دکتر محمد حسین نجفی

واضح‌ترین علامت فیبریلاسیون دهلیزی تپش قلب است. در این حالت کاملا برای چند ثانیه یا حتی چند دقیقه احساس می کنید که که قلب در حال تپش، بال زدن یا ضربان نامنظم است. فیبریلاسیون دهلیزی همان ضربان نامنظم قلب و اغلب سریع می باشد که می تواند خطر سکته مغزی، نارسایی قلبی و سایر عوارض مربوط به قلب را افزایش دهد.

فیبریلاسیون دهلیزیدر طول فیبریلاسیون دهلیزی، دو حفره فوقانی قلب (دهلیز) ضربان نامنظم و آشفته – خارج از هماهنگی با دو حفره پایینی (بطن) از قلب دارند. علائم فیبریلاسیون دهلیزی اغلب شامل تپش قلب، تنگی نفس و ضعف است.

دوره های فیبریلاسیون دهلیزی می تواند گهگاه رخ دهد ، و یا شما ممکن است به فیبریلاسیون دهلیزی توسعه یافته که برطرف نمی شود و ممکن است به درمان نیاز داشته باشد مبتلا باشید. اگر چه فیبریلاسیون دهلیزی به خودی خود تهدید کننده زندگی نیست، این یک وضعیت پزشکی جدی است که گاهی اوقات نیاز به درمان اورژانسی دارد که ممکن است به عوارضی منجر شود. فیبریلاسیون دهلیزی می تواند به لخته شدن خون در قلب منجر شود که ممکن است به اندام های دیگر گردش کرده و باعث انسداد جریان خون (ایسکمی) شود.

درمان برای فیبریلاسیون دهلیزی ممکن است شامل داروها و دیگر مداخلات گردد که در تلاش برای تغییر سیستم الکتریکی قلب میباشد.

علائم فیبریلاسیون دهلیزی

برخی از افراد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بدون علائم بوده و از وضعیت خود آگاهی ندارند تا آن که در طول یک معاینه فیزیکی پیدا میشود. افراد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی ممکن است علائم و نشانه هایی داشته باشند ، از قبیل:

– تپش قلب که احساس یک ضربان قلب نامنظم ، ناراحت کننده، با سرعت بالا یا یک ریزش دل در قفسه سینه تان میباشد.

– ضعف

– توانایی کاهش یافته برای فعالیت

– خستگی

– سبکی سر

– سرگیجه

– گیجی

– تنگی نفس

– درد قفسه سینه

علائم فیبریلاسیون دهلیزی ممکن است:

۱- گاه به گاه باشد.

در این مورد فیبریلاسیون حمله ای دهلیزی نامیده می شود. ممکن است نشانه های آن گهگاه رخ دهند ، به مدت چند دقیقه تا چند ساعت و سپس بطور خود به خودی متوقف گردد .

۲- مداوم باشد.

با این نوع از فیبریلاسیون دهلیزی، ریتم قلب شما به حالت عادی خود باز نمی گردد . اگر شما به فیبریلاسیون دهلیزی مداوم مبتلا هستید، شما به درمان هایی مانند شوک الکتریکی یا داروهایی به منظور بازگرداندن ریتم قلب شما به حالت عادی نیاز خواهید داشت .

۳- مداوم برای مدت طولانی باشد.

این نوع از فیبریلاسیون دهلیزی پیوسته است و بیش از ۱۲ ماه طول می کشد.

۴- دائم باشد.

در این نوع از فیبریلاسیون دهلیزی، ریتم غیر طبیعی قلب را نمی توان اصلاح کرد . شما فیبریلاسیون دهلیزی به طور دائمی دارید، و اغلب به دارو برای کنترل ضربان قلب خود نیاز خواهید داشت.

عوارض فیبریلاسیون دهلیزی چیست؟

گاهی اوقات فیبریلاسیون دهلیزی می تواند به عوارض زیر منجر شود:

— سکته مغزی

در فیبریلاسیون دهلیزی ریتم آشفته ممکن است علت ریزش خون به حفره بالایی قلب شما (دهلیز) و شکل گیری لخته باشد . اگر لخته خون، بتواند از قلب شما به بیرون رانده شود و به مغز شما حرکت کند . این امکان وجود دارد که جریان خون را مسدود و باعث سکته مغزی گردد .

خطر ابتلا به سکته مغزی در فیبریلاسیون دهلیزی به سن شما (از لحاظ سنی شما در معرض خطر بالاتری قرار داشته باشید ) و در مورد اینکه آیا شما دچار فشار خون بالا، دیابت، سابقه نارسایی قلبی یا سکته مغزی قبلی، و عوامل دیگر باشید بستگی دارد . برخی داروها، مانند رقیق کننده خون، تا حد زیادی می تواند خطر سکته مغزی یا آسیب به اندام های دیگر که ناشی از لخته شدن خون است را کاهش دهد.

— نارسایی قلبی

فیبریلاسیون دهلیزی، به خصوص اگر کنترل نشود، ممکن است قلب را ضعیف و منجر به نارسایی قلبی گردد – وضعیتی که در آن قلب شما نمی تواند خون کافی را برای رفع نیازهای بدن شما به گردش درآورد .

چه زمانی به پزشک مراجعه کنید؟

اگر شما هر گونه علائم فیبریلاسیون دهلیزی دارید، یک وقت ویزیت با پزشک خود تنظیم کنید. پزشک شما ممکن است یک نوار قلبی به منظور تعیین اینکه آیا نشانه های شما به فیبریلاسیون دهلیزی یا یکی دیگر از اختلالات ریتم قلبی (آریتمی) مربوط می شود از شما بخواهد.

اگر شما درد قفسه سینه دارید، بلافاصله از اورژانس پزشکی کمک بخواهید. درد قفسه سینه می تواند سیگنالی باشد از اینکه که شما یک حمله قلبی دارید.

درمان فیبریلاسیون دهلیزی

شما ممکن است به ایجاد تغییرات در شیوه زندگی برای بهبود سلامت کلی قلب تان، به ویژه برای جلوگیری و یا درمان بیماری هایی مانند فشار خون بالا و بیماری های قلبی نیاز داشته باشید. پزشکتان ممکن است چند راهکار برای تغییر در شیوه زندگی، به شما نشان دهد ، از جمله:

– غذاهای سالم قلبی بخورید: یک رژیم غذایی سالم که در نمک و چربیهای جامد کم و در میوه ها، سبزیجات و غلات سبوس دار غنی میباشد .

– به طور منظم ورزش کنید: بصورت روزانه ورزش کرده و فعالیت بدنی خود را افزایش دهید .

– سیگارنکشید: اگر سیگار می کشید و نمی توانید خودتان آن را ترک کنید ، با پزشک خود در مورد استراتژی یا برنامه ای بتواند به شما کمک کند تا عادت سیگار کشیدن را ترک کنید صحبت نمایید .

– یک وزن سالم حفظ داشته باشید: داشتن اضافه وزن خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد.

– سطح فشار خون و کلسترول خود را تحت کنترل نگه دارید: تغییرات شیوه زندگی و مصرف دارو مواردی هستند که برای اصلاح فشار خون بالا (هایپرتانسیون) و یا کلسترول بالا تجویز میشوند .

– برنامه مراقبت خودی را پیگیری کنید: داروهای خود را به صورتی که تجویز شده مصرف کنید و قرار ویزیت خود را با پزشک تان بصورت منظم پیگیری کنید . بدتر شدن علایمتان را با پزشک خود مطرح کنید .

پیشگیری از فیبریلاسیون دهلیزی

برای پیشگیری از فیبریلاسیون دهلیزی، این مهم است که یک شیوه زندگی قلب سالم برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی داشته باشید . یک شیوه زندگی سالم ممکن است شامل:

  • یک رژیم غذایی سالم برای سلامت قلب خود انتخاب کنید.
  • فعالیت بدنی خود را افزایش دهید.
  • از سیگار کشیدن اجتناب کنید.
  • یک وزن مناسب حفظ کنید.
  • مصرف کافئین و الکل را محدود و یا ترک کنید.
  • استرس، استرس شدید و خشم می تواند باعث مشکلات ریتم قلبی شود.
  • استفاده خودسرانه دارو را با احتیاط انجام دهید، همچنین برخی از داروهای سرماخوردگی و ضد سرفه حاوی محرک هایی هستند که سبب ضربان سریع قلب شوند.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق در تهران

1/5 - (2 امتیاز)
دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر نیکا چهارشنبه ۱۱ فروردین ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 216 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۱۶ سالمه
    گاهی اوقات احساس می‌کنم ضربانم قلبم بی دلیل بالا میره الان چند روزی میشه که مدام ضربان قلبم رو کنترل میکنم اصلا از ۸۵ پایین نیومده و عمدتا بین ۹۰ تا ۱۱۰ هست وقتی هم که تپش قلب دارم تا ۱۲۰ میرسه تقریبا. چند بار هم احساس کردم قلبم یا می‌لرزه یا اینکه می‌کوبیده میشه انگار که می‌خواد از قفسه سینم بیاد بیرون به این صورت که اول چندین با کوبیده شد توی سینم با چند ثانیه فاصله بعد چند لحظه قلبم نمی‌زد بعد از اون یهو شروع کرد تند تند زدن و تپش قلبم شروع شد حدودا تا فردا بعد از ظهرش تپش قلبم بالا بود. الان چند ماهی میشه که این مشکلات رو دارم و اینکه همه اینها در زمان استراحت رخ میدن گاهی مه موقع تپش قلب فعالیت معمولی انجام میدم که بیشتر هم میشه.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۱ فروردین ۰( 2 سال پیش)
      یک ازمایش تیرویید و کم خونی بدهید و یک بار نوارقلب هم بگیرید
  • تصویر کاربر Mahsa پنجشنبه ۲۱ اسفند ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید ، برادرم طی ۶ ماه دوبار دچار تپش قلب شد که تشخیص آن فیبریلاسیون دهلیزی بود و باید ابلیشن انجام بده، خواستم بپرسم ایا خطر و عوارض داره این عمل؟ و اینکه بین روش کرایو و کوتر ایا فرقی هست؟کدام بهتره؟ ممنونم
    مدارکش رو هم براتون فرستادم اگر ببینید ممنون میشم????????
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۱ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)
      گزینه ی مناسبی برای ایشان انتخاب شده است هیچ عملی بی خطر نیست ولی اگر پزشکشان این را انتخاب کرده اند انجام بدهند بهتر است فایده اش از ضررش بیش تر خواهد بود
  • تصویر کاربر عاطفه چهارشنبه ۱ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب.من پارسال وقتی کمی راه میرفتم و یا یهویی، قلبم حالت کوبش نامنظم داشت رفتم اکو و نوار قلب، سالم بود.امسال بعد یه سال مجددا همین حالت بهم دست داده ، جوری که نبضم رو میگیرم قلبم که این حالت یکی میریزع نبضم قطع میشه دوباره میزنه. حدود یک و نیم ماهه، نوارقلب دادم موردی نبود گفتن استرسه، گرچه در زمان نوار قلب، قلبم اون مدلی نشده بود، ضربان‌قلبم بین ۶۰ تا ۸۰ متغییره، رفتم روانپزشک، قرص آسنترا داده با آلپروزلام و پروپونالول ۱۰. چون استرس و اضطراب داشتم همش.
    ولی این دارو ها هم اون حس تپش رو ازبین نبرده، مثلا شب وقتی دراز میکشم خوبم بعد چند دقیقه شروع میشه تا زمانیکه خوابم ببره، صبحا هم از خواب بیدار میشم این حالت هست تا از رختخواب بیام بیرون رفع بشه، حتی بعد خم شدن و جارو کشیدن هم میشه این حالت.خانمی ۳۰ ساله هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام هولتر ریتم انجام بشه و ببینم
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۷ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 206 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر بنده اسکویی از دانشگاه تبریز هستم 45 ساله متاهل از تبریز قد 175 ووزن 104 میزان قند خون و گلسترول و تری گلیسرید تقریبا در حد نرمال هست ولی انزیم کبدی کمی بالا هست یک ایتم ان حدود 10 تا از حد نرمال و گرید 1-2 هستم . فشار خونی اکثرا 8 روی 12.5 هست و قرض های متورال 50روزی 1 عدد و سرترالین 100 روز 1 عدد و داروی های ضد چربی خون گیاهی و شیمیایی و دمنوش های گیاهی مرسوم را یک درمیان مصرف می کنم و البته اضطراب هم کمی دارم سوال بنده این هست که برخی از اوقات بدون فعالیت دردی در وسط سینه و برخی از اوقات سمت چپ احساس درد و فشار می کنم و ودرد به پشت و بازوی سمت چپ را هم درگیر می کنه و در برخی از اوقات هم هنگام فعالیت فیزیکی سنگین و یا زمان های پر استرس این حالت ها را دارم ولی هنگام ورزش کردن و بالا رفتن از پله و فعالیت روزمره این درد ها را ندارم . و به متخصص قلب مراجعه کردم و این دارو ها را نوشته سال های قبل اسکن قلب و سی تی انژیو گرفتم و در این بازه یک سال اخیرتا بحال 3بار تست ورزش و 6بارنوار قلبی و یک اکو گرفتم و گفتند مشکل خاصی نیست. با توجه به اینکه در خانوداه ما مشکل قلبی ودیابت دارند ایا این درد های من منشا قلبی دارد و در ضمن ازکجا بفهم نوع درد قلبی هست ببخشید اگر طولانی شد. کار معلمی پرحرفی هست. با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۷ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      اگر سی تی انژیو و تست ورزش ها سالم بوده نگران نباشید مشکل قلبی ندارید این دردها دردهای عضلانی و اضطرایی است
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما آقای دکتر من حودوداسه هفته ی است که وسط دو کتفم درد میکنهواز یک هفته پیش دردش بیشتر شده است ونوار قلبم گرفتم موردی نداره ودردش داره میریزه به دو دستام می خواستم بپرسم علتش چیست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      اگر نوارقلبتان سالم بوده احتمالن بیشتر دردهای عضلانی است ولی اگر با مسکن و کیسه ی اب گرم بهتر نشد یک اکو هم بکنید
  • تصویر کاربر مططفایی شنبه ۶ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید آقای دکتر خانم 28ساله هستم که 3سال از زایماینم میگذرد اما در شکمم احساس میکنم یک چیزی تکان میخورد همراه با درد اول فکر میکردم کبدم باسد اما بعداز آزمایش مشخص شد که کبدم سالم است مشکل من چه میتواند باشد باتشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۶ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      بعید است مورد مهمی باشد احتمالن علایم اضطرابی است نهایتن یک سونو بکنید اگر خوب بود یعنی مشکلی نیست
  • تصویر کاربر هلیا یکشنبه ۹ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده 36سال سن دارم ،برای مشکل خواب با تجویز دکتر بعداز مصرف یک هفته قرص آسنتراوترازودون بعداز مصرف قرص ها پشت کتف چپ وبازوم داغ میشه وقتی گردنم وگاها بازوی راست سوزن سوزن میشه،تری گلیسرید جدیدروی265بودوتاحالابالانبوده.وقبل ازاین موضوع ارسال‌های قبل بعداز پیاده روی پایین کتف چپم کمی سوزن سوزن میشد .ممنون میشم از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۸ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      بعید است مشکل مهمی باشد برای چربی فعلن سه ماه وررش و رژیم غذایی داشته باشید و سه ماه بعد مجدد چک ازمایش کنید برای این دردها هم محض اطمینان یک نوارقلب بگیرید
    2. تصویر کاربر هلیا شنبه ۸ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      ممنونم
    3. تصویر کاربر هلیا شنبه ۸ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      آقای دکترنوارقلبم گرفتم دیروز گفتن مشکل ندارم الان میترسم داروهای رومصرف کنم .گردنم وکتفم خیلی بد درد میگیره پس این درد مال چیه
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۹ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      نوع دردتان بیشتر به دردهای عضلانی شباهت دارد، داروها را استفاده کنید و نگران نباشید، اگر دردها بهتر نشدند یک متخصص داخلی ببینند
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر شیلا دوشنبه ۱۹ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 204 مشاهده پرسش
    یک خانوم 77 ساله حدود 2 سال میشه که دچار تپش قلب به مدت 20 دقیقه تا 30 دقیقه میشه .آیا مشکل قلبی داره؟ و اکنون اکو و نوارقلب که گرفتن گفتن بایس آنژیو بشه. ممنون میشم اگه لطف کنین راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۹ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      تصاویری که فرستادید متاسفانه نمی شود دید ولی به طور کل خطرناک بودن یا نبودن طپش بستگی به علتش دارد، اگر مجدد تصاویر را ارسال کنید که بهتر می شود راهنمایی کرد
  • تصویر کاربر محمد.ک دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 214 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    چند سالی هست درد سمت چپ قفسه سینه دارم که با دراز کشیدن روی پهلوی چپ بیشتر میشه و احساس درد در قلب و ماهیچه زیر بغل و زیر بازوی دست چپ دارم چند متخصص گوارش هم رفتم نتیجه نگرفتم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      تست ورزش و اکو کرده اید؟
    2. تصویر کاربر محمد.ک یکشنبه ۱۱ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      بله دو مرتبه اکو و تست ورزش دادم که بار اول گفتن افتادگی دریچه میترال دارم ولی مرحله دوم گفتن خیر
      چند ماه پیش هم ضربان قلبم به ۵۰ رسید که سه روز بستری بودم و ۲۴ ساعت هولتر گذاشتن اونم گفتن نرماله
    3. تصویر کاربر محمد.ک یکشنبه ۱۱ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      سی تی اسکن ریه هم دادم گفتن نرماله البته چند سالی هست قرص های مختلف گوارش استفاده میکنم ولی فایده نداشته
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      اگر اکو و تست ورزشتان سالم بوده یعنی از نظر قلبی مشکلی ندارید این دردها منشا عضلانی اسکلتی یا گوارشی یا استرسی دارند اگر بررسی های گوارشی تان هم مشکلی را نشان نداده شاید بد نباشد با یک متخصص روانپزشکی هم مشورت کنید چون خیلی در بهبود این دردها می توانند کمک کنند
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر اخلاقی دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام . ۷۰ ساله هستم از حدود دو ماه پیش ناگهانی دچار تپش قلب و افزایش ضربان قلب شده ام . اسکن کردم و تشخیص شل شدن عضله قلب بود با کارکرد حدود ۳۵ درصد . از دو هفته پیش قرص کارودیلول را شروع کرده ام ولی در حال حاضر بعضی مواقع ضربان قلب حدود ۸۰ تا ۷۰ است و بعضی مواقع حدود ۱۰۰ و مقداری بالاتر .آیا دارو هنوز تاثیرش را نگذاشته یا باید عوض شود ؟
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۱ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      چقدر کارودیلول و با چه دوزی می خورید؟ باقی داروهایتان چیست؟ انژیو کرده اید؟
    2. تصویر کاربر اخلاقی یکشنبه ۱۱ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      با سلام . کارودیلول را در حال حاصر روزی دو عدد می خورم همراه با آسپرین از دو هفته پیش این دارو را شروع کردم و ابتدا روزی یک سپس یک و نیم و الان دو عدد مصرف می کنم . آنژیو نکرده ام
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      کارودیلول شما چه دوزی است؟ 6.25 یا 12.5؟ اینکه بعضی مواقع ضربانتان بالای 100 می رود یعنی هر چند وقت یک بار؟ موقع فعالیت یا خواب تنگی نفس هم دارید؟
    4. تصویر کاربر اخلاقی یکشنبه ۱۱ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      ۶.۲۵ است . به عنوان مثال یک روز ضربان طبیعی است .روز دیگر مثلا صبح بالاست و عصر یا شب طبیعی می شود .تنگی نفس ندارم
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      اگر این مواقع بالای صد رفتن هفته ای یکی دو بار بیشتر نیست جای نگرانی نیست و همین دوز را ادامه بدهید به مرور بهتر خواهد شد ولی اگر بیشتر از هفته ای یکی دوبار است دارو را سه بار در روز استفاده کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر