دکتر محمد حسین نجفی

پرانول 10 یا پروپرانولول، دارویی برای درمان تپش قلب است که متعلق به گروهی از داروها می باشد که با عنوان بتا بلوکرها شناخته می شود. پرانول با تاثیر بر روی قلب و رگ های خونی، برای بیماری های مختلفی، تجویز می شود.

موارد مصرف قرص پرانول 

اگر مبتلا به فشار خون بالا (هایپرتانسیون) هستید، قرص پرانول اجازه می دهد تا میزان فشار خون در رگ های خونی تان کاهش یابد. این کار به پیشگیری از ریتم غیر طبیعی و سریع قلب (آریتمی) کمک می کند؛ چرا که قلب شما با استفاده از انرژی کمتری کار می کند. قرص پرانول همچنین در کاهش درد قفسه سینه ناشی از آنژین صدری و همچنین محافظت از قلب پس از حمله قلبی، موثر است.

قرص پروپرانولول ۱۰ برای چیست؟

قرص پروپرانولول ۱۰ برای کمک به کاهش علائم جسمی اضطراب، مانند ضربان قلب سریع و لرزش تجویز می شود. علائم شبیه به این موارد، در افرادی با پرکاری غده تیروئید نیز تجربه می شوند. پروپرانولول به سرعت این نوع از علائم را تسکین می دهد. همچنین این بتا بلاکر معمولا برای کمک به جلوگیری از میگرن تجویز می گردد. قرص پرانول ۱۰ یا پرانول ۲۰ می تواند برای افرادی که درمان های دیگری برای میگرن دریافت کرده اند و نامناسب بوده، مفید واقع شود.

قرص پرانول 20 برای چیست؟

پروپرانولول 20 برای درمان لرزش، آنژین (درد قفسه سینه)، فشار خون بالا (فشار خون بالا)، اختلالات ریتم قلب و سایر بیماری های قلبی یا گردش خون استفاده می شود. همچنین برای درمان یا پیشگیری از حمله قلبی و کاهش شدت و دفعات سردردهای میگرنی تجویز می شود.

پرانول 10 برای شما بهتر است یا 20؟

دوز استاندارد پروپرانولول برای درمان عملکرد یا اضطراب، از 10 تا 80 میلی گرم بسته به شدت علائم و پاسخ شما به دارو، متغیر است. مانند: سایر داروها، هیچ دوز ثابتی از پروپرانولول برای همه به اندازه یکسان وجود ندارد. بنابراین تجویز دوز مناسب پرانول را به پزشک خود بسپارید!

عوارض قطع ناگهانی پروپرانول 

قطع ناگهانی هر دارویی ممکن است عوارض داشته باشد، در   این ویدیو دکتر نجفی درباره ی عوارض قطع ناگهانی پرانول صحبت می کند.

عوارض قرص پروپرانول10

شایع ترین عوارض جانبی پروپرانولول عبارتند از:

اگر چه عوارض قرص پروپرانول خفیف هستند ولی ممکن است ظرف چند روز یا چند هفته از بین بروند. عوارض زیاد خوردن قرص پروپرانولول جدی‌تر است. با شدیدتر و یا بهبود نیافتن آنها، پزشک یا داروساز خود را مطلع سازید. اگر شما تجربه هر یک از این عوارض جانبی جدی را داشتید، با پزشک خود تماس بگیرید. اگر نشانه های شما به طور خطرناکی تهدید کننده زندگی هستند و یا اگر شما فکر می کنید در حال تجربه یک حالت اورژانس پزشکی می باشید، با ۱۱۵ تماس بگیرید. از جمله واکنشهای آلرژیک و عوارض زیاد خوردن قرص پروپرانولول عبارتند از:

آلرژی پوستی

تداخل دارویی قرص پرانول10

قرص پروپرانولول می تواند با دیگر داروها، داروهای گیاهی و یا حتی ویتامین هایی که شما مصرف می کنید، تداخل داشته باشد. به عنوان نمونه مصرف پرانول با داروهای زیر ممکن است تداخل ایجاد کند.

۱- داروهایی برای درمان مشکلات ریتم قلب

فشار خون و پروپرانول 10

۲- داروی درمان فشار خون

اگر شما در حال تغییر از کلونیدین به پروپرانول می باشید، دوز کلونیدین شما باید به آرامی کاهش یافته و پروپرانولول باید به آرامی در طی چند روز افزایش یابد. این کار برای جلوگیری از عوارض جانبی مانند کاهش فشار خون می باشد.

۳- داروهای فشار خون (بتا بلوکرها)

۴- داروهای فشار خون (مهار کننده های ACE)

۵- داروهای فشار خون (بلوکرهای کانال کلسیم)

فشارخون و پرانول

۶- داروهای فشار خون (آلفا بلوکرها)

۷- داروهای بی حس کننده ( بیهوشی)

اگر شما در حال مصرف این داروها با پروپرانولول10 می باشید اینکار را با احتیاط انجام دهید. پروپرانول ممکن است چگونگی پاک شدن این داروها را از بدن شما تحت تاثیر قرار دهد. اگر شما پرانول مصرف می کنید پزشک ممکن است آزمایش خون را برای بررسی میزان وجود این داروها در بدن شما تجویز کند.

۸- داروی درمان مالاریا و عوارض قرص پروپرانول

اگر شما در حال گرفتن مفلوکوئین با پروپرانولول می باشید، اینکار را با احتیاط انجام دهید. استفاده این داروها با هم می تواند باعث مشکلات ریتم قلبی و توقف عملکرد درست قلب شما گردد.

۹- داروهای مورد استفاده برای افزایش ضربان قلب و فشار خون

قرص پرانول

۱۰- Crizotinib

از استفاده این دارو با پرانول اجتناب کنید چرا که می تواند ضربان قلب شما را به شدت کاهش دهد.

۱۱- فنوتیازین و عوارض قرص پروپرانول

مصرف این داروها با پروپرانولول باید با احتیاط صورت گیرد. فنوتیازین ها ممکن است مقدار طول عمری که پروپرانولول10 بدن تان را ترک می کند را کاهش دهند.

۱۲- داروهای درمان آسم

شما نباید این داروها را با پروپرانولول مصرف کنید. پروپرانول می تواند مدت زمانی که طول می کشد تا این داروها از بدن شما دفع شوند را کاهش و در نتیجه خطر ابتلا به عوارض جانبی را افزایش دهد.

۱۳- داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs)

این داروها ممکن است با کاهش فشار خون، اثر پروپرانولول10 را کاهش دهند. فشار خون شما باید تحت نظارت قرار گیرد و اگر شما این داروها را مصرف می کنید، ممکن است نیاز به تغییر دوز پروپرانول داشته باشد.

۱۴- داروی رقیق کننده خون

پروپرانولول می تواند مقدار وارفارین را در بدن شما افزایش دهد. این کار می تواند زمان خونریزی شما را افزایش دهد. اگر شما را پروپرانولول مصرف می کنید دوز وارفارین شما ممکن است نیاز به تغییر داشته باشد.

تداخل پرانول با داروی زخم معده

۱۵- داروی درمان زخم معده

سایمتیدین می تواند سطح پروپرانولول را در خون شما افزایش دهد. این می تواند عوارض جانبی بیشتری ایجاد کند.

۱۶- آنتی اسیدها با آلومینیوم هیدروکسید

این داروها ممکن است اثر پروپرانولول را کاهش دهند. در صورت لزوم پزشک دوز پروپرانول شما را تغییر خواهد داد.

آیا قرص پروپرانولول خواب آور است؟

یکی از عوارض قرص پرانول 10 امکان خواب آلودگی آن است. عوارض جانبی اصلی پروپرانولول احساس سرگیجه یا خستگی، سردی دست‌ها یا پاها، مشکلات خواب و کابوس است. این عوارض معمولاً خفیف و کوتاه مدت هستند.

مصرف همزمان آلپرازولام و پروپرانول

مصرف همزمان آلپرازولام و پروپرانول ممکن است اثرات افزایشی در کاهش فشار خون داشته باشند. با مصرف همزمان این دو قرص شما ممکن است سردرد، سرگیجه، سبکی سر، غش کردن و یا تغییر نبض یا ضربان قلب را تجربه کنید. این عوارض جانبی به احتمال زیاد در ابتدای درمان، به دنبال افزایش دوز و یا پس از قطع درمان مجدداً مشاهده می شود. اگر این علائم را پیدا کردید و بعد از چند روز از بین نرفت یا دردسرساز شد، به پزشک خود اطلاع دهید.

تا زمانی که بدانید مصرف هزمان این دو دارو چگونه روی شما تأثیر می گذارند و چه عوارضی دارند، از رانندگی یا کار با ماشین آلات خطرناک خودداری کنید و هنگام برخاستن از حالت نشسته یا خوابیده احتیاط کنید. مهم است که در مورد سایر داروهای مصرفی از جمله ویتامین ها و گیاهان به پزشک خود بگویید. استفاده از هیچ دارویی را بدون صحبت قبلی با پزشک قطع نکنید.

هشدارهای لازم قرص پروپرانولول

در ادامه به مواردی که درباره ی قرص پرانول  لازم است بدانید می پردازیم.

هشدار برای قطع درمان پرانول

مصرف قرص پروپرانولول ۱۰ را بدون مشورت با پزشک خود برای اولین بار متوقف نکنید. توقف پروپرانولول به طور ناگهانی می تواند در ریتم قلب و فشار خون تغییر ایجاد کرده، درد قفسه سینه را بدتر نموده و یا باعث یک حمله قلبی شود. روش قطع قرص پروپرانول باید محتاطانه انجام گیرد. پزشکتان برای کمک به جلوگیری از به وجود آمدن این عوارض به آرامی دوز دارویی شما را در طول چند هفته کاهش می دهد.

هشدار خواب آلودگی پرانول

این دارو می تواند باعث گیجی شود. رانندگی نکنید و از راه اندازی ماشین آلات و یا انجام هر گونه فعالیتی که نیاز به هوشیاری دارد تا زمانی که شما از میزان تاثیر گذاری دارو مطمئن نشده اید، خودداری کنید.

 افراد با شوک کاردیوژنیک

اگر شما دچار این شرایط می باشید، از پروپرانول ۱۰ استفاده نکنید. از آنجا که پروپرانولول نیروی ضربان قلب تان را کاهش می دهد، می تواند این وضعیت را بسیار بدتر کند.

آسم و پروپرانول

افراد با ضربان قلب آهسته تر از حالت نرمال

اگر شما مبتلا به این شرایط هستید، شما نباید پروپرانولول استفاده کنید. این دارو می تواند سرعت ضربان قلب شما را حتی بیشتر پایین آورده، که می تواند خطرناک باشد.

 افراد مبتلا به بلوک قلبی درجه اول

اگر شما دارای این شرایط می باشید، نباید قرص پرانول مصرف کنید. پروپرانولول نیروی ضربان قلب تان را کاهش داده، که می تواند انسداد قلب شما را بدتر سازد.

 افراد مبتلا به آسم

اگر شما مبتلا به این شرایط هستید، شما نباید پروپرانولول مصرف نمایید. این دارو می تواند آسم را بدتر کند.

 افراد مبتلا به درد شدید قفسه سینه

قطع یکباره پروپرانولول می تواند درد قفسه سینه شما را بدتر کند.

افراد مبتلا به نارسایی قلبی

اگر شما مبتلا به نارسایی قلبی هستید نباید این دارو را مصرف کنید. از آنجا که پرانول نیروی ضربان قلب شما را کاهش می دهد، می تواند نارسایی قلبی را تشدید سازد. اما اگر شما یک سابقه نارسایی قلبی یا عمل آنژیو قلب داشته اید و داروهای نارسایی قلبی مصرف می کنید و تحت نظارت دقیق پزشک خود قرار دارید، پروپرانولول ممکن است مفید باشد.

 افراد مبتلا به سندرم ولف پارکینسون وایت

این وضعیت پزشکی می تواند ریتم طبیعی قلب را کمتر کند. درمان این بیماری با پروپرانولول ممکن است فشار خون را بیش از حد کاهش دهد. درمان با تنظیم ضربان قلب از طریق پیس میکر ممکن است لازم باشد.

 افراد مبتلا به دیابت

پروپرانول می تواند باعث کاهش قند خون (هیپوگلیسمی) شود. همچنین ممکن است نشانه هایی از کاهش قند خون، مانند ریتم طبیعی قلب بالاتر، عرق کردن و لرزش را بپوشاند. اگر شما مبتلا به دیابت می باشید، به خصوص اگر شما انسولین یا سایر داروهای دیابت را مصرف می کنید که می تواند قند خون را کاهش دهد این دارو را با احتیاط مورد استفاده قرار دهید.

تیر.ئید و مصرف قرص پرانول

افراد مبتلا به تیروئید بیش فعال

پروپرانولول می تواند علائم تیروئید بیش فعال (پرکاری تیروئید)، مانند ضربان قلب را بالاتر از حد نرمال بپوشاند. اگر شما به طور ناگهانی مصرف پروپرانولول را قطع کنید، پرکاری تیروئید، علائم شما را می تواند بدتر سازد، یا ممکن است شما را به یک بیماری به نام طوفان تیروئید دچار سازد.

– افراد مبتلا به برونشیت مزمن یا آمفیزم

به طور کلی، اگر شما مشکلات تنفسی داشته باشید، نباید پروپرانولول مصرف کنید. این می تواند بیماری ریوی شما را تشدید سازد.

 افرادی که برنامه عمل جراحی بزرگی دارند

اگر شما درحال آماده شدن برای جراحی می باشید، پزشکتان را از مصرف پروپرانولول مطلع سازید. این دارو می تواند چگونگی واکنش قلبی شما به بیهوشی عمومی و جراحی را تغییر دهد.

 افراد مبتلا به گلوکوم

قرص پروپرانولول و بصورت مایع ممکن است فشار را در چشم شما کاهش دهد. هنگامی که شما مصرف پروپرانول را قطع می کنید، ممکن است فشار در چشم افزایش یابد.

افراد مبتلا به آلرژی

اگر شما واکنش های آلرژیک شدیدی داشته اید که باعث آنافیلاکسی شده اند، آلرژی شما ممکن است هنگامی که قرص پرانول مصرف می کنید، بدتر شود. قرص پروپرانولول ۱۰ ممکن است برخی از اثرات اپی نفرین را مسدود کند.

 افراد با خونریزی کنترل نشده یا شوک

اگر شما دچار خونریزی، شوک و یا مشکل جدی که در آن ارگانها به اندازه کافی خون دریافت نمی کنند، شده اید، مصرف پروپرانولول ممکن است برای درمان این شرایط بخوبی عمل نکند. این امر به ویژه در درمان فئوکروموسیتوم که یک تومور در غده آدرنال است، مصداق دارد.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوگرافی در تهران

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

3.9/5 - (56 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر Abbas سه شنبه ۱۳ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    سلام.آقای دکتر پدر من ۶۵ سالشه و کرونا داشته ۲ هفته هم تو آی سی یو بوده و ریش درگیریش بالا بود .الان یک هفته هست خونه هست بدنش مدتی که بیمارستان بود خیلی ضعیف شد الان وضعیت تنفسیش بهتر شده اما خیلی توان فعالیت و حرکت نداره هنوز.اضطراب و استرس و تپش قلب تا ضربان ۱۴۰ داره و یکی از دوستان که متخصص قلب هستن بهش قرص پروپرانولول ۱۰ روزی دو عدد تجویز کردن سابقه ناراحتی قلبی هم نداشته خواستم ببینم مصرف این قرص مشکلی نداره؟؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۳ مهر ۰( 2 سال پیش)
      نه اشکالی ندارد می توانند استفاده کنند
  • تصویر کاربر مهتا پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    سلام من پریروز در دو وعده قرص پرانول ۱۰ خوردم و دیروز هر هشت ساعت. اگر امروز نخورم مشکلی پیش میاد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      مشکلی ندارد
  • تصویر کاربر سارا دوشنبه ۱ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید. من ۶ هفته پیش کرونا گرفتم و از هفته سوم سرگیجه و منگی سر اومد سراغم بتاهیستین و سیناریزین مصرف میکنم اما به دلیل درد پشت سر و ضعف پا و بررسی علت بیشتز به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم که بعد از بررسی مشکلی نبود اما به دلیل بالا بودن ضربان قلبم و اضطرابم بهم پروپرانول دادن که روی کاهش سرگیجه هم تاثیر داشت. ۳ روز میشه دلرم میخورم اما داره کم خوابم میکنه و ضعف میاره دیشب کابوس میدیدم. بدنمم یخورده از تو میلرزه. ضمنا من ریه ام هم تو کرونا درکیر شده بود ۲۵ درصد که بعد از درمان هنوز سی تی ندادم. پرانول ۱۰ رو صبح و ظهر میخورم میخواستم ببینم ۱- برای کم خوابیم چه کنم؟ ۲- برای ریه مشکلی نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      بهتر است یک بار بعد کرونا برای چکاپ قلبی اکو کنید. الپرازولام برای خواب خوب است البته پروپرانولول می تواند خودش عامل کابوس باشد
  • تصویر کاربر میثاق یکشنبه ۶ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام .وقتتون بخیر دکتر عزیز، آقای دکتر من در روز مصاحبه برای جلوگیری از استرس و تپش قلب میخوام یک عدد قرص پروپرانول۲۰ میلی مصرف کنم ،،و احتمال دارد در همان روز یا روز بعد تست اعتیاد ازم گرفته شود میخواستم بدونم خوردن قرص پروپرانول باعث مثبت شدن تست اعتیاد میشه یا نه ،سابقه مصرف قرص پروپرانول رو هم تا حالا نداشتم،،اقای دکتر لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۶ تیر ۰( 2 سال پیش)
      نه اثری روی تست اعتیاد ندارد
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۲۸ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    من افتادگی دریچه میترال دارم و تپش قلب دارم و تیرکشیدن قلب هم دارم من ۲ ماه یا ۳ ماه از قرص پروپرانول۱۰ استفاده کردم اونم روزانه استفاده نمیکردم الان یکسال بیشتر استفاده نکردم و الان تیرکشیدن قلب احساس میکنم دارم
    ۲۲ روز دیگه جراحی دارم برای برداشتن توده چربی و کیست سینه دارم توسط دستگاه ویزر لیپو
    خواستم بدونم توی جراحی من با مشکل مواجه نمیشم؟؟آیا برای برطرف کردن تیرکشیدن قلب برگردم دوباره قرص پروپرانول مصرف کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۸ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      اصلا هیچ خطری ندارد جراحی را انجام بدهید و پرانول را بخورید
  • تصویر کاربر محمد۶ جمعه ۲۸ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر. عزیز. من بخاطر استرسم که باعث شد ضربان و. فشارم بالا بره یک قرص پرانول ۱۰ مصرف کردم
    الان در حالت سکون ضربانم تا ۴۹-۵۰ پایین اومده
    ولی وقتی تحرک دارم و. راه میرم تا ۷۰ میرسه
    کمی سرم احساس سبکی میکنه
    نگرانم این ضربان پایین ناشی از قرص خطرناک نباشه
    از استرس میترسم بخابم ضربانم از اینم پایین تر بیاد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۸ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      نه اصلا خطری ندارد نگرانش نباشید بخاطر مصرف داروست
  • تصویر کاربر مرادی پنجشنبه ۲۰ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقتتون بخیر.
    من یک ساله که از زایمانم میگذره، ماه دوم بارداری یه روز در حد چهارپنج دقیقه تپش قلب داشتم که منو فرستادن واسه اکوی قلب. پرولاپس خفیف دریچه ی میترال داشتم و گفتن تنگی خفیف دریچه ی آئورت. بهم گفتن تا این حدش برای همه طبیعیه. و در آخر اینکه چندین بار دکتر قلبم تاکید کردن که قلبتون سالمه.و چندین بار بعد از اکو نوار قلب از من گرفتن و گفتن مشکلی نداره. از اون روز به بعد یه استرس وحشتناکی گاه و بیگاه به من وارد میشه که قابل کنترل نیست. همه ی دکترا تشخیص فشار استرسی رو دادن. حتی هولتر فشار هم نصب کردم. ولی فشار خونم بعد از اینهمه مدت خوب نشده. معمولا بین 12تا13/8هستش.ولی با خوردن پرانول 10، نرمال میشه فشارم.
    یه نکته ی دیگه اینکه با قرصایی مثل متورال و یا حتی بیزوپرولول 2/5 فشار خونم خیلی پایین میاد. من موندم نمیدونم قضیه ی فشار خونم چجوریه؟ همش حس میکنم فشارم بالاست میشه راهنمائیم کنید که باید چیکار کنم؟
    آقای دکتر من سه چهارماهه که دارم نصف سرترالین رو میخورم و حالم خیلی بهتر از قبله.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۸ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      هولتر فشار چه نشان داد
    2. تصویر کاربر مرادی سه شنبه ۱۸ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      دکترم بعد از خوندن برگه بهم گفتن فشار شما ربطی به نمک و غذا و... نداره. فشار استرسیه، و اینکه فشار بارداری خیلی شایع هستش و قابل کنترل. و برام متیل دوپا تجویز کردن. در طول بارداری داخل منزل فشارم نرمال بود،اما برای چک آپ که میرفتم معمولا فشارم 14، 15بود.
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۹ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      نصف سرترالین را بخورید و پروپرانولول را ادامه بدهید فشارها کمی بالا هستند وری منشا اضطرابی دارند در کل مورد خطرناک و نگران کننده ای نیست
    4. تصویر کاربر مرادی چهارشنبه ۱۹ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      ممنون از لطف شما
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۰ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      سلامت باشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر لیلا یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ببخشید دختر من برای آزمون خیلی استرس داره می تونم نصف پراپرانولول ۱۰ قبل آزمون بهش بدم روز امتحان باعث خواب آلودگیش نمی شه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      نه اصلا خواب آلودگی نمی آورد
  • تصویر کاربر سارا دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکار من مدتی تحت فشار روحی بودم و بعد ی روز پاشدم دیدم قلبم تپش و لرش بدن از داخل دارم و حدود یک هفته بودش مشاوره میرفتم گفت پروپراندل بی ضرره ۲۰ صب ۲۰شب بخورحدود یک ماه بیشتر خوردمبعد خودم کردمش۱۰ صب۱۰ شب بعد این اواخرک دارهمیشه ۳ ماه شد فقط ۱۰شب حدود یک شب یا دو شبه نخوردم گفتم قط کنم امروز صب پاشدم با حالت تهوع اسهال حالت غش وضعف لرزش نامحسوش و ضربان قلب شدید پاهام یخ اصلا حال خیلی بدی. منم سریع نصف پروپرانول ۱۰ خوردم
    من مدتیه معدهم مشکل پیدا کرده جوریکه چتدین کیلو بخاطر غذا نخوردن کم کردم حالا نمیدونم این حالم بخاطر معدم بود یا قطع یهویی پروپرانول
    خیلی ناراحتم لطفا بگیدچکنم نمیخوام عادت کنم به قرصاز طرفی علایم بیحسی کمر و لرزش وتپش یدفعه اومد برام. نکنه عادت کردم بگید چکنم لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش)
      اینها علایم قلبی نیستند ببشتر ناشی از اضطراب و استرس هستند خیلی به قلب مربوط نیستند
  • تصویر کاربر بهرامی سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 279 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما ،اقای دکتر من مادربزرگم ۷۴ سالشون هست و ایشون فشار دارند که دوبار در روز قرص فشار میخورند لوزار ۲۵ و حدود یازده سال هست که ایشون هپاتیت ب دارند که کنترل شده هست و هر روز قرص میخورند و شش ماه یکبار سونو و ازمایش میدند ،ایشون ۲۲ روز پیش کرونا گرفتن و قرص فاویپیراویر خوردند و ۵ ۶ روز بیمارستان بستری شدن که در بیمارستان دکترشون فکر کرده بود امبولی ریه کرده که مثل این که امپول هپارین واسشون دو شب زده بودن و سی تی که گرفتن امبولی نبوده و دیگه هپارین نزدندو وقتی مرخص شدن به ایشون قرص ریوارکسابان ۱۰ و اسپیرین ۸۱ دادن که هر شب بخورن میخواستم این دو نا قرص باعث خونریزی نمیشه ؟؟مشکل ایجاد نمیکنه ؟؟درگیری ریه ایشون ۴۰ درصد بوده ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش)
      نه داروهای خوبی تجویز شده است اتفاقا برای درمان امبولی شان ضروری است
    2. تصویر کاربر بهرامی دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش)
      اقای دکتر ببخشید d_dimer واسه ایشون باید چه عددی باشه که خوب باشه ؟؟و این که زمان خوردن ریواروکسابان و اسپیرین چه زمانی از روژ باید باشه ؟؟
    3. تصویر کاربر بهرامی دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش)
      اقای دکتر ایشونا که گفتن امبولی نداره پس واسه چی
      واسه درمانشون نیاز به ریواروکسابان و اسپیرین هست ؟؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش)
      اصلا به عدد دی دایمر توجه نکنید ممکن است ماه ها طول بکشد که پایین بیاید ایشات ایشان چون در نعرض تشکیل لخته هستند این داروها برایشان تجویز شده است
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر