دکتر محمد حسین نجفی

درمان آریتمی قلبی به نوع و شدت آریتمی بستگی دارد. در برخی از موارد، هیچ درمان ضروری نیاز نیست. گزینه های درمان آریتمی شامل داروها، تغییر در شیوه زندگی یا درمان آریتمی قلبی به کمک طب سنتی ، درمان آریتمی به کمک دستگاه های الکتریکی و یا جراحی است.

آریتمی های قلبی

 

درمان آریتمی قلبی به کمک دارو

داروهای ضد آریتمی داروهای مورد استفاده برای تبدیل آریتمی به ریتم طبیعی سینوسی و یا برای جلوگیری از آریتمی می باشند. داروهای دیگر درمان آریتمی قلبی ممکن است شامل داروهای کنترل کننده سرعت ضربان قلب و داروهای ضد انعقاد یا ضد پلاکتی مانند وارفارین (یک “رقیق کننده خون”) و یا آسپرین است که خطر سکته مغزی و یا تشکیل لخته ها کاهش میدهد. این مهم است که شما اسامی داروهای درمان آریتمی قلبی خود، نحوه مصرف آنها  عوارض جانبی داروها را بدانید.

درمان آریتمی قلبی با تغییر در شیوه زندگی

آریتمی قلبی ممکن است با عوامل خاص سبک زندگی هم ارتباط داشته باشد . نکات زیر می تواند به کاهش خطر ابتلا کمک کند:

– اگر سیگار می کشید، آن را متوقف کنید.

– مصرف الکل را قطع کنید.

– استفاده از کافئین را محدود و یا متوقف کنید. برخی افراد حساس به کافئین هستند و ممکن است علائم آریتمی قلبی در زمان استفاده از محصولات کافئین دار مانند چای، قهوه، کولا و برخی از داروهای بدون نسخه بیشتر شود.

– استفاده از محرک ها را محدود کنید. آگاه باشید که برخی از محرک ها در داروهای سرفه و سرماخوردگی و مکمل های گیاهی و یا تغذیه ای استفاده شده است. برخی از این مواد حاوی مواد تشکیل دهنده ای هستند که باعث ریتم نامنظم قلب می گردند. بنابراین حتما برچسب دارویی را بخوانید و یا از پزشک یا داروساز خود بخواهید تا دارویی که برای شما بهتر است را تجویز نماید.

– سطح قند خود را کنترل کنید.

– اگر شما چاق و یا اضافه وزن دارید، لاغر شوید تا احتمال آریتمی قلبی از قبیل فیبریلاسیون دهلیزی در شما کاهش یابد.

– آپنه خواب ( توقف تنفس در خواب ) درمان کنید. درمان ممکن است احتمال آریتمی قلبی در شما را کاهش دهد.

– خانواده شما همچنین ممکن است بخواهند در مراقبت از شما با یادگیری، تشخیص علائم آریتمی قلبی و چگونگی شروع CPR ( احیای قلبی ) در صورت نیاز نقش داشته باشد.

– اگر متوجه شدید که ریتم قلب نامنظم شما با فعالیت های خاصی بیشتر رخ می دهد، شما باید از آنها اجتناب کنید.

دیابت-بیماری- قلبی

درمان تهاجمی آریتمی قلبی

شوک قلبی و کاتتر فرسایشی درمان های تهاجمی هستند که برای درمان و یا از بین بردن ریتم نامنظم قلب مورد استفاده قرار می گیرند. دکتر قلب شما بهترین درمان آریتمی قلبی را برای شما تعیین و در مورد مزایا و خطرات این درمان ها با شما صحبت خواهند کرد.

۱- شوک کاردیوورژن

بیماران قلبی با آریتمی های مداوم، مثل فیبریلاسیون دهلیزی، ممکن است به تنهایی با دارو درمانی قادر به رسیدن به یک ریتم طبیعی قلب نباشند. شوک کاردیوورژن یک شوک الکتریکی است که به دیواره قفسه سینه شما وارد می شود، که همزمان به قلب اجازه می دهد تا ریتم طبیعی خود را مجددا آغاز کند. این روش پس از دریافت یک بیهوشی کوتاه اثر انجام می شود.

شوک قلبی۲- کاتتر فرسایشی ( ابلیشن )

در فرسایش، انرژی از طریق یک کاتتر به مناطق کوچکی از عضله قلب وارد می شود. این انرژی هم می تواند مسیر ریتم غیر طبیعی را متوقف کرده و هم از پالس های غیر طبیعی جلوگیری و هدایت نرمال پالس ها را تقویت و یا مسیرهای الکتریکی بین دهلیز و بطن را قطع کند.

ابلیشن می تواند برای درمان بیشتر تاکی کاردی های فوق بطنی یا SVT ها، فلاتر دهلیزی و برخی تاکی کاردی های دهلیزی و بطنی مورد استفاده قرار گیرد. ابلیشن همچنین می تواند برای دستیابی به یکه نتیجه مطلوب با روش های دیگر ترکیب گردد.

۳- جداسازی ورید ریوی

در بیماران مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی حمله ای مکرر، یا مداوم، وریدهای ریوی ایزوله می شوند که در این روش با استفاده از یک کاتتر ویژه، رشته های بافت رگ درآورده می شود، بعلت اینکه تصور می شود فیبریلاسیون دهلیزی، ناکارآمد است. هدف از ایزوله کردن به جای برداشتن، تمرکز بر روی مسئول تحریکات فیبریلاسیون دهلیزی از طریق مسدود کردن انتقال محیطی است.

۴- دستگاه های الکتریکی

۴-۱- ضربان ساز دائمی

دستگاهی است که پالس های الکتریکی کوچکی به عضله قلب برای حفظ ضربان طبیعی قلب می فرستد. ضربان ساز دارای یک تولید کننده پالس (که باتری خانگی و یک کامپیوتر کوچک) و لیدها (سیم) است که پالس ها را از مولد پالس به عضله قلب شما ارسال می کند و بدین گونه فعالیت الکتریکی قلب را حس می کنید.

عمل پیس میکرضربان ساز قلب عمدتا برای جلوگیری از ضربان خیلی آرام قلب مورد استفاده قرار می گیرد . ضربان سازهای جدید قلبی با بسیاری از ویژگی های پیچیده طراحی شده اند که به مدیریت آریتمی قلبی ، بهینه سازی ریتم قلبی مرتبط با فعالیت و بهبود هماهنگی کمک می کنند.

۴-۲- کاشت دفیبریلاتور قلبی (ICD)

در ICD نظارت بر ریتم قلب به طور مداوم صورت می گیرد. هنگامی که دفیبریلاتور یک ریتم غیر طبیعی قلب بسیار سریعی را تشخیص دهد، به عضله قلب انرژی وارد می کند تا قلب به ریتم طبیعی ضربان خود باز گردد.

راه های مختلفی وجود دارد که  ICD می تواند قلب را به ریتم طبیعی خود بازگرداند:

– ضد سرعت گرفتن تاکی کاردی (ATP)

هنگامی که ضربان قلب بیش از حد سریع است، یک سری از پالس های الکتریکی کوچک به عضله قلب وارد میشود تا ضربان قلب به سرعت و ریتم نرمال بازگردد.

– کاردیوورژن

یک شوک کم انرژی در همان زمان به عنوان ضربان قلب برای بازگرداندن ریتم طبیعی قلب وارد می شود.

– دفیبریلاتور

هنگامی که ضربان قلب به طور خطرناکی سریع یا نامنظم است ، یک شوک انرژی بالاتر برای بازگرداندن ریتم طبیعی به عضله قلب وارد می آید .

– سرعت گرفتن برادی کاردی

بسیاری از ICD ها یک سرعت حمایتی، برای جلوگیری از ریتم خیلی آهسته قلب به آن وارد می کنند.

– ضربان سازها و دفیبریلاتورهای دو طرفه قلب (B-V)

ضربان ساز دو طرفه و دفیبریلاتورها در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی که همچنین شواهدی از یک انقباض ناهماهنگ یا ناهمزمان بطن چپ در آنها وجود دارد مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه ها به همگام سازی انقباض بطن چپ کمک میکنند. علاوه بر این یک یا دو لید برای ضربان سازهای سنتی استفاده شده و دفیبریلاتورها در بطن راست و دهلیز راست قرار می گرفتند.

دستگاه های دو بطنی از یک لید اضافی واقع شده در پشت و یا سمت چپ بطن چپ استفاده می کنند. برای رسیدن به این منطقه، لید اضافی معمولا از طریق سینوس کرونری، رگ کوچک در پشت قلب هدایت می شود.

۵- عمل قلب

جراحی قلب ممکن است برای اصلاح هر گونه آریتمی قلبی که نمی توانند با دارو و یا روش های درمانی غیر جراحی آریتمی قلبی کنترل شوند، لازم باشد. اگر شما به اعمال جراحی، مانند جراحی دریچه یا بای پس، برای اصلاح اشکال دیگری از بیماری های قلبی نیاز داشته باشید، ممکن است جراحی آریتمی قلبی توصیه شود.

روش Maze و روش تغییر شکل یافته Maze دو عمل جراحی هستند که برای اصلاح فیبریلاسیون دهلیزی مورد استفاده قرار می گیرند.

عمل جراحی قلب باز

ویزیت منظم توسط متخصص قلب

شما به پیگیری منظم ویزیت پزشکی نیاز خواهید داشت :

  • برای اطمینان یافتن از اینکه آریتمی قلبی شما کنترل شده
  • داروهای شما به درستی تنظیم گردیده
  • ارزیابی عملکرد هر دستگاه به کار رفته
  • اطمینان یافتن از وضعیت سلامتی شما و اینکه سایر مشکلات پزشکی را نداشته باشید

پزشکتان به شما خواهد گفت که زمان ویزیت شما هر چند وقت یکبار خواهد بود. در بین زمان های ویزیت اگر علایم در شما مکرر یا شدید شدند حتما به متخصص قلب و عروق مراجعه نمایید. همچنین اگر مشکوک به گرفتگی عروق هستید بهترین راه تشخیص عمل آنژیو قلب است.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص فشار خون و قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوگرافی 

3.8/5 - (13 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مسعود شنبه ۲۰ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    بنده آقا ،۳۶ ساله میباشم، مدتی هست که دچار تپش قلب شدم،به پزشک مراجعه کردم بعد از نوار فرمودند که تپش نابجا زیاد هست و باید اکو و تست ورزش هم انجام بشه جهت اطمینان خاطر از بیماری های قلبی ،بعد از تست ورزش ابراز رضایت کامل کردند ، مورد بعدی آزمایش خون کامل نوشتند که از بیماری های دیگه هم مطمئن بشن،قرص بیزوفار ۵ بهم دادند،
    موردی که دارم اینه که بعداز مصرف تا حدود ده ساعت همه چی اوکی هست ، و آروم آروم دوباره تپش شروع میشه ،آیا این روال طبیعی هست ،و اینکه در صورت درمان با دارو طول درمان چند وقت هست و درصد موفقیت با دارو چه میزان هست ،و آیا این سیر درمان درست هست
    عکس نوار در زمان تپش قبل از تجویز دارو ،و تست برگه آخر تست ورزش و هم چنین برگه اکو رو هم ضمیمه میکنم
    پوزش بابت طولانی شدن سوال و خسته نباشید مجدد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 2 سال پیش)
      داروی مناسبی با توجه به نتایج ازمایشات تجویز شده است . بهتر است دارو را نصف صبح و نصف شب استفاده کنید اگر استرس زیادی دارید به فکر درمان ان هم باشید چون بخش زیادی از علایم شما استرسی است
    2. تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 2 سال پیش)
      تشکر جناب دکتر
      ممنون میشم به این چند مورد بنده هم پاسخ بدید
      چرا علایم در انتهای روز که به منزل میرم بیشتر هست یا قابل لمس تر ، در طول روز که محل کار هستم تقریبا چیزی احساس نمی‌کنم حتی وقتی کامل دقت هم میکنم ، ولی منزل خصوصا هنگامی که درازکش به پهلو یا پشت هستم ضربان رو کامل در سینه احساس میکنم ، البته شب ها که در اتاقم یه سری تمرینات ورزشی هم انجام میدم هیچ مشکلی ندارم ،
      سوال آخر اون موردهایی که در اکو mild زده مورد خاصی هستند
      سپاس
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 2 سال پیش)
      به هر حال خستگی خودش تشدید کننده ی این علایم است، و استرس. mild هم هیچ خطری ندارد و تقریبا در همه دیده می شود
    4. تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 2 سال پیش)
      ممنونم ، دقیقا خستگی خیلی تو علایم بنده تاثیر داره ،شب اگر علایم رو ۱۰۰ در نظر بگیریم ، بعد از خواب یا صبح خودم فکر میکنم علایم میشه ۳۰
      تشکر از پاسخگویی شما دکتر عزیز
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۰ آذر ۰( 2 سال پیش)
      زنده باشید ????
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    سلام ،اقای دکتر ،بنده سه ماه دچار اریتمی نامنظم شدم،قلبم برخی موارد و بیشتر بعد از غذا خوردن بدون هیچ دلیلی نامنظم میزنه یعنی سه تا میزنه یکی نمیزنه ،خیلی حس بدیه،همزمان با اریتمی دچار سرگیجه و عدم تعادل شدم که بسیار ازار دهنده است،دکتر قلب رفتم نوار اکو و تست ورزش دادم همه چی اوکی بود گفتن مال اظطراب،رفتم دکتر اعصاب دارو میخورم ولی اریتمی هست البته کم شده ولی عدم تعادل و سرگیجه هیچ فرقی نکرده و هست و زندگیم رو نابود کرده،اقای دکتر این سرگیجه و عدم تعادل تا کی هست؟؟ایا ربطی به اریتمی قلب داره؟فشارم همش ۱۰ و ۱۱،ضربانم بین ۶۰ تا ٨۵ ،واسه اریتمی روزی یه دونه بیزوپرولول ۲،۵میخورم که بد نیست ولی هر وقت بخواد اریتمی میاد ولی سرگیجه و عدم تعادل دائمی فقط موقع راه رفتن و ایستادن یه جور حالت منگی،ادم کلا استرسی هستم که البته این دو سه ماه سعی کردم کمتر استرس داشته باشم،همیشه به خودم میگم ایا من دیگه خوب میشم یا نه؟این سرگیجه زندگیم رو فلج کرده،داروهای اعصاب هیچ کمکی به عدم تعادل من نکرده،چه کنم اقای دکتر تو رو خدا کمکم کنین،این همه دکتر رفتم هیچکس نتونست سرگیجه و عدم تعادل منو برطرف کنه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۱ آذر ۰( 2 سال پیش)
      به نظر من اینها همه منشا استرسی دارد و از نظر قلبی مورد خطرناکی نیستند و ببشتر عاملش استرس است اما اگر میخواهید مطمین شوید یک بار هم هولتر ۲۴ ساعته ی ضربان نصب کنید
    2. تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۱ آذر ۰( 2 سال پیش)
      اقای دکتر این عدم تعادل ایا به قلب ربط داره؟
    3. تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۱ آذر ۰( 2 سال پیش)
      اقای دکتر ایا این عدم تعادل به قلب ربط داره؟
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ آذر ۰( 2 سال پیش)
      نه مربوط به قلب نمی شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر اقدس پنجشنبه ۲۵ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    سلام قلبم دردمیکرد وبه طور ناگهانی یاتپش قلب میگرفتم یا به طور نامنظم قلبم میزدیک ماه پیش اکو وآزمایش که انجام دادم دکتر فرمودند که دریچه قلبم ضعیفه وقرص سوتالول ۸۰ صبح وشب وللوکساید ۵ شبی ۱عددمیخورم تپش قلبم بهتر شده ولی درد قلبم همچنان ادامه داره لطفا راهنمایی بفرمایید چکارکنم همین قرصهارو ادامه بدم و میخوام بهم رژیم بدیداضافه وزن دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      یک بار اکو و تست ورزش انجام بدهید
    2. تصویر کاربر اقدس پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      اکو انجام دادم چطور بفرستم برای شما
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۵ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      عکسش را اینجا ضمیمه کنید من ببینم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مجتبی دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 340 مشاهده پرسش
    سلام مردی 42ساله هستم مدعیست بعضی وقت ها احساس ضربان نامنظم دارم که همراه با درد پس از آن هست اکو و نوار و تست ورزش اوکی بوده و الان هولدر 24 ساعت گرفتم نتیجه خدمتتون ارسال میکنم لطفاً راهنمایی کنید چه درمانی نیاز هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۴ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      تعداد ضربان های نامنظم کم است ک نیاز به کاری ندارد دارو چه می خورید؟
    2. تصویر کاربر مجتبی پنجشنبه ۱۴ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      جناب دکتر الان بیزاپرول دو و نیم میخورم نصب صبح و نصف شب اما زیاد تاثیری نداشته و همچنان نامنظمی ضربان و درد در ناحیه قلب را دارم
    3. تصویر کاربر مجتبی پنجشنبه ۱۴ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      جناب دکتر الان بیزاپرول دو و نیم میخورم نصف صبح و نصف شب اما زیاد تاثیری ندارد و همچنان نامنظمی ضربان دارم و درد در ناحیه قلب لطفاً راهنمایی بفرمایید
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      اگر تست ورزش سالم بوده این دردها قلبی نیستند و جای نگرانی ندارند میتوانید بیزوپرولول را صبح و شب کامل بخورید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد شنبه ۲۷ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر 60 ساله هستم گاها" در گرفتن نبض متوجه خالی کردن یه نبض میشم بعضی وقتها تکرارش در دقیقه به دو سه مرتبه و بعضی وقتها تا چند ساعت و یا چندروزی هیچ موردی احساس نمیکنم هیچگونه درد و علایمی ندارم .سیگار میکشم و احساس میکنم با کشیدن سیگار تشدید میشه .عزم بر ترک اون دارم.الان این خالی کردن نبض و توقف کوتاه رو چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۷ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      یک بار نوارقلب و اکو بگیرید
  • تصویر کاربر آفتابی یکشنبه ۲۱ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام از صبح که بیدار شدم بعد از نماز خوندنم کتف سمت چپ از پشت درد میکنه جوری که نمیتونم نفس عمیق بکشم یا نمیتونم دولا بشم لطفاً راهنماییم کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۱ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      یک نوارقلب بگیرید ولی احتمالن ببشتر دردهای عضلانی است
  • تصویر کاربر قاسمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شمادکترمحترم من برای اولین بارسال ۸۸باگرفتن آزمایش متوجه شدم که تری گلسیریدم بالاست و۳۲۰بودوآنزیم های کبدم هم مقداری بالابودوبعدازآن باورزش روزانه ومرتب وهمراه بارژیم غذای بازهم بین ۲۰۰تا۳۰۰هست دراین چندسال همین مقدارهست ورزش که میکنم ورژیم مزی کنم ووزنم هم پایین هست دراین چندسال آنزیم های م خوب هستندولی تری گلیرسیدم بالای ۲۰۰هست چکارکنم درضمن کلسترولم زیر۲۰۰بودوهمیشه نرمال هست ولی HDLهمیشه هم بین ۳۰تا۳۸هست ولی LDLهم همیشه نرماله بین ۱۰۰تا۱۵۰هست.لطفاراهنمایی کنید.آیانیازبه داروهست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۸ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      دارو چه میخورید
    2. تصویر کاربر قاسمی جمعه ۲۸ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      داروی چربی هیچ دارویی نمی خورم فقط داروی های رودهدتحریک پذیرومقداری التهاب روده که دارم کلوفک ۱۳۵وشیاف آساکول که پزشک فوق تخصص گوارش تجویزکرده مصرف میکنم البته یه مقداری هم استرس که دارم پراپرانلول نصف روزونصف شب میخورم پیش فشارداشتم سال گذشته بهم دادپزشک گفت بخاطراسترس هست البته آدم زیاداسترسی هم هستم البته یکبارپزشک برای یه دوره فنوفیبرات بهم دادیه مقداری جزیی تا۱۸۰پایین اومدالبته باپیاده روی هم همراه بودولی بازهم که ورزش می کنم ورژیم میگیرم بازهم بین ۲۰۰تا۳۵۰هست .اگه داروی ورژیم خاصی نیازهست عنایت بفرمایید.
    3. تصویر کاربر قاسمی جمعه ۲۸ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      کلوفک وآساکول برای روده.
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      اتورواستاتین 20 را سه ماه استفاده کنید و سه ماه بعد مجدد تست چربی بدهید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر parisaf پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر شبتون بخیر همسر من باید عمل قلب باز بشن ولی به دلایلی هنوز موفق به انجامش نشدیم
    امشب چهار بار استفراغ کردن و میگن سرشون احساس سنگینی داره میخواستم بدونم ارتباطی با قلبشون داره خیلی نگرانم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      بله امکانش هست حتمن فشارشان را چک کنید و یک نوارقلب هم بگیرید که بهتر است
  • تصویر کاربر قاسم شنبه ۱۵ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر دکتر من ۶۰ سالمه چند ماهی هستش دچار اریتم قلبی هستم نوار قلب ورود سالم بود تست ورزش اریتم را ثبت کرده سه ماهه دارو منورها ۵۰ میخورم هنوز مشکل رفع نشده لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      هولتر ضربان کرده اید؟ بهترین روش تشخیص و درمان اریتمی است
    2. تصویر کاربر قاسم پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      خیر فقط اکو و تست ورزش و نوار
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      پس برای بررسی علت دقیق اریتمی یک هولتر ضربان هم بکنید همچنین یک متخصص روانپزشکی هم ببیند چون علایم منشا اضطرابی هم دارند
    4. تصویر کاربر قاسم جمعه ۱۴ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      دکتر آیا خطری داره،من قرص فشار بازارتان اچ ۵۰ شبی یکی میخورم
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      نه به نظر که مورد خطرناکی نیست دارویتان را استفاده کنید و سر فرصت هولتر هم بکنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر شاپور پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    سلام دکتر . من برادر دکتر فرزامپور هستم که یک بار در بیمارستان چمران چند سال قبل خدمتتون رسیدم . بنده همچنان همان مشکل هدی قبلی را دارم ولی اخیرا گاهی دلم فرو میریزه که با پالس اکسیمتر کاملا ضربان را که چک میکنم متوجه میشه همون موقع یک پالس حذف میشه و در حالت دمر این امر خیلی بیشتر هم میشه یعنی پوزیشن در ایجاد آن تاثیر داره . من چکار باید بکنم .راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۶ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      اگر اینطور می شود اول یک نوارقلب بگیرید احتمالن pvc است اگر pvc بودد برای مشخص شدن تعدادش یک هولتر بکنید
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر