پرش به محتوا
  • خانه
  • پرسش از دکتر
  • درباره ما
  • وبلاگ
  • خانه
  • پرسش از دکتر
  • درباره ما
  • وبلاگ
رزرو وقت ملاقات

دکتر محمد حسین نجفی

  • دکتر محمدحسین نجفی
  • 10 خرداد 1395

عمل آنژیو قلب چیست و چقدر طول می کشد؟

خانه » تشخیص » آنژیوگرافی » عمل آنژیو قلب چیست و چقدر طول می کشد؟

فهرست مطالب
عمل آنژیوگرافی بزرگسالان معمولا برای تشخیص گرفتگی و تنگی عروق کرونر که مانع عبور خون به قلب می شوند توسط کاردیولوژیست انجام می شود. انجام آنژیو گرافی قلب در بیماران از طریق شریان دست و نیز کشاله ران امکانپذیر می باشد.
در این نوشتار به بررسی هر آنچه که شما باید درباره ی آنژیو قلب بدانید، می پردازیم. برخی افراد به صورت اورژانسی آنژیو می گردند اما بیشتر بیماران از قبل و با برنامه، کاندید آنژیوگرافی عروق کرونر می شوند و آمادگی های لازم را دریافت می نمایند. آنژیوگرافی یا رگ نگاری (angiography) در بخش آنژیوگرافی بیمارستان انجام می شود. غالبا شما در روز آنژیوگرافی به بیمارستان مراجعه نموده و بستری می شوید. پرستاران پیش از انجام آنژیوگرافی از نوع داروهای شما و شرح حالتان برگه ای را پر خواهند کرد.
آنژیوپلاستی چیست و در چه موارد تجویز می شود؟

چرا آنژیوگرافی قلب انجام می شود؟

اگر شما یکی از موارد زیر را تجربه کنید، پزشک شما ممکن است به شما توصیه کند که انژیو قلب را انجام دهید.

  • علائم بیماری عروق کرونر مثل درد قفسه سینه
  • درد قفسه ی سینه، فک، گردن یا دست که علتش در دیگر آزمایشات مشخص نشود.
  • درد قفسه سینه ای که جدیدا به سراغ شما امده است و یا رو به افزایش باشد.
  • اگر شما دچار بیماری های قلبی مادرزادی باشید.
  • نتایج غیر عادی تست غیر تهاجمی فشار قلب
  • مشکلات دیگر مربوط به رگ های خونی
  • جراحت قفسه سینه
  • مشکلات دریچه قلب که نیاز به جراحی داشته باشند.

فیلم آنژیوگرافی قلب از راه دست

مراقبت های قبل از آنژیوگرافی

در بخش آنژيوگرافي لازم است وسایل ارزشمند خود مانند: حلقه، انگشتر، دستبند و غیره را جدا کرده و در منزل بگذارید. آنژیوگرافی قلب به این صورت است که ابتدا محل رود کاتتر بر روی کشاله ران و یا دست بیمار ضدعفونی می شود. سپس مقداری ماده ی بی حس کنند در این ناحیه تزریق می گردد.

– روز قبل از آنژیو قلب، استحمام کرده و موهای زائد کشاله ران خود را شیو کنید.

– صبح روز آنژیوگرافی از مصرف مواد غذایی اجتناب شود.

– مصرف داروها تحت نظر پزشک ادامه یابد.

علائم گرفتگی عروق کرونر

مراحل آنژیوگرافی قلب

1- پس از شروع آنژیو شما به پشت روی تخت آنژیوگرافی دراز می کشید. ممکن است به دور بدن و پای شما یک کمربند بسته شود. دوربین اشعه ایکس به دور سینه و سر شما چرخیده و از زوایای گوناگون عکس می گیرد.

2- محل ورود کاتتر که بر روی دست و یا کشاله ران است، توسط محلول های ضد عفونی تمیز شده و حجم کمی ماده بی حس کننده در آن تزریق می شود. ممکن است بریدگی کوچکی توسط پزشک در این منطقه ایجاد شود.

3- سپس توسط پرستار از شما یک لاین وریدی (رگ) گرفته می شود. ممکن است یک داروی آرامش بخش از طریق ورید به شما تزریق شود تا باعث آرامشتان گردد. از این طریق داروها و مایع نیز به شما تزریق می شود.

4- در تكنيك آنژيوگرافي یک لوله پلاستیکی کوچک ( شیت شریانی ) داخل شریان شما قرار داده می شود. یک کاتتر یا لوله بلند از داخل این شیت عبور کرده و به سمت قلب هدایت می شود. عبور کاتتر نباید باعث درد شود. اگر احساس درد می کنید، پزشک خود را آگاه سازید.

5- از داخل کاتتر ماده حاجب به داخل عروق کرونر تزریق می شود. هنگام تزریق ممکن است شما احساس گرما یا گر گرفتگی داشته باشید. ولی هر نوع احساس درد یا سنگینی را به پزشک اعلان نمایید.

6- ماده حاجب بخوبی توسط دوربین اشعه ایکس مشاهده می شود  به راحتی پزشک را قادر می سازد تا چنانچه گرفتگی و تنگی در رگ های قلب وجود داشته باشد، آن را تشخیص دهد. بر اساس آنچه پزشک در آنژیوگرافی شما مشاهده می کند، ممکن است تصمیم بگیرد اقدامات دیگری از جمله باز کردن رگ به کمک آنژیوپلاستی قلب (به کار بردن بالون و یا استنت ) را انجام دهد.

7- در حین انجام عمل آنژیوگرافی ممکن است از شما چند کار خواسته شود به عنوان مثال: نفس عمیق بکشید، نفس خود را نگه دارید، سرفه کنید و یا موقعیت دست خود را تغییر دهید.

8- در زمان آنژیو، الکترودهای روی سینه برای ثبت نوار قلب به شما وصل هستند. همچنین ممکن است مواد ضد انعقاد (آنتی کواگولانت) برای اجتناب از انعقاد خون به شما تزریق گردد.

9- بیمار هنگام آنژیوگرافی هوشیار بوده و تمام مراحل را می تواند مشاهده نماید. انجام آنژیوگرافی حدود یک ساعت طول می کشد که شامل مراحل قبل و بعد از آن نیز می باشد.

آنژیوگرافی قلب از طریق دست

عمل آنژیوگرافی قلب از طریق دست و کشاله ران قابل انجام است. برای نخستین بار در دنیا، آنژیوگرافی از طریق کشاله ران ( فمورال ) انجام گرفت. از این روش امروزه نیز به ندرت (بسته به شرایط بیمار) استفاده می شود. بیش از ۷۵% آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی ها از طریق مچ دست انجام می شود که به آن آنژیوگرافی رادیال نیز گفته می شود. خوشبختانه در کشور ما ایران نیز با ورود تجهیزات پیشرفته پزشکی و همچنین فراگیری تکنیک های نوین توسط متخصصان قلب و عروق آنژیوگرافی رادیال بسیار رایج شده است.

آنژیوگرافی از راه دست

در روش آنژیوگرافی کرونر از طریق دست به کمک وسایلی خاص به نام کاتتر ، ماده حاجب به داخل عروق کرونر بیمار تزریق شده و فیلم آنژیوگرافی در نماهای مختلف از عروق قلب گرفته می شود تا تنگی عروق مشخص شود.

عمل آنژیو قلب چقدر طول می کشد؟

فرآیند آنژیوگرافی در صورت نرمال بودن شرایط حدودا 30 دقیقه به طول می انجامد. در صورتیکه که نیاز به تعبیه استنت در رگ باشد این فرآیند زمان بیشتری را به خود اختصاص میدهد.

تفاوت آنژیوگرافی کشاله ران با دست چیست؟

همانطور که از نام آن نیز مشخص است در آنژیوگرافی پا، کاتتر از طریق کشاله ی ران وارد رگ بیمار می شود. برخلاف این روش، در آنژیوگرافی از راه دست، بیمار بلافاصله پس از اتمام آنژیوگرافی قادر است راه برود و نیاز به تحمل وزن بالای کیسه شن نیست. از طرف دیگر شانس خونریزی از محل ورود وسایل آنژیوگرافی از طریق دست، در مقایسه با آنژیوگرافی ران به مراتب کمتر است.

حتی انجام آنژیوپلاستی برای بیمار به مراتب آسانتر از شریان ران می باشد. چرا که بیمار سریعتر سر پا شده و نیازمند کیسه شن نمی باشد.

در آنژیوگرافی از طریق دست طول زمان آنژیوگرافی و میزان اشعه دریافتی پزشک و بیمار بیشتر از آنژیوگرافی از طریق کشاله ران می باشد و احتمال خونریزی کمتر است. توجه داشته باشید در مواردی که بیمار دچار انسداد عروق ناحیه لگنی و یا آئورت باشد، می بایست از طریق رادیال آنژیوگرافی انجام شود.

الگوریتم بازکردن TR BAND

در بیماران بعد از آنژیوگرافی رادیال پس از ۲۵ دقیقه از تعبیه TR BAND هر ۱۵ دقیقه cc2 از حجم کاف با سرنگ مخصوص تخلیه می شود. در صورت بروز خونریزی پس از هربار تخلیه مجددا همان cc2 حجم خارج شده مجدد جایگزین می گردد و پس از ۱۵ دقیقه مجددا عمل تخلیهcc2 انجام می گیرد.

مراقبت بعد از آنژیوگرافی

– در آنژیوگرافی پس از انتقال بیمار به بخش آنژیوگرافی بدون انجام بیهوشی و با بی حسی موضعی عکسبرداری از عروق قلب انجام می گیرد.

– پس از اتمام، چنانچه آنژیوگرافی عروق از طریق کشاله ران انجام گرفته باشد بیمار حدود ۶ ساعت بی حرکت مانده و بواسطه گذاشتن کیسه شن خونریزی کنترل می شود.

– در صورت انجام آنژیوگرافی عروق از طریق شریان دست (رادیال) بلافاصله مریض اجازه دارد بدون محدودیت حرکت کرده و نیازمند استراحت نمی باشد، اما حدود ۴ ساعت تحت نظر خواهد بود.

– آنژیوگرافی تنها یک روش تشخیصی است اما چنانچه لازم باشد می توان پس از تصمیم گیری، باز کردن عروق دچارگرفتگی را آغاز کرد.

بی حسی پا بعد از آنژیوگرافی از پا نشانه چیست؟

بی حسی پا بعد از آنژیوگرافی چندین دلیل دارد. گاهی منطقه ی شیت آنژیوگرافی در کشاله ران دچار خونریزی  می شود و این امر باعث فشار برروی اعصاب می شود. گاهی نیز سوزن های آنژیوگرافی می توانند آسیب هایی را به اعصاب آن منطقه بزنند. در ادامه دکتر نظر دکتر محمدحسین نجفی را پیرامون بی حسی پا بعد از آنژیوگرافی می شنوید.

https://drhsnajafi.com/wp-content/uploads/2019/09/WhatsApp-Audio-2019-09-15-at-12.51.47-PM.ogg

عوارض بعد از آنژیوگرافی چیست؟

-آنژیو عروق تغذیه کننده قلب در شرایط فعلی یا از طریق شریان فمورال ( کشاله ران) و یا شریان رادیال ( مچ دست) انجام می شود. هر کدام از این دو روش مزایا و معایب خاص خود را دارد.

-از جمله عوارض بعد از آنژیو از طریق ران این است که چون برای حدود ۶ ساعت چند کیسه شن روی محل سوزن زدن بر روی کشاله ران قرار داده می شود، ممکن است در اثر جابجایی کیسه شن ها، این منطقه دچار خونریزی شود.

-گاهی آثار خون ریزی و کبودی بعد از آنژیوگرافی تا بالای زانو گسترش می یابد و تا یک ماه نیز ممکن است وجود داشته باشد. به بیماران توصیه می کنم بطور متوالی از دستمال گرم شده برای کمپرس منطقه دچار خون ریزی استفاده کنند تا طول دوره درمان کوتاه تر شود.

-از دیگر عوارض آنژیوگرافی این است که بسیاری از بیماران دچار درد کمر پس از قرار دادن کیسه شن و عدم تحرک به مدت ۶ ساعت، از دردهای کمر گله می کنند؛ به هر حال طبیعی است که برای بند آوردن خون راهی جز این کار وجود ندارد.

-در طولانی مدت ممکن است عوارض دیگری نیز در روش کشاله ران (فمورال) به وجود آید از جمله ایجاد فیستول شریان های وریدی. این بیماران از ایجاد یک ناحیه متورم که هنگام لمس، دچار لرزش عبور خون است، شاکی می باشند. اگر بیمار دچار این عارضه بشود، باید با مشورت پزشک جهت بستن فیستول اقدام نماید.

در صورت بروز هر یک از علائم زیر در اولین فرصت به پزشک خود مراجعه کنید:

  • درد متوسط تا شدید در محل آنژیوگرافی
  •  احساس ضعف، گرفتگی یا بی حسی در عضوی که آنژیوگرافی شده ( آنژیوگرافی از راه دست یا پا).
  • درد عضوی که آنژیوگرافی شده
  • قرمزی، گرمی و ترشح در محل آنژیوگرافی
  • تب بالای ۳۸ درجه
  • ضایعات پوستی

توجه: در صورتی که دچار خونریزی یا تورم ناگهانی محل آنژِیوگرافی شدید، تا انتقال به بیمارستان روی زخم را فشار دهید.


تفسیر آنژیوگرافی قلب

 ۱- شرح حال بیمار اول با آنژیوگرافی نرمال یا طبیعی

بیمار خانمی ۶٢ ساله با تنگی نفس کوششی بودند که از ده سال قبل سابقه فشار خون کنترل شده را داشتند. در اسکن پرفیوژن قلب ایشان کم اکسیژنی قدام قلب مشاهده شد. بیمار کاندید انجام عمل آنژیو گردید. با توجه به نتایج آنژیوگرافی، انسداد شدید در عروق قلب ایشان مشاهده نشد.

تشخیص دکتر قلب محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی

به بیمار توصیه گردید که مصرف مرتب دارو را ادامه دهد و تلاش کند روزانه یک ساعت پیاده روی مداوم داشته باشد. همچنین از ایشان خواسته شد تا شش ماه بعد برای ویزیت مجددا مراجعه نماید.

۲- شرح حال بیمار دوم با آنژیوگرافی غیر طبیعی

بیمار آقایی ۶۵ ساله با تنگی نفس کوششی هستند که شش ماه قبل نیز مراجعه کرده بودند. ایشان ۵ سال سابقه دیابت دارند که البته تحت درمان با قرص ضد قند بوده است. علاوه بر این فشار خون بالا نیز آن هم به مدت ١۵ سال از دیگر بیماری های این بیمار بود. بیمار با توجه به عوامل خطر، مستقیما کاندید انجام آنژیوگرافی گردید.

تشخیص دکتر قلب محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی

بیمار به جهت انسداد شدید در هر سه رگ اصلی تغذیه کننده قلب، کاندید جراحی قلب باز است.

۳- شرح حال بیمار سوم با آنژیوگرافی غیر طبیعی حاد

بیمار آقای ٧٠ ساله دیابتی با درد سینه فعالیتی مراجعه کرده است که روزانه بیست عدد سیگار می کشد و قند خون ندارد.

ایشان دارای فشار خون هستند که البته کنترل نشده بود. جهت تشخیص دقیق علت بیماری، انجام آنژیوگرافی تجویز گردید.

تشخیص دکتر قلب محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی

جهت درگیری تنه اصلی رگ تغذیه کننده قلب، بیمار کاندید جراحی قلب اورژانسی است.

۴- شرح حال بیمار چهارم مستعد استنت گذاری

بیمار آقایی ۵٠ ساله بود که به علت درد سینه هنگام راه رفتن و تنگی نفس کوششی به مطب دکتر قلب مراجعه نمود. ایشان سابقه مصرف روزانه شش نخ سیگار را به مدت سی سال و فشار خون کنترل شده طولانی مدت دارد. جهت بررسی بیماری و انتخاب درمان مناسب، بیمار کاندید روش آنژیوگرافی شد.

تشخیص دکتر قلب محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی

در آنژیوگرافی انجام شده دو رگ تغذیه کننده قلب دچار گرفتگی شدید می باشند. در ادامه ی درمان بیمار کاندید آنژیوپلاستی عروق کرونر گردید که در یک جلسه هر دو رگ مسدود به وسیله استنت باز شدند.

 


⬛ سوال: آنژیو قلب چقدر طول میکشد؟

آنژیو قلب معمولا بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت طول می کشد.


⬛ سوال: هزینه آنژیوگرافی قلب در سال ۹۹ چقدر است؟

تعرفه آنژیوگرافی قلب سال ۹۹ در یک بیمارستان خصوصی در فردی که هیچکدام از بیمه های پایه را ندارد حدود ۶ میلیون تومان و هزینه آنژیوپلاستی ( قیمت بالون قلب ) اگر فقط روی یک رگ با استنت داروئی انجام گیرد حدود ۱۳ میلیون تومان و اگر روی دو رگ با استنت دارویی انجام گیرد هزینه آنژیوپلاستی یا همان قیمت بالن قلب حدود ۱۸ میلیون تومان است.

-هزینه آنژیوگرافی با بیمه سلامت

در طیف دیگر اگر طرح سلامت فعلی ادامه یابد در بیمارستان های دولتی مانند حضرت رسول، مدرس، مرکز قلب تهران امیر آباد کارگر شمالی و بیمارستان قلب شهید رجائی هزینه ی آنژیوگرافی حدود پانصد هزار تومان و هزینه آنژیوپلاستی یا همان هزینه بالن قلب بطور متوسط ۱ تا ۳ میلیون تومان می باشد. در بیمارستان شهید مصطفی خمینی نیز آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی تحت پوشش بیمه انجام می گیرد که در صورت داشتن بیمه تکمیلی هزینه آنژیوگرافی و نیز هزینه آنژیوپلاستی برای بیمار کاملا رایگان خواهد بود.

-هزینه آنژیوگرافی قلب با بیمه تامین اجتماعی

بیماران تامین اجتماعی می توانند با مراجعه به بیمارستان میلاد یا شهید لواسانی بطور رایگان تحت آنژیوگرافی قلب قرار گیرند، این بیماران چنانچه لازم باشد که تحت آنژیوپلاستی قرار گیرند در شورای استنت مطرح شده و در صورت پذیرش بطور رایگان آنژیوپلاستی انجام خواهد گرفت.

قیمت استنت قلب

-قیمت استنت قلب در ایران

تا قبل از اجرای طرح سلامت، هزینه استنت های دارویی در ایران حدود ۶ میلیون تومان بود که به این قیمت، هزینه های تعبیه فنر نیز افزوده می شد. ولی طی سالهای اخیر قیمت استنت قلب بطور یکسان در سیستم دولتی و خصوصی حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان تعریف شده است.


⬛ سوال: هزینه سی تی آنژیوگرافی قلب چقدر است؟

یکی از راه های تشخیص سلامت و یا گرفتگی عروق قلب، سی تی آنژیوگرافی عروق کرونر است. در مجموع از سی تی آنژیوگرافی جهت رویت تمام عروق بدن از جمله پاها، دست ها، عروق کلیه، عروق مغزی و غیره استفاده می شود. در سی تی آنژیو عروق کرونری بر اساس پروتکل های موجود یک ماده خاص به داخل ورید تزریق شده و از عروق (شریان) عضو هدف تصویربرداری می شود.

بر اساس مصوبات و دستورالعمل بیمه های پایه کشور، بیمه ها تعهدی برای پرداخت هزینه سیتی آنژیو گرافی قلب متقبل نمی شوند. حدود هزینه انجام یک سی تی آنژیوگرافی عروق کرونر یک میلیون و پانصد هزار تومان می باشد که بر اساس مکان انجام آن گاهی تا بیست درصد بالاتر و یا پایین تر خواهد بود.


⬛ آیا آنژیوگرافی بیهوشی دارد؟

در آنژیوگرافی پس از انتقال بیمار به بخش آنژیوگرافی بدون انجام بیهوشی و با بی حسی موضعی عکسبرداری از عروق قلب انجام می گیرد.


⬛ مدت بستری آنژیوگرافی چقدر است؟

مدت بستری آنژیوگرافی حدود ۱ ساعت در بخش ویژه ای در کت لب خواهد بود. پس از حدود ۳۰ دقیقه شما به بخش منتقل می شوید.

شما بعد از انجام آنژیوگرافی، یک شب در بیمارستان بستری خواهید بود و فردای انجام آنژیوگرافی در صورتی که مساله ی خاصی ایجاد نشود، مرخص خواهید شد.


⬛ علت درد دست بعد از آنژیوگرافی چیست؟

علت ایجاد درد دست بعد از آنژیوگرافی از طریق شریان دست اغلب ایجاد لخته در اون منطقه ای است که شیت آنژیوگرافی داخل شریان گذاشته شده است. به جهت اینکه دست از سیستم دوگانه، خونگیری می کند اگر در داخل شریانی خون لخته بشود، خونرسانی به دست از طریق شریان مقابل انجام می شود و این باعث می شود حیات دست به خطر نیافتد.

متخصص قلب آنژیوگرافی

اما باید درد دست بعد از آنژیوگرافی را جدی گرفت زیرا ممکن است خونریزی زیر جلدی وجود داشته باشد که به تدریج باعث بروز مشکلات بزرگتر می شود.

معمولا با قرص هایی مانند پروفن درد دست کاهش میابد. پزشک شما ممکن است به شما توصیه کند که ساعت های اولیه از کمپرس سرد و در روزهای بعدی از کمپرس گرم استفاده کنید.


⬛ سوال: آیا خونریزی های داخل شکمی نیز می تواند از عوارض آنژیوگرافی باشد؟

گاهی بعلت صدمه به دیواره خلفی شریانی که از طریق آنژیوگرافی انجام می شود، خون وارد فضای شکم می شود. این نوع عارضه بیماران اغلب از طریق سونوگرافی و مشاهده مایع داخل شکمی تشخیص داده می شوند. اغلب این بیماران با روش های نگهدارنده مانند تزریق خون و داروهای انعقادی درمان می شوند.


⬛ علت تپش قلب بعد از آنژیوگرافی چیست؟

گاهی در حین آنژیوگرافی به علت وارد شدن ابزارهای آنژیوگرافی فرد ممکن است دچار ثپش قلب بشود ولی این تنها دلیل تپش قلب در حین آنژیوگرافی نیست. مواد حاجب نیز می توانند باعث تحریک قلب و ایجاد ضربان نامنظم بشوند. در ادامه نظر دکتر محمدحسین نجفی پیرامون تپش قلب بعد از آنژیوگرافی را می شنویم.

https://drhsnajafi.com/wp-content/uploads/2019/09/WhatsApp-Audio-2019-09-15-at-12.51.47-PM-1.ogg

⬛ احتمال مرگ در آنژیوگرافی چقدر است؟

احتمال مرگ در آنژیوگرافی خیلی کم و تقریبا صفر است.

دکتر محمدحسین نجفی فوق تخصص آنژیوگرافی در تهران

3.7/5 - (87 امتیاز)
آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
پرسش‌های مرتبط (218 پرسش)
  • تصویر کاربر Zahra دوشنبه ۹ مهر ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 188 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین دکتر خیلی ممنون از وقت گران بهاتون که دراختیار سوالات میگذارید! مادر من یک ساله که پیا پی خون دماغ میشه و شدیدا بدنش کبود میشه ازوقتی دکترشو عوض کرد بخاطر طولانی بودن راه بیمارستان شهید رجایی! ولی هرچی این دکتر داروهاشو زیادتر میکنه بهتر نمیشه ک بدتر میشه حتی اوایل ک داروهاشو زیاد کرد بود شبا دچار خفگی میشد دور لباش قشنگ کبود میشد الان هم مجددا حدودا ۱۲ ساعته درحال خون دماغ شدنه حدداقل ماهی یک باراینطوری خون دماغ میشه در بعضی ماه ها ک چندین بار پیش اومد الانم ک آزمایش گرفتیمI.N.R ۴.۴
    و پی تی ۳۲.۳!وارفارین و... مصرف میکنن بنظرتون دلیلش مقدار داروس؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۹ مهر ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      عدد inr بالاست
      بايد دوز وارفارين البته با نظر پزشكشون كم بشه
  • تصویر کاربر پروین دوشنبه ۲ مهر ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 157 مشاهده پرسش
    باسلام،من 45ساله ،دوباردریکسال انژیوکردم،باای اوضاع من نمیتونم داروخارجی بگیرم بگیرم،اوضامم خوب نی،چکارکنم،دیابتم دارم ،دکترمیگه احتمال ایکه دوباره بخاطردیابت رگت بگیره هس،درحال حاضرفنرم زدم دوبار،لطفاراهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲ مهر ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      بهتره داروتون رو ادامه بديد
      اگر خيلي مشكل داريد ميتونيد جايگزين ايرانيشو مصرف كنيد
  • تصویر کاربر شیرخوانی یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 167 مشاهده پرسش
    سلام...روزتون بخیر
    آقای دکتر مادرم 75 ساله با 78 کیلو وزن روز 12 شهریور با درد شدیدناف بطور اورژانسی در بیمارستان ضیاییان توسط دوتر پارسایی رزیدنت بیمارستان عمل میشود با بی حسی از کمر
    فردای روز عمل بیمار خال عمومی تقریبا خوبی داشته و با توصیه پزشک راه میره و ناشتا هیچ چیزی حتی آب نمیخوره که از بعدازظهر حال بیمار تغییر کرده تهوع سبز رنگ خیلی به دفعات زیاد پیش میاد که براش لوله از بینی میگذارند..سپس تنفس بدون اکسیژن برای بیمار مشکل میشه و تب هم 38 درج
    دکتر قلب به سی سی یو انتقال میدن و همزمان سی تی آنژیو هم انجام میشه مریص 7 سال پیش سابقه آمبولی ریه داشته و سه سال وارفارین مصرف میکرده
    در سی سی یو با اکسیژن تنفس به 86 درصد و بدون آن به 70 میرسه..بعد از سه روز تب و تنفس شکمی 30 تا در دقیقه مریض را به آی سی یو انتقال میدهند لوله را خارج و مریض فقط دو روز سوپ و ماست میخورد
    روز سوم به بخش منقل میشه و بعداز یکساعت دوباره تهوع با شدت سبز پررنگ به دفعات زیاد تکرار میشود
    سپس بنده که کنار مادرم بودم ..میبینم که ملافه به آب و خون آعشته شده و وقتی پرستار پانسمان و باز میکنه و پزشک میبینه که از محل بخیه هاست و با تیغ چندتا از بخیه ها را باز و یهویی خونابه به مقدار زیاد از بدن بیمار خارج میشود دکتر میگه بخیه های داخل باز شده و فتق عود کرده...خلاصه بعد از دو روز زخم همانطور باز و شستشو داده میشه و پیشنهاد دکتر به راه بردن بیمار به دفعات زیاد در روز تا معده کار کند و اصطلاحا میگن فلج روده از بین برود مریض همچنان ناشتا میباشد...روز سوم مریص بعد از راه رفتن احساس درد میکند و دوباره پانسمان باز و روده بیمار از محل جراحی بیرون زده که دوباره دکتر مریض را به اتاق عمل برده و زخم را می بنندد
    حالا مسئله ی نگران کننده به توصیه پزشک مربوطه اینه که باید محل نشتی پیدا شود و دکتر قلب حمیدرضا حکمت از اکوی بیمار حدسی زدن و مریص و برای اسکن دو مرحله ای فرستادن که جواب فردا آماده میشه
    تقاضای من از شما اینه که نطرتان را با توجه به توصیحات بفرمایید
    اگه سوالی هم هست بفرماییدذرضمن جواب سی تی و دکتر قلب اینطوری گفتن که شک ما بر آمبولی ریه بود ولی حالا میبینیم که عفونت ریه است و گفتن قلب بیمار بزرگ شده و گرفتگی عروق هم داره
    الان مادرم بدون اکسیژن تنفس داره..و اینکه هیچ چیز نمیخوره و ناشتاست ولی همش میگه شکمم نفخ داره و شکم مادرم داره مثل هفته قبل که از آی سی یو اومده بود بزرگ میشه البته شکم بیمار نسبتا بزرگ و چربی شکمی دارد ولی با بزرگتر میشود
    الان نگرانی ما و دکتر جراح اینه که دوباره این مایع در شکم مادرم جمع و سبب پارگی بخیه ها شود
    لطفا نظرتان را بفرمایید
    با تشکر و سپاس از لطف شما .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      با اين شرايط پيچيده بدون ويزيت و معاينه بيمار امكان نظر دادن وجود نداره چون قطعا دقيق نخواهد بود
      بعد هم عمدتا اينها در حوزه تخصص من نيست و مربوط به مشكلات جراحيه
  • تصویر کاربر قاسمی یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 178 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر همسر من ۳۶ سالشون هست چند سال پیش به علت درد در ناحیه قلب و نفس تنگی ناشی از بالا رفتن از پله به دکتر مراجعه کردیم که پس از تست ورزش و اکو متوجه شدند که ماهیچه های قلب ضعیف و درصد کارکرد ماهیچه هارو ۴۵ اعلام کردن بعد از دوسال دوباره برای چکام به دکتر مراجعه کردیم که گفتن قلب ضعیف تر شده و درصد کارکرد ۳۰ درصد هست وگفتن همسرم نارسایی شدید قلبی دارن داروهایی که تجویز کردن آ اس آ. کوریول. کاپتوپریل. زالربان و لانوکسین هست به همراه مکمل تغذیه ایی ژل رویال چندتا سوال داشتم خدمتتون اول اینکه این داروها درست تجویز شده و اینکه برای بهتر کردن کارکرد قلب هم موثر هست یا اینکه فقط برای جلوگیری از تضعیف قلبه و دیگه اینکه چرا در عرض دوستل کارکرد قلبشون ۱۵ درصد کمتر شده و چیکار باید کرد خواهشا جواب من رو بدین .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      بيمار بايد ويزيت و معاينه شود
      بيمار بايد انژيو هم شود
      دارها در افزايش كار قلب تا حدي كمك كننده است و البته مانع افت كار قلب ميشه
  • تصویر کاربر هدی چهارشنبه ۲۸ شهریور ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 154 مشاهده پرسش
    با سلام. ببخشید جناب دکتر بنده نزدیک به دو ماهه شصت پای راستم ناگهانی بی حس ویا سوزش ضربه ای دارد.البته آزمایش دادم نشون داد کم خونی و کمبود Dدارم. و میزان قند هم ۱۰۹بود که دکتر فرمودند احتمالا نشانه دیابت هست.اما بااینکه رعایت میکنم رژیم غذایی رو اما سوزش تغییر نکرده البته گاه گاهی شدت میگیره.چی میتوننه باشه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۸ شهریور ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      شابد نقرس باشه
      به روماتولوژيست مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر مینا سه شنبه ۲۷ شهریور ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 160 مشاهده پرسش
    با سلام.
    مادر من دو هفته آنژیوگرافی شدن.اما پای آنژیوگرافی سنگین و درد میکنه.
    به دکترش مراجعه کردیم.گفتن تا دو هفته طبیعیه...
    و اینکه عرق از ناحیه پیشونی و پشت کمر دارن.
    ایا طبیعیه؟!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۷ شهریور ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام درد طبيعيه و عرق وابسته به حواب انژيوگرافي است
  • تصویر کاربر اقبالیان سه شنبه ۲۷ شهریور ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 145 مشاهده پرسش
    سلام بعداز ترخیص به اندازه سه درسه کنار جای آنژو کبود شده است .مشکل وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۷ شهریور ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام طبيعي است كمپرس گرم انجام بدين
  • تصویر کاربر احسان سه شنبه ۱۳ شهریور ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 202 مشاهده پرسش
    سلام برای پدرم اسکن هسته ای رفتیم این جواب دادند• Mild stress-induced ischemia in the inferoapical wall. • Hypokinesia of apex and inferoapical wall on the gated images. • Post stress LVEF=47%
    میخواستم ببینم جواب تا چه حد خطرناکه منظورازhypokinesia of aaproxچیه
    و حالا باید چه کار کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۳ شهریور ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      ممكنه گرفتگي عروق قلب باشه
  • تصویر کاربر فرشی سه شنبه ۱۳ شهریور ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    سلام
    قسمت چاله شانه سمت چپ امروز از صبح درد داره,یه دردی مثل دردی که انگار اون قسمت تورمی داشته باشه

    میخواستم لطفا راهنمایی کنید مه آیا به قلب مربوط میشه واگر نه ایا نگران کننده اس
    خیلی ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۳ شهریور ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      بعيده قلبي باشه
      ولي بايد ويزيت و معاينه شويد
  • تصویر کاربر ریحان جمعه ۹ شهریور ۹۷( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 181 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    قبلا ازتون راهنمایی خواسته بودم در مورد پرولاپس شدید با علامت وtrivial mr &tr و لطف کردید پاسخ دادید و ازتون خیلی متشکرم
    الان من روزی نیم ساعت تا چهل دقیقه ورزش پیاده روی و دوچرخه ثابت انجام میدم
    *ایا ورزش رو باید در حد تپش قلب و تعریق زیاد داشته باشم یا ملایم؟
    *من هر روز پرانول میخورم ایا این دارو رو باید مداوم مصرف کنم ؟
    *ایا من با این سابقه باید قبل از هر ترمیم دندانپزشکی کپسول اموکیسیلین مصرف کنم چون دکترم چیزی بهم نگفت , ایا امکان اندوکاردیت وجود داره؟اگر بله باید چه دوز و چند روز یا ساعت قبل از داندانپزشکی مصرف کنم؟
    من خیلی شغل پراسترسی دارم و خیلی عصبی میشم ایا این مسیله هم میتونه روی شدت نارسایی تاثیر بزاره؟
    *هر گاه مضطرب و عصبی میشم
    مچ دست چپم و انگشت حلقه و شصت پای چپم انگار رگش میگیره و ول میکنه و گردن و گوش چپم و فک پایین درد مبهمی ایجاد میشه
    جالبه که اگرم دردی نباشه با فکر کردن دردو احساس میکنم
    ایا من دچار مشکل جدی تری هستم؟
    عذرخواهی میکنم تعدا سوالاتم زیاده ولی خیلی برام مهمه ممنون میشم پاسخ بدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۹ شهریور ۹۷( 4 سال پیش)
      سلام
      ورزش هر طور ميتونيد داشته باشيد
      اگر اضطراب داريد بهتره دارو رو قطع نكنيد
      نياز به دارو براي اندوكارديت نداريد
      استرس رو درمان كنيد ولي تاثيري روي پرولاپس نداره
درحال دریافت اطلاعات
« قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 22 بعدی »

مقالات مرتبط

مشاهده همه نوشته‌ها
  • 11 بهمن 1398

آیا مرگ از عوارض بعد از آنژیوگرافی است؟

مشاهده نوشته
  • 31 تیر 1397

مزایا و خطرات سی تی آنژیوگرافی قلب و عروق (کامل)

مشاهده نوشته
  • 14 بهمن 1396

آنژیوگرافی عروق پا و بالن زدن رگ پا

مشاهده نوشته
  • 4 تیر 1395

سی تی آنژیوگرافی قلب

مشاهده نوشته
logo@2x-1.png

دکتر محمدحسین نجفی متخصص قلب و عروق

 فلوشیپ فوق تخصص آنژیوپلاستی

 مدیر گروه قلب آکادمی ملی فوتبال (ایفمارک)

 عضو انجمن قلب و انجمن پزشکی هسته ای آمریکا

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با کلینیک
  • رزرو وقت ملاقات
  • مشاوره تلفنی
  • بلاگ
  • خانه
  • تماس با کلینیک
  • درباره کلینیک
  • بلاگ
  • خیابان پاسداران، گلستان ششم ، پلاک۴۱
  • ۰۲۱۷۸۱۳۵ - ۰۲۱۲۶۶۴۴۶۱۵
  • drhsnajafi[at]gmail.com
  • طراحی و توسعه توسط تیم همیار سیستم

خانه

بلاگ

ارتباط با ما

درباره ما

پرسش

ارتباط با ما

تماس با کلینیک

وقت آنلاین

مشاوره تلفنی

آدرس کلینیک

ویزیت در منزل

اینستاگرام

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش و پاسخ آنلاین
dr amir rasooli

ویزیت آنلاین

از طریق ویزیت آنلاین سوال خود را بپرسید.

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش و پاسخ آنلاین
پرسش از دکتر