دکتر محمد حسین نجفی

درمان آریتمی قلبی به نوع و شدت آریتمی بستگی دارد. در برخی از موارد، هیچ درمان ضروری نیاز نیست. گزینه های درمان آریتمی شامل داروها، تغییر در شیوه زندگی یا درمان آریتمی قلبی به کمک طب سنتی ، درمان آریتمی به کمک دستگاه های الکتریکی و یا جراحی است.

آریتمی های قلبی

 

درمان آریتمی قلبی به کمک دارو

داروهای ضد آریتمی داروهای مورد استفاده برای تبدیل آریتمی به ریتم طبیعی سینوسی و یا برای جلوگیری از آریتمی می باشند. داروهای دیگر درمان آریتمی قلبی ممکن است شامل داروهای کنترل کننده سرعت ضربان قلب و داروهای ضد انعقاد یا ضد پلاکتی مانند وارفارین (یک “رقیق کننده خون”) و یا آسپرین است که خطر سکته مغزی و یا تشکیل لخته ها کاهش میدهد. این مهم است که شما اسامی داروهای درمان آریتمی قلبی خود، نحوه مصرف آنها  عوارض جانبی داروها را بدانید.

درمان آریتمی قلبی با تغییر در شیوه زندگی

آریتمی قلبی ممکن است با عوامل خاص سبک زندگی هم ارتباط داشته باشد . نکات زیر می تواند به کاهش خطر ابتلا کمک کند:

– اگر سیگار می کشید، آن را متوقف کنید.

– مصرف الکل را قطع کنید.

– استفاده از کافئین را محدود و یا متوقف کنید. برخی افراد حساس به کافئین هستند و ممکن است علائم آریتمی قلبی در زمان استفاده از محصولات کافئین دار مانند چای، قهوه، کولا و برخی از داروهای بدون نسخه بیشتر شود.

– استفاده از محرک ها را محدود کنید. آگاه باشید که برخی از محرک ها در داروهای سرفه و سرماخوردگی و مکمل های گیاهی و یا تغذیه ای استفاده شده است. برخی از این مواد حاوی مواد تشکیل دهنده ای هستند که باعث ریتم نامنظم قلب می گردند. بنابراین حتما برچسب دارویی را بخوانید و یا از پزشک یا داروساز خود بخواهید تا دارویی که برای شما بهتر است را تجویز نماید.

– سطح قند خود را کنترل کنید.

– اگر شما چاق و یا اضافه وزن دارید، لاغر شوید تا احتمال آریتمی قلبی از قبیل فیبریلاسیون دهلیزی در شما کاهش یابد.

– آپنه خواب ( توقف تنفس در خواب ) درمان کنید. درمان ممکن است احتمال آریتمی قلبی در شما را کاهش دهد.

– خانواده شما همچنین ممکن است بخواهند در مراقبت از شما با یادگیری، تشخیص علائم آریتمی قلبی و چگونگی شروع CPR ( احیای قلبی ) در صورت نیاز نقش داشته باشد.

– اگر متوجه شدید که ریتم قلب نامنظم شما با فعالیت های خاصی بیشتر رخ می دهد، شما باید از آنها اجتناب کنید.

دیابت-بیماری- قلبی

درمان تهاجمی آریتمی قلبی

شوک قلبی و کاتتر فرسایشی درمان های تهاجمی هستند که برای درمان و یا از بین بردن ریتم نامنظم قلب مورد استفاده قرار می گیرند. دکتر قلب شما بهترین درمان آریتمی قلبی را برای شما تعیین و در مورد مزایا و خطرات این درمان ها با شما صحبت خواهند کرد.

۱- شوک کاردیوورژن

بیماران قلبی با آریتمی های مداوم، مثل فیبریلاسیون دهلیزی، ممکن است به تنهایی با دارو درمانی قادر به رسیدن به یک ریتم طبیعی قلب نباشند. شوک کاردیوورژن یک شوک الکتریکی است که به دیواره قفسه سینه شما وارد می شود، که همزمان به قلب اجازه می دهد تا ریتم طبیعی خود را مجددا آغاز کند. این روش پس از دریافت یک بیهوشی کوتاه اثر انجام می شود.

شوک قلبی۲- کاتتر فرسایشی ( ابلیشن )

در فرسایش، انرژی از طریق یک کاتتر به مناطق کوچکی از عضله قلب وارد می شود. این انرژی هم می تواند مسیر ریتم غیر طبیعی را متوقف کرده و هم از پالس های غیر طبیعی جلوگیری و هدایت نرمال پالس ها را تقویت و یا مسیرهای الکتریکی بین دهلیز و بطن را قطع کند.

ابلیشن می تواند برای درمان بیشتر تاکی کاردی های فوق بطنی یا SVT ها، فلاتر دهلیزی و برخی تاکی کاردی های دهلیزی و بطنی مورد استفاده قرار گیرد. ابلیشن همچنین می تواند برای دستیابی به یکه نتیجه مطلوب با روش های دیگر ترکیب گردد.

۳- جداسازی ورید ریوی

در بیماران مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی حمله ای مکرر، یا مداوم، وریدهای ریوی ایزوله می شوند که در این روش با استفاده از یک کاتتر ویژه، رشته های بافت رگ درآورده می شود، بعلت اینکه تصور می شود فیبریلاسیون دهلیزی، ناکارآمد است. هدف از ایزوله کردن به جای برداشتن، تمرکز بر روی مسئول تحریکات فیبریلاسیون دهلیزی از طریق مسدود کردن انتقال محیطی است.

۴- دستگاه های الکتریکی

۴-۱- ضربان ساز دائمی

دستگاهی است که پالس های الکتریکی کوچکی به عضله قلب برای حفظ ضربان طبیعی قلب می فرستد. ضربان ساز دارای یک تولید کننده پالس (که باتری خانگی و یک کامپیوتر کوچک) و لیدها (سیم) است که پالس ها را از مولد پالس به عضله قلب شما ارسال می کند و بدین گونه فعالیت الکتریکی قلب را حس می کنید.

عمل پیس میکرضربان ساز قلب عمدتا برای جلوگیری از ضربان خیلی آرام قلب مورد استفاده قرار می گیرد . ضربان سازهای جدید قلبی با بسیاری از ویژگی های پیچیده طراحی شده اند که به مدیریت آریتمی قلبی ، بهینه سازی ریتم قلبی مرتبط با فعالیت و بهبود هماهنگی کمک می کنند.

۴-۲- کاشت دفیبریلاتور قلبی (ICD)

در ICD نظارت بر ریتم قلب به طور مداوم صورت می گیرد. هنگامی که دفیبریلاتور یک ریتم غیر طبیعی قلب بسیار سریعی را تشخیص دهد، به عضله قلب انرژی وارد می کند تا قلب به ریتم طبیعی ضربان خود باز گردد.

راه های مختلفی وجود دارد که  ICD می تواند قلب را به ریتم طبیعی خود بازگرداند:

– ضد سرعت گرفتن تاکی کاردی (ATP)

هنگامی که ضربان قلب بیش از حد سریع است، یک سری از پالس های الکتریکی کوچک به عضله قلب وارد میشود تا ضربان قلب به سرعت و ریتم نرمال بازگردد.

– کاردیوورژن

یک شوک کم انرژی در همان زمان به عنوان ضربان قلب برای بازگرداندن ریتم طبیعی قلب وارد می شود.

– دفیبریلاتور

هنگامی که ضربان قلب به طور خطرناکی سریع یا نامنظم است ، یک شوک انرژی بالاتر برای بازگرداندن ریتم طبیعی به عضله قلب وارد می آید .

– سرعت گرفتن برادی کاردی

بسیاری از ICD ها یک سرعت حمایتی، برای جلوگیری از ریتم خیلی آهسته قلب به آن وارد می کنند.

– ضربان سازها و دفیبریلاتورهای دو طرفه قلب (B-V)

ضربان ساز دو طرفه و دفیبریلاتورها در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی که همچنین شواهدی از یک انقباض ناهماهنگ یا ناهمزمان بطن چپ در آنها وجود دارد مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه ها به همگام سازی انقباض بطن چپ کمک میکنند. علاوه بر این یک یا دو لید برای ضربان سازهای سنتی استفاده شده و دفیبریلاتورها در بطن راست و دهلیز راست قرار می گرفتند.

دستگاه های دو بطنی از یک لید اضافی واقع شده در پشت و یا سمت چپ بطن چپ استفاده می کنند. برای رسیدن به این منطقه، لید اضافی معمولا از طریق سینوس کرونری، رگ کوچک در پشت قلب هدایت می شود.

۵- عمل قلب

جراحی قلب ممکن است برای اصلاح هر گونه آریتمی قلبی که نمی توانند با دارو و یا روش های درمانی غیر جراحی آریتمی قلبی کنترل شوند، لازم باشد. اگر شما به اعمال جراحی، مانند جراحی دریچه یا بای پس، برای اصلاح اشکال دیگری از بیماری های قلبی نیاز داشته باشید، ممکن است جراحی آریتمی قلبی توصیه شود.

روش Maze و روش تغییر شکل یافته Maze دو عمل جراحی هستند که برای اصلاح فیبریلاسیون دهلیزی مورد استفاده قرار می گیرند.

عمل جراحی قلب باز

ویزیت منظم توسط متخصص قلب

شما به پیگیری منظم ویزیت پزشکی نیاز خواهید داشت :

  • برای اطمینان یافتن از اینکه آریتمی قلبی شما کنترل شده
  • داروهای شما به درستی تنظیم گردیده
  • ارزیابی عملکرد هر دستگاه به کار رفته
  • اطمینان یافتن از وضعیت سلامتی شما و اینکه سایر مشکلات پزشکی را نداشته باشید

پزشکتان به شما خواهد گفت که زمان ویزیت شما هر چند وقت یکبار خواهد بود. در بین زمان های ویزیت اگر علایم در شما مکرر یا شدید شدند حتما به متخصص قلب و عروق مراجعه نمایید. همچنین اگر مشکوک به گرفتگی عروق هستید بهترین راه تشخیص عمل آنژیو قلب است.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص فشار خون و قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوگرافی 

3.8/5 - (13 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر ابراهیم شنبه ۱ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام سمت چپ سینه کنار و زیر قلبم تیر میکشه از وقتی که علکی منو انژیو کردن این اتفاق واسم میوفته دکتر قلب دیگه هم رفتم ولی قرص معده قرص روان پریشی میدن ولی خوب نشده اطلاعاتی که گرفتم شبیه اریتمی هستش شما راهنمای کنین لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      برای تشخیص اریتمی باید هولتر نصب کنید ولی اریتمی درد سینه نمی دهد، اگر انژیوتان سالم بوده یعنی مشکل از قلبتان نیست و باید زیر نظر روانپزشک ادامه ی درمان بدهید
    2. تصویر کاربر ابراهیم جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام من زیر قلبم سیخ میکشه روانپزشک میتونه حلش کنه چطوری
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      ببینید اگر منشا این درد قلبی بود در انژیوگرافی مشخص می شد وقتی تنگی جدی نداشته اید یعنی منشا این درد قلبی نیست
    4. تصویر کاربر ابراهیم جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      احتمال داره بخاطر انژیو ریتم ضربان قلب بهم خورده باشه یا همون اریتمی چون قبل انژیو اینجوری نمیشده اصلا ممنون از لطف شما ببخشید واسه مزاحمتمون
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      نه انژیو باعث اریتمی نمی شود، علتهای گوارشی را هم بررسی کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر راحیل دوشنبه ۲۶ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر خدمت شما
    ممنون از اینکه وقت گرانبهاتون رو در اختیار ما گذاشتین

    جناب دکتر من بیمار خودتون هستم فشارخون بالا دارم.
    لوزارتان اچ 50 و کاردیلول برام تجویز کردین
    بدلیل این وضعیت و بیماری کرونا نتونستم خدمت شما برسم.
    اینجا اکو و تست ورزش و آزمایشات انجام دادم
    ممنون میشم ملاحظه بفرمایید. دکتر اصلا توان بالا رفتن از پله رو ندارم و به سرفه میوفتم
    شب ها خیلی اذیت میشم و با سرفه از خواب بیدار میشم و دیگه نمی تونم بخوابم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۵ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      مدارکتان را ضمیمه کنید چیزی برای مشاهده کردن نیست
    2. تصویر کاربر راحیل یکشنبه ۲۵ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      با سلام عذر میخوام از حضورتون
    3. تصویر کاربر راحیل یکشنبه ۲۵ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      آزمایشات
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۶ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      از کی این علایم را دارید؟
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر جواد جمعه ۲۵ مهر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 227 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده ۳۹ سالمه حدود یک سال قبل فهمیدم بیماری پنیک دارم بهمراه تپش قلب سه ماه اسنترا و دو ماه پارکسیتین مصرف کردم خوب شدم ولی تپش قلبم هنوز قطع نشده حدود یکماهه دارم صبح و عصر پرانول ۱۰ مصرف میکنم ولی اثر دارو که از بین میره تپش قلبم شروع میشه در ضمن به چند تا متخصص قلبم مراجعه کردم اکو و تست ورزشم دادم گفتن مشکلی نداری دلیل تپش قلب چیه اگه روش درمان دیگه ای داره ممنون میشم بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      تا بحال هولتر ضربان بسته اید؟ ازمایش تیرویبد داده اید؟
    2. تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۲۴ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      خیر
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      ببینید علت اصلی این طپش ها به احتمال بسیار زیاد همان مساله استرس است چون اکو و تست ورزش شما سالم بوده نگرانی قلبی نداریم ولی شما سه کار کنید یکی پیگیری درمان استرس و پنیک یک ازمایش تیرویید و کمخونی چون تیرویید پرکار منشا طپش می شود و یک هولتر ضربان 24 ساعته چون ممکن است احتمال اریتمی هم باشد
    4. تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۲۴ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      لاغری هم میتونه دلیل تیرویید پر کار باشه؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۵ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      بله ان هم از علایم تیرویید پرکار است
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۵ مهر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر ، بنده ۴۱ سالم هست(مرد).
    گاهی اوقات شبها دلشوره شدید میگیرم بطوری که تو خواب احساس خفگی میکنم و بیدار میشم، وقتی بیدار میشم تو خونه هم احساس خفگی میکنم و میخوام برم پشت بام داد بزنم! دکتر قلب رفتم نوار قلب سالم بود و دکتر گفت از قلب نیست و بخاطر اعصاب هست! الحمدالله مشکل عصبی یا مشکلی که ذهنم را درگیر کند هم ندارم. ضمنا وقتی قرص پروپرانول میخورم بهترم.
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۵ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام یک امو انجام شود اکر نرمال بود شانس حملات پانیک وجود دارد ، دارویی مانند تری فلوپرازین ممکنه کمک کنه
  • تصویر کاربر jaf یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    من مردی 64 ساله و تاکنون بیماری خاصی نداشته ام.از چند ماه پیش گاهی برای چند ثانیه دچار بی نظمی ضربان میشوم. به فوق تخصص الکترو فیزیولوژی مراجعه نمودم.در نوار قلبم بی نظمی داشت. تست ورزش و اکو بی مشکل بود.هولتر نصب شد و سپس توصیه پزشک این بود که هیچ مشکل مهمی نیست و زندگی طبیعیم را بکنم( همراه توصیه به ورزش و تغذیه و...)ضمنا" در صورت تشدید بی نظمی، نصف بیزوپرولول 2.5 مصرف کنم.آزمایش خون هم نرمال بود.اخیرا" بی نظمی بیشتر شده است. ایشان مدتیست در سفر هستند..آیا داروی دیگری پیشنهاد میکنید.پیشاپیش متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام نوع اریتمی برای من مهم است ولی اگر همکاران ذکر کرده اند اریتمی خطرناکی نیست نگران نباشین
  • تصویر کاربر محبوبه چهارشنبه ۱ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 245 مشاهده پرسش
    سلام.. خسته نباشید... من خانمی 32ساله هستم.. شاغلم و ماما هستم شغلی که پر استرس هستش... گاهی توی محیط بیمارستان احساس سردرد شدید داشتم که وقتی فشار خون خودم رو چک کردم 13یا 14بوده... قبلا هر وقت توی شب کاری به شدت خسته میشدم دچار تپش قلب میشدم اما یک مدت هست که در حال استراحت یا تماشای تلویزیون دچار تپش قلب میشم... برای همین به مدت 24ساعت هولتر قلب و فشارخون گزاشتم... ماکسیمم فشار سیستولیکم 13/7و مینیمم فشار سیستولیکم 6/6بوده ضمن اینکه برای طپش قلبم از پروپرانول 10هم استفاده میکردم.. از 12شب به بعد هر یک ساعت فشارخونم یک درجه افت میکرده که نزدیک صبح به فشار 6رسیده با نبض 52تا.... توی هولتر قلب هم Pvcدیده شده اما زیاد نبوده... پیش دکتر قلب رفتم که ایشون گفتن از اونجایی که نوسان فشارت زیاده و انگار بعد از مصرف پروپرانول دچار افت فشار حاد میشی و به علت پی وی سی که دیده شده از کنکور کور 2/5اما نصف هر 12ساعت استفاده کن... من استفاده کردم و مرتب فشارخونم رو چک میکنم اما همش فشارم 9هستش ولی سرگیجه ندارم.. الان سوالم این هستش که ممکنه نیست وقتی در طول روز حتی با فعالیت فشار 9هست در صورتی که با پروپرانول در طول روز فشار 11داشتم که گاهی به 12یا 13میرسید ممکن نیست شب باز هم افت فشار حاد بدم؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام تساسا این تغییرات فشار خون در طی شبانه روز طبیعی است، لازم نیست مداوم فشار خون چک کنید.
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۳ خرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 219 مشاهده پرسش
    درود بر شما. جناب دکتر بنده ۳۰ ساله هستم مبتلا به کرونای خفیف شده بودم و ریه ام به طور خفیف در اسکن درگیری نشان میداد. پزشک برای من هیدروکسی کلروکین و آزیترومایسین تجویز کردن برای ۵ روز. و بیماری درمان شد اما دو روز بعد از اتمام داروها، شب ها هنگام خواب دچار تپش قلب و نفس تنگی ناگهانی میشوم به گونه ای که ضربان قلبم بین ۶۰تا۹۵ متغیر میشود. مقدار کمی هم درد سمت چپ سینه دارم. ممنون میشم از نظرتون و سپاس از پیج خوبتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۳ خرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام بهتره از نظر قلب جک بشین
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 206 مشاهده پرسش
    با سلام دخترم ۱۴ سال دارد از سن ده سالگی دچار آریتمی قلب بوده اول شدید بوده و گاهی به ۱۰ الی ۲۰ دقیقه هم میرسیده حالا زمان آریتمی کمتر شده و به ۲۰ ثانیه تا ۵ دقیقه رسیده به نظرتون چه باید بکنیم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام یک نوبت هولتر ضربان قلب و اکو برای ایشان باید انجام شود تا اگر علت این مشکلات آریتمی است نوع آن مشخص گردد
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    دکتر من الان چند روزه دست شانه سمت چپ میگره مشکل قلبیه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      این نوع درد معمولا قلبی نیست

      اما بدون معاینه نمیشه نظر دقیق داد

  • تصویر کاربر مجیدعمو شنبه ۱۶ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    باسلام ووقت بخیر
    بنده الان۳۵سالمه و۶ سال پیش عمل باز(وایکتومی) به دلیل بیماریhocmانجام دادم وبلافاصله بعدازعمل icd تک حفره ای گذاشتم وهیچ مشکلی تا۴ ماه پیش نداشتم تا اینکه به دلیل پریکاردیت بستری شدم وبعد از ۳ماه که پریکاردیتم رفع شد الان با مشکلات عدیده ای از جمله تپش قلب زیاد و گرادین بالای۶۰ میباشم.در ضمن روزی۴تا متورال۵۰ هم میخورم و عضله بتن چپم۳۰ میلی متر شده.دکترم آقای ملازاده است وبرای من قرص دیزوپروماید۱۰۰ روزی۲تا تجویز کرده که قرصش گیرم نیامده.
    سوالم از شما این است که اگه دوباره عمل باز مایکتومی انجام بدهم بهتر است یا درمان دارویی؟
    واگر درمان دارویی بجای قرص دیزوپروماید ۱۰۰میلی چه قرصی شما پیشنهاد میکنید؟
    قبلا از شما کمال تشکر رادارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۶ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام

      معمولاً قدم اول درمان دارویی است و  اگر کسی به درمان دارویی پاسخ ندهد و بعد از آن عمل جراحی در نظر گرفته می شود داروهای خانواده بتابلوکر می تواند استفاده شود

       

درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر