقط دز سینومیکس پایین آوردن لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم بی نهایت خدا اجرتون بده سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۷ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام املودیپین موجود در این دارو منجر به ورم میشه

      جهت تنظیم دارو با مدارک مراجعه کنید

  • تصویر کاربر منال شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    پدرم نزدیک ب۲۰ ساله ک فشاری هستن و قرص انتول۱۰۰استفاده میکردن یه مدتیه ک فشارشون مرتبا بالاست دیشب تا۲۳ رسید قرص کاپتوپریل۲۵ استفاده کردن خیلی کم و دیر تاثیر گذاشت و بعد از کلی قرص و امپول فشارشون به ۱۵ رسید(بعد از تقریبا ۱۰ساعت)سوال من اینه ک چکار کنیم مثل قبل کنترول بشه و تا این حد بالا نره.مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید

      املودیپین هر دوازده ساعت شروع کنند

  • تصویر کاربر هدا دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1987 مشاهده پرسش
    اینجانب سالهاست که فشارخون بالا دارم و لوزامیکس اچ روزی 2عددو کنکور 5 روزی 2بار میخورم
    ولی کنکور نیست چه چیزی جایگزین کنم
    معمولا حساسیت پوستی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      میتونید کارودیلول ۶.۲۵ مصرف کحید

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر چند وقته فشارم 15 یا 16 هست سابقه هم نداشتم نوار قلب هم دادم گفت مشکلی نیست البته بعضی مواقع فشارم 12 هم میشه استرس زیاد دارم
    33 ساله هستم
    شبها خیلی عرق میکنم
    دارو هم فقط پرانول 10 استفاده میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      ابتدا برای درمان استرس به روانپزشک مراجعه کنید

      بعد مجدد فشارهاتون رو چک کنید

      اگر باز هم بالا باشه باید دارو شروع بشه

  • تصویر کاربر tanazhomayon دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر و خسته نباشید.... علت اینکه فشار خون مون بدون علت همش بالا یا پایین میاد از چیه البته نه در یک روز هر روز این مشکل دارم یا میره 11 یا میاد 7. و ضربان قلبم هم یا میره بالا یا میاد پایین ممنون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      علت معمولا اصطرابیه

      ولی بهتره ویزیت شوید

    2. تصویر کاربر tanazhomayon دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش)
      با تشکر ممنون از لطف و مهربونیتون
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      خواهش میکنم

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شریفی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 216 مشاهده پرسش
    سال گذشته فشارخون بالا داشتم نوار تست ورزش و اکو شدم و نتیجه همش خوب بود پس دکتر برام داروی فشار ننوشت فقط برای تنظیم ضربان قلب
    دیگه موردی نداشتم تا دیروز صبح که باسردردشدید بیدارشدم و فشارم بالا بود امپول و قرص زیر زبان گذاشتم فشارم پایین اومد.35سالمه امروز فشارم یک بار 12و یکبار13بود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۷ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید ابتدا هولتر فشار ببندید تا مشخص شود فشار دارید یا نه

    2. تصویر کاربر شریفی جمعه ۷ تیر ۹۸( 4 سال پیش)
      سلام وقت بخیر
      من شهرستان نجف اباد اصفهانم چگونه می توانم هولتر فشارببندم تا مشخص شود فشار دارم یا نه
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      باید به بیمارستان یا مطب قلب مراجعه کنید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر نصر دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    با سلام. پدرم دیابتی است. وآخرین آزمایش پروتئین +3داشت چون قند بالابود. الان یک هفته است فشارخون 18 میشود. درحالیکه قندخونش افت دارد. وقرص لوزارتان 25 میخورد. برای پایین اوردن فشارخون چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      دوز لوزارتان رو دو برابر کنید و به پزشک قلب مراجعه کنید

درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر