دکتر محمد حسین نجفی

بیماری های قلبی عروقی می توانند زندگی جنسی شما را تحت تاثیر قرار دهند. آیا داشتن رابطه جنسی برای شما در همه حال بی خطر است؟

با توجه به بیانیه های علمی جدید صادر شده توسط انجمن قلب عروق آمریکا، اگر بیماری های قلبی عروقی شما تثبیت شده باشد، داشتن رابطه جنسی برای شما بی خطر خواهد بود.

فعالیت جنسی یکی از اصلی ترین مسائل زندگی برای مردان و زنان مبتلا به بیماری های قلبی عروقی و شریکان جنسی آنان می باشد. حوادث قلبی عروقی مانند: حمله قلبی یا درد قفسه سینه ناشی از بیماری های قلبی به ندرت در طول فعالیت جنسی رخ می دهند، به این دلیل که فعالیت جنسی معمولا برای یک زمان کوتاه می باشد. برخی از بیماران قلبی، تا زمانی که دوباره به  شرایط نسبتا مناسبی دست یابند، فعالیت جنسی خود را به تعویق می اندازند.

اگر شما مبتلا به بیماری های قلبی عروقی ناپایدار می باشید و یا اگر علائم شما شدید هستند، باید تحت درمان قرار گرفته و وضعیت با ثباتی قبل از رابطه جنسی داشته باشید.

از اینکه در مورد زندگی جنسی و بیماری قلبی خود با پزشکتان صحبت کنید، خجالت نکشید.

اختلالات جنسی و بیماری قلبی

علت درد قلب بعد از رابطه زناشویی

هر نوع فعالیت هوازی، از جمله رابطه جنسی، می تواند آنژین قلب را تحریک کند. طبق یک مطالعه در سال 2012، آمیزش جنسی  نیاز قلب شما به اکسیژن را افزایش می دهد. و ضربان قلب و فشار خون را به حدی می رساند که میتوان آن را با بالا رفتن از  پله مقایسه کرد. با رابطه جنسی، ضربان قلب شما بالا می رود و قلب سخت تر از زمان استراحت کار می کند.

علت تپش قلب بعد از ارضا شدن

فرض کنید رابطه ی جنسی به طور متوسط 5 تا 15 دقیقه  طول می کشد. تقریباً همان مقدار فعالیتی را خواهید داشت که  در  20 دقیقه پیاده روی دارید. ضربان قلب شریک جنسی که بالا قرار گرفته به حدود 120 می رسد. شریک جنسی پایین به حدود 110 می رسد. به عبارت دیگر، میتوان گفت شما در طول رابطه ی جنسی یک ورزش کوتاه مدت را تجربه میکنید و به همان اندازه کالری میسوزانید.

اگر شما مبتلا به بیماری های قلبی عروقی هستید، در ادامه مواردی آورده شده که می تواند به دانستنی های شما کمک کند:

۱- از پزشک خود بخواهید تا وضعیت قلب شما را قبل از اینکه فعالیت جنسی خود را مجددا از سر بگیرید، مورد ارزیابی قرار دهد.

۲- اگر شما مبتلا به نارسایی قلبی یا حمله قلبی می باشید، توانبخشی یا بازتوانی قلبی و فعالیت بدنی منظم می تواند خطر عوارض مرتبط با فعالیت جنسی را کاهش دهد.

۳- اگر شما یک خانم هستید که در مورد پیشگیری از بارداری و یا حاملگی در آینده فکر می کنید، حتما در ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

۴- اگر شما اختلال عملکرد جنسی را تجربه می کنید، از پزشک خود بخواهید تا شما را از نظر بیماری های قلبی عروقی و یا اضطراب، افسردگی و یا عوامل دیگر مورد بررسی قرار دهد.

۵- اگر داروهای شما علائم بیماری های قلبی و عروقی تان را بهبود می بخشد، اما شما نگران این هستید که آنها میل جنسی یا عملکرد شما را تحت تاثیر قرار دهند، به هیچ وجه در خوردن دارو کوتاهی نکنید. سلامت قلب شما در وهله اول می باشد.

۶- داروهای درمان کننده اختلال نعوظ عموما بی خطر هستند، اگر چه آنها نباید در صورت دریافت نیترات برای درمان درد قفسه سینه ناشی از بیماری عروق کرونر مورد استفاده قرار گیرند. آنها همچنین نباید ۲۴-۴۸ ساعت پس از استفاده از یک داروی اختلال نعوظ (بسته به نوع دارو مورد استفاده) تجویز شوند.

۷- اگر شما یک زن یائسه با بیماری های قلبی عروقی هستید، به طور کلی استفاده از استروژن به صورت موضعی یا وارد شده در واژینال برای درمان مقاربت دردناک بی خطر است.

اختلال در نعوظ (ED)

اختلال در نعوظ (ED) یک مشکل شایع در مردان مبتلا به بیماری های قلبی می باشد. البته این ناتوانی لزوما نگران کننده نیست. اما این مشکل مداوم بطور قابل توجهی می تواند کیفیت زندگی را تحت تاثیر قرار دهد. حتی مهم تر، ED گاهی اوقات می تواند اولین نشانه از یک مشکل بهداشتی بزرگتر مانند بیماری قلبی یا دیابت باشد.

اختلال در نعوظ و بیماری قلبی

اختلال در نعوذ یک مشکل پیچیده است که مغز، هورمون ها، اعصاب، عضلات، عروق خونی و احساسات را درگیر می کند. هنگامی که شما به بیماری ایسکمیک قلب مبتلا می باشید، عوامل زیر می تواند در ایجاد مشکلات جنسی مشارکت نماید:

– ممکن است عروق خونی در آلت تناسلی مرد با پلاک مسدود شده باشد، یعنی چیزی بسیار شبیه به عروق در قلب شما. عدم وجود جریان خون کافی به آلت تناسلی مرد، به دست آوردن و حفظ نعوظ را مشکل می گرداند.

– هنگامی که شما مبتلا به دیابت باشید که بسیاری از مردم با بیماری های قلبی و نوروپاتی (آسیب بلند مدت به اعصاب شما به عنوان یک نتیجه ناشی از قند خون بالا) را تحت تاثیر قرار می دهد، اینحالت ممکن است توانایی شما را در به دست آوردن و حفظ نعوظ تحت تاثیر قرار دهد.

– داروهای قلبی خاص مانند بتابلوکرها ممکن است مراحل فیزیولوژیکی در تحریک جنسی را متاثر گردانند.

– اگر شما یک حادثه قلبی داشته اید، عوامل روحی و روانی ممکن است مانعی بر سر راه نعوظ باشند. شما ممکن است از داشتن رابطه جنسی از ترس اینکه بر قلب شما فشار وارد آورد، یا باعث مشکلات بیشتر قلبی و یا حتی باعث مرگ شود، خودداری کنید. این می تواند یکی از مصادیق سکس خطرناک باشد.

پس در مورد نگرانی های فعالیت جنسی مرتبط با شرایط قلبی خود با پزشکتان صحبت کنید و از او برای کاهش ترس خود، پیدا کردن علت مشکل و یافتن راه حل مناسب برای آن، کمک بخواهید.

دستورالعمل های عمومی برای بازگشت به فعالیت جنسی پس از یک صدمه قلبی

رابطه جنسی و بیماری قلبیدر زیر دستورالعمل های عمومی برای بازگشت به فعالیت جنسی بعد از اینکه شما تحت یک رویداد قلبی یا یک روش درمانی قلبی قرار گرفته اید، آورده شده است. این دستورالعمل به منظور اطلاع رسانی به شما توصیه شده، اما همیشه بهتر است با پزشک خود در مورد اینکه آیا برای وضعیت شما یا برای از سرگیری فعالیت جنسی تان زمان مناسبی است یا خیر، صحبت نمایید.

۱- رابطه جنسی پس از آنژیوپلاستی و استنت گذاری بدون حمله قلبی

اگر شما درد قفسه سینه (آنژین) با فعالیت جنسی قبل از روش آنژیوپلاستی و استنت گذاری داشته اید، ایده خوبی است که با متخصص قلب و عروق خود در مورد زمان مناسبی که از سر گیری فعالیت جنسی برای شما بی خطر است، صحبت نمایید. اگر شما درد قفسه سینه در هنگام فعالیت جنسی قبل از عمل خود نداشته اید، بنابراین معمولا توصیه می شود که حداقل ۵ روز پس از عمل خود و قبل از شروع دوباره  فعالیت جنسی (و یا دیگر فعالیت های شدید) صبر نمایید. اگر شما در حال تجربه هر گونه ناراحتی در ناحیه کشاله ران خود باشید، پزشکتان ممکن است به شما توصیه کند تا زمان بیشتری صبر نمایید.

۲- رابطه جنسی پس از حمله قلبی

داشتن رابطه جنسی در دو هفته اول پس از حمله قلبی می تواند به مشکلات قلبی منجر شود. این مهم است که با پزشک خود در مورد زمانی که شما می توانید فعالیت جنسی خود را از سر بگیرید، صحبت نمایید. اکثر مردم قادر به داشتن رابطه جنسی در کمتر از ۳ تا ۶ هفته پس از حمله قلبی می باشند. مدت زمان مورد نیاز برای بازیابی شما به اندازه حمله قلبی شما و اینکه شما چه مشکلاتی پس از حمله قلبی خود داشته اید (مانند درد قفسه سینه مکرر، آریتمی یا نارسایی قلبی) و اینکه آیا هنوز هم مشکل دارید یا خیر، بستگی خواهد داشت.

۳- رابطه جنسی پس از جراحی بای پس عروق کرونر

پس از جراحی قلب (مانند جراحی بای پس عروق کرونر که به عنوان عمل قلب باز یا عمل جراحی بای پس عروق کرونر یا CABG نیز شناخته می شود)، مهم است که برای از سرگیری فعالیت فیزیکی (از جمله فعالیت جنسی) تا زمانی که قفسه سینه تان به طور کامل بهبود یابد، صبر نمایید. معمولا این اتفاق بین ۶ تا ۸ هفته طول می کشد. بهتر است با پزشک خود در مورد زمان از سر گیری صحبت نمایید. برای اولین بار شروع رابطه جنسی، پوزیشن های جنسی ای را به گونه ای انتخاب کنید که فشاری بر روی جناغ سینه تان وارد نشود.

پوزیشن های سکس۴- رابطه جنسی با وجود نارسایی قلبی

اگر شما مبتلا به نارسایی قلبی و پس از آن خستگی (در اثر نارسایی قلب تان و معمولا حداکثر دوز داروهای بتابلوکر) می باشید، ممکن است محدود کننده ترین عامل پیشگیری از فعالیت جنسی باشد. نگرانی و مشکلات مربوط به رابطه جنسی تان را با پزشکتان در میان بگذارید، چرا که ممکن است قادر به رفع مشکل شما با تنظیم داروهایتان باشد.

۵- رابطه جنسی با وجود دفیبریلاتور قلبی

ICD یک دستگاه کوچک است که در قفسه سینه یا شکم قرار داده می شود و یک شوک الکتریکی را برای اصلاح ریتم نامنظم قلب به آن وارد می کند. این دستگاه در بیمارانی که دچار توقف ناگهانی تپش قلب می شوند، به جلوگیری از ایست ناگهانی قلبی کمک می کند.

بیماران زمانیکه از بیمارستان مرخص می شوند مجموعه ای از محدودیت های فعالیت های فیزیکی را برای التیام برش و اطمینان از عملکرد درست لیدهای الکتریکی ICD در قلب دریافت خواهند کرد. با این حال این محدودیت ها نبایستی از فعالیت جنسی بیماران جلوگیری کند. سطحی از فعالیت فیزیکی از قبیل بالا رفتن از چند پله، برای داشتن رابطه جنسی مورد نیاز است. به نظر می رسد اگر فرد بتواند بیش از چند پله را با احساس راحتی بالا برود، امکان داشتن ظرفیت عملکردی برای رابطه جنسی را خواهد داشت.

بنابراین رابطه جنسی برای بیماران قلبی با دفیبریلاتور بی خطر است. نگرانی در مورد رابطه جنسی می تواند پس از دریافت یک دفیبریلاتور کاشته شده قلبی برای بیمار دلهره آور باشد. اما، همسران این بیماران به احتمال زیاد نگرانی بیشتری خواهند داشت.

شریک جنسی اغلب نگران آن هست که بیمار در هنگام رابطه جنسی از ایست قلبی رنج ببرد و یا حتی دچار تپش قلب بعد از رابطه گردد. حتی برخی از آنان نگران هستند که اگر شریک زندگی آنان دارای دفبریلاتور باشد، نکند در هنگام رابطه جنسی ،شوک الکتریکی به بدن آنها منتقل شود! اما شوک الکتریکی نمی تواند به بدن شریک جنسی منتقل گردد.

خبر خوب این است که این نگرانی به تدریج در یک هفته بعد از جراحی کاشت دفیبربلاتور برطرف شده و سه ماه بعد هیچ یک از آنها معمولا در مورد داشتن رابطه جنسی نگران نخواهند بود.

دفیبریلاتور قلبیبا تیم مراقبت های بهداشتی تان صحبت نمایید.

وضعیت هر بیمار منحصر به فرد است و دستورالعمل های ساده در واقع توصیه های کلی را برای آنچه که برای برخی از مردم درست می باشد را ارائه می کند. همیشه بهتر است در مورد وضعیت سلامتی خود و دریافت توصیه های مخصوص شرایطتان با پزشک قلب صحبت نمایید.

روابط جنسی و بیماری قلبی: چرا این حالت در من ایجاد شده است؟

دلایل بسیاری ممکن است در خلق و خوی شما برای فعالیت جنسی با شریک زندگی تان تاثیر بگذارد. برخی از داروها برای ناراحتی های قلبی و یا شرایط قلب تان ممکن است میل جنسی، عملکرد جنسی و یا سطح انرژی شما را به طور کلی تحت تاثیر قرار دهند. و برخی از احساسات، مانند ترس یا افسردگی، می تواند در عدم علاقه به فعالیت جنسی منجر شود. هنگامی که قادر باشید این عواملی که ممکن است بر شما تاثیر گذارند را شناسایی نمایید، در این زمان شما قادر خواهید بود تا با پزشکتان در این رابطه صحبت کنید.

داروهای کاهش فشار خون بالا ممکن است بر رابطه جنسی تاثیر بگذارند و ناتوانی حفظ انزال را ایجاد نمایند. در چنین مواردی در صورت صلاحدید پزشک دارو تنظیم گردیده و یا تغییر داده می شود. به نظر می رسد بتابلوکرها و دیورتیک ها بیشترین عوارض جانبی و اختلالات جنسی را ایجاد می کنند.

در برخی موارد ممکن است پزشکتان قادر به تغییر داروهای شما نباشند، چرا که ممکن است هیچ جایگزینی برای یک داروی خاص که مصرف می کنید تا عملکرد درست قلب شما را درست نگه دارد، وجود نداشته باشد.

آیا رابطه جنسی برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی بی خطر است؟

پیشگیری از بیماری های قلبیبرای تعداد کمی از بیماران، رابطه جنسی می تواند به معنای واقعی تهدید کننده باشد. با توجه به گزارش مجله آمریکایی قلب و عروق، اگر شما هر یک از شرایط زیر را دارید ممکن است نیاز به پرهیز از رابطه جنسی حداقل به طور موقت داشته باشید:

# آنژین ناپایدار: پزشکان از این اصطلاح برای اشاره به آنژین صدری (درد قفسه سینه) یا شدید استفاده می کنند که بطور مکرر و یا در طول استراحت رخ می دهد.

# شروع آنژین صدری (درد قفسه سینه ناشی از مشکلات قلبی)

# فشار خون کنترل نشده (فشار خون بالا)

# نارسایی پیشرفته قلب (مشخص شده توسط تنگی نفس در حالت استراحت)

# حمله قلبی در دو هفته گذشته

# آریتمی خاص (ریتم غیر طبیعی قلب، به خصوص در بطن قلب)

# کاردیومیوپاتی (عضله قلب ضعیف)

همه ی این شرایط می توانند خطر حمله قلبی یا مرگ در هنگام رابطه جنسی را بالا ببرند، اما آنها لزوما به معنی پایان زندگی جنسی شما نیستند. با درمان مناسب، به عنوان مثال استفاده از داروهایی که برای درمان فشار خون و یا پیشگیری کننده از آنژین صدری هستند، شما بار دیگر سلامت لازم برای رابطه جنسی را به دست می آورید.

آیا داروهای قلبی می توانند در زندگی جنسی من تداخل ایجاد کنند؟

داروهایی که برای شرایط قلبی شما خوب هستند می توانند زندگی جنسی شما را سخت کنند. بسیاری از داروهای درمان فشار خون، از جمله دیورتیک (مانند هیدروکلروتیازید و کلرتالیدون) و مسدود کننده های بتا (مانند کارودیلول و پروپرانولول ) می توانند تمایل جنسی در هر دو جنس مرد و زن را تضعیف و باعث مشکلات نعوظ در مردان گردند. دیگوکسین نیز که برای درمان نارسایی قلبی و برخی آریتمی ها استفاده می شود، می تواند اثرات مشابه داشته باشد.

شما می توانید خطر عوارض جانبی رابطه جنسی با مصرف دارو را دقیقا مطابق با تجویز پزشک کاهش دهید. اگر شما هنوز هم مشکل دارید، با پزشک خود صحبت نمایید. او ممکن است قادر به کاهش میزان مصرف شما و یا جایگزینی با یک دارو که به احتمال زیاد کمتر به زندگی جنسی تان لطمه وارد می کند، باشد.

دیگوکسین و بیماری قلبیمهار کننده های ACE مانند کاپتوپریل (Capoten) و یا انالاپریل (Vasotec) می توانند فشار خون شما را کاهش داده ولی به ندرت سبب عوارض جانبی بر روی رابطه جنسی می گردند. والزارتان (Diovan)، یک داروی فشار خون مشابه با مهار کننده های  ACE می باشد که ممکن است گزینه خوبی به حساب بیاید. در یک مطالعه بر روی ۱۲۰ مرد در مجله آمریکایی منتشر شده است که این دارو  در واقع به نظر می رسد می تواند زندگی جنسی بیماران را در عرض چند ماه بهبود بخشد.

دکتر محمد حسین نجفی فوق تخصص قلب و عروق در تهران

برای پرسش از دکتر بر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

4.8/5 - (485 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    من ۳۰ سالمه. یه ۸ماهی هست با یه دردی از سمت بازوی چپ درگیرم این درد به فکم کشیده میشد تا اینکه رفتم جراح قلب معاینه اکو کرد گفت مشکل از قلبت نیست رفتم دکتر گوارش گفت سوء هاضمه داری قرص هارو مصرف کردم دردش مقطعیه میخوابه دوباره درد بازوم شروع میشه ولی همیشگی نیست مثلا یک روز درمیان است دکتر اعصاب رکان بهم گفت این درد برای افسردگیه قرص نورتوپتیلین و کلوردیازپوکساید داده شبا قبل از خواب میخورم.البته برای سو هاضمه بین غذا دایجستیو اید میجوم و صبحا ناشتا امپرازول میخورم. ولی بازم این درد هست. دخانیات هم اصلا مصرف نمیکنم.ممنونم راهکار پیش روم بزارید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      احتمالا دردتون اضطرابيه و بايد به روانپزشك مراجعه كتيد
      ولي در كل براي اظهار نظر بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۱۲ تیر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 7225 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید

    من یک‌هفته هست درد شدید پشت شانه چپ دارم همراه با سرفه و آروغ زدن احساس میکنم یک وزنه یک کیلویی پشت شانه ام هست حتی تو تکان خوردن هم اذیتم میکنه شدید درد میگیره که نفس کشیدن سخت میشه و داد میزنم از درد موقع راه رفتن هم تنفسم شدید میشه دکتر قلب هم سیتی انژیو داده چون فامیلی مشکل قلبی داریم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۲ تیر ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      محتمل هست كه قلبي يا گوارشي باشه
      بايد از هر دو جهت بررسي شويد
  • تصویر کاربر محدثه شنبه ۱۹ خرداد ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 158 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من ۲۱ سالمه و جدیدا خیلی اوقات احساس درد در قفسه سینه دارم که به پشت شونه هام و دست چپم هم میکشه درد اونقدر نیست که نتونم تحمل کنم ولی کامل باعث میشه نتونم هیچ کاری انجام بدم و دردش با نفس کشیدن هم بد تر میشه بعضی اوقتا احساس سنگینی روی قفسه سینه هم دارم که باعث میشه تنفسم تاحدی مشکل بشه . بعضی اوقات تپش قلب هم میگیرم که گاهی تا چند دقیقه هم طول میکشه و نمیتونم تحملش کنم الان چند روز هم هست که احساس ضعف خاصی توی قلب و درست چپم میکنم جوری که دوست دارم میتونستم قلبم رو محکم فشار بدم تا بهتر شه.
    بعضی اوقات هم درد دست چپم بیشتره تا قفسه سینه که چندباری همراهش حالت تهوع و کمی احساس سرگیجه داشتم. اینم باید بگم من چندسال پیش با مراجعه به دکتر تشخیص داده شد شلی دریچه میترال دارم ولی دوسال پیش با مراجعه مجدد گفتن هیچ مشکلی وجود نداره.
    میخواستم بپرسم این علائم رو باید جدیشون بگیرم و به پزشک متخصص مراجعه کنم یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۹ خرداد ۹۷( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر پ دوشنبه ۷ خرداد ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 185 مشاهده پرسش
    با سلام وعرض خسته نباشید آقای دکتر من در ناحیه سینه احساس سوزش دارم مخصوصا وقتی با عجله پله ها را بالا و پایین می آیم این حالت (سوزش) برایم اتفاق می افتد در سینه ام دقیقا روی قلبم به طرف زیر بغل احساس سوزش دارم وکمی هم به پشتم وکتفم می زند ووقتی این حالت اتفاق می افتد مدام برای مدتی مکررخمیازه می کشم وکمی هم حالت تهوع به من دست می دهدوکمی هم بی حال می شوم البته سی تی آنژیو شده ام وظاهراًنرمال بود ( بیمارستان شهید رجایی تهران)به نظر شما علت این دردمن چیست آیا جای نگرانی داردمنظورم این است که آیا می شود سی تی آنژیو خطا بدهد ودرد من قلبی باشد که تشخیص داده نشود 0یا خیر با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۷ خرداد ۹۷( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهلا شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    سلام من ۱۶سال سن دارم درد در قفسه سینه و دست چپ و کمرم دارم به پزشک مراجعه کردم گفت ک از استرس هستش بهم دارو ارام بخش دادن ولی هنوز بعد از ۲روز وقتی ار خواب بلند میشم.یا سرفه میکنم قلبم درد میگیره .خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      صبر كنيد تا اثر دارو شروع بشه
      به نظر چيز مهمي نباشه
  • تصویر کاربر موسی جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 187 مشاهده پرسش
    گاهی اوقات در طول روز قلبم تیر میکشد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      تير كشيدن معمولا منشا قلبي نداره و اضطرابيه
      اگر ادامه داشت بهتره ويزيت شويد
  • تصویر کاربر م جمعه ۷ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 128 مشاهده پرسش
    بعداز بهبودسرماخوردگی سوزش قلب دارم دوروز کامله که سوزش قلب دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۷ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر ثریا چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 163 مشاهده پرسش
    من مدتی بعضی وقتا درد شدیدی در قفسہ سینم حس میکنم ھمراہ سوزش تنگی نفس با دراز کشیدن بعد چند دقیقہ خوب میشم گاھی دستم باھاش درد میکنہ بالا رفتن پلہ یا پیادہ روی زیاد تنگی تنف س دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر parzivand دوشنبه ۳ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 155 مشاهده پرسش
    احساس سوزش و تیر کشیدن قلب
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۳ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 151 مشاهده پرسش
    سه روزه قلب درد همراه با تیر کشیدن دارم آیا خطر نامه ونیاز به نوار قلب دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر