دکتر محمد حسین نجفی

 درمان تپش قلب به روش خانگی، یعنی چه؟ آیا امکان دارد که تپش قلب را در خانه درمان کنیم؟ باید بگوییم بله در  مواقع زیادی پیش می آید که ما درگیر تپش قلب می شویم، میتوان گفت:  در اکثر این مواقع نیازی نیست که به پزشک مراجمه کنید. شما میتوانید در خانه و با روش های طبیعی  تپش قلب خود را  درمان کنید، و ریتم قلب را به حالت طبیعی بازگردانید. در ادامه ما  7 راهکاری که به شما  کمک میکند تپش قلب خود را به حالت نرمال بازگردانید معرفی خواهیم کرد.  

7راهکار درمان تپش قلب در خانه

مواردی که قلب را تحریک میکنند

سعی کنید از مواد غذایی، دارویی و مخدر ها  که موجب تحریک قلب و تپش قلب میشوند دوری کنید. البته که این محرک ها در همه ی افراد باعث تپش قلب نمیشوند، اما بهتر است که از این محرک ها دوری کنید. در ادامه به معرفی این محرک ها میپردازیم.

ریلکس کردن و درمان خانگی تپش قلب

 همانطور که میدانید استرس یکی از عوامل جدا نشدنی از زندگی روزمره ی ما میباشد، و باعث بروز تپش قلب می شود. استرس می تواند به سلامت شما آسیب برساند، قرار گرفتن در معرض استرس احتمال بروز تپش قلب  را افزایش می دهد. به همین خاطر روش هایی برای کنترل استرس برای شما آورده ایم:

ریلکس کنید و تپش قلب خود را به حالت طبیعی بازگردانید

تعادل الکترولیت ها

الکترولیت ها موادی هستند که در سراسر بدن یافت شده و به انتقال سیگنال های الکتریکی کمک می کنند. این سیگنال ها برای کنترل ضربان قلب نیز از اهمیت بالایی برخوردار اند.

شما با مصرف وعده های غذایی حاوی مواد مغذی زیر می توانید میزان الکترولیت های بدن خود را افزایش دهید:

از جمله مواد غذایی غنی از پتاسیم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

_موز

_سیب زمینی

_آووکادو

محصولات لبنی، سبزیجات با برگ تیره و سبزیجات سبز حاوی مقادیر بالای کلسیم می باشند. همچنین شما می توانید از سبزیجات، آجیل و غذاهای دریایی منیزیم مورد نیاز بدن خود را تأمین کنید.استفاده از مکمل این مواد مغذی بسیار آسان و وسوسه کننده است. اما توصیه می شود پیش از مصرف هر مکملی با پزشک مشورت کنید (به خصوص اگر داروی خاصی مصرف می کنید).

تحریک عصب واگ

عصب واگ عصبی است که از مغز به قلب می رسد و تحریک آن ممکن است به کاهش تعداد دفعات ضربان قلب شما کمک کند. شما با انجام روش های زیر می توانید عصب واگ را تحریک کنید:

درمان تپش قلب خانگی با عصب واگ

بهتر است قبل از امتحان روش های ذکر شده با یک پزشک مشورت کنید.

از مصرف الکل خودداری کنید

به طور کلی الکل باعث بروز افسردگی و افزایش ضربان قلب می شود. برخی از تحقیقات نشان داده اند که مصرف حتی یک نوشیدنی الکلی در روز می تواند احتمال ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی را افزایش دهد. یکی از اصلی ترین علائم فیبریلاسیون دهلیزی، تپش قلب می باشد.پس برای برای درمان خانگی تپش قلب از مصرف الکل اجتناب کنید.

تاثیر آب بر کاهش تپش قلب

کم آب شدن بدن باعث اعمال فشار اضافی به قلب می شود و قلب باید برای پمپاژ خون، بیشتر از حالت عادی کار کند. افزایش تلاش قلب احتمال بروز تپش قلب را افزایش می دهد. در طول روز حتماً آب زیادی بنوشید. به گفته پزشکان مقدار آب مورد نیاز برای بدن هر فردی با توجه به سن، جنسیت و بارداری متفاوت می باشد.بنابراین در صورت وجود علائم کم آبی بدن مثل ادرار تیره، افزایش ضربان قلب، خشکی دهان، احساس تشنگی، سردرد، سرگیجه یا خشکی پوست باید فوراً یک لیوان آب بنوشید.

اهمیت ورزش و تاثیر آن بر کاهش تپش قلب

ورزش به ارتقاء سلامت کلی قلب و عروق کمک کرده و ریتم طبیعی قلب را بهبود می بخشد. همچنین اکثر پزشکان برای کاهش استرس و اضطراب ورزش منظم را توصیه می کنند.فعالیت قلبی عروقی باعث تقویت عضله قلب و کاهش احتمال بروز تپش قلب در برخی از افراد می شود.پیاده روی، دویدن آهسته، دوچرخه سواری و شنا از ورزش های عالی برای بهبود سلامت قلب هستند.از طرف دیگر، ورزش ممکن است باعث افزایش تپش قلب در برخی از افراد شود. بنابراین بهتر است محرک های خود را شناسایی کرده و از آنها بپرهیزید.قبل از شروع یک ورزش بهتر است با پزشک عمومی خود مشورت کنید.

چه زمانی باید برای تپش قلب خود به پزشک مراجعه کنیم؟

اگ تپش قلب شما بیش از چند ثانیه ادامه داشت باید به پزشک عمومی مراجعه کنید.پزشک با انجام معاینه و تجویز آزمایشات لازم می تواند تشخیص دهد که آیا تپش قلب شما ناشی از یک مشکل پزشکی است یا خیر. رایج ترین مشکلات پزشکی که باعث بروز تپش قلب می شوند عبارتند از:

عوامل دیگری که ممکن است تپش قلب ایجاد کنند عبارتند از:

تپش قلب یکی از عوارض جانبی رایج در بین داروهای مصرفی است. افرادی که سابقه حمله قلبی دارند بیش از سایرین دچار تپش قلب می شوند. درمان تپش قلب با توجه به علت زمینه ای آن متفاوت است. روش های درمانی شامل جراحی، داروها، ضربان ساز و تغییر داروهایی است که ممکن است باعث بروز تپش قلب شوند.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی

3.3/5 - (33 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر Znsj چهارشنبه ۲۲ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 161 مشاهده پرسش
    ایا بیماری واسکولیت درمان قطعی دارد بیماری واسکولیت درمان دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۲ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      سلام

      خیر

      درمان دارویی مادام المر لازم است

  • تصویر کاربر shervin یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 90 مشاهده پرسش
    دکتر خسته نباشید.من مدتیه هنگام خواب یا درازکش نفسم یکم سخت بالا میاد.مخصوصا وقتی غذا زیاد خورده باشم.حتی ورزشم میکنم مشکلی ندارم.اما یه ماه پیش پیش به مدت چندروز نفسم حتی ایستاده هم تنگ بود که برطرف شد.اما همچنان هنگام درازکش مجبورم خمیازه بکشم تا نفسم بالا بیاد.بعضی موقع هم با تپش قلب و دیدن خواب آشفته از خواب بیدار میشم.چه آزمایشی نیاز هست؟ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      سلام

      باید مراجعه کنید

      معاینه و اکو شوید

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 137 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز. من 38 ساله با سابقه سکته قلبی یکسال پیش و دو بار آنژیوگرافی داروی والسارتان و آملودیپین و سایر داروهای متعارف رو مصرف می کنم. طبق دستور جنابعالی داروی کنکور رو به علت افت ضربان قلب تا 50 عدد با متو هگزال 47 جایگزین کردم. الان ضربان قلب درحال استراحت 75 است. آیا برای من مناسب است؟ برون ده قلب بر اساس اکو 45 درصد میباشد. ضمن اینکه هزینه های درمان و داروها برای من سنگین است. آیا مصرف متوهگزال بر متورال برتری محسوس دارد یا میتونم متورال مصرف کنم؟ اگر واقعا متو هگزال ارجح است بفرمایید. در صورت تعویض چه دوز متورال یا هر دارویی که میفرمایید چگونه استفاده کنم؟ قابل ذکر است متورال 50 نصف صبح و شب جوابگو نبود. از توجه و لطف جنابعالی سپاس گذارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      سلام

      میتونید متورال هر دوازده ساعت یک عدد مصرف کنید

  • تصویر کاربر کورش دوشنبه ۶ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 125 مشاهده پرسش
    دکتر یه سوالی
    چرا با خوردن دارو های ضد تپش قلب ضربان قلبم پایین میاد اما حس کوبش داره
    نوار نرماله
    دارو نمیخورم ضربانم بالا میخورم ضربان پایین اما حسش میکنم !!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۶ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      سلام

      به روانپزشک مراجعه کنید

  • تصویر کاربر فرخ جمعه ۳ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    با سلام. .ایا حملات پانیک در دراز مدت موجب اریتمی میشود. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۳ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)

      سلام

      کلا پانیک میتواند اریتمی هم بدهد

  • تصویر کاربر عباسی یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 184 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکتر من نزدیک دو ساله که تپش قلب اومده سراغم هر چیز کوچیکی که میخوردم قلبم شرو به تپش می‌کرد عصبی میشدم و غمگین و ناراحت قلبم شرو به تپش می‌کرد سال اول که نوار قلب و اکو دادم گفتن افتادگی دریچه قلب داری و مقداریش مربوط به استرسته سال دوم که آندوسکوپی دادم برای معدم گفتن مشکل از معدت نیست باید بری دکتر قلب دوباره نوار قلب و اکو دادم گفتن هیچیت نیست باید بری دکتر اعصاب اونجام رفتم و الان دوماهی میشه قرص پروپرانول و کلردیازپوکساید 5 رو روزی دوبار میخورم ولی هیچ فایده ای نداره که نداره غذا میخورم همونجور تپش قلب دارم غمگین میشم همونجور و صبحا هم که از خواب پا میشم تپش قلب وحشتناک دارم تروخدا راهنماییم کنید واقعا در عذابم و میخوام باردار بشم اما با این وضع نمیدونم چجوری.... و اینم بگم یه چن سالی خیلی حرص و جوش خوردم و استرسم که از اول ازدواجم به خاطر اخلاق همسرم گرفتم و الانم کم حرص نمیخورم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)

      سلام

      مشکل شما افسردگی و اضطرابه

      باید به روانپزشک مراجعه کنید

    2. تصویر کاربر عباسی یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)
      آقای دکتر پیش روانپزشک رفتم اون دکتر اعصاب که گفتم همون روانپزشک بود و اون دوتا قرص رو داد ولی فایده نداره. اگه شما جای بهتری رو می‌شناسید لطفا معرفی کنید خواهشاااااا ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)

      سلام

      خیر

      پیس روانپزشک دیگری بروید یا به خودشون اطلاع بدید که داروشون رو تغییر بدن

    4. تصویر کاربر عباسی یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)
      بله بشون گفتم ولی باز همونا رو دادن. ممنونم از راهنماییتون. مچکرم
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)

      خواهش میکنم

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 140 مشاهده پرسش
    سلام و عرض،ادب خدمت جناب دکتر نجفی عزیز.
    بنده دچار تپش قلب آشفتگی تنگی نفس
    شده ام که بی حس دست چپ و سینه چپ شامل حال من میشود به طوری که سر معده احساس تپش قلب شدید داشتم جواب اکو و تست ورزش خدمت جنابعالی ارسال میگردد لطفا راهنمایی کنید و ایا میتواند مشکل از تیروئید باشد آیا گرفتگی مشاهده میشود یا مشکل قلبی وجود دارد اگر دارد راهنمایی کنید چه دارویی مصرف کنم سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)

      سلام

      بر اساس مدارکی که ارسال کردید نمیشه به سوالتون پاسخ داد چون کامل نیستند

      احتمالا شما اضطراب دارید


      بهتره با مدارک مراجعه کنید

  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 140 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    پدر بنده یکماه پیش آنژیوپلاستی شدند و در ساعت اولیه متوجه شدند استنت لخته گرفته و بلافاصله مجدد بلافاصله آنژیوپلاستی شدند و بعد از اکو گفتند عملکرد قلب افت کرده و گفتند بعد از خوردن قرص ها یکماه دیگه عملکرد قلب درست خواهد شد هم اکنون پدر بنده بعد از راه رفتن نه طولانی و فعالیت اندکی پشت گردن و بالای شانه ها سنگینی اخساس می کنند و ضربان قلب منظمی ندارند تعداد ضربان قلب روزها 78 و شب ها به 40 تا میرسه و قرص های زیر هم مصرف می کنند ممنون میشم راهنمایی کنید.
    باسپاس فراوان

    6 صبح :
    پراسوگرل
    پنتوپازول
    والسارتان

    7:30 صبح:
    کونکور
    اسپیرونولاکتون
    آ.اس.آ80
    ایزوسورباید

    8 شب :
    روپبکسون 40
    ایزوسورباید
    پراسوگرل
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      بيمار با مدارك بايد ديده شوند
      به اين شمل اظهار نظر ممكن نيست
  • تصویر کاربر پویا پنجشنبه ۲۷ دی ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 136 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مرسی که همیشه بهمون جواب میدی شما واقعا بهترین دکتری هستین ک تا بحال دیدم آقای دکتر من پرولاپس دارم وقتی غذا میخورم یا زیاد گرمم میشه انگار قلبم ی دونه ضربان جا میندازه یا انگار خالی میشه رو صدم ثانیه نمیزنه میشه راهنماییم کنین؟؟????❤️
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      احتمالا ضربان نابجا هست و معمولا بي خطره
      ولي بهتره مراجعه كنيد
    2. تصویر کاربر پویا سه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 5 سال پیش)
      راه درمانش چیه آقای دکتر؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 5 سال پیش)
      درمان دارويي يا ابليشن بسته به نوع و شدتش
    4. تصویر کاربر پویا سه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 5 سال پیش)
      ممکن به خاطر اظطراب یا استرس باشه؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۶ دی ۹۷( 5 سال پیش)
      بله
    6. تصویر کاربر پویا چهارشنبه ۲۶ دی ۹۷( 5 سال پیش)
      مرسی آقای دکتر
    7. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۷ دی ۹۷( 5 سال پیش)
      خواهش ميكنم
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر سید سه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 105 مشاهده پرسش
    قیمت دستگاه پیس میکر برای دفترچه روستایی چقدر است
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۵ دی ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      اطلاع ندارم
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر