دکتر محمد حسین نجفی

آنژین قلبی یا درد سینه به علت کاهش خون رسانی به عضله قلب رخ می دهد. هنگامی که به عضله قلب اکسیژن کافی نرسد، شرایطی به نام ایسکمی (کم اکسیژنی) به وجود می آید. 

آنژین قلبی که با عنوان درد سینه نیز شناخته می شود، از جمله بیماری های عروق کرونر و قلب است که اغلب به صورت احساس درد، فشردگی،سنگینی و یا گرفتگی داخل سینه بیان می شود.

تعریف آنژین قلبی یا آنژین صدری

هنگامی که به عضله قلب اکسیژن کافی نرسد، شرایطی به نام ایسکمی (کم اکسیژنی) به وجود می آید. شایعترین علت کاهش خون رسانی به عضله قلب گرفتگی عروق کرونر (coronary artery disease) می باشد. عروق کرونر در اثر پلاک های چربی تنگ می شود و به این پدیده آترواسکلروزیس یا تصلب شرایین گفته می شود.

در اثر کاهش خون رسانی به عضله قلب به خصوص هنگام فعالیت که قلب نیازمند اکسیژن بیشتری است احساس سنگینی یا درد قفسه سینه رخ می دهد. اما با استراحت که تقاضای اکسیژن قلب کاهش می یابد درد بهتر می شود.

انواع آنژین قلبی یا درد سینه عبارتند از:

۱- آنژین پایدار

آنژین پایدار اغلب به هنگام فعالیت بدنی رخ می دهد. هنگامی که از پله ها بالا می روید و یا فعالیت شدید بدنی دارید، تقاضای قلب برای اکسیژن افزایش می یابد ولی بعلت نازک شدن عروق تغذیه کننده قلب خون رسانی خوبی به آن انجام نمی شود. علاوه بر فعالیت فیزیکی برخی شرایط دیگری که نیاز و تقاضای اکسیژن قبلی را افزایش می دهد عبارتند از: استرس عصبی، هوای سرد، صرف حجم زیاد غذا، کشیدن سیگار که می تواند باعث ایجاد درد سینه شود.

۲- آنژین ناپایدار

هر گاه پلاک های حاوی چربی داخل عروق کرونر دچار پارگی شوند و لخته خونی روی آن شکل بگیرد، به سرعت باعث توقف خون رسانی به عضله قلب می شود. علت دیگر آنژین ناپایدار لخته هایی است که باعث انسداد بخشی از رگ خون رساننده به قلب می شود و انسداد کلی نیست.

اگر برای مدت طولانی خون به عضله قلب نرسد، سلول های قلبی دچار مرگ می شوند و به اصطلاح حمله قلبی رخ می دهد. آنژین ناپایدار شرایطی خطرناک است و نیازمند درمان فوری است.

۳- آنژین واریانت

این آنژین که اصطلاحا پرینزمتال هم نامیده می شود اغلب در اثر اسپاسم عروق تغذیه کننده عضله قلب رخ داده و باعث تنگی موقت می شود. این تنگی موقت باعث کاهش خون رسانی موقتی به عضله قلب خواهد شد و حتی ممکن است در استراحت نیز رخ دهد و اغلب شدید است. آنژین واریانت ممکن است با درمان بهبود یابد.

 علائم آنژین قلبی یا درد سینه

درد سینه یا سنگینی سینه توسط بیمار به شکل احساس فشار، یا درد واقعی داخل قفسه صدری توصیف می شود. برخی بیماران از احساس قرار گرفتن وزنه ای سنگین روی سینه شکایت دارند. برخی ممکن است علائم را با سو هاضمه اشتباه توصیف کنند. شدت، مدت زمان و نوع درد از یک بیمار تا بیمار دیگر ممکن است متفاوت باشد.

برای بیمار مهم است که آیا الگوی درد در روزهای اخیر تغییر کرده است یا خیر؟ درد جدید یا تغییر در الگوی درد ممکن است علائم هشدار یک وضعیت خطرناک و جدی  (آنژین ناپایدار) و یا حمله قلبی باشد.

آنژین پایدار شایعترین نوع درد سینه است و اغلب با فعالیت بدنی بدتر شده و با استراحت بهبود می یابد. اگر به تازگی دچار درد سینه شده اید، حتما در اسرع وقت از پزشک متخصص قلب و عروق تقاضای وقت نمایید تا علت این درد مشخص شده و درمان شروع شود. اگر به تازگی دچار بدتر شدن درد سینه شده اید  یا شدت و تعداد حملات افزایش یافته است به سرعت به اورژانس مراجعه نمایید.

خصوصیات آنژین پایدار

-درد با افزایش فعالیت بدنی و بالا رفتن از پله افزایش می یابد.

-درد اغلب مشابه دردهای قبلی است و الگوی آن تغییری نکرده است.

-مدت زمان کوتاهی طول می کشد (اغلب کمتر از ۵ دقیقه)

-بسرعت با استراحت یا مصرف داروهای قبلی بهبود می یابد.

خصوصیات آنژین ناپایدار: (یک اورژانس واقعی)

-درد حتی به هنگام استراحت وجود دارد.

-درد بطور غیر قابل پیش بینی رخ دهد.

-اغلب شدت آن در مقایسه با آنژین پایدار بیشتر بوده و حتی ممکن است تا ۳۰ دقیقه طول بکشد.

-ممکن است با استراحت یا استفاده از داروهای قبلی بهبود پیدا نکند.

عوارض آنژین قلبی یا همان درد سینه چیست؟

Severe heartache, man suffering from chest pain, having heart attack or painful cramps, pressing on chest with painful expression.
درد قفسه سینه که اصطلاحا آنژین نامیده می شود گاهی در فعالیت معمول مانند راه رفتن ایجاد می شود ولی مهمترین عارضه آن حمله قلبی است.

علائم و نشانه های حمله قلبی عبارتند از:

-احساس فشار و درد شدید در مرکز سینه که بیش از چندین دقیقه طول می کشد.

-دردی که در قفسه سینه احساس شده و به شانه، بازو، پشت و گاهی دندان ها یا فک تیر می کشد.

-افزایش تعداد دفعات درد سینه

-درد طولانی در قسمت فوقانی شکم

تنگی نفس

-تعریق

-احساس خفگی

-غش کردن

-تهوع و استفراغ

ملاقات و نوبت دهی از پزشک:

اگر دچار درد ناگهانی و شدید سینه شده اید با اورژانس تماس بگیرید. اگر دردهای  شما با فعالیت زیاد شده و با استراحت بهتر می شود حتما به سرعت از پزشک قلب و عروق تقاضای وقت نمایید.

درمان درد سینه یا آنژین قلبی

راه های گوناگونی برای درمان آنژین صدری وجود دارد از قبیل تغییر شیوه زندگی، دارو درمانی، آنژیوپلاستی و قرار دادن استنت داخل عروق قلب و جراحی قلب باز. هدف از درمان کاهش دفعات و شدت درد و علائم بیماری قلبی است تا شانس حمله قلبی کاهش یابد. اما چنانچه شما دچار آنژین ناپایدار درد سینه ای شده اید که با دفعات قبل متفاوت است و حتی در حال استراحت رخ داده سریعا خود را به بیمارستان برسانید.

۱- تغییر در شیوه زندگی

اگر شدت آنژین شما خفیف باشد تنها ممکن است با تغییر در شیوه زندگی بهبود حاصل شود. حتی اگر درد شدید است باید تغییرات زیر را انجام دهید:

-اگر سیگاری هستید، سیگار را ترک نمایید. حتی از قرار گرفتن در معرض دود سیگار اجتناب نمایید.

-اگر دچار چاقی هستید، با پزشک در رابطه با کاهش وزن مشورت نمایید.

-اگر دیابتی هستید مطمئن شوید که به خوبی  قند را کنترل کرده اید و تلاش کنید ورزش روزانه داشته باشید.

-از مصرف مقدار زیاد غذا در یک وعده اجتناب کنید.

-از استرس حتی المقدور اجتناب کنید.

-از غذای سالم مانند سبزیجات و میوه ها بیشتر استفاده نمایید.

-از پزشک متخصص قلب و عروق راجع به شروع ورزش سوال کنید.

۲- داروهای مناسب برای درمان آنژین قلبی ( درد سینه )

اگر  تغییر شیوه زندگی به شما در کنترل و بهبود درد کمکی نکرد ،داروهای زیر با تجویز پزشک می تواند به شما کمک نماید:

  • نیترات ها
  • آسپرین
  • پلاویکس
  • بتابلوکرها
  • استاتین ها
  • داروهای بلوک کننده کانال کلسیم
  • رانولیزین

۳- آنژیوپلاستی و استنت گذاری

هنگام آنژیوپلاستی یا PCI یک بالون نازک داخل رگ تنگ شده قرار داده و بالون باد می شود. نهایتا برای جلوگیری از بسته شدن مجدد رگ یک داربست فلزی تحت عنوان استنت در محل تنگی تعبیه می شود. با این روش خون رسانی به عضله قلب بهبود یافته و شما دچار درد قفسه سینه نخواهید شد.

۴- جراحی قلب باز

در این روش از طریق رگی که از پا و یا پشت قفسه سینه گرفته می شود محل تنگی دور زده می شود و خون بیشتری به بعد تنگی می رسد.

آنژین صدری یا درد سینه در بانوان

ممکن است درد سینه در خانم ها متفاوت از درد کلاسیک تعریف شده باشد. ممکن است خانم ها از تهوع، تنگی نفس، درد شکم، خستگی مفرط با یا بدون درد سینه شاکی باشند. ممکن است بیمار خانم از احساس سنگینی در گردن، فک یا کتف شکایت نمایند. این اختلاف ممکن است تشخیص را به تاخیر بیندازد.

چه زمانی توسط پزشک ویزیت شویم؟

اگر مدت درد سینه طولانی تر از گذشته شده و یا با استراحت یا با دارو بهبود نمی یابد به سرعت به بیمارستان مراجعه نمایید زیرا ممکن است نشانه حمله قلبی باشد.

حتما با اورژانس تماس گرفته و از اینکه خود رانندگی نمایید، اجتناب کنید.

راه های پیشگیری از درد سینه و کنترل بیماری آنژین قلبی

Dietary

با اصلاح شیوه زندگی می توان از شدت یافتن گرفتگی عروق قلب جلوگیری کرد و این کارها شامل موارد زیر است:

ترک سیگار

-کنترل فشار خون، قند و چربی

-تغذیه و رژیم غذایی سالم

-کنترل وزن

-کاهش استرس

شما نیز می توانید از طریق قسمت پرسش از دکتر سوالات خود را مطرح نمایید.

دکتر قلب محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق در تهران و فوق تخصص آنژیوپلاستی

4.7/5 - (3 امتیاز)
دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر محیا دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 171 مشاهده پرسش
    دکتر بزرگوار سلام
    من چند روزیست دل درد دارم ..و امشب یک دفعه قلبم و زیر بغل سمت چپم به شدت درد گرفت ..یک مقدار بازو دست چپم هم درد گرفت ..یک چهارم قرص ایندرال و دو قرص رانیتیدین خوردم دردم خیلی بهتر شد آیا این درد قلبی است ؟؟.و آیا معده درد من مربوط به قلب است؟؟؟شرمنده بابت گرفتن وقتتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      بدون معاینه نمیشه اظهار نظر کرد

      باید به پزشک یا اورژانس مراجعه کتید

  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام پسری ۱۹ساله هستم که از بچگی یادمه گفتن یه دریچه قلبت شله تاالان مشکلی نداشتم پارسال نوارقلب هم گرفتم گفت مشکلی نداشت یکساله بدنسازی هم میرم چندروزی هست بعضی اوقات شب یخورده سنگینی میکنه بعدش یه کاری پیش اومد مجبور شدم زور سنگین بزنم و بدوم بعد ربع ساعتش قلبم سنگین شد تنگی نفس هم گرفتم خیلی ترسیدم اب میخوردم به نظر شما ناراحتی قلبی دارم میترسم هم به پزشک معالجه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      گشادی خفیف دریچه مهم نیست 

      بهتره جهت بررسی مراجعه کنید

  • تصویر کاربر جابر یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 148 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    بنده 29 سال دارم مشکل من اینه که توی 1 سال اخیر من بعد از هر بار رابطه جنسی قفسه سینه سمت چپ درد شدیدی میگیره و تا چند روز ادامه داره و باز خوب میشه و تا رابطه بعدی مشکلی نیست ولی دوباره توی رابطه بعدی این درد میاد و تا چند روز هست و باز خوب میشه

    در حالت عادی دردی نیست. در حالت فعالیت فیزیکی هم دردی نیست فقط در رابطه جنسی این درد رو دارم که خیلی عجیبه

    اکو. نوار. تست ورزش هم دادم دکتر میگه مشکلی نداری

    واقعا این درد زندگی منو بهم ریخته و خیلی عذاب آوره نمیدونم باید چکار بکنم
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      تست ورزش انجام دهید و اگر نرمال بود ورزش مرتب انجام دهید تا مشکل به تدریج حل شود

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 160 مشاهده پرسش
    M M:
    سلام اقای دکتر
    چند سالی هست هر موقع خون برا ازمایش ویا اهدای خون انجام میدم .بلا فاصله بعد چند دقیق قلبم تیر میکشه و به دست چپ وگردن میزنه ممنون میشم راهنمای کنید حتی 2روز بیش رفتم برا چککاب کامل خون بدم دوباره قلبم تیر کشید وبه دسته چپ وگردنم زد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      تست ورزش انجام دهید تا تکلیف مشخص شود

  • تصویر کاربر م شنبه ۵ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 177 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض خسته نباشید خدمت اقای دکتر .اقای دکتر در دست چپم و گردنم و همچنین طرف چپ سینه ام احساس میکنم یه وسیله سنگینی قرار گرفته .یکیم موقع دراز کشیدنم درد میکنه و بعد از غذا خوردن هم حالت تهوع بهم دست میده .
    یکیم من بیماری شل شدن یکی از دریچه ها رو دارم .اگه میشه راهنمایی ایم کنین.
    1. تصویر کاربر م چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)
      اقای دکتر در ضمن من ۲۰ ساله هستم ..داروی که مصرف میکنم کوریول ۶.۲۵ هستش
      ????????????????اقای دکتر لطفا جواب بدید خواهشا
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۵ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      احتمالا علایم قلبی نیست و اضطرابیه

      با اینحال بهتره جهت معاینه به پزشک قلب و همچنین مغز و اعصاب مراجعه کنید

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر یاسر پنجشنبه ۲۷ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر به متخصص مراجعه کردم ولی نه مشکل گوارشی دادم نه استرس و اضطراب ولی هنوز مشکل درد و ضربان اضافی و تند و تنگی نفس دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۷ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید معاینه و اکو شوید

      باید مراجعه کنید

  • تصویر کاربر محمود چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 35 ساله هستم و نقص توجه بزرگسالان ADHD دارم. برای همین برای اینکه بتوانم امورات زندگی ام را بگذرانم باید دائماً دارو یا مکمل مصرف کنم در غیر اینصورت با انبوهی از مشکلات مواجه می شوم. مشکل اینجاست که همه ی داروهایی که می توانند به من کمک کنند از قبیل آتوموکستین، ریتالین، مودافینیل، پیراستام و ... باعث ایجاد درد قفسه سینه و بهم خوردن ریتم قلب در من می شوند و همه را هم امتحان کرده ام و هیچکدام قابل استفاده نیستند. البته قبلا به راحتی می توانستم ریتالین را استفاده کنم اما الان آن را هم نمی توانم استفاده کنم. به طوری که با مصرف حتی نصف این قرصها مجددا درد قبلی باز می گردد. بنابراین این داروها را کنار گذاشتم.

    1. اکنون چندماهی هست که به مصرف مکمل ها (نوتروپیک ها) روی آورده ام. برخی از مکمل هایی که می خورم و مشکل چندانی با آن ها نمی بینم به قرار زیر است:
    Acetyl L-Carnitine, Alpha Lipoic Acid, Omega 3, Rhodiola Rosea, Phosphatidylserine, Zinc, Multi Vitamin + Minerals, Pine Bark Extract, Grape Seed Extract, Ginkgo, Lutein, L-Theanine, Curcumin, Magnesium

    2. اما مهمترین مکمل هایی (نوتروپیک) که نقص توجه من را بطور چشمگیری کاهش می دهند که می توانم به کارهایم برسم موارد زیر است که البته با مصرف اینها کم و بیش درد قفسه سینه و کمر و شانه ام ادامه پیدا می کند و آزار دهنده می شود:
    Citicoline, N-Acetyl L-Tyrosine, N-Acetyl Cysteine, Sulbutiamine

    *ضاهرا تمام مواردی که سبب افزایش نوراپی نفرین و دوپامین می شوند، سبب ایجاد درد قفسه سینه در من می شوند و برخی نظیر آتوموکستین و پیراستام، مودافینیل و ... ریتم قلب را هم بهم میزنند.

    من معمولاً در طول روز حدود پانزده ساعت کار پژوهشی می کنم و چون نقص توجه دارم باید چندین برابر دیگران کار کنم و در غیر اینصورت نتیجه ای نمی گیرم. ضمنا برخی روزها سعی می کنم به پیاده روی و یا نرمش بروم. فشار خون من اغلب 11 و 7 است.قد من 178 و وزن من 80 است. سئوال من اینجاست آیا راهی وجود دارد بتوانم مکملهای دسته ی دوم را مصرف کنم و دچار آنژین (و گاهاً بهم خوردگی ریتم قلبی نشوم؟) پیش دکتر قلب تا الان نرفته ام که مبادا بگویند مصرف مکمل ها که آخرین راه نجات من است را قطع کنم. درصورتی که مکمل های دسته دوم را مصرف کنم دچار درد قفسه سینه و کمر و شانه خواهم بود و در صورتی که مصرف نکنم، نقص توجه من را به موجودی ناتوان تبدیل می کندکه از انجام ابتدایی ترین کارها هم عاجز می مانم. خواهشمندم راهنمایی اولیه را بفرمایید بفرمایید.

    ضمنا من گهگاهی با فاصله چند ساعت از مکمل پروپرانولول 10 مصرف می کنم و یک بسته نیتروگلیسیرین پیوسته رهش 2.6 هم گرفتم که قبل از خواب و با فاصله چند ساعت از باقی آن ها بخورم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      شما شواهد بیماری قلبی ندارید

      اما جهت بررسی باید جهت معاینه مراجعه کنید

  • تصویر کاربر شهره دوشنبه ۱۷ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 178 مشاهده پرسش
    با سلام
    خانمی 50 ساله هستم که حدود چهار ماه تحت استرس شدید بودم و نزدیک به یک هفته است که درد خفیف و مبهمی را در قفسه سینه ام احساس می کنم و همچنین گرفتگی عضلات پشت و گردن که ابتدا فکر می کردم گرفتگی عضلات مربوط به کار کردن با کامپیوتر و موبایل باشد اما با استراحت و ماساژ برطرف نشد و حتی صبحها بعد از بیدار شدن احساس درد و گرفتگی عضلات را در سینه و پشت و گردنم دارم و زمانی که می خواهم نفس عمیق بکشم احساس می کنم نفسم گره می خورد. آیا این علایم از عوارض استرس و کار است یا باید به پزشک قلب و عروق مراجعه کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۷ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      این درد به نظر قلبی نیست

      اما بهتره معاینه شوید

  • تصویر کاربر آذر شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من دو سال پیش بر اثر استرس دچار درد قفسه سینه شدم که دو هفته مداوم هم درد میکرد دکتر رفتم حتی برای شما هم اکو رو فرستادم مشکلی نبود‌.چند وقت پیش استرس شدیدی بهم وارد شد و ۴روز بین جناغ سینه کمی رو به بالا و چپ. درد دارم.کلافم کرده.دکتر رفتم گفتن افتادگی دریچه میترال مادرزادی داری.اکو ندادم.فقط با گوش دادن.و گفتن خونت غلیظ شده و عضلات قلب ضعیف.این هارو یک دکتر عنبیه شناسی که دکترای ژنتیک دارن گفتن.درد دایمی اما کمه.میخوان بخوام.پاشم.دولا بشم.چیزی بر دارم یا حتی بخندم هم هست.گفتن هیچی نیست و دارو گیاهی دادن خون رقیق شه.متاسفانه خیلی ترسیدم و استرس دارم.اصلا درده اروم نمیشه.خیلی هم ادم استرسی هستم.همش کسل و خسته از زندگی ی گوشه نشستم.نظر و کمک شما به من چیه؟حتی ی شب حس کردم دست چپم درد گرفت یا پشتم تیر کشید انقدر استرس گرفتم که نگو.چون ۴روزه اینجورن بیشتر نگرانم میکنه.و دایمی شده.همسرم میگه دفعه پیش هم دقییقا همینجور بودی.دیگه ذهنم کار نمیکنه.نظر شما چیه دکتر عزیز؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      درد دایم قلبی نیست

      مشکل شما اصطرابیه

      بهتره به روانپزشک مراجعه کنید

      و اگر بهتر نشدید با مدارک مراجعه کنید

  • تصویر کاربر ابوالفضل جمعه ۱۴ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 195 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من چندماهه دردکتف چپ باتنگی نفس دارم به دکتر داخلی مراجعه کردم فرستاد واسه ازمایش و عکس قفسه سینه ازمایش گفت هلیکتروباکتری هست و عکس مشکلی نداشت من چندماهه دارو مصرف میکنم ودردکتف و تنگی نفسو دارم بعضی وقتا بهتر میشه ولی دوباره شروع میشه وکتفم ازپشت درد میکنه با نفس عمیق کشیدن بیشتر میشه باکارکردن بیشتر میشه وباتغییر حالت نشستن بهتر یا بدتر میشه ومشکله دیگه اینه که من همیشه انگار گلوم خلت داره و مدام باید گلومو صاف کنم واصلا سرفه نمیکنم به دکترگفتم آنتی بیوتیک دادچندان تاثیری نداشت.مرسی نظرتون چیه وبه چه دکتری مراجعه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۱ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید التدا اکو و تست ورزش شوید تا از نظر علل قلبی بررسی شوید و اگر قلب سالم بود از نظر یایر علل مثل علل ریوی و اضطرابی یا ریفلاکس مری بررسی شوید

    2. تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۱۲ تیر ۹۸( 4 سال پیش)
      ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      خوههش میکنم

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر