دکتر محمد حسین نجفی

در حالت طبیعی فشار خون نرمال ۸۰/۱۲۰ است و در وضعیت مرزی ۹۰/۱۴۰ است. مقادیر ۱۰۰/۱۶۰ و همچنین ۱۲۰/۲۰۰ به ترتیب بر روی دستگاه فشار خون نشان دهنده ی فشار خون بالا و خیلی بالا هستند.

فشار خون چیست؟

فشار خون (به انگلیسی: Blood pressure ) به مقدار فشاری گفته می‌شود که توسط خون در جریان، به دیوارهٔ رگ‌ ها وارد می‌آید و یکی از علائم حیاتی است. فشار نرمال فشار سیستول کمتر از mmHg120 و دیاستول کمتر از mmHg 80 می باشد. اعداد بالاتر از این به مفهوم بالا بودن فشار بوده و نشانه ای از قریب الوقوع بودن عوارض فشار خون است.

 

دقیق ترین دستگاه فشار سنج

بهتر است از دستگاه فشار خون دیجیتالی استفاده شود که روی بازو نصب می شود. دستگاه فشار سنج مچی چندان در تشخیص فشار خون کارائی ندارند.

چنانچه فشار سیستول mmHg120 تا mmHg 139 و دیاستول mmHg 90 -80 باشد مرحله شروع فشار خون نامیده می شود. (Prehypertension) و فشار سیستول بالاتر از mmHg 140 و دیاستول بالاتر از ۹۰ مرحله اول فشار خون بالا نامیده می شود.

فشار بالا بروی عروق مغز باعث ایجاد سکته مغزی می گردد و باعث کاهش عملکرد کلیه ها خواهد شد. همچنین برروی قلب اثر کرده و سبب تسریع در ایجاد گرفتگی عروق قلب و سکته قلبی می شود.

آیا دستگاه فشار خون دیجیتالی دقیق است؟

دستگاه های دیجیتال فشار خون دارای یک کاف هستند که به دور بازوی شما پیچیده می شود. در فشارسنج های دستی (فشارسنج هایی که معمولاً در مطب پزشک وجود دارند)، برای باد کردن کاف و اندازه گیری فشار خون نیاز به فشردن یک توپ لاستیکی است. اما در فشارسنج های دیجیتالی کافی است یک دکمه را فشار دهید و کاف خود به خود باد می شود.

اندکی بعد از باد شدن کاف، فشار وارد شده به بازوی شما به آرامی کاهش می یابد و روی صفحه ی نمایش فشارسنج دیجیتال، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک شما نشان داده می شود. بعد از آنکه فشار خون شما روی صفحه ی نمایش ظاهر شد، کاف به صورت خودکار تخلیه می شود. در برخی از دستگاه های فشار خون دیجیتال برای اندازه گیری مجدد فشار خون باید 2 تا 3 دقیقه صبر کنید و سپس تمامی مراحل را انجام دهید.

یکی از مهم ترین نکاتی که در اندازه گیری فشار خون با دستگاه های دیجیتال باید در نظر داشته باشید این است که در زمان اندازه گیری فشار خون باید بی حرکت بمانید. زیرا حرکت بدن ممکن است خطای دستگاه را بالا ببرد. همچنین، ضربان قلب نامنظم ناشی از تحرک در برخی موارد می تواند باعث کاهش دقت اندازه گیری توسط دستگاه دیجیتال شود.

با وجود تمامی نکاتی که به آن اشاره کردیم، باز هم دستگاه های فشارسنج دیجیتال بهترین انتخاب برای اندازه گیری فشار خون در خانه است و به علت سهولت استفاده و عدم پیچیدگی، تقریباً همه ی افراد می توانند از آن استفاده کنند.

فشار خون طبیعی در سنین مختلف

فشار خون نرمال همان سیستول کمتر از ۱۲۰ و دیاستول کمتر از ۸۰ میلی متر جیوه است. در واقع فشار خون نرمال در میان مردم با فشار کمتر از ۱۲ و  کمتر از ۸ شناخته می شود. اگر فشار خون سیستولیک بین ۱۲۰ تا ۱۳۹ باشد و دیاستولیک ۸۰ تا ۸۹ باشد، تحت عنوان مرحله پیش زمینه فشار خون نامیده می شود. در برخی افراد همین مقدار نیز باید تحت کنترل قرار بگیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم تا فایل صوتی زیر را که گزیده صحبت های دکتر محمد حسین نجفی فوق تخصص قلب و عروق در رابطه با فشار خون نرمال است را گوش دهید.

طریقه صحیح اندازه گیری فشار خون و نکات آن

فشار خون عمدتا با استفاده از دستگاه فشار خون شامل گوشی پزشکی، کاف بازویی و پمپ و منومتر اندازه گیری می شود. کاف دور بازوی شما بسته می شود و تا زمانی که جریان خون قطع شود، باد می شود و نبض شما با گوشی پزشکی چک می گردد. در نوعی دیگر، فشارخون با دستگاه فشار خون جیوه ای اندازه گیری می شود. تعداد زیادی از کلینیک های عمومی از دستگاه فشار خون دیجیتال جهت اندازه گیری فشارخون استفاده می کنند.

دقیق ترین دستگاه فشار خون

قبل از اینکه فشارخون شما اندازه گیری شود، بهتر است که شما حدالاقل ۵ دقیقه استراحت کنید و مثانه ی خالی داشته باشید. حین اندازه گیری فشارخون صحبت نکنید.

میزان فشار در شبانه روز متغیر است و کم و زیاد می شود. یکی از بهترین روش های بررسی فشار خون استفاده از دستگاه فشار خون دیجیتال در منزل است. در مجموع به تمام بیماران توصیه می شود یک دستگاه فشار خون قابل اعتماد دیجیتالی درمنزل داشته باشند.

برای گرفتن فشار صحیح به توصیه های زیر عمل نمایید:

۱- حداقل ۵ دقیقه قبل از گرفتن فشار خود استراحت نمایید.

۲- حداقل ۳۰ دقیقه قبل از گرفتن فشار، از مصرف سیگار ، چای و قهوه اجتناب نمایید.

۳- برای گرفتن فشار صحیح حتما باید دست، عریان بوده و در سطح قلب روی تکیه گاه مناسب قرار گیرد.

۴- برای بار اول، هم فشار خون دست راست و هم دست چپ گرفته شود و دستی که فشار خون بالاتر دارد از این به بعد مبنای اندازه گیری فشار خون قرار می گیرد.

۵- سعی کنید روزی بیش از یکبار فشار خود را نگیرید. چندین بار گرفتن فشار خون و وسواس بخرج دادن باعث ایجاد اضطراب در شخص خواهد شد.

۶- هر بار فشار خود را با ذکر تاریخ ثبت نمایید.

۷- هنگام گرفتن فشار حرف نزنید و پاها کراس اور (روی هم) نباشد.

کدام نوع دستگاه فشار سنج بهتر است؟

دستگاه فشار خون یک وسیله ضروری در تشخیص پزشکی است. فشار خون بوسیله دستگاه مخصوصی به نام فشارسنج قابل اندازه‌گیری است. فشارسنج پزشکی انواع و اقسام بسیاری دارد اما سه نوع دستگاه فشار خون جیوه‌ای و فشارسنج دیجیتال و دستگاه فشار سنج عقربه‌ای در ایران بیشتر کاربرد دارند.

۱- دستگاه فشار خون جیوه‌ای

فشارسنج جیوه‌ای مهمترین استاندارد اندازه‌گیری فشار خون شناخته می‌شود. هنگام خواندن فشار، باید به اعدادی دقت شود که در دو طرف ستون جیوه ارائه شده‌اند. احتمال درست کار نکردن این دستگاه خیلی کم است، اما با این حال استفاده از فشارسنج جیوه‌ای رو به کاهش است، چون جیوه سمی است و می‌تواند محیط را آلوده کند.

۲- فشارسنج دیجیتال

در موارد خیلی کم دستگاه‌های دیجیتالی فشارخون را اشتباه محاسبه می‌کنند و ترجیح اولویت استفاده با فشار سنج جیوه ای است و استفاده از دستگاه فشار خون دیجیتالی به بیمارانی که توانایی استفاده از آن وسایل را ندارند، توصیه می شود.

مانیتورها به طور کلی دارای بخش های اساسی یکسانی هستند:

کاف یا بازوبند. لایه داخلی کاف با هوا پر می شود و به بازو فشار وارد می کند. لایه ی بیرونی کاف دارای چسب است که در محل بسته شود. با خالی کردن باد کاف، ضربان قلب و جریان خون به طور خودکار توسط دستگاه فشار خون اندازه گیری می شوند که به دلیل تغییر حرکت خون در شریان می باشد.

مانیتور های دیجیتالی که بر روی بازو بسته می شوند به طور کلی دقیق تر هستند. اگر نمی توانید یک کاف به اندازه کافی بزرگ برای بازو خود پیدا کنید، می توانید از نوع مچ بند استفاده کنید. اما دستگاه هایی که به انگشت وصل می شوند کارآمد نیستند.

کار با دستگاه فشار خون دیجیتالی راحت بوده و معمولا نیازی به گوشی پزشکی جهت گرفتن فشار ندارد. دستگاه فشارسنج دیجیتالی به دو نوع مچی و بازویی تقسیم می شود که معمولا بازویی آن مطمئن تر است.

دستگاه فشارسنج مچی کاملا اتوماتیک است. مچ بند به طور خودکار پمپ میشود و سپس هوای درون آن تخلیه میگردد. برخی از دستگاه های فشارسنج مچی دارای یک مچ بند فشرده هستند که همراه با دستگاه ارائه میشود (همانند ساعت مچی). دستگاه های فشارسنج مچی در صورتیکه به درستی مورد استفاده قرار بگیرند نتایج قابل اطمینان ارائه می دهند. مکانیسم فشار سنج بازویی نیز مشابه است فقط فشار سنج را ۲ سانتی متر بالاتر از آرنج قرار می دحند و دست باید صاف باشد و مچ بسته نباشد.

دستگاه های فشارسنج انگشتی، که اندازه گیری را از طریق انگشت سبابه انجام میدهند معمولا نتایج نادرست ارائه میدهند. این پدیده در صورتی رخ میدهد که انگشت سبابه در ارتفاع همسطح قلب قرار نگرفته باشد یا شریانهای کوچک انگشت به دلیل سرد بودن دست منقبض شده و فشار خون پایین تری را نشان دهند.

۳- فشارسنج عقربه‌ای

فشارسنج عقربه‌ای وسیله‌ای فنردار است که با استفاده از فشار هوا عقربه‌ای را روی صفحه مدرجی حرکت می‌دهد که هر درجه ی آن نشان گر یک میلیمتر جیوه‌است .این نوع دستگاه فشار خون حملش نسبت به نوع جیوه‌ای راحت‌تر است و ارزان تر می باشد.

دستگاه فشار سنج دیجیتالی

فشار خون نرمال با دستگاه دیجیتال

دستگاه های فشارسنج دیجیتال، امروزه به طور شایعی توسط بسیاری از بیماران استفاده می شوند. مهم ترین نکته در استفاده از این دستگاه ها، کالیبره بودن آن است. کالیبره بودن یعنی اینکه دستگاه شما چقدر دقیق است و درست می تواند فشار را اندازه گیری کند. برای کالیبره کردن دستگاه می توانید فشار اندازه گیری شده در مطب، توسط پزشک را با فشاری که همزمان دستگاه دیجیتال اندازه می گیرد، مقایسه کنید و در صورت نیاز تنظیمات دستگاه را طوری انجام دهید که به فشار اندازه گیری شده توسط پزشک، نزدیک شود. به طور کل فشارهای زیر 140 بر روی 90 میلی متر جیوه در این دستگاه ها، نشان دهنده ی یک فشارخون طبیعی است و در صورتی که فشارخون بالاتر از این مقدار باشد، نیاز به تغییر رژیم دارویی و بررسی پزشک است.

فشارسنج خوب چی بخرم؟

دستگاه اندازه گیری فشار خون

# مانیتور فشار خون omron

به طور متوسط از هر ۳ بزرگسال ۱ نفر دارای فشار خون بالا می باشد. اما می توانید به کمک دستگاه فشار خون آن را زود تشخیص داده و به خود کمک کنید. دستگاه فشار خون Omron یکی از دقیق ترین دستگاه های فشارسنج است که توسط پزشکان و داروسازان نیز تائید شده است. دستگاه فشار خون امرن ویژگی های مختلفی از جمله ظرفیت ذخیره سازی و اتصال به گوشی های هوشمند را داراست.

دستگاه فشار خون omron ساخت کجاست؟

این برند ساخت کشور ژاپن می باشد.

# مانیتور فشار خون beurer

دستگاه فشار خون بیورر نیز یکی از بهترین دستگاه های فشار خون دیجیتالی است که امکاناتی از جمله: انتقال از طریق فن آوری هوشمند بلوتوث و USB را در خود جای داده است. این دستگاه فشار سنج دارای باتری های قلیایی با ظرفیت ۴ برابر بیشتر از بقیه ی فشارسنج ها می باشد.

دستگاه فشار خون beurer ساخت کجاست؟
این دستگاه در کشور آلمان تولید می شود.

عوامل افزایش ناگهانی فشار خون

فعالیت کم، چاقی، مصرف نمک زیاد، مصرف فست فودها همه از عوامل تشدید فشار هستند.

افراد با فشار خون بالا باید از ریختن نمک روی غذا به شدت اجتناب نمایند و بطور کلی نمک از روی میز غذا حذف شود. حذف نمک روی میز بشدت به کاهش فشار کمک خواهد کرد. یکی از دلایل عدم کنترل مناسب فشار در بیمارانی که دارو می خورند عدم حذف و یا عدم کاهش نمک می باشد. خانم های خانه دار هم میزان مصرف نمک در غذا را اندکی کاهش دهند و لازم نیست کلا مصرف نمک کنار گذاشته شود.

حذف نمک برای کاهش فشار خون

مصرف میوه جات فراوان به جهت پتاسیم بالا می تواند یکی از عوامل جلوگیری از بروز فشار خون باشد. سعی کنید روزانه ۴-۳ وعده میوه جات تازه مصرف نمایید. مصرف غذاهای فراوری شده مثل سوسیس، کالباس، همبرگر، پیتزا و … به جهت مقادیر بسیار بالای سدیم و نمک به شدت باعث افزایش فشار می شود.

فعالیت بدنی، رژیم غذایی مناسب و ورزش به میزان حداقل ۴۵ دقیقه در روز شامل پیاده روی حتی اگر باعث کاهش وزن نشود نقش بسیار موثری در کاهش فشار دارد.

مصرف سیگار باعث افزایش فشار و افزایش تعداد ضربان قلب می شود.

بهتر است قبل از شروع به ورزش بخصوص اگر سن شما بالای ۴۰ سال است با پزشک متخصص قلب درباره شروع به ورزش و میزان آن مشورت کرده و اجازه بگیرید. ورزش هایی مانند کشتی، وزنه برداری و بدنسازی کمکی به کاهش فشار خون نمی کنند. ورزش های هوازی شامل پیاده روی، دوچرخه سواری، شنا در کنترل فشار شما موثرند.

رژیم غذایی بر پایه مواد گیاهی بخوبی می تواند باعث کاهش فشار شود و برعکس مصرف مواد گوشتی می تواند عاملی برای افزایش آن باشد.

استرس بخصوص به صورت ناگهانی باعث افزایش آن می شود. اگرچه اجتناب از استرس گاهی ممکن نیست ولی می توان کنترل مناسبی بر احساسات داشت.

برای درمان سریع فشار خون چی بخوریم؟

مصرف قرص های ضدبارداری یکی از عوامل اصلی افزایش فشار در خانم هاست. چنانچه مجبور به استفاده از این داروها هستید حتما با پزشک قلب و عروق مشورت نمایید. نهایتا اگر فشار شما بالاتر از mmHg 90 /mmHg ۱۴۰ باشد حتما به پزشک قلب وعروق مراجعه نمایید.

چنانچه توسط پزشک داروی ضد فشار خون برای شما تجویز شد حتما مرتب داروها را مصرف نمایید و در صورت بروز هرگونه عارضه با داروها حتما پزشک را در جریان قرار داده و از قطع دارو اجتناب نمایید. قطع ناگهانی دارو باعث افزایش شدید ناگهانی فشار شده و می تواند به راحتی باعث ایجاد سکته قلبی و مغزی گردد.

داروهایی که بصورت یکبار در روز توسط پزشک تجویز می شود باید به هنگام صبح میل شوند مگر اینکه پزشک دستور دیگری داده باشد.

پزشک براساس میزان فشار شما زمان ویزیت بعدی شما را تعیین می کند، با استفاده از دستگاه فشار خون و نوشتن روزانه فشار خون و نشان دادن آن به پزشک بخوبی می توانید در کنترل فشار با پزشک همکاری نمایید.

برای اطلاعات بیشتر راجع به پایین اوردن فشار خون بالا این مقاله را مطالعه کنید.

علت افت ناگهانی فشار خون چیست؟

۱- از دست دادن خون

از دست دادن مقدار زیادی از خون بعلت آسیب های بزرگ و یا خونریزی داخلی باعث کاهش مقدار خون در بدن شما و در نهایت افت شدید فشار خون خواهد شد.

۲- عفونت شدید (سپتی سمی)

سپتی سمی می تواند هنگامی که یک عفونت در بدن وارد جریان خون می شود، رخ دهد. این بیماری می تواند منجر به یک شرایط تهدید کننده زندگی ناشی از کاهش فشار خون به نام شوک سپتیک گردد.

۳- واکنش های آلرژیک شدید (آنافیلاکسی)

بیماری رینود - علت سرد شدن ساق پا و دست

آنافیلاکسی یک واکنش شدید آلرژیک است و به طور بالقوه تهدید کننده حیات می باشد. محرک های رایج آنافیلاکسی شامل مواد غذایی، داروها، سموم حشره کش و لاتکس می باشند. آنافیلاکسی می تواند باعث مشکلات تنفسی، کهیر، خارش، تورم گلو و افت فشار خون شود.

۴- کمبود مواد مغذی در رژیم غذایی شما

فقدان ویتامین B-12 و فولات می تواند یک بیماری در شما ایجاد کند که به دنبال آن در بدن شما به اندازه کافی سلول های قرمز خون تولید نمی شود (کم خونی)، و باعث فشار خون پایین می گردد.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص فشار خون در تهران و فلوشیپ آنژیوپلاستی

4.2/5 - (13 امتیاز)
دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مقدم جمعه ۲۷ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 179 مشاهده پرسش
    ایا دکتر اینجانب والسار کور 80 و املودپین می خورم در ماه رمضان با روزه گرفتن قرصهارا کی بخورم. ایا ججاز هستم روزه بگیرم. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۷ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      بهتره تگیرید

      سحر و افطار بخورید

  • تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید. من حدود 2 ماه هست که فشار خون دارم. 2 تا قرص لورازتان 25 میخورم .آیا می توانم در ماه مبارک رمضان روزه بگیرم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      ممکنه فشارتون از کنترل خارج بشه

  • تصویر کاربر شجاعی چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 169 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشد
    من بادستگاه فشارسنج بیور صبح بعد ازصبحانه اندازه گیری کردم 15 نشان داد سنم 40 سال متاهل وخانم هستم وتاحالا هیچگونه سابقه فشارنه خود وخانواده نداشتم واسترس وعصبی هم نشدم عصر به بیمارستان مراجعه کردم وبادستگاه فشارسنج عقربه ای اندازه گیری کردن فشارم 12 البته 11/8 بود حالا ازکجا متوجه شوم فشارم بالا هست ؟ ممنون میشم پاسخ دهید .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      به متخصص قلب نراجعه کنید و هولتر فشار ببندید تا مشخص شود فشار دارید یا نه

  • تصویر کاربر خالقی یکشنبه ۸ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 221 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من کاندید عمل قلب باز هستم به نظر شما کدام بیمارستان مراجعه کنم که از نظر کیفیت عمل تضمین داشته باشه اگر دکتر خوب میشناسید معرفی کنید در ضمن بیمه نیروهای مسلح میباشم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۸ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      دکتر عباسی مرکز قلب

  • تصویر کاربر حمید جمعه ۶ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و ادب خدمت شما
    بنده ۳۰ سال سن قد ۱۷۳ و وزن ۹۴ کیلو هستم .حدود یک سال پیش با علائمی چون ؛ تپش قلب و درد در سینه و تنگی نفس به پزشک مراجعه نمودم پس از انجام نوار قلب و اکو به اورژانس منتقل شده و عمل آنژیو انجام شد و اعلام کردند هیچ مشکلی نیست ؛ اما این علائم هرازچندگاهی شروع می شود پیش چند دکتر و متخصص در شهرستان مراجعه نمودم پس از انجام اکو و هولتر قلب همه می گویند مشکلی نیست ولی تپش قلب و تنگی نفس بصورت ناگهانی ایجاد می شود وممکن است تا چندین ساعت ادامه یابد‌. این علائم معمولا موقع خواب یا با یک رخداد ناگهانی یاصدای بلند ایجاد می شود و چند ساعت طول می کشد متخصصان قرص هایی چون کنکور ۲.۵ و فلکانید و جدیدا قرص پروپافنون ۱۵۰ هر ۱۲ ساعت تجویز شده ولی فایده ای ندارد لطفا کمکم کنید این حالت خیلی ناراحت کنند و زجر آور است با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۶ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      اگر مشکل نداشتید چرا این داروها شروع شده

      حتنا باید مراجعه کنید

  • تصویر کاربر صالحي دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 179 مشاهده پرسش
    من در هفته ٢٨ بارداري دچار فشار خون ١٤ روي ٩ شدم و دكتر براي من قرص متيل دوپا روزي ٦ تا تجويز كردن كه فشارم روي ١٢ روي ٨ ثابت شد ، ولي بعد زايمان دوباره فشارم روي ١٤ روي ٩ رفت درحال حاضر چه كاري بايد انجام بدم ، مزيد بر اينكه نگهداري از نوزادم منو خيلي خسته ميكنه
    ميشه لطفا راهنمايي كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      متورال هر دوازده ساعت مصرف کنید و مراجعه کنید

  • تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 178 مشاهده پرسش
    سلام یک ماهه متوجه شدم دیابت نوع 2 دارم از 355 به 130 ناشتا رسوندم فشار از 16 به 11درد قفسه سبینه چپ کاه ی اوقات باید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید تست ورزش شوید

      باید مراجعه کنید

  • تصویر کاربر هادی یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 199 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    حدود 2 ماه هست که دچار حملات پنیک میشم(اینو بعد از چند بار مراجعه به پزشک متوجه شدم) . همه ی پزشکان هم همین تشخیص رو دادن و اکو و نوار قلب هم مشکلی نداشته . پیش متخصص اعصاب و روان رفتم ایشون هم همین تشخیص رو داد. میخوام بدونم آیا این دردی که دارم در قفسه سینه سمت چپ که گاهی به کتف و گردن هم میزنه ، مربوط به همین پنیک هست آیا؟؟ احساس میکنم در حالت های مختلف نشستن یا ایستادن، درد در کتف یا قفسه سینه م جابجا میشه و انگار گرفتگی عضله یا چیزی شبیه به گرفتگی حس میکنم/ ممنون میشم ازین اضطراب لعنتی نجاتم بدین ... سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      احتمالا بله

      ولی تا بیمار دیده نشود نمیشه نطر داد

       

  • تصویر کاربر ساناز شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 169 مشاهده پرسش
    سلام. من مامانم چندروز است که مغز سرشون درد می‌کند و سوزش چشم و سوزش مغز دارند. حتی بعصی مواقع گرگرفتگی و داغ شدن صورت دارند. حتی زود خسته می شوند. می خواهند بدوند علتش چیه؟ میشه من راهنمایی کنید. ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۴ فروردین ۹۸( 4 سال پیش)
  • تصویر کاربر Hamze جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 191 مشاهده پرسش
    دروود
    آقای دکتر بنده دچار بیماری فشار خون میباشم ی مدت قرص لوزارتان 25 مصرف میکردم چند ماهی قطع مصرف کردم بدنم خوب بود ولی الان ب مسکل بر خوردم رد طول شبانه روز فشار نسبتا خوبی دارم ولی با اینکه قرص رو شروع کردم وقتی پله نوردی میکنم یا فعالیت سنگین ضربان قلبم بالا میره وفشارم میره روی 18 رو 11 بعد از رب ساعت حالتم عادی میشه
    مسکلم چیه آقای دکتر ؟
    کل آزمایشات مربوزه رو دادم تشخیص دکترا فشارخون ارثی هستش حتی آزمایش غددم خوب بود
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۲ فروردین ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      دوز دارو رو دو ب ابر کنیو و جهت معاینه و اکو مراجعه کنید

    2. تصویر کاربر Hamze پنجشنبه ۲۲ فروردین ۹۸( 4 سال پیش)
      ممنون ازینکه پاسخ دادید
      دکتر نزدیک ب دو ماه انگار پاهام تو خالین قرص نیستن مشکلم چیه؟
      یا سوالم بعدی اینه که وقتی تریاک میکشم بر عکس اینکه فشارم پایین بیاد بالا میره ؟!!!@
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید جهت معاینه و بررسی مراجعه کنید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر