پرش به محتوا
  • خانه
  • پرسش از دکتر
  • درباره ما
  • وبلاگ
  • خانه
  • پرسش از دکتر
  • درباره ما
  • وبلاگ
رزرو وقت ملاقات

دکتر محمد حسین نجفی

  • دکتر محمدحسین نجفی
  • 10 خرداد 1395

عمل آنژیو قلب چیست و چقدر طول می کشد؟

خانه » تشخیص » آنژیوگرافی » عمل آنژیو قلب چیست و چقدر طول می کشد؟

فهرست مطالب
عمل آنژیوگرافی بزرگسالان معمولا برای تشخیص گرفتگی و تنگی عروق کرونر که مانع عبور خون به قلب می شوند توسط کاردیولوژیست انجام می شود. انجام آنژیو گرافی قلب در بیماران از طریق شریان دست و نیز کشاله ران امکانپذیر می باشد.
در این نوشتار به بررسی هر آنچه که شما باید درباره ی آنژیو قلب بدانید، می پردازیم. برخی افراد به صورت اورژانسی آنژیو می گردند اما بیشتر بیماران از قبل و با برنامه، کاندید آنژیوگرافی عروق کرونر می شوند و آمادگی های لازم را دریافت می نمایند. آنژیوگرافی یا رگ نگاری (angiography) در بخش آنژیوگرافی بیمارستان انجام می شود. غالبا شما در روز آنژیوگرافی به بیمارستان مراجعه نموده و بستری می شوید. پرستاران پیش از انجام آنژیوگرافی از نوع داروهای شما و شرح حالتان برگه ای را پر خواهند کرد.
آنژیوپلاستی چیست و در چه موارد تجویز می شود؟

چرا آنژیوگرافی قلب انجام می شود؟

اگر شما یکی از موارد زیر را تجربه کنید، پزشک شما ممکن است به شما توصیه کند که انژیو قلب را انجام دهید.

  • علائم بیماری عروق کرونر مثل درد قفسه سینه
  • درد قفسه ی سینه، فک، گردن یا دست که علتش در دیگر آزمایشات مشخص نشود.
  • درد قفسه سینه ای که جدیدا به سراغ شما امده است و یا رو به افزایش باشد.
  • اگر شما دچار بیماری های قلبی مادرزادی باشید.
  • نتایج غیر عادی تست غیر تهاجمی فشار قلب
  • مشکلات دیگر مربوط به رگ های خونی
  • جراحت قفسه سینه
  • مشکلات دریچه قلب که نیاز به جراحی داشته باشند.

فیلم آنژیوگرافی قلب از راه دست

مراقبت های قبل از آنژیوگرافی

در بخش آنژيوگرافي لازم است وسایل ارزشمند خود مانند: حلقه، انگشتر، دستبند و غیره را جدا کرده و در منزل بگذارید. آنژیوگرافی قلب به این صورت است که ابتدا محل رود کاتتر بر روی کشاله ران و یا دست بیمار ضدعفونی می شود. سپس مقداری ماده ی بی حس کنند در این ناحیه تزریق می گردد.

– روز قبل از آنژیو قلب، استحمام کرده و موهای زائد کشاله ران خود را شیو کنید.

– صبح روز آنژیوگرافی از مصرف مواد غذایی اجتناب شود.

– مصرف داروها تحت نظر پزشک ادامه یابد.

علائم گرفتگی عروق کرونر

مراحل آنژیوگرافی قلب

1- پس از شروع آنژیو شما به پشت روی تخت آنژیوگرافی دراز می کشید. ممکن است به دور بدن و پای شما یک کمربند بسته شود. دوربین اشعه ایکس به دور سینه و سر شما چرخیده و از زوایای گوناگون عکس می گیرد.

2- محل ورود کاتتر که بر روی دست و یا کشاله ران است، توسط محلول های ضد عفونی تمیز شده و حجم کمی ماده بی حس کننده در آن تزریق می شود. ممکن است بریدگی کوچکی توسط پزشک در این منطقه ایجاد شود.

3- سپس توسط پرستار از شما یک لاین وریدی (رگ) گرفته می شود. ممکن است یک داروی آرامش بخش از طریق ورید به شما تزریق شود تا باعث آرامشتان گردد. از این طریق داروها و مایع نیز به شما تزریق می شود.

4- در تكنيك آنژيوگرافي یک لوله پلاستیکی کوچک ( شیت شریانی ) داخل شریان شما قرار داده می شود. یک کاتتر یا لوله بلند از داخل این شیت عبور کرده و به سمت قلب هدایت می شود. عبور کاتتر نباید باعث درد شود. اگر احساس درد می کنید، پزشک خود را آگاه سازید.

5- از داخل کاتتر ماده حاجب به داخل عروق کرونر تزریق می شود. هنگام تزریق ممکن است شما احساس گرما یا گر گرفتگی داشته باشید. ولی هر نوع احساس درد یا سنگینی را به پزشک اعلان نمایید.

6- ماده حاجب بخوبی توسط دوربین اشعه ایکس مشاهده می شود  به راحتی پزشک را قادر می سازد تا چنانچه گرفتگی و تنگی در رگ های قلب وجود داشته باشد، آن را تشخیص دهد. بر اساس آنچه پزشک در آنژیوگرافی شما مشاهده می کند، ممکن است تصمیم بگیرد اقدامات دیگری از جمله باز کردن رگ به کمک آنژیوپلاستی قلب (به کار بردن بالون و یا استنت ) را انجام دهد.

7- در حین انجام عمل آنژیوگرافی ممکن است از شما چند کار خواسته شود به عنوان مثال: نفس عمیق بکشید، نفس خود را نگه دارید، سرفه کنید و یا موقعیت دست خود را تغییر دهید.

8- در زمان آنژیو، الکترودهای روی سینه برای ثبت نوار قلب به شما وصل هستند. همچنین ممکن است مواد ضد انعقاد (آنتی کواگولانت) برای اجتناب از انعقاد خون به شما تزریق گردد.

9- بیمار هنگام آنژیوگرافی هوشیار بوده و تمام مراحل را می تواند مشاهده نماید. انجام آنژیوگرافی حدود یک ساعت طول می کشد که شامل مراحل قبل و بعد از آن نیز می باشد.

آنژیوگرافی قلب از طریق دست

عمل آنژیوگرافی قلب از طریق دست و کشاله ران قابل انجام است. برای نخستین بار در دنیا، آنژیوگرافی از طریق کشاله ران ( فمورال ) انجام گرفت. از این روش امروزه نیز به ندرت (بسته به شرایط بیمار) استفاده می شود. بیش از ۷۵% آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی ها از طریق مچ دست انجام می شود که به آن آنژیوگرافی رادیال نیز گفته می شود. خوشبختانه در کشور ما ایران نیز با ورود تجهیزات پیشرفته پزشکی و همچنین فراگیری تکنیک های نوین توسط متخصصان قلب و عروق آنژیوگرافی رادیال بسیار رایج شده است.

آنژیوگرافی از راه دست

در روش آنژیوگرافی کرونر از طریق دست به کمک وسایلی خاص به نام کاتتر ، ماده حاجب به داخل عروق کرونر بیمار تزریق شده و فیلم آنژیوگرافی در نماهای مختلف از عروق قلب گرفته می شود تا تنگی عروق مشخص شود.

عمل آنژیو قلب چقدر طول می کشد؟

فرآیند آنژیوگرافی در صورت نرمال بودن شرایط حدودا 30 دقیقه به طول می انجامد. در صورتیکه که نیاز به تعبیه استنت در رگ باشد این فرآیند زمان بیشتری را به خود اختصاص میدهد.

تفاوت آنژیوگرافی کشاله ران با دست چیست؟

همانطور که از نام آن نیز مشخص است در آنژیوگرافی پا، کاتتر از طریق کشاله ی ران وارد رگ بیمار می شود. برخلاف این روش، در آنژیوگرافی از راه دست، بیمار بلافاصله پس از اتمام آنژیوگرافی قادر است راه برود و نیاز به تحمل وزن بالای کیسه شن نیست. از طرف دیگر شانس خونریزی از محل ورود وسایل آنژیوگرافی از طریق دست، در مقایسه با آنژیوگرافی ران به مراتب کمتر است.

حتی انجام آنژیوپلاستی برای بیمار به مراتب آسانتر از شریان ران می باشد. چرا که بیمار سریعتر سر پا شده و نیازمند کیسه شن نمی باشد.

در آنژیوگرافی از طریق دست طول زمان آنژیوگرافی و میزان اشعه دریافتی پزشک و بیمار بیشتر از آنژیوگرافی از طریق کشاله ران می باشد و احتمال خونریزی کمتر است. توجه داشته باشید در مواردی که بیمار دچار انسداد عروق ناحیه لگنی و یا آئورت باشد، می بایست از طریق رادیال آنژیوگرافی انجام شود.

الگوریتم بازکردن TR BAND

در بیماران بعد از آنژیوگرافی رادیال پس از ۲۵ دقیقه از تعبیه TR BAND هر ۱۵ دقیقه cc2 از حجم کاف با سرنگ مخصوص تخلیه می شود. در صورت بروز خونریزی پس از هربار تخلیه مجددا همان cc2 حجم خارج شده مجدد جایگزین می گردد و پس از ۱۵ دقیقه مجددا عمل تخلیهcc2 انجام می گیرد.

مراقبت بعد از آنژیوگرافی

– در آنژیوگرافی پس از انتقال بیمار به بخش آنژیوگرافی بدون انجام بیهوشی و با بی حسی موضعی عکسبرداری از عروق قلب انجام می گیرد.

– پس از اتمام، چنانچه آنژیوگرافی عروق از طریق کشاله ران انجام گرفته باشد بیمار حدود ۶ ساعت بی حرکت مانده و بواسطه گذاشتن کیسه شن خونریزی کنترل می شود.

– در صورت انجام آنژیوگرافی عروق از طریق شریان دست (رادیال) بلافاصله مریض اجازه دارد بدون محدودیت حرکت کرده و نیازمند استراحت نمی باشد، اما حدود ۴ ساعت تحت نظر خواهد بود.

– آنژیوگرافی تنها یک روش تشخیصی است اما چنانچه لازم باشد می توان پس از تصمیم گیری، باز کردن عروق دچارگرفتگی را آغاز کرد.

بی حسی پا بعد از آنژیوگرافی از پا نشانه چیست؟

بی حسی پا بعد از آنژیوگرافی چندین دلیل دارد. گاهی منطقه ی شیت آنژیوگرافی در کشاله ران دچار خونریزی  می شود و این امر باعث فشار برروی اعصاب می شود. گاهی نیز سوزن های آنژیوگرافی می توانند آسیب هایی را به اعصاب آن منطقه بزنند. در ادامه دکتر نظر دکتر محمدحسین نجفی را پیرامون بی حسی پا بعد از آنژیوگرافی می شنوید.

https://drhsnajafi.com/wp-content/uploads/2019/09/WhatsApp-Audio-2019-09-15-at-12.51.47-PM.ogg

عوارض بعد از آنژیوگرافی چیست؟

-آنژیو عروق تغذیه کننده قلب در شرایط فعلی یا از طریق شریان فمورال ( کشاله ران) و یا شریان رادیال ( مچ دست) انجام می شود. هر کدام از این دو روش مزایا و معایب خاص خود را دارد.

-از جمله عوارض بعد از آنژیو از طریق ران این است که چون برای حدود ۶ ساعت چند کیسه شن روی محل سوزن زدن بر روی کشاله ران قرار داده می شود، ممکن است در اثر جابجایی کیسه شن ها، این منطقه دچار خونریزی شود.

-گاهی آثار خون ریزی و کبودی بعد از آنژیوگرافی تا بالای زانو گسترش می یابد و تا یک ماه نیز ممکن است وجود داشته باشد. به بیماران توصیه می کنم بطور متوالی از دستمال گرم شده برای کمپرس منطقه دچار خون ریزی استفاده کنند تا طول دوره درمان کوتاه تر شود.

-از دیگر عوارض آنژیوگرافی این است که بسیاری از بیماران دچار درد کمر پس از قرار دادن کیسه شن و عدم تحرک به مدت ۶ ساعت، از دردهای کمر گله می کنند؛ به هر حال طبیعی است که برای بند آوردن خون راهی جز این کار وجود ندارد.

-در طولانی مدت ممکن است عوارض دیگری نیز در روش کشاله ران (فمورال) به وجود آید از جمله ایجاد فیستول شریان های وریدی. این بیماران از ایجاد یک ناحیه متورم که هنگام لمس، دچار لرزش عبور خون است، شاکی می باشند. اگر بیمار دچار این عارضه بشود، باید با مشورت پزشک جهت بستن فیستول اقدام نماید.

در صورت بروز هر یک از علائم زیر در اولین فرصت به پزشک خود مراجعه کنید:

  • درد متوسط تا شدید در محل آنژیوگرافی
  •  احساس ضعف، گرفتگی یا بی حسی در عضوی که آنژیوگرافی شده ( آنژیوگرافی از راه دست یا پا).
  • درد عضوی که آنژیوگرافی شده
  • قرمزی، گرمی و ترشح در محل آنژیوگرافی
  • تب بالای ۳۸ درجه
  • ضایعات پوستی

توجه: در صورتی که دچار خونریزی یا تورم ناگهانی محل آنژِیوگرافی شدید، تا انتقال به بیمارستان روی زخم را فشار دهید.


تفسیر آنژیوگرافی قلب

 ۱- شرح حال بیمار اول با آنژیوگرافی نرمال یا طبیعی

بیمار خانمی ۶٢ ساله با تنگی نفس کوششی بودند که از ده سال قبل سابقه فشار خون کنترل شده را داشتند. در اسکن پرفیوژن قلب ایشان کم اکسیژنی قدام قلب مشاهده شد. بیمار کاندید انجام عمل آنژیو گردید. با توجه به نتایج آنژیوگرافی، انسداد شدید در عروق قلب ایشان مشاهده نشد.

تشخیص دکتر قلب محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی

به بیمار توصیه گردید که مصرف مرتب دارو را ادامه دهد و تلاش کند روزانه یک ساعت پیاده روی مداوم داشته باشد. همچنین از ایشان خواسته شد تا شش ماه بعد برای ویزیت مجددا مراجعه نماید.

۲- شرح حال بیمار دوم با آنژیوگرافی غیر طبیعی

بیمار آقایی ۶۵ ساله با تنگی نفس کوششی هستند که شش ماه قبل نیز مراجعه کرده بودند. ایشان ۵ سال سابقه دیابت دارند که البته تحت درمان با قرص ضد قند بوده است. علاوه بر این فشار خون بالا نیز آن هم به مدت ١۵ سال از دیگر بیماری های این بیمار بود. بیمار با توجه به عوامل خطر، مستقیما کاندید انجام آنژیوگرافی گردید.

تشخیص دکتر قلب محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی

بیمار به جهت انسداد شدید در هر سه رگ اصلی تغذیه کننده قلب، کاندید جراحی قلب باز است.

۳- شرح حال بیمار سوم با آنژیوگرافی غیر طبیعی حاد

بیمار آقای ٧٠ ساله دیابتی با درد سینه فعالیتی مراجعه کرده است که روزانه بیست عدد سیگار می کشد و قند خون ندارد.

ایشان دارای فشار خون هستند که البته کنترل نشده بود. جهت تشخیص دقیق علت بیماری، انجام آنژیوگرافی تجویز گردید.

تشخیص دکتر قلب محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی

جهت درگیری تنه اصلی رگ تغذیه کننده قلب، بیمار کاندید جراحی قلب اورژانسی است.

۴- شرح حال بیمار چهارم مستعد استنت گذاری

بیمار آقایی ۵٠ ساله بود که به علت درد سینه هنگام راه رفتن و تنگی نفس کوششی به مطب دکتر قلب مراجعه نمود. ایشان سابقه مصرف روزانه شش نخ سیگار را به مدت سی سال و فشار خون کنترل شده طولانی مدت دارد. جهت بررسی بیماری و انتخاب درمان مناسب، بیمار کاندید روش آنژیوگرافی شد.

تشخیص دکتر قلب محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی

در آنژیوگرافی انجام شده دو رگ تغذیه کننده قلب دچار گرفتگی شدید می باشند. در ادامه ی درمان بیمار کاندید آنژیوپلاستی عروق کرونر گردید که در یک جلسه هر دو رگ مسدود به وسیله استنت باز شدند.

 


⬛ سوال: آنژیو قلب چقدر طول میکشد؟

آنژیو قلب معمولا بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت طول می کشد.


⬛ سوال: هزینه آنژیوگرافی قلب در سال ۹۹ چقدر است؟

تعرفه آنژیوگرافی قلب سال ۹۹ در یک بیمارستان خصوصی در فردی که هیچکدام از بیمه های پایه را ندارد حدود ۶ میلیون تومان و هزینه آنژیوپلاستی ( قیمت بالون قلب ) اگر فقط روی یک رگ با استنت داروئی انجام گیرد حدود ۱۳ میلیون تومان و اگر روی دو رگ با استنت دارویی انجام گیرد هزینه آنژیوپلاستی یا همان قیمت بالن قلب حدود ۱۸ میلیون تومان است.

-هزینه آنژیوگرافی با بیمه سلامت

در طیف دیگر اگر طرح سلامت فعلی ادامه یابد در بیمارستان های دولتی مانند حضرت رسول، مدرس، مرکز قلب تهران امیر آباد کارگر شمالی و بیمارستان قلب شهید رجائی هزینه ی آنژیوگرافی حدود پانصد هزار تومان و هزینه آنژیوپلاستی یا همان هزینه بالن قلب بطور متوسط ۱ تا ۳ میلیون تومان می باشد. در بیمارستان شهید مصطفی خمینی نیز آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی تحت پوشش بیمه انجام می گیرد که در صورت داشتن بیمه تکمیلی هزینه آنژیوگرافی و نیز هزینه آنژیوپلاستی برای بیمار کاملا رایگان خواهد بود.

-هزینه آنژیوگرافی قلب با بیمه تامین اجتماعی

بیماران تامین اجتماعی می توانند با مراجعه به بیمارستان میلاد یا شهید لواسانی بطور رایگان تحت آنژیوگرافی قلب قرار گیرند، این بیماران چنانچه لازم باشد که تحت آنژیوپلاستی قرار گیرند در شورای استنت مطرح شده و در صورت پذیرش بطور رایگان آنژیوپلاستی انجام خواهد گرفت.

قیمت استنت قلب

-قیمت استنت قلب در ایران

تا قبل از اجرای طرح سلامت، هزینه استنت های دارویی در ایران حدود ۶ میلیون تومان بود که به این قیمت، هزینه های تعبیه فنر نیز افزوده می شد. ولی طی سالهای اخیر قیمت استنت قلب بطور یکسان در سیستم دولتی و خصوصی حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان تعریف شده است.


⬛ سوال: هزینه سی تی آنژیوگرافی قلب چقدر است؟

یکی از راه های تشخیص سلامت و یا گرفتگی عروق قلب، سی تی آنژیوگرافی عروق کرونر است. در مجموع از سی تی آنژیوگرافی جهت رویت تمام عروق بدن از جمله پاها، دست ها، عروق کلیه، عروق مغزی و غیره استفاده می شود. در سی تی آنژیو عروق کرونری بر اساس پروتکل های موجود یک ماده خاص به داخل ورید تزریق شده و از عروق (شریان) عضو هدف تصویربرداری می شود.

بر اساس مصوبات و دستورالعمل بیمه های پایه کشور، بیمه ها تعهدی برای پرداخت هزینه سیتی آنژیو گرافی قلب متقبل نمی شوند. حدود هزینه انجام یک سی تی آنژیوگرافی عروق کرونر یک میلیون و پانصد هزار تومان می باشد که بر اساس مکان انجام آن گاهی تا بیست درصد بالاتر و یا پایین تر خواهد بود.


⬛ آیا آنژیوگرافی بیهوشی دارد؟

در آنژیوگرافی پس از انتقال بیمار به بخش آنژیوگرافی بدون انجام بیهوشی و با بی حسی موضعی عکسبرداری از عروق قلب انجام می گیرد.


⬛ مدت بستری آنژیوگرافی چقدر است؟

مدت بستری آنژیوگرافی حدود ۱ ساعت در بخش ویژه ای در کت لب خواهد بود. پس از حدود ۳۰ دقیقه شما به بخش منتقل می شوید.

شما بعد از انجام آنژیوگرافی، یک شب در بیمارستان بستری خواهید بود و فردای انجام آنژیوگرافی در صورتی که مساله ی خاصی ایجاد نشود، مرخص خواهید شد.


⬛ علت درد دست بعد از آنژیوگرافی چیست؟

علت ایجاد درد دست بعد از آنژیوگرافی از طریق شریان دست اغلب ایجاد لخته در اون منطقه ای است که شیت آنژیوگرافی داخل شریان گذاشته شده است. به جهت اینکه دست از سیستم دوگانه، خونگیری می کند اگر در داخل شریانی خون لخته بشود، خونرسانی به دست از طریق شریان مقابل انجام می شود و این باعث می شود حیات دست به خطر نیافتد.

متخصص قلب آنژیوگرافی

اما باید درد دست بعد از آنژیوگرافی را جدی گرفت زیرا ممکن است خونریزی زیر جلدی وجود داشته باشد که به تدریج باعث بروز مشکلات بزرگتر می شود.

معمولا با قرص هایی مانند پروفن درد دست کاهش میابد. پزشک شما ممکن است به شما توصیه کند که ساعت های اولیه از کمپرس سرد و در روزهای بعدی از کمپرس گرم استفاده کنید.


⬛ سوال: آیا خونریزی های داخل شکمی نیز می تواند از عوارض آنژیوگرافی باشد؟

گاهی بعلت صدمه به دیواره خلفی شریانی که از طریق آنژیوگرافی انجام می شود، خون وارد فضای شکم می شود. این نوع عارضه بیماران اغلب از طریق سونوگرافی و مشاهده مایع داخل شکمی تشخیص داده می شوند. اغلب این بیماران با روش های نگهدارنده مانند تزریق خون و داروهای انعقادی درمان می شوند.


⬛ علت تپش قلب بعد از آنژیوگرافی چیست؟

گاهی در حین آنژیوگرافی به علت وارد شدن ابزارهای آنژیوگرافی فرد ممکن است دچار ثپش قلب بشود ولی این تنها دلیل تپش قلب در حین آنژیوگرافی نیست. مواد حاجب نیز می توانند باعث تحریک قلب و ایجاد ضربان نامنظم بشوند. در ادامه نظر دکتر محمدحسین نجفی پیرامون تپش قلب بعد از آنژیوگرافی را می شنویم.

https://drhsnajafi.com/wp-content/uploads/2019/09/WhatsApp-Audio-2019-09-15-at-12.51.47-PM-1.ogg

⬛ احتمال مرگ در آنژیوگرافی چقدر است؟

احتمال مرگ در آنژیوگرافی خیلی کم و تقریبا صفر است.

دکتر محمدحسین نجفی فوق تخصص آنژیوگرافی در تهران

3.7/5 - (87 امتیاز)
آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
پرسش‌های مرتبط (218 پرسش)
  • تصویر کاربر حامد جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 167 مشاهده پرسش
    سلام پدرم حدود ۵۰ روز قبل آنژوگرافی از کشاله ران کرده ولی با این زمان طولانی باز از مح آنژو احساس ناراحتی میکنه و کمی نیز ورم و گود داره و بعضی موقع ها حتی نمیتونه به راحتی قدم برداره . آیا طبیعی؟ و چیکار کنیم ؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 3 سال پیش)

      سلام

      خیر

      باید به پزشکتون اطلاع بدید

  • تصویر کاربر الهه جمعه ۱۱ بهمن ۹۸( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر روزتون بخیر ، عکس ctآنژیو پدرم را براتون ارسال میکنم، ممنون میشم نظرتون را بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ بهمن ۹۸( 3 سال پیش)

      سلام

      یکی از رگها تنگی شدید داره

      بیمار باید آنژیو شود

  • تصویر کاربر نيلوفر جمعه ۱۱ بهمن ۹۸( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 166 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد
    5 روز پيش پدرم انژيوگرافي کرده است و الان دستش داره کبود مبشه البته خيلي تيره شديد نبست چه کار بايد کرد
    ايا خطرناکه اين کبودي؟؟؟
    البته خيلي رعايت هم نميکنه که چيزي بر نداره
    البته کبودي از چيزي که تو عکس مشخصه بيشتره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ بهمن ۹۸( 3 سال پیش)

      سلام

      کبودی خفیف طبیعی است

      اما اگر بیشتر بشه باید فورا به پزشکتون اطلاع بدید

  • تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۲۶ دی ۹۸( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 181 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید اقای دکتر من سوالمو قبلا هم مطرح کردم ولی حوابی دریافت نکردم همسر من دو سال پیش سی تی آنزیوگرافی انجام داده و نتیجه زیرو بود و دکتری که پیششون مراجعه کردن گفتن با توجه به نتایج ازمایشات سلامتی قلبی ایشون رو تایید کردن ولی حدودا دوماهه در طرف چپ قفسه سینه احساس درد و سوزش دارن هرزگاهی سرگیجه های شدید میگیرن میخواستم بدونم دلیل این درد و سوزش چیه ایا به رفلکس معده یا توازن گوش مربوط میشه یا اینکه نه مربوط به قلبه ؟؟ممنون میشم راهنماییم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۶ دی ۹۸( 3 سال پیش)

      سلام

      بدون معاینه نمیشه نظر داد

      هم مشکل قلبی و هم گوارشی و هم مسایل روحی باعث درد میشه و البته علل دیگری هم هست

      باید مراجعا کنند

  • تصویر کاربر ارش دوشنبه ۲۳ دی ۹۸( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 177 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام
    دکترلطفا راهنمایی
    پدر بنده57سال دیابت بالا .فشارخون.چربی.مشکل قلبی از93دارد اسکن چندبار دکترمختلف گنتن انجام نداده الان 20روز قرص زیرزبانی هرروزتا3مصرف میکنند درخواب شب دردگرفته قرص زیرزبانی مصرف کردن درددرقفسه سینه دارنددست چپ دردمیگیردسوزش قفسه سینه دارنددرضمن15سال دیابت باقرص کنترل.37سال سیگارمصرف روزی1پاکت نصفی.مصرف دوددارندبرای دیابت.دکترقلب رفتیم یکی گفت تواکو3رگ بسته اسکن کندودیگری 2روزپیش گفت انژیوگرافی حالا نظرشما اگرهم نوارقلب واکو لازم بودارسال کنم.تشکر
    شما خودتان انجام میدهیدانژیو؟کدام بیمارستان ها وچه روزی تشریف دارید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۳ دی ۹۸( 3 سال پیش)

      سلام

      باید بیمار دیده شود تا بشه در مورد روند درمانی و تشخیصی بیمار نظر داد

  • تصویر کاربر فربدطهرانی شنبه ۱۴ دی ۹۸( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 166 مشاهده پرسش
    درود بر شما
    من مادر مشکل دیابت و کراتین بالا را دارد و قصد دارم که آنژسوگرافب پا را برای ایشان انجام دهم با CO2
    لطفا بفرمایید که آیا شما انجام می دهید و اگر انجام می دهید در کدام بیمارستان و اگر هم انجام نمی دهدی بفرمایید آیا بیمارستانی را می شناسید که این موضوع را انجام دهد ؟

    با سپاس از رهنمایی شما
    شماره همراه بنده 09123593530
    هست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۴ دی ۹۸( 3 سال پیش)

      سلام

      خیر من انجام نمی دهم

  • تصویر کاربر رحیم جمعه ۱۳ دی ۹۸( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 154 مشاهده پرسش
    باسلام اینجانب مردی ۵۱ساله بدون سابقه بیماری قلب و فشار خون بصورت اورژانسی بعلت بالارفتن بیسابقه فشار خونم ودرد در ناحیه سینه در بیمارستان بستر ی وپس از سه روز آنژیو شدم بااینکه مدت ۱۷روز از زمان آنژیو وبالن واستنت گذاری در یکی از عروق گذشته هنوز گاها در طی روز با اینکه در استراحت هستم و فعالیت آنچنان سختی هم ندارم گاها در ناحیه قلب دردخفیفی احساس میشودکه ناخودآگاه فکرم رامعطوف میکندوپس از مدتی دردی احساس نمیکنم واز یادم میرود.به پزشک معالجم هم برای ویزیت رفته ام میگوید مشکلی نیست فقط اگر در موقع پیاده روی دردی داشتی حتما بیا .این درد مربوط به چیست .لازم به یادآوری میباشد که سیگاری نمیباشم.فقط چربی خونم ۶۰تا اضافه بود.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۳ دی ۹۸( 3 سال پیش)

      سلام

      ممکنه این دردها قلبی نباشه و گوارشی یا اضطرابی باشه اکر این مشکلات رو دارید برای درمان به پزشک مربوطه مراجعه کنید

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۰ دی ۹۸( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 188 مشاهده پرسش
    باسلام خسته نباشید.من حدود 4سال پیش عمل پیوند ائورت انجام دادم الان مشکل کت چپ وراست وسوچراسیون مادر زادی دارم پزشک معالجم گفته باید دستگاهی برای انجام عمل خریداری بشه هرجا گشتم اون دستگاه گیرم نیامده محل سکونتم شیراز هست خواستم بدونم اگه مراجعه کنم تهران امکان هست بتونم همونجا عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۰ دی ۹۸( 3 سال پیش)

      سلام

      من متاسفانه اطلاع ندارم

  • تصویر کاربر Alireza یکشنبه ۱ دی ۹۸( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 202 مشاهده پرسش
    با سلام اینجانب با 40 سال سن مرد هستم در خواب درد در قفسه سینه خود در سمت چپ بیشتر احساس میکنم و با اولین مراجعه به دکتر من را به آنژیوگرافی معرفی کرده
    ایا باید حتما انجام دهم؟
    دکتر نظر به این داشت که با قرص درست نمیشود ایا درست است ؟
    نه فشار خون دارم نه سیگار میکشم
    لطفا درمورد اند گرافی و خطرات ان توضیح دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱ دی ۹۸( 3 سال پیش)

      سلام

      مهم شرح حالتون و سایر مدارک هست

      باید دیده شوید

      گااعی اگر درد کاملا تیپیک باشه البته بندرت مستقیم آنژیو میشه انجام داد

      گا۶ی هم نوار قلب تغییراتی داره

  • تصویر کاربر معتمد یکشنبه ۱ دی ۹۸( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 166 مشاهده پرسش
    ایا با اولین درد در قفسه سینه بیشتر درمواقع خواب حتما باید آنژیوگرافی صورت گیرد ؟نه فشار خون دارد نه اهل سیگار است لطفا درمورد اند گرافی و خطرات ان توضیح دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱ دی ۹۸( 3 سال پیش)

      سلام

      خیر

      باید نوار قلب و تست ورزش انجام شود و اگر تغییرات داشت آنژیو انجام می شود

درحال دریافت اطلاعات
« قبلی 1 2 3 4 5 6 7 ... 22 بعدی »

مقالات مرتبط

مشاهده همه نوشته‌ها
  • 11 بهمن 1398

آیا مرگ از عوارض بعد از آنژیوگرافی است؟

مشاهده نوشته
  • 31 تیر 1397

مزایا و خطرات سی تی آنژیوگرافی قلب و عروق (کامل)

مشاهده نوشته
  • 14 بهمن 1396

آنژیوگرافی عروق پا و بالن زدن رگ پا

مشاهده نوشته
  • 4 تیر 1395

سی تی آنژیوگرافی قلب

مشاهده نوشته
logo@2x-1.png

دکتر محمدحسین نجفی متخصص قلب و عروق

 فلوشیپ فوق تخصص آنژیوپلاستی

 مدیر گروه قلب آکادمی ملی فوتبال (ایفمارک)

 عضو انجمن قلب و انجمن پزشکی هسته ای آمریکا

دسترسی سریع

  • خانه
  • تماس با کلینیک
  • رزرو وقت ملاقات
  • مشاوره تلفنی
  • بلاگ
  • خانه
  • تماس با کلینیک
  • درباره کلینیک
  • بلاگ
  • خیابان پاسداران، گلستان ششم ، پلاک۴۱
  • ۰۲۱۷۸۱۳۵ - ۰۲۱۲۶۶۴۴۶۱۵
  • drhsnajafi[at]gmail.com
  • طراحی و توسعه توسط تیم همیار سیستم

خانه

بلاگ

ارتباط با ما

درباره ما

پرسش

ارتباط با ما

تماس با کلینیک

وقت آنلاین

مشاوره تلفنی

آدرس کلینیک

ویزیت در منزل

اینستاگرام

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش و پاسخ آنلاین
dr amir rasooli

ویزیت آنلاین

از طریق ویزیت آنلاین سوال خود را بپرسید.

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش و پاسخ آنلاین
پرسش از دکتر