دکتر محمد حسین نجفی

واسکولیت التهاب رگهای خونی است که سب آسیب به دیواره ی رگهای خونی شامل: ضخیم تر شدن، شکننده تر شدن، باریک تر شدن و زخم شدن دیواره رگ ها می شود. این تغییرات جریان خون را محدود کرده و در نتیجه اندام ها و بافت ها آسیب می بینند.

درمان واسکولیتواسکولیت شامل انواع مختلفی است که بیشتر آنها نادر و کمیاب هستند. این نوع التهاب ممکن است تنها به یک قسمت مانند پوست آسیب برساند و یا چندین اندام و عضو را درگیر سازد. واسکولیت می تواند بصورت کوتاه مدت (حاد) یا  بصورت بلند مدت ( مزمن) رخ دهد.

این التهاب ممکن است هر فردی را تحت تاثیر قرار دهد، اگرچه برخی از انواع آن درمیان گروه های جمعیتی خاص رایج تر هستند.  بسته به نوع واسکولیتی که فرد به آن مبتلاست ممکن است نیازی به درمان نباشد و یا ممکن است برای کنترل و جلوگیری از بدتر شدنش دارو مصرف شود.

واسکولیت همچنین بعنوان التهاب رگ های لنفاوی(angiitis) و تورم شریان ها(arteritis) نیز شناخته می شود.

علائم واسکولیت چست؟

نشانه های واسکولیت بسیار متغیر است ولی در اغلب موارد شامل کاهش جریان خون بدن می شود. این بیماری با علائمی همچون: تب، سردرد، خستگی، کاهش وزن، دردهای کلی در بدن، عرق های شبانه، ایجاد جوش یا التهابات پوستی، مشکلات عصبی مانندبی حسی یا ضعف بدن و نبود ضربان در عضوهای دست یا پا می تواند همراه باشد.

دلایل ایجاد واسکولیت

دلیل اصلی ایجاد واسکولیت بطور کامل مشخص نیست اما برخی از موارد آن به ژنتیک فرد بستگی دارد و موارد دیگر بدلیل اشتباه سیستم ایمنی فرد در حمله به رگ های خونی رخ می دهد. دلایل تحریک سیستم ایمنی می تواند شامل موارد زیر باشد:

سرطان خون⚠ برخی آلودگی ها و عفونت ها مانند: هپاتیت B و C

⚠ بیماری های سیستم ایمنی مانند: آرتریت روماتوییدف لوپوس و اسکلورودرما یا سختی پوست

⚠ سرطان خون

⚠ واکنش به داروهای خاص

رگ های خونی که تحت تاثیر واسکولیت قرار می گیرند، ممکن است دچار خونریزی، آماس و یا التهاب شوند. التهاب می تواند سبب ضخامت بیشتر لایه های دیواره ی رگ ها شود که این ضخیم تر شدن، سبب باریکتر شدن رگ های خونی، کاهش جریان خون و در نتیجه کاهش انتقال اکسیژن و مواد غذایی به بافت ها می شود.

انواع واسکولیت

⛔ سندروم بهجت (Behcet)

این سندروم سبب ایجاد التهاب در سرخرگ ها و سیاهرگ های فرد می شود. سن ابتلا دهه های ۲۰ و ۳۰ زندگی فرد است. علائم و نشانه ها شامل: زخم های دهانی و تناسلی، التهاب، تورم چشم ها و زخم های آکنه مانند روی پوست است.

⛔بیماری برگر Buerger disease

بیماری برگراین بیماری سبب ایجاد التهاب و لخته در رگ های خونی دست و پا می شود. علاوه بر این می تواند درد دست ها، بازوها و پاها را نیز سبب شده و روی انگشتان دست و پا زخم هایی ایجاد کند. این ناهنجاری ارتباط مستقیمی با استعمال دخانیات دارد. به این بیماری ترومبوز انسدادی نیز گفته می شود.

⛔کرایوگلوبولینمی یا وجود کرایو گلوبولین ها در خون

این بیماری در اثر وجود غیرطبیعی برخی پروتئین ها در خون ایجاد می شود که اغلب با هپاتیت C همراه است. علائم و نشانه ها شامل کهیر، درد مفاصل، ضعف و بی حسی یا خارش می باشد.

⛔ سندرم چرگ اشتراوس

سندروم نادریست که کلیه ها، ریه ها و اعصاب دست ها و پاها را متاثر می کند. این سندروم علائم گستره ای شامل آسم، دردهای عصبی و تغییرات سینوسی را دارد.

⛔ آرتریت سلولهای بزرگ

این بیماری شامل التهاب رگ ها در ناحیه ی سر بویژه در بخش گیجگاهی می باشد که معمولا در افراد بالای ۵۰ سال اتفاق میفتد. این بیماری می تواند سبب ایجاد سردرد، نرمی و نازک شدن جمجمه، درد فک، بینایی تار یا دیدن اجسام بطور دوگانه و حتی کوری شود. به این بیماری ورم شریانی موقتی نیز گفته می شود. این حالت با روماتویید مولتی میالژی یا درد در چند ماهیچه که باعث ایجاد درد و سخت و سفت شدن در ماهیچه های گردن، شانه، کشاله ران و لگن می شود، ارتباط و پیوستگی دارد.

⛔ گرانولوماتوز وگنر

این بیماری سبب التهاب رگ های خونی بینی، گلو، ریه ها و کلیه ها می شود. علائم این بیماری شامل گرفتگی و خونریزی از بینی و عفونت سینوس ها می باشد. در این بیماری بافت های آسیب دیده توده هایی بنام گرانولوما ایجاد می کنند. اگر ریه ها دچار آسیب شوند، سرفه های خونی نیز ایجاد می شود و در اغلب موارد کلیه های فرد آسیب می بینند. البته بیشتر افراد تا زمانیکه بیماریشان پیشرفت نکند، علائم محسوسی را بروز نمی دهند.

⛔ پورپورای هنوخ شوئن لاین

این نیز یک التهاب است که در مویرگ های پوستی، مفاصل، آرنج و کلیه ها خود را بروز می دهد و از علائمش می توان دردهای شکمی، ادرار خونی، درد مفاصل و وجود جوش هایی در باسن و پایین ترین قسمت پاها را نام برد. این حالت در هر سنی افراد را مبتلا می کند؛ اما در کودکان بیشتر رخ می دهد.

⛔ واسکولیت با ازدیاد حساسیت

علائم واسکولیتعلائم اولیه شامل ایجاد لکه های قرمز بر روی پوست که معمولا در پایینتر نقطه ی پاها می باشد و در اثر تحریکات ناشی از آلودگی و عفونت یا واکنش نادرست به یک دارو ایجاد می شود.

⛔ بیماری کاوازاکی

این بیماری در اغلب موارد کودکان زیر ۵ سال را تحت تاثیر قرار می دهد و از علائم آن می توان تب، جوش و التهاب چشم را نام برد. همچنین بعنوان سندروم گره لنفاوی مخاطی پوستی نیز نامیده می شود.

⛔ پلی آنژیت میکروسکوپی

این نوع از واسکولیت، رگ های خونی کوچک کلیه ها و ریه ها را متاثر می کند و در اغلب موارد با هپاتیت نوع B همراه می باشد. علائم شامل جوش، درد مفاصل و ماهیچه ها، درد شکمی، فشار خون بالا و مشکلات کلیوی است.

⛔ آرتریت تاکایاسو

این فرم از واسکولیت سرخرگ های بزرگتر مانند آئورت را تحت تاثیر قرار داده و معمولا در زنان جوان رخ می دهد. از علائم آن می توان به بی حسی و سردی در اعضای بدن،  از دست دادن نبض، فشار خون بالا، سر درد و مشکلات بینایی اشاره کرد.

عوارض واسکولیت

عوارض این بیماری بستگی به نوع و شدت شرایط بیماری فرد مبتلا دارد و ممکن است در اثر مصرف داروهای تجویزی برای درمان بیماری نیز ایجاد شود. از جمله عوارض واسکولیت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

عوارض واسکولیت۱- آسیب به اندام های بدن

برخی از انواع واسکولیت می توانند شدید باشند و به اندام های اصلی آسیب برسانند.

۲- لخته های خونی و آنوریسم

لخته ی خونی که در رگ ایجاد می شود، مانع از جریان خون می گردد. به ندرت پیش می آید که واسکولیت سبب شود رگ خونی متورم یا ضعیف شود و آنوریسم را تشکیل دهد. برای رفع این حالت ممکن است عمل جراحی نیاز باشد.

۳- عفونت

عفونت ها سبب ایجاد شرایط سخت و تهدید کننده ی زندگی مانند: ذات الریه و عفونت های خونی یا سپتیسمی می شوند.

برای درمان واسکولیت به چه دکتری باید مراجعه کرد؟

متخصصینی که می توانند واسکولیت را درمان کنند شامل:

✅ روماتولوژیست و یا متخصص مفاصل

✅ متخصص مغز و اعصاب

متخصص قلب

✅ متخصص بیماری های عفونی

✅ متخصص بیماری های کلیوی

✅ متخصص ریه

✅ متخصص پوست

روش های تشخیص واسکولیت

پزشک کار تشخیص را با بررسی سوابق پزشکی و معاینات فیزیکی شروع خواهد کرد و ممکن است چندین آزمایش و پروسه ی تشخیصی را به شما پیشنهاد دهد.

تفسیر آزمایش خون PT? آزمایش خون

این آزمایش برای اثبات وجود یا عدم وجود التهاب در خون از طریق بررسی افزایش میزان پروتیین C-REACTIVE بکار می رود. آزمایش شمارش سلول های خونی نیز نشان می دهد که تعداد گلبول های قرمز فرد کافی است یا خیر؟ همچنین آزمایش خون با جستجوی آنتی بادی های خاص به تشخیص واسکولیت کمک می کند.

? آزمایش ادرار

این آزمایش وجود گلبول های قرمز خون و یا وجود بیش از اندازه پروتئین در ادرار را نشان می دهد. این عامل، نشانه ای برای مشکل پزشکی جدی است.

? آزمایشات تصویربرداری

تکنیک های تصویربرداری غیر تهاجمی برای تشخیص اینکه کدام رگ و یا کدام اندام آسیب دیده است، بکار می روند. کاربرد دیگر این روش، بررسی پاسخ بدن به درمان می باشد. تست های تصویربرداری برای تشخیص واسکولیت شامل اشعه ی ایکس، اولتراسوند، پرتونگاری مقطعی کامپیوتری شده (CT)، تصویر برداری رزونانس مغناطیسی (MRI) و پرتونگاری مقطعی انتشار پوزیترون (PET) می باشند.

تصاویر آنژیوگرافی از راه دست? اشعه ایکس برای بررسی رگ ها یا آنژیوگرافی

درعمل آنژیو قلب یک کاتتر منعطف نازک در درون سرخرگ یا سیاهرگ بزرگ قرار داده می شود. سپس رنگ ویژه ای درون کاتتر تزریق شده و به محض اینکه این رنگ سرخرگ ها و سیاهرگ ها را پر کند، تصویر اشعه ایکس گرفته می شود و رگ خونی در این تصویر برداری اشعه ایکس مشخص می گردد.

? بیوپسی

یک پروسه ی جراحی مانند که پزشک نمونه کوچکی از بافت آسیب دیده را برمی دارد و از نظر علائم مورد نظر واسکولیت آن را بررسی می کند.

درمان واسکولیت

درمان روی کنترل هز نوع التهاب از طریق داروها و هر نوع بیماری پایه ای که واسکولیت را تحریک می کند، متمرکز است. درمان واسکولیت دو مرحله را شامل می شود: فاز اول توقف التهاب و فاز دوم جلوگیری از بازگشت مجدد ( درمان حفاظتی)

هر دو مرحله ی درمان از طریق تجویز دارو انجام می شود. نوع و مدت زمان مصرف دارو بستگی به نوع واسکولیت و اندام های درگیر و شدت بیماری دارد. در برخی افراد بهبودی اولیه مشاهده می شود ولی ممکن است که بیماری مجددا تشدید یابد. برخی افراد نیز هیچ بهبودی در بیماری شان ایجاد نمی شود و نیاز به درمان پیوسته دارند. برخی داروهای درمان واسکولیت شامل موارد زیر است:

داروهای خوراکی دیابت

✅کورتیکواسترویید

این داروها شامل پردنیزون و متیل پردنیزون (Medrol) برای کنترل التهاب در رگ های آسیب دیده می باشند. در صورت مصرف طولانی مدت، این داروها عوارض جانبی شدیدی خواهند داشت. عوارض جانبی احتمالی شامل چاقی، دیابت و پوکی استخوان( osteoporosis) است. اگر برای درمان بیماری تان به مصرف طولانی مدت برای درمان حفاظتی نیاز است، سعی کنید کمترین دوز مصرفی ممکن را از پزشک درخواست کنید.

✅داروهایی که سیستم ایمنی را متاثر می کنند.

اگر مصرف داروهای کورتیکو استرویید تاثیری نداشت، پزشک داروهای سیتوتوکسیک و سرکوبگر سیستم ایمنی را تجویز خواهد کرد. این داروها با کاهش یا توقف عملکرد سلول های سیستم ایمنی که سبب التهاب شده اند، تاثیر خود را اعمال  می کنند. برخی از این داروها عبارتند از آزاتیوپرین( Azasan, Imuran)، متوترکسات ( Trexall, Rheumatrex) و سیکلوفسفامید

عوارض احتمالی سیکلوفسفامید شامل: خطر بروز سرطان، ناباروری و عفونت است. اگر چه این داروها برای کنترل التهاب موثر اند اما بدلیل عوارضی که دارند، اولین گزینه درمان نیستند! بخصوص زمانی که قرار باشد در طولانی مدت مصرف شوند.

ریتوگزیماب (Rituxan) گزینه ی مطمئن و موثری برای درمان واسکولیت و بخصوص درمان حفاظتی می باشد؛ البته زمانی که فرد به هپاتیت B مبتلا نیست؛ زیرا از عوارض جانبی این دارو افزایش ریسک واکنش به هپاتیت B است.

توصیه های ضروری به بیماران واسکولیت

۱- خوب غذا خوردن سبب می شود تا عوارض جانبی داروها مانند پوکی استخوان، افزایش فشار خون و دیابت کاهش یابد. رژیم غذایی تان باید شامل میوه و سبزیجات تازه ، تمام دانه ها، لبنیات کم چرب، گوشت کم چرب و ماهی باشد. اگر داروهای کورتیکواسترویید مصرف می کنید، با پزشکتان در مورد ضرورت نیاز به مصرف ویتامین D و مکمل های کلسیم مشورت کنید.

میان وعده برای بیماران قلبی۲- درمورد واکسیناسیون به روز باشید و واکسن های آنفولانزا و ذات الریه را دریافت کنید؛ زیرا این واکسن ها از مشکلات ناشی از عوارض جانبی داروها مانند عفونت جلوگیری می کنند.

۳- ورزش منظم ایروبیک مانند پیاده روی، از پوکی استخوان و افزایش فشار خون و دیابت جلوگیری می کند. ورزش برای سلامتی قلب و ریه ها نیز موثر است و علاوه بر این در بیشتر مردم سبب حال خوب و روحیه ی بهترشان می شود. اگر اهل ورزش کردن نیستید، آن را بطور آهسته و مداوم شروع کنید.

 دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوگرافی

4.6/5 - (11 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر سارا دوشنبه ۱۴ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 163 مشاهده پرسش
    چند ماهه رگ پشت چشم راستم کبوده و به دکتر چشم پزشک مراجعه کردم ایشون چیزی تشخیص ندادن و علاوه بر کبودی درد هم داره و گاهی حتی راه رفتن رو هم برام مشکل کرده در واقع وقتی راه میرم چشمم درد می کنه و مجبور شدم چشمو نگه دارم راه برم آیا امکان داره من واسکولیت داشته باشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۴ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      بعیده

      بهتره به متخصص پوست مراجعه کنید

  • تصویر کاربر مهناز دوشنبه ۱۴ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 173 مشاهده پرسش
    من از سال۹۵ مبتلا به بیماری واسکولیت هستم،که هم ازمایش دادم هم بیوبپسی گرفتن،چند ماه پیشم انژیو کردن عروق پاهامو
    متاسفانه من به صورت کامل هیچ وقت خوب نمیشم و تا میخاد زخم های پاهام خوب بشه دوباره عود میکنه و پاهام زخم میشه تو تبریز پیش متخصص بیماری عمومی و کلیوی میرم داروهایی که مصرف میکنم:پمادElidel،سیکلوسپورین۵۰ ،ترنتال۶۰۰،پریموژل،سولفاسالازین۵۰۰،تلفست۱۸۰،اسپیرونولاکتون۱۰۰،پردنیزولون۵من قرص اعصابم استفاده میکنم:بوسپیرون۱۰،تری فلوپرازین۱میلی گرم،اس سیتالپرام،مدافینیل۱۰۰ریسپریدون۱میلی،پرگابالین۷۵،فولیک اسید،
    البته یه مدت تقریبا ۱الی دو ماه پردنیزولون۵۰استفاده کردم ،ترنتال همیشه استفاده میکنم و پردنیزولون رو بقیه دارو هام گاهی عوض میشه در صمن بنا به شرایطم بعصی موقع ها خیلی استرس دارم
    الان سوالم اینه که من تقریبا۸کیلو چاق شدم ایا طبیعیه در عرض یک سال؟
    ایا این بیماری درمان کامل میشه؟روند درمانم خوبه؟به همین منوال ادامه بدم؟من ۳۱سال سن دارم،ممنون به خاطر وقتی که برای پاسخگویی میزارید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۴ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      شما حتما باید معاینه شوید 

      بدون معاینه نمیشه نظر داد

      پردنیزولون هم میتونه بتعث چاقی بشه

  • تصویر کاربر جعفری جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر
    پدر من ۸۳ سال سن دارند پس از تنگی نفس و درد قفسه سینه به پزشک مراجعه کردیم.ابتدا در شهرستان در اکوی مری افتادگی متوسط تا شدید دریچه میترال تشخیص داده شد.پس از مراجعه به بیمارستان طالقانی تهران آنژیوگرافی انجام شد و دکتر گفتن که سه رگ اصلی انسداد ۷۰ الی ۹۰ درصد دارند وباید عمل جراحی باز شوند.
    پس از مراجعه به چند جراح گفتن با توجه به سن نمیتوان جراحی کرد و صرفا باید با این شرایط بسازند و فقط به دارو اکتفا کنند.
    حال سئوال از حضرتعالی اینست که آیا برای این سن نمیتوان حداقل یک استنت کار گذاشت که حداقل یکی از رگها باز شود؟و ایا این بیمار باید با این تنگی نفس خود بسوزد و بسازد؟لازم به ذکر است بیمار شبها هم نمیتواند بخابد.
    آیا هیچ راهی برای آنژیوپلاستی وجود ندارد؟
    ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      گا۶ی از نظر تکنیکال نمیشه

      ولی اکثرا امکان داره

      بیمار و سی دی انژیو باید دیده شود

  • تصویر کاربر سمانه جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 185 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من چهل سالمه چندین ساله که کنار زانوی راست و ساق و مچ پای چپم برآمدگی هایی داره که با ام آر آی تشخیص همانژنیک و تشخیص تلانژکتازی گرفتم . درمان دارویی خاصی هم ندادن اما گاهی ساق پاهام خونریزی داره و پوستم کبود میشه بدون دلیل همراه با درد هم هست . میترسم لخته خون ایجاد بشه . در ضمن فشار خونم هم چهارده روی ده است اکثرا ممنون میشم راهنمایی بفرمایین چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۸ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید معاینه شوید

      بهتره مراجعه کنید

      میشه امبولیزه کرد

  • تصویر کاربر کافی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید من قسمت تقریبا 30 سانت بالای زانوم تقریبا بین پاهام رگ های خونی بصورت خفیفی قرمز شده و بعضی وقتا روی ران و باسنم جوش میزنه و کل ران هام تقریبا نقاط سرخ خیلی ریز دیده میشه خاهشامیشه بگین چه مشکلی دارم. وبصورت حاد هم نیست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      ممکنه عروق واریسی داشته باشید

      باید معاینه شوید

  • تصویر کاربر عباسی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب آقای دکتر پدرم58 سالشونه که 11 خرداد سکته قلبی حاد کردند و سریع انتقال دادند برای آنژیوپلاستی انجام بشه و بعد از چند روز داخل سی سی یو بودند مرخص شدند وقتی در منزل اومد اصلا حالشون خوب نبود و تب و لرز و افت فشار و رنگ زرد ، کلافگی و بی خوابی و خستگی و ... داشتند. پزشک قلبشون گفتند سکته خیلی خطرناکی کردند که مرگ را رد کردند الان هم قلبشون 20 تا 25 درصد کار میکنه.
    . یک رگ قلب را فنر گذاشتند و دو رگ دیگه گرفتگی داره که گفتند یکیش با فنر باید باز بشه و دیگری با دارو. حدود 8 روز بعد از سکته لکه های قرمزی در باسن و بازو دستی که آنژیو شده بودند مشخص شد و روز بعد درروی پاها طوری که ساعتی افزایش پیدا میکرد. دکتر بودیم گفت زونا و هر ساعت بدتر بدتر میشد که از درد مفاصل و ورم پا قادر به حرکت کردن نبود. که بعد از 3 روز که گفتند زونا و از درد بردیم بیمارستان که سریع دکتر عفونی دیدن گفتند این اصلا زونا نیست و دکتر پوست دید گفتند باید حساسیت باشه. پاهاش کامل تاول زده بود. تاول های بزرگ و قرمز بود. همه ی این قرمزی های پا و باسن تاول شد. سریع بستری کردند و رسیدگی کردند بعد از 12 روز تو بیمارستان جلوی بیشتر شدن گرفته شد. نمونه برداری کردند گفتند احتمالا قرص پلویکس و کنکور و یکی دیگه از قرص هاشون حساسیت داشته و قرص دیگه دادند. در طول درمان که داخل بیمارستان بودند وضعیت قلبشون هم اصلا خوب نبود مرتب ازش اکو میگرفتند روزی 2 بار- و آمپول های زیادی برای لخته نشدن خون بهشون میزدند.
    الان توی نمونه برداری نوشته واسکولیت لوکیستوکلیتک - میخوام بدونم دلیل این حساسیت دقیقا چی بود چون باز آنژیو داره؟ و اینکه خطری برای قلب نداشته باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      واکنش حساسیتی به دارو هست

      ممکنه ریسک داشته باشه

      باید قبلش مشاوره پوست بشه و داروی ضد حساسیت تجویز بشه

  • تصویر کاربر سمیه چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید اقای دکتر من تواینترنت این سوال داشتم که پشت کتف سمت چپم درد میکنه الان خود به خود خوب شده اینبار چندروز پیش از خواب که پاشدم استخوان زیر سینه ام درد میکرد بعد کم کم پخش شده سمت راستم دکتر رفتم گفتن شاید گرفتگی عضلات سونو هم دادم کیسه صفرا کبد کلیه همه سالم بود خدارو شکر البته نزدیک دو ماه مریضی سرماخوردگی داشتم سرفه میکردم الانم خیلی خلطی وقطی سرفه میکنم خیلی درد میکنه ممنون میشم راهنماییم کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      احتمالا دردتون قلبی نیست

      به دکتر ریه یا عفونی مراجعه کنید و عفونت رو درمان کنید اگر بهتر نشدید مزاجعه کنید

  • تصویر کاربر جلالي یکشنبه ۱۹ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 193 مشاهده پرسش
    سلام مادر من avmمغزي سمت راست دارد و١5 روز خونريزي كرده است در كما ميباشد شنت گذاشته در سمت چپ و خون قسمت چپ خالي شده،دنبال راه چاره براي درمان مادر هستم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۹ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید با جراح مغز و اعصاب مشورت کنید

      در حوزه تخصص من نیست

  • تصویر کاربر یوسف یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 165 مشاهده پرسش
    سلام واحترام
    دکتر نجفی بزرگوار این دو برگه سیتی آنژیو پدرم هستش
    پدرم 78 سالشون هست و بدن ضعیفی داره
    لطفا تفسیر سی تی آنژیو رو توضیح بفرمایید
    خواهش می کنم ????
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      رگها تنگی های متعدد و شدید دارند

      یاید آنژیو شوند

  • تصویر کاربر رضا جمعه ۶ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام و احترام
    من روز دوشنبه مورخه 04/02/98حضوری خدمت شما بودم و داروی آکسابین 10 روزی یک عد د را پیرو مشاهده سونوگرافی داپلر تحتانی که ترومپوز سطحی را نشان میدادو و همزمان تمام مدارک های قلبی را هم مشاهده کردید ،تجویز کردید که حداقل دو ماه مصرف کنم .لطف کردید و به خیلی از سوالات من حضوری پاسخ دادید . اما فراموش کردم که بپرسم آیا جوراب واریس را مثل سابق بپوشم یا نه؟ بدلیل همین ترومپوز سطحی دکتر گفته بود فعلا نپوشم .....متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۶ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام.فعلا خیر


       

درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر