دکتر محمد حسین نجفی

پریکاردیت همان تورم و سوزش غشای کیسه مانند نازک اطراف قلب شماست. پریکاردیت اغلب باعث درد قفسه سینه و گاهی اوقات دیگرعلایم دیگر میشود.

پریکاردیت چیست؟

درد شدید قفسه سینه همراه با پریکاردیت زمانی رخ می دهد که لایه های پریکارد تحریک مخالف، با یکدیگر ساییده شوند. التهاب پرده قلب معمولا به طور ناگهانی شروع می شود اما زمان زیادی طول نمیکشد (حاد). هنگامی که علائم به تریج بیشتر یا باقی بمانند، پریکاردیت مزمن در نظر گرفته میشود.

التهاب پرده قلب در بیشتر موارد خفیف هستند و معمولا خود به خود بهبود می یابند. درمان برای موارد خیلی شدید ممکن است شامل داروها و به ندرت عمل جراحی شود. تشخیص زود هنگام و درمان ممکن است به کاهش خطر ابتلا به عوارض دراز مدت کمک کند.

f1-large

علائم  پریکاردیت

– پریکاردیت حاد معمولا کمتر از چند هفته طول می کشد. التهاب پرده قلب عود کننده مزمن دو نوع هستند، از جمله نوع پی در پی که در عرض شش هفته از پایان گرفتن درمان پزشکی برای یک دوره حاد رخ می دهد، و نوع متناوب که پس از شش هفته رخ می دهد.

– اگر شما پریکاردیت حاد دارید، شایع ترین علامت آن درد قفسه سینه، بصورت چاقوی تیزی که به قفسه سینه پشت جناغ و یا به سمت چپ قفسه سینه شما فرو می رود. با این حال، برخی از افراد با پریکاردیت حاد درد قفسه سینه خود را به عنوان، درد یا فشار خفیف مانندآن، واز شدت متفاوت توصیف می کنند.

– درد ناشی از التهاب پرده قلب  حاد ممکن است به شانه چپ و گردن شما بکشد. این درد اغلب هنگام سرفه، دراز کشیدن یا تنفس عمیق شدت می یابد. نشستن و خم شدن به جلو اغلب می تواند درد را تسکین دهد. 

در این زمان، ممکن است تشخیص درد پریکاردیت از دردی که با حمله قلبی رخ می دهد دشوار گردد.

– پریکاردیت مزمن که معمولا با التهاب مزمن همراه شده و ممکن است درنتیجه مایع اطراف قلب (افیوژن پریکارد) باشد. شایع ترین علامت پریکاردیت مزمن درد قفسه سینه است.

بسته به نوع، علائم و نشانه ها ممکن است برخی یا همه موارد زیر را شامل شود که عبارتند از:

– درد قفسه سینه تیز، سوراخ کننده بیشتر در مرکز و یا سمت چپ قفسه سینه

– تنگی نفس در هنگام خم شدن

– تپش قلب

– تب خفیف

– یک حس کلی از ضعف، خستگی و یا حس بیماری

– سرفه کردن

– ورم شکم یا ساق پا

علائم التهاب دور قلب

زمان مراجعه به پزشک

اگر شما دچار علایم جدید از درد قفسه سینه شدید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. بسیاری از علائم پریکاردیت شبیه به دیگر شرایط قلبی و ریوی هستند. هر چه زودتر ارزیابی شوید، زودتر شما می توانید تشخیص و درمان مناسب دریافت کنید. 

به عنوان مثال، اگر چه علت درد قفسه سینه حاد ممکن است پریکاردیت باشد، علت اصلی می تواند یک حمله قلبی یا یک لخته خون از ریه ها (آمبولی ریوی) بوده باشد.

علل  التهاب پرده قلب چیست؟

تحت شرایط عادی، کیسه پریکارد دو لایه است که قلب شما را احاطه کرده است و شامل مقدار کمی از مایع روان کننده میباشد. در پریکاردیت، کیسه ملتهب شده و اصطکاک ناشی از کیسه ملتهب منجر به درد قفسه سینه میشود.

تعیین علت التهاب پرده قلب اغلب دشوار است. در اغلب موارد، پزشکان هم قادر به تعیین علت (ایدیوپاتیک) نیستند و یا به عفونت ویروسی شک میکنند.

پریکاردیت همچنین می تواند در مدت کوتاهی پس از یک حمله قلبی اصلی گسترش یابد، با توجه به سوزش اساسی عضله قلب آسیب دیده است. علاوه بر این، یک شکل با تاخیر پریکاردیت ممکن است هفته ها پس از حمله قلبی یا عمل جراحی قلب رخ دهد. 

این التهاب دور قلب با تاخیر به عنوان سندرم درسلر شناخته شده است. 

سایر علل عبارتند از:

– اختلالات التهابی سیستمیک. این ممکن است شامل لوپوس و آرتریت روماتوئید شود.

– تروما ( ضربه ). آسیب به قلب یا قفسه سینه شما ممکن است به عنوان نتیجه یک تصادف با موتورسیکلت یا وسایل دیگر رخ دهد.

– سایر اختلالات سلامت. این ها ممکن است شامل نارسایی کلیه، ایدز، سل و سرطان شود.

– برخی از داروها. برخی از داروها می تواند باعث پریکاردیت شود، اگر چه این غیر معمول است.

علت پریکاردیت پیست؟عوارض پریکاردیت

عوارض ممکن است شامل:

– پریکاردیت انقباضی

اگر چه غیر معمول است، برخی از مردم با پریکاردیت، به ویژه کسانی با التهاب طولانی مدت و عود مزمن، می تواند ضخامت دائمی، زخم و انقباض پریکارد را گسترش دهد.

در این افراد، پریکارد بسیاری از قابلیت ارتجاعی خود را از دست می دهد و شبیه به یک مورد سفت،محکم در اطراف قلب میباشد، که قلب را از کار درست نگه می دارد. این وضعیت پریکاردیت انقباضی نامیده می شود و اغلب به تورم شدید پاها و شکم، و همچنین تنگی نفس منجر می شود.

– تامپوناد قلبی

هنگامی که مایع جمع آوری شده در پریکارد بیش از حد شود، یک وضعیت خطرناک به نام تامپوناد میتواند توسعه یابد.

مایع اضافی بر قلب فشار می آورد و اجازه پرشدن درست را به آن نمیدهد. این بدان معناست که خون کمتر قلب را ترک میکند، که باعث افت چشمگیر در فشار خون میشود. تامپوناد قلبی اگر به سرعت درمان نشود می تواند کشنده باشد.

عوارض التهاب پرده قلب

انواع پریکاردیت

پریکاردیت می تواند به طور ناگهانی ایجاد شده و مدت کوتاه تری طول بکشد (حاد) و یا ادامه پیدا کند و برای مدت طولانی باقی بماند (مزمن).

انواع التهاب پرده دور قلب

تشخیص پریکاردیت چگونه است؟

پزشک ابتدا در مورد سابقه پزشکی، علائم شما، زمان شروع علائم و اینکه چه چیزی این علائم را بدتر می کند، از شما سوالاتی می پرسد. سپس یک معاینه فیزیکی انجام می دهد. 

التهاب پریکارد می تواند باعث افزایش مایع بین دو لایه بافت کیسه و در نتیجه افیوژن (ورود مایع به درون حفره) شود. پزشک برای بررسی علائم ناشی از تجمع مایعات اضافی، با گوشی پزشکی به صدای قلب و ریه ها گوش می دهد. 

ممکن است نوعی صدای خش خش شنیده شود که اصطلاحا به آن فریکشن راب می گویند. این صدا زمانی تولید می شود که پریکارد به لایه بیرونی قلب ساییده می شود.

برخی از آزمایشات دیگری که برای تشخیص پریکاردیت استفاده می شوند عبارتند از:

تشخیص پریکاردیت

چه درمان هایی برای بیماران مبتلا به التهاب دور قلب وجود دارد؟

1- درمان دارویی پریکاردیت

درمان پریکاردیت حاد می تواند شامل استفاده از داروهای ضد درد و ضد التهاب (مانند ایبوپروفن و آسپرین) باشد. بسته به علت پریکاردیت، ممکن است استفاده از داروهای آنتی بیوتیک یا داروهای ضد قارچ نیز لازم باشد.

اگر علائم شما شدید است، بیشتر از 2 هفته طول می کشد، یا برطرف می شود و مجددا عود می کند، پزشک ممکن است یک داروی ضد التهابی به نام کلشی سین (colchicine) را نیز تجویز کند. 

این دارو می تواند به کنترل التهاب کمک نموده و تا هفته ها یا حتی ماه ها از عود مجدد پریکاردیت جلوگیری کند. با این حال، این دارو برای برخی افراد (مانند افرادی که بیماری کبدی یا کلیوی دارند) قابل استفاده نیست.

اگر نیاز به مصرف دوزهای بالای ایبوپروفن دارید، پزشک ممکن است داروهای دیگری را نیز برای کاهش علائم گوارشی شما تجویز کند. 

همچنین اگر دوزهای زیادی از داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs) را مصرف می‌ کنید، برای بررسی تغییر عملکرد کلیه ها و کبد خود، باید به طور مکرر چکاپ انجام دهید.

اگر پریکاردیت مزمن یا عود کننده دارید، ممکن است لازم باشد به مدت چند سال از داروهای NSAID یا کلشی سین استفاده کنید (حتی اگر احساس بهبودی داشته باشید). استفاده از داروهای دیورتیک (ادرار آور) معمولا می تواند به دفع مایعات اضافی ناشی از پریکاردیت کمک کند. 

اگر ریتم ضربان قلب شما دچار مشکلاتی شده است، حتما با پزشک خود در مورد درمان آن صحبت کنید. همچنین پزشک ممکن است در مورد درمان با داروهای استروئیدی و یا سایر داروها مانند آزاتیوپرین، ایمونوگلوبولین های انسانی تزریقی ، آناکینرا و… با شما صحبت کند.

درمان دارویی پریکاردیت

2- درمان های غیر دارویی

بیشتر اوقات، داروها تنها درمان مورد نیاز برای بیماران مبتلا به پریکاردیت هستند. اما، اگر مایعات جمع شده در پریکارد، به قلب فشار وارد کنند، ممکن است از روشی به نام پریکاردیوسنتز استفاده شود. 

در این روش پزشک از یک لوله بلند و باریک به نام کاتتر برای تخلیه مایعات اضافی درون پریکارد استفاده می کند. کاتتر و یک سوزن استریل، با استفاده از اکوکاردیوگرافی، به سمت پریکارد هدایت می شوند. 

اگر مایع جمع شده، با سوزن قابل تخلیه نباشد، یک عمل جراحی به نام pericardial window انجام می شود.

در افراد مبتلا به پریکاردیت فشرده کننده، ممکن است نیاز باشد که بخشی از پریکارد برداشته شود. این عمل پریکاردکتومی نامیده می شود.

برای درمان بیماران مبتلا به پریکاردیت عود کننده، معمولا از عمل جراحی  استفاده نمی شود. اما در صورتی که درمان های دیگر موفقیت آمیز نباشند، متخصص قلب ممکن است در مورد انجام جراحی با شما صحبت کند.

درمان غیر دارویی التهاب پرده قلب

پیشگیری از التهاب دور قلب

هیچ روش خاصی برای پیشگیری از ابتلا به پریکاردیت وجود ندارد. با این حال، انجام برخی اقدامات برای پیشگیری از عفونت، ممکن است به کاهش خطر ابتلا به پریکاردیت نیز کمک کند. برای مثال:

1- از تماس با افراد مبتلا به بیماری های ویروسی یا آنفولانزا، خودداری کنید. اگر علائم عفونت ویروسی دارید، سعی کنید از تماس با دیگران خودداری کنید.

2- بهداشت فردی را رعایت کنید. شستن دستها به طور مکرر، می تواند به جلوگیری از انتشار بیماری ها کمک کند.

3- واکسن های توصیه شده را دریافت کنید و در مورد این واکسن‌ ها (از جمله واکسن ‌های کووید-۱۹، سرخجه و آنفولانزا) و همچنین بیماری ‌هایی که می‌ توانند باعث میوکاردیت شوند، مطالعه کنید. واکسن های کووید-19 به ندرت می توانند باعث پریکاردیت (التهاب پوشش خارجی اطراف قلب) و میوکاردیت (التهاب عضله قلب) شوند (به خصوص در مردان 12 تا 17 ساله). می توانید در مورد فواید و خطرات واکسن ها با پزشک خود صحبت کنید.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی در تهران

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

3.6/5 - (23 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر سلمان شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 200 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر
    دو هفته است زمانی که ده پانزده قدم راه میروم به یکباره قفسه سینه ام سوزش و دردو این درد فقط همون جا است و انتشار به جای دیگه ندارد و مجبور میشم بنشینم و یک لیوان اب بخورم بعد نوشیدن اب بهتر میشم و بعد اب خوردن استفراغ در حد یکی دو لقمه و بعد استفراغ اینجاست که کاملا راحت میشوم
    رفتم دکتر نوار قلب گرفت گفت که قلبت نرمال است .
    پیشینه بیماری:
    انژیو و گذاشتن استنت درون قلب (3سال پیش)
    خوردن داروی پلاویکس قرص قند ،چربی و فشار خون
    خوردن داروهای ضد التهابی و ضد درد و مسکن(دیسک کمر دارم) یک سال است این داروها را مصرف میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۵ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      احتمالا عروق مجددا دچار تنگی هست

      باید مجددا انژیو شوید

  • تصویر کاربر موسوی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 193 مشاهده پرسش
    من مدتی هست که قلبم درد می‌کنه و با دراز کشیدن تشدید پیدا می‌کنه و احساس خفگی دارم و گوش درد شدید در سمت چپ هم دارم قبلا هم معده درد شدید داشتم که هنوز همراهمه که گفتن عصبیه
    بدنم هم در روز دوباری سر انگشتای دست و پامو یخ میشه
    نیاز هست مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید ابتدا معایته و در صورت ضرورت اکو شوید

      بدون معاینه نمیشه نظر داد

  • تصویر کاربر سعدی چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 179 مشاهده پرسش
    باسلام وقبولی طاعات .خدمتان عرض می کنم که بنده سابقه فشار خون بالا دارم که۶ ماه پیش هنگام دویدن درد درجناغ درست وسط سینه همراه با سوزش دارم وقتی به دکتر مراجعه کردم آنژیوگرافی انجام دادم دکتر گفت انسدادداری وباید عمل بای پس رگ انجام دهی عمل انجام دادم والان ۱۰۰روزمی گذرد الان که ۲۰دقیقه پیاده روی انجام دهم بازهم این درداحساس می کنم واگر چند ثانیه بایستم درد ندارم اماکمی پیاده روی سریع انجام دهم این دردشروع می شود..خلاصه خیلی مضطرب ونگرانم خواستم بفهمم که برای این درد چه کارکنم چه دکتر ی مراجعه کنم ...ممنون می شوم بنده را راهنمایی کنی ..
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید مراجعه کنید و مجدد از نظر وضعیت عروق بررسی شوید

  • تصویر کاربر بهمن یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 156 مشاهده پرسش
    باسلام درخواست بررسی جواب آزمایش را دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      ازمایش را بفرستید

  • تصویر کاربر سعیده یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 180 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترمن خانومی۲۵ ساله.و یک سوراخ کوچیک در دهلیز دارم و کمی افتادگی دریچه میترال.مدتی است در قفسه سینم سمت چپ ی دردی حس میکنم ک پشت کتفم هم همونجا درد میکنه.مثل گرفتگی عضله هست چون وقتی بدنمو کش میارم همون نقطه در میگیره. و وقتی ول میکنم دردمم اروم میشه.هرازچندگاهی همونجا درد میگیره.ب فعالیت هم ربطی نداره گاهی حتی وقتی فعالیتم نکنم همون درد هست.من سابقه حملاپانیک هم دارم.دوهفته پیش هم بخاطرهمین درد رفتم بیمارستان تخصصی قلب و اونجا ازپایش خون انزیم قلبی ازم گرفتن و نوار قلب هیچکدوم مشکلی نداشت و اوکی بودم.اما همش میتزسم گرفتگی عروق قلب داشتا باشم.۹ماه هم هست ک زایگان طبیعی کردم.نگرانم چیزی باشه و نففهمم.توروخداکمکم کتین????????????دکترقلبمم ک تشخیص pfo دادن خانوم دکتر فضلی نژاد بودن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      Pfo و افتادگی دریچه مهم نیست و درد هم نمیده

      ممکنه شما مشکل اضطرابی داشته باشید

      به روانپزشک مراجعه کنید

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    با سلام، بنده به مدت چند سال است که به صورت مقطعی، دچار درد در سمت چپ بدن میشوم، که بیشترین شدت در قسمت دست چپ و پشت گردن است، البته احساس سوزش و گرما و ضعف در قفسه سینه هم دارم. کلا ادم مظطربی هستم و این درد ها در زمان های اظطراب به سراغم میاد.
    لازمه اشاره کنم که در هنگام ورزش این درد ها رو ندارم و معمولا شبها موقع خواب به سراغم میاد، 4 سال پیش متخصص مراجعه کردم گفت برای استرسه و بهم کلردیازپوکساید داد 3 هفته خوردم خوب شدم. الان باید نگران باشم یا به خاطر استرسه؟

    در ضمن ماه دیگه عروسیمه و اظطراب اون هم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      درد قلبی معمولا فعالیتیه

      احتمالا دردتون قلبی نیست

      اما بهتره مراجعه کنید

  • تصویر کاربر سپیده چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 149 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکتر..بنده دختری هستم 27 ساله که چند وقته دچار تپش قلب شدم به متخصص مراجعه کردم و اکوی قلب گرفتن گفتن سالمی و هیچ مشکلی نیست و به دلیل اضطراب و استرس هست.البته درد دست چپ و راست و قفسه سینه هم دارم که تا مچ دستم هم ادامه داره گاهی اوقات خیلی شدید میشه.اما مثلا ممکن هست یک روز کامل اینطوری باشم.الان تپش قلبم بهتره اما دوباره قفسه سینم درد گرفته و قلبم هم درد میگیره و همینطور دست چپم.شونه و کتفمم درد میگیره واقعا نمیدونم چکار کنم به نظر شما نیازی به کار دیگه هست؟گاهی اوقات وسط قفسه سینم احساس جمع شدگی دارم.تصویر اکو رو میفرستم براتون.ضمنا من کم کاری تیروئید دارم و لووتیروکسین مصرف میکنم.خیلی نگرانم همش میترسم فکر میکنم مشکل قلبی دارم. اقای دکتر تا الان سه بار هم ضربان قلبم رفته بالا تقریبا دوبرابر..اما الان حدودا دو ماه و نیم هست که اون جوری نشدم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      مشکل شما به نطر اضطرابیه

      بهتره به روانپزشک مراجعه کنید

  • تصویر کاربر Soheila دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 157 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام مدت چندماهه که درد شدی قفسه سینه به حدی ک ازشدت درد اورژانس و نوارقلب و.. و دست وپام یخ میکنن..دردش قابل تحمل نیس.هربار نوارقلب سالمه ..اخرین بار ازشدت درد که به دست چپم نیز میزد بیحال و اورژانس منو بیمارستان منتقل و گفتن سکته کردی و منو به سی سی یو منتقل و اقدامات درمانی انجام شد..روز سوم در سی سی یو دوباره همون درد شدید حدود یکساعت و بیشتر منو گرفت اما مانیتور و علایم چیزی از سکته نشان نمیداد..درنهایت روز پنجم دکترم منو مرخص و دستور اسکن قلب همراه تست ورزش دادن که انجام داده و نتیجه خوب بود و دکتر درنهایت برام تشخیص سندرم ایکس قلبی و دیلتیازم شبی نصف تجویز کردن..الان مدت 7شبه دیلتیازم میخورم اما هنوز درد شدید غیرقابل تحمل که با قرص زیرزبانی دردم اروم میشه ..تورو خدا کمکم کنین ..گاهی دردا به پشت قلبم شدید میزنه ..دگه تحمل این دردارو ندارم ...چاره چیه؟من تا کی قرص زیرزبانی بزارم؟ایا تشخیص و درمان من درسته...درد در مواقع پیاده روی زیاد سراغم میاد اما در حالت استراحتم میاد سراغم .ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      این نوع دردها معمولا زمینه اصطرابی داره

      باید به روانپزشک مراجعه کنید

  • تصویر کاربر حدیث یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 156 مشاهده پرسش
    سلام شب بخیر ببخشید دکتر من دیشبم حالم خیلی بدبود یعنی قلب دردم ازدوروزپیش شروع شده بود ولی دیشب خیلی بدبودکه تاصبح نخوابیدم ونمیتوستم تکون بخورم صبح امروزرفتم دکتر انقدحالم بدبود که فقط میخواستم زودترخوب بشم ورفتم درمانگاه سرخیابومون پیش یه دکترعمومی وازش خواستم نوارقلب ازم بگیره وگرفت وگفتن قلبم مشکلی نداره ولی پرده دورقلبت عفونت کرده ویه سری دارو نوشت ومعاینه م کردم ودوباره گفت ریه عفونت کرده چهارآمپول نوشته ویه سری قرص واسه عفونت حالا حالم بهترشده ولی هنوزنمیتونم خوب نفس بکشم وگفتن این داروهارومصرف کن یه هفته بعدبیا دوباره معاینه بشی حالا بنظرتون مشکلم حاد نیست که خودمو ببرم نشون متخصص بدم ممنونم جواب سوالمو بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      به این شکل نمیشه نطر داد

      باید ویزیت و معاینه شوید

      به پزشک قلب مراجعه کنید

  • تصویر کاربر وثوق چهارشنبه ۷ فروردین ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت شما ..من چند وقت پیش کوهنوردی میکردم که نگاهان حالت سوختن نفس و تپش قلب بهم دست دهد البته چند بار دیگه هم اتفاق افتاده بود دکتر رفتم متخصص. گفت نوار قلبت خوبه اما تپش قلب داری دارو کونکر و دروکانتین بهم داد اروم میکنه درد اما موقت وقتی بیشتر در حالت نشسته و خم میشم درد بیشتر دارم. دکتر بمه میگه احتمالا بخاطر آنفولانزا. یا تب لرز که زمستان. داشتم زده به قلبم. لطفا بگین چکار کنم .ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۷ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      حتما باید مراجعه کنید 

      باید اکو و تست ورزش شوید تا علت مشخص شود

درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر