دکتر محمد حسین نجفی

درمان گیاهی دیابت عصبی چیست؟

تشخیص دیابت افراد را با چالش هایی رو به رو میکند، خواه این تشخیص همین اواخر انجام گرفته یا در گذشته، زندگی با این چالش ها موجی از احساسات را در فرد برانگیخته خواهد کرد.

غصه، نگرانی، ناامیدی، دلسردی و نا امیدی از جمله احساساتی هستند که به سراغ فرد دیابتی می آیند. این احساسات پاسخ طبیعی به وضع موجود است و بسیاری از افراد آن را تجربه می کنند، بخصوص زمانیکه برای اولین بار دیابت در فرد تشخیص داده می شود. حتی در افرادیکه در مدت طولانی دیابتشان را کنترل می کنند نیز این احساسات بوجود خواهد آمد. مسائل عاطفی مراقبت از خودتان، غذاخوردن صحیح و استراحت را برایتان دشوار می کند و بر کنترل قند خون نیز تاثیر منفی دارد. بعلاوه ممکن است فرد برای کاهش استرس از رفتارهای ناسالم بهره ببرد که سبب افزایش عوارض دیابت خواهند شد.

استرس چیست؟

بیشتر افراد  استرس را بعنوان آسیب روحی یا فیزیکی تجربه می کنند که به نگرانی ، آشفتگی، و تنش های روحی منتج میشود. رخدادها و تغییرات روزمره ممکن است سبب ساز استرس شود. استرس افراد را با درجه های مختلفی متاثر میکند اما برای افرادیکه تازه باخبر میشوند که دیابت دارند بسیار دشوارتر است.

علائم دیابت چیست؟

  • استرس
  • تپش قلب شدید
  • تنفس سریع
  • ناراحتی شکم
  • افسردگی

استرس کنترل دیابت را با مشکل روبه میکند بویژه که با فعالیت های روتین تداخل ایجاد میکند و سبب ازبین رفتن جسم فرد میشود. هورمونهای ناشی از استرس فشار خون و تپش قلب را افزایش میدهند و میتوانند دلیلی بر افزایش قند خون شوند. قند خون بالا میتواند سبب بی حالی و خستگی فرد شود. قند خون پایین نیز سبب ناراحتی و عصبی شدن فرد میشود.

چگونه می توان استرس را کاهش داد؟

راههای زیادی برای کاهش استرس وجود دارد که برخی از آنها در زیر عنوان شده است:

  • داروهایتان را بر طبق دستور ارائه شده مصرف کنید و غذای سالم بخورید.
  • تکنیک های ریلکس سازی مانند نفس عمیق را تمرین کنید.
  • ورزش کنید. استرس از طریق فعالیت هایی مانند رقص، پیاده روی و دوچرخه سواری کاهش می یابد. فعالیت هایی را انجام دهید که به آنها علاقه مندید.
  • مسائل و کارهایی را که انجام میدهید با دوستان و افراد فامیل درمیان بگذارید، زیرا اگر مشکلاتتان را با دیگران در میان بگذارید استرستان درمورد مشکلات کمتر میشود و حتی ممکن است بتوانند در رفع مشکلاتتان به شما کمک کند.
  • سعی کند شوخ طبع باشید زیرا خنده به کاهش استرس کمک میکند.
  • به یک گروه حمایتی ملحق شوید. در این گروه شما میتوانید افرادیکه مشکلات مشابهی دارند ملاقات کنید و دوستان تازه پیدا کنید.
  • بدنبال راه حل های حرفه ای برای حل مشکلتان باشید

راه های بیشتری برای کاهش استرس وارده در زندگیتان وجود دارد که سعی کنید آنها را پیدا کنید. با مشاور یا پزشک پیرامون بیماریتان صحبت کنید و از ایده های بیشتری بهره ببرید.

علائم افسردگی چیست؟

استرس زیاد گاهی اوقات سبب ایجاد افسردگی میشود. افراد مبتلا به دیابت بیشتر از افراد معمولی در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند. اگر هر کدام از علائم زیر را بیشتر از یک هفته تجربه کردید شما در معرض خطر بیشتری برای افسردگی قرار دارید:

  • احساس ناراحتی و عصبانیت
  • از دست دادن جدابیت فالیت هایی هایی که قبلا از آنها لذت میبردید
  • احساس پوچی
  • تغییر در الگوی خواب
  • احساس خستگی بیش از حد و از دست رفتن انرژی

احساس خستگی و پوچی اقدامات مراقبتی را با مشکل مواجه میکند و فرد نمی تواند به آسانی دیابت خود را تحت کنترل در آورد. به خاطر داشته باشید که پزشکان می توانند در کنترل افسردگی نقشی موثر داشته باشند، در صورت بروز هر کدام از علائم بالا با پزشک تماس بگیرید. افسردگی با فعالیت های روزمره ( مانند افزایش ورزش واستراحت)، داروها و مشاوره میتواند درمان شود.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی در تهران

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

4.2/5 - (6 امتیاز)
دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر نجم جمعه ۳ اسفند ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 163 مشاهده پرسش
    با سلام . بنده دارای فشارخون کنترل شده و پیش دیابت هستم . مدت مدیدی است که به صورت متناوب دچار تنگی نفس های آزار دهنده می شوم که ارتباطی با فعالیت بدنی نداشته و حتی زمانهای استراحت هم سراغم می آید.
    تست ورزش و اکو و نوار در چندین مرحله انجام داده ام و آزمایشات مختلف که چیز خاصی را نشان نداده اند. قرص متوهگزال آلمانی ۴۷/۵ روزی ۱ عدد و لوزارتان ۲۵ روزی ۲ عدد و متفورمین روزی ۲ عدد و هیدروکلرتیازید ۲۵ روزی ۱ عدد و آترواستاتین ۱۰ روزی ۱ عدد مصرف می کنم . سن ۶۴ ساله و سابقه بیماری قلبی ، پدرم داشته است . وزن ۶۵ و قد ۱۷۰ سانت . با تشکر از راهنمایی جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 4 سال پیش)

      سلام

      ممکنه مسکل ریوی یا احتمالا اضطراب داشته باشید

  • تصویر کاربر بهرام شنبه ۱ دی ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 261 مشاهده پرسش
    مادر من مریضی قلب دارد و دوسالی میشود که قرص وارفارین میخورد چند روز پیش ازمایش پتی داده نتیجه ان بالا بودن پتی تا عدد پنجاه میباشد الان باید چکار کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱ دی ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      بتيد فورا وارفارين قطع و به پزشكشون مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر الهه جمعه ۲ آذر ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 162 مشاهده پرسش
    با سلام..لطفا راهنمایی بفرمائید
    خانمی 25 ساله حدود 10روزه بازوی دست چپم درد داره مخصوصا هنگام دراز کشیدن با تکان دادن دستم بسیار شدیدتر میشه مثل اینکه رگی در بازویم کشیده میشود و نگرانم ک مربوط ب قلب نباشد؟؟
    بسیار ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲ آذر ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      احتمالا قلبي نيست و عضلاني استخواني يا عصبيه
      بهتره در صورت تداوم براي معاينه مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر زینب یکشنبه ۲۲ مهر ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 154 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید پدرم ۶۶ سال دارد میخواستم بدونم شما عمل باتری قلب را انجام میدهید خیلی بیمارستان ها رفتم نتیجه نگرفتم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۲ مهر ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      خير
  • تصویر کاربر خداویسی چهارشنبه ۲۴ مرداد ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    صربان کم از 44تا نهایت 62
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۴ مرداد ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      اگر علامت نداريد موردي نداره
  • تصویر کاربر بدون پنجشنبه ۱۸ مرداد ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 135 مشاهده پرسش
    با سلام جناب اقای دکتر نجفی
    از حدود یک سال ونیم تحت نظر پزشک هستم به خاطر نارسایی ایورت اخرین جواب اکو خدمات شما ارسال مینمایم هر شش ماه تست اکو میدهم و سایز آن تغییر نکرده و تحت نظر پزشک دارو مصرف میکنم
    لطفا"بفرمایید ان شاله میتونم با مصرف دارو دیگه نیاز به عمل نداشته باشم ؟
    نظر جناب عالی برایم حجت است
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ مرداد ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      دارو مصرف كنيد
      ممكنه نياز به عمل بشه و يا نه
      قابل پيش بيني نيست صد در صد
  • تصویر کاربر سمیرا شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 137 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر،
    مادرم 11 سال است که برای فشار خون دارو مصرف میکنند. (لوزار و متورال). چند وقتی است که ایشان یک روز در میان دچار بدحالی میشوند. یعنی یک روز خوبند و روز دیگر بد. و این قاعده طی مدت یکی دو ماه گذشته تغییری نداشته است. در روزهایی که بدحال هستند به قول خودشان توان انجام کاری ندارند و کارهایشان را به سختی انجام میدهند. با اندازه گیری ضربات قلب و فشار خون متوجه شدیم ضربان قلب ایشان پایین است طوری که گاهی اوقات به حدود 41-42 هم میرسد. ضمنا فشار دیاستولیک ایشان اغلب حدود 6 بوده و حتی کمتر از این نیز میشود. (مثلا امروز گفتن 4.9 بوده) در حالی که فشار سیستولیک حداقل حدود 13 میباشد. داروی مصرفی ایشان در حال حاضر دو عدد قرص لوزار و یک عدد متورال میباشد. لطفا بفرمایید چه کا رکنیم؟ آیا مجاز هستیم قرص متورال یا حتی لوزار را کم کنیم؟ از دیشب متورال مصرفی خود را تغییر دادند (برای دوز شب بجای نیم، یک چهارم قرص مصرف کردند. صبح هم رفتند برای آزمایش خون) شاید در نتیجه آن بود که گقتند تپش قبلشان را احساس میکنند. و با اندازه گیری ضربان، گفتند عدد 65 بود و فشار خون سیستولیک یکبار 12 و بار دیگر 11 بود روی 4.9 .(البته حدود یک ساعت بعد از آزمایش خون). و لذا هم متورال را یک چهارم و هم لوزار را بجای یک قرص، نصف قرص در نوبت صبح مصرف کردند. ضمنا اعداد مذکور برای امروز بود که جزو روزهای خوب بود. اما دیروز خیلی حال بدی داشتند.

    ممنون از پاسخ و راهنمایی جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۳ مرداد ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      بيمار اگر اضطراب يا افسرذگي داره بايد درمان بشه
      ساير علل بي حالي هم بايد بررسي بشه
      در كل بيمار بايد ويزيت شود
  • تصویر کاربر مهسا دوشنبه ۸ مرداد ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 147 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر عزیز 22سالمه زندیک 3روزهست عصبی شدم دست چپم ازکارافتاده نمیتونم چیزی بلندکنم هرچی بلندمی کنم ازدستم می افته ب نظرشما ممکنه ازقلبم باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۸ مرداد ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      بلافاصله به دكتر مغز و اعصاب مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۳ مرداد ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 136 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت شما جناب دکتر .
    من خیلی وقته یک دردی در قلب دارم و دست چپم بی حس میشه و درد میکنه تپش قلب و تنگی نفس هم دارم ادم اظطرابی و استرسی یکم هستم خیلی لاغرم به فوق تخصص قلب مراجعه کردم نوار و اکو انجام داد گفت قلبت سالمه ولی من همون علامو هنوز دارم قرص پرانول مصرف مینم در ضمن من پوست بدنم چربه و جوش های سرسفید میزنه .گرفتگی عروق قلب نیست و با اکو گرفتگی عروق مشخص میشه آیا؟
    پویت چرب باعث گرفتگی عروق میشه؟؟؟
    واهش میکنم پاسخ بفرمایید 18سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۳ مرداد ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      در درجه اول اصطرابتون رو درمان كنيد و به روانپزشك مراجعه كنيد
      اگر ادامه داشت براي تشخيص گرفتگي عروق تست ورزش انجام دهيد
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۳ مرداد ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 151 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب ۴۰سال سن دارم مدتی هست سمت راست سینه ام هنگام نفس عمیق میکشم یا سرفه میکنم یا فشارمیدم دردمیکنه ضربه نخورده ،نوارقلب ،تست ورزش ،اکوکاردیوگرافی گرفتم مشکلی نداشته لازم به ذکر هست که گردنم وگاهی سرم نیز دردمیکنه فقط آ اس آ و اس پنتوپرازول ۴۰استفتاده میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۳ مرداد ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      احتمالا دردتون قلبي نيست و عضلانيه
      با اين حال اگر ادامه داشت مراجعه كتيد
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر