دکتر محمد حسین نجفی

هر چیزی که تاکنون در مورد درمان صد در صد فشار خون بالا چه با دارو و چه درمان  قطعی فشار خون با قرص های فشار شنیده اید را کنار بگذارید، چرا که شایعه ای بیشتر نیستند.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق در پادکست صوتی زیر در این باره بیشتر توضیح می دهند:

 

آیا درمان صد درصد  فشار خون بالا حقیقت دارد؟

این سوال خیلی از بیماران بنده است که آیا به طور مثال آیا دارویی وجود دارد که بلافاصله بعد از تجویز و مصرف آن فشار خون شخص درمان شود؟ هیچگونه دارویی که درمان صد درصد فشار خون را نوید دهد وجود ندارد. پس برای پایین اوردن فشارخون بالا چه میتوان کرد؟

واقعیت این است که انتخاب داروی فشار خون اغلب بر اساس بیماری زمینه ای فرد و یا بر اساس سن انجام می گیرد. به عنوان مثال افراد بالای 55 سال یه گروه داروی فشار خون برای آن ها مناسب است و آن را شروع می کنیم. افراد کمتر از 55 سال گروه دیگری از دارو ها براشون مفید است که آن را شروع می کنیم. اگر شخصی همراه با فشار خون بالا به دیابت مبتلا باشد یا نارسایی کلیه و یا نارسایی قلبی داشته باشد؛ دارویی را تجویز می کنیم که هم برای کنترل فشار خون مناسب باشد و هم جلوگیری از عوارض آن بیماری زمینه ای را در بر داشته باشد.

یا به طور مثال اگر فردی هم فشار خون و هم آریتمی داشته باشد؛ باید دارویی تجویز شود که بر هر دوی این بیماری ها اثر داشته باشد. حتی گاهی اوقات از ابتدای امر با 2 داروی فشار خون درمان رو شروع میکنیم؛ به شرطی که فشار خون بیمار خیلی بالا باشد.

نکته ای که در درمان فشار خون وجود دارد و بیماران باید آن را رعایت کنند این است که باید مصرف نمک خود را محدود کنند؛ زیرا مصرف نمک، درمان فشار خون را با مشکل رو به رو می کند و کار ما را سخت تر کرده و به مصرف بیشتر دارو نیاز است.

تغییر در شیوه ی زندگی به پزشک کمک می کند راحت تر بتواند درمان فشار خون را انجام دهد. به این مفهوم که اگر شخص شروع به پیاده روی و ورزش روزانه کند؛ اگر وزنش کم شود که واقعا در درمان فشار خون مفید است و واقعا کمک کننده است و برای قلب مفید است. اما حتی اگر میزان وزن بیمار کاهش پیدا نکند باز هم در درمان فشار خون بیمار بسیار موثر است.

رژیم های حاوی غلات، سبزیجات و میوه کمک می کند که درمان فشار خون بهتر صورت گیرد.

نهایت امر این است که حتما با هر انگیزه ای که فشار خون بالا باشد – به طور مثال عده ای مراجعه می کنند و میگویند که فشار خون من استرسی است پس نیازی به درمان نیست که این عبارتی غلط است- می تواند آسیب های خودش رو به مغز، قلب، کلیه، چشم و اعضای دیگر بدن می زند؛ پس باید این بیماری هر چه زودتر درمان شود.

پس نهایت امر این است که درمان صد در صدی فشار خون که برای همه ی بیماران در دسترس باشد وجود ندارد و پزشکان بر اساس شرایط بیمار داروها را تجویز میکنند.

درمان فشار خون

علت بالا رفتن ناگهانی فشار خون

فشار خون نیرویی است که در طی آن خون درشریان های شما جریان می یابد. عوامل مختلفی می تواند موجب افزایش ناگهانی فشار خون شما شود و هنگامی که فشار خون به طور مرتب افزایش می یابد خطر ابتلا به پرفشاری خون مزمن را نیز افزایش می دهد که می تواند منجر به مشکلات عروقی، بیماری قلبی و سکته مغزی شود.عوامل دیگری مانند استرس و اضطراب، مصرف برخی داروها مانند قرص های ضد بارداری و مصرف نمک نیز می توانند از عوامل موثر در افزایش ناگهانی فشار خون باشند.

یکی دیگراز عوامل موثر بر افزایش ناگهانی فشار خون، مصرف سیگار است. هنگامی که شما سیگار می کشید، نیکوتین، اثر فوری بر فشار خون شما  می گذارد. نیکوتین تغییرات زیادی درعملکرد مناسب رگ های خونی ایجاد می کند و درسیستم گردش خون  التهاب ایجاد کرده و در نهایت فشار خون را بالا می برد.

مصرف کاهو در فشار خون بالا

سبزیجات می توانند در بسیاری از موارد سبب کاهش فشار خون شوند. سبزیجات اغلب حاوی سطوح بالای نیترات و نیتریت هستند که منابع خوبی از اکسید نیتریک (NO) می باشند. آنها همچنین دارای آنتی اکسیدان هایی هستند که از سلامت و الاستیک شریانی حمایت می کنند. سبزیجات کنسرو شده نیز تقریبا مانند سبزیجات تازه از میزان شکر، چربی یا نمک پایین برخوردار بوده و همان مزیت را دارند.

کاهش فشار خون با کاهوکاهو از جمله سبزیجاتی است که برای بدن انسان سرشار از مزایای سلامتی است! یک سالاد معمولی با کاهوی ترد و تازه می تواند یک میان وعده سالم و مغذی باشد. کاهو، منبع خوب پتاسیم است و مطالعات نشان داده است که به کاهش فشار خون کمک می کند.

آیا دارچین برای فشار خون ضرر دارد؟

بر طبق تحقیقات انجام شده مشخص شده است که مکمل های حاوی دارچین می توانند به طور بالقوه خطرناک باشند، به خصوص برای  افرادی که داروهای استاتین را برای کاهش کلسترول و فشار خون مصرف می کنند. اما مصرف میزان مناسبی از پودر دارچین به عنوان یکی از طعم دهنده های خوشمزه، ممکن است فشار خون شما را کاهش دهد. مصرف چوب دارچین به صورت روزانه ممکن است فشار خون افراد مبتلا به دیابت را نیز کاهش دهد. برای مصرف دارچین می توانید در رژیم غذایی خود آن را بر روی غلات صبحانه، تخم مرغ و حتی قهوه اضافه کنید.

کاهش قند و فشار خون با چای ترش

تحقیقات در مورد مصرف چای مخصوصا چای ترش نشان داده است که مصرف چای ترش در طی روز به صورت دم کرده تأثیر زیادی بر کاهش فشار خون دارد.

یوگا و فشار خون

مطالعات اخیر نشان می دهد که حفظ عضلات و انعطاف پذیری آن ها، نقش موثری بر سلامت بدن دارد. به عنوان مثال از طریق تمرینات یوگا به طور منظم، انعطاف پذیری شریان ها صورت گرفته و در نتیجه به طور طبیعی، باعث کاهش فشارخون می شود.

تاثیر یوگا در درمان فشار خونمطالعه ای در مجله فیزیولوژی نشان می دهد که  فشار خون افراد ۴۰ ساله و بالاتر، با انجام تمرینات یوگا برای انعطاف پذیری شریان ها، به طرز چشمگیری کاهش یافته است.

رازیانه برای کنترل فشار خون

رازیانه گیاهی است که در اکثر نقاط اروپا و دریای مدیترانه رشد می کند. دانه های این گیاه در قرون وسطی برای طعم دهی و به عنوان دارو استفاده می شد. امروزه، مصرف دانه رازیانه، نقش مهمی در کاهش فشار خون داشته و گزینه مناسبی در درمان این بیماری به شمار می رود.

درمان فشار خون با دارچین و عسل

عسل حاوی حدود ۸۰ درصد قند و همچنین اثرات پروتئینی، مواد معدنی و آب است. بدن شما به راحتی می تواند عسل را جذب و استفاده کند و این باعث می شود که کربوهیدرات های مفید وارد بدن شوند. تاثیر گذاری دارچین نیز به عنوان ادویه ای بدون قند، در ترکیب با عسل سودمند است. اگر چه مطالعات اولیه نشان می دهد که عسل ممکن است نقش مهمی در کاهش فشارخون داشته باشد، اما هرگز بدون مشورت متخصص فشار خون این درمان را انجام ندهید. پیش از اضافه کردن عسل و دارچین به رژیم غذایی خود برای کاهش فشار خون با پزشک خود  مشورت کنید، به خصوص اگر در حال  مصرف داروهایی برای کاهش فشار خون هستید.

بابونه و فشار خون

بابونه گیاهی با خواص فراوان است که می تواند در کاهش فشار خون مفید باشد. تاثیر مصرف آن با داروهای فشار خون بالا ، دارای اثر دهی بیشتری است.

کرفس و فشار خون

آب کرفس و فشار خونآب کرفس در درمان فشار خون بالا بسیار سودمند است. شما می توانید کمی آب به ساقه های کرفس اضافه کرده و آن را در درمان پرفشاری خون مصرف کنید.

خواص بهارنارنج بر فشار خون

بهار نارنج تلخ به صورت دم کرده و یا عصاره آن در درمان پرفشاری خون مورد استفاده قرار می گیرد. عصاره بهار نارنج تلخ حاوی سونفریین است و اثرات سمپاتومیتی سینافین در این عصاره ممکن است فشار خون را کاهش دهد.

تاثیر زالو درمانی بر فشار خون

تاثیر زالودرمانی بر فشار خونمطالعات مختلف نشان داده است که بزاق زالو حاوی آنزیم های مفیدی است که می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. آنزیم های ضد انعقاد موجود در بزاق زالو سبب کاهش گرایش انعقادی خون می شود؛ بنابراین این آنزیم ها نه تنها از لخته شدن خون جلوگیری می کنند، بلکه باعث می شوند تا لخته ها ی خون از قسمت های دیگر بدن نیز حذف شده و منجر به کاهش قابل ملاحظه فشارهای سیستولیک و دیاستولیک شود.

خواص کاسنی برای کاهش فشار خون

عصاره کاسنی که حاوی فروکتان و نوعی یونولین است، اثرات مطلوبی بر بدن دارد؛ از جمله اثرات آنتی هپرگلیسمی و ضد دردی لیپیدمی و بهبود حرکت روده. مطالعات نشان داده است که  عصاره ریشه کاسنی بر گلوکز خون، متابولیسم لیپید و کاهش فشار خون تاثیر گذار است.

تاثیر مکمل منیزیم بر کاهش فشار خون

مصرف منیزیم کافی می تواند به کنترل فشار خون کمک کند. توصیه می شود که افراد مبتلا به فشار خون بالا، مکمل های منیزیم را برای کاهش فشار خون خود مصرف کنند.

با توجه به ایمنی نسبی و هزینه پایین، مکمل های منیزیم می توانند گزینه مناسبی برای کاهش فشار خون در افراد با خطر بالا و یا بیماران مبتلا به فشار خون بالا در نظر گرفته شوند. محققان دریافتند که مصرف ۳۶۸ میلی گرم مکمل منیزیم روزانه به مدت سه ماه موجب کاهش فشار خون سیستولیک افراد به میزان ۲ میلی متر جیوه (mmHg) و کاهش فشار خون دیاستولیک می شود.

هویج و فشار خون

هویچ و فشار خونآب هویج دارای آنتی اکسیدان هایی مانند بتا کاروتن و ویتامین A و C است. آنتی اکسیدان ها درعروق خونی باعث محافظت بدن از رادیکال های آزاد می شوند. محققان اعلام کرده اند که آنتی اکسیدان ها ممکن است در درمان فشار خون بسیار موثر باشند.

سیاه دانه برای درمان فشار خون بالا

روغن سیاه دانه در درمان برخی از شایع ترین شرایط خاص، از جمله فشار خون بالا و آسم، کاربرد دارد. سیاه دانه دارای خواص قوی ضد قارچی است که در درمان انواع عفونت ها نیز استفاده می شود. ازجمله مزایای عمده روغن سیاه دانه می توان به کاهش فشار خون بالا اشاره کرد.

عدس و فشار خون

دانشمندان در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که مصرف عدس می تواند تاثیر قابل توجهی در کاهش سطح خطرناک فشار خون داشته باشد. تحقیقات جدید نشان داده است که عدس می تواند میزان انقباض رگ های خونی را کاهش دهد. مصرف چربی و نمک بالا می تواند رگ های خونی را مسدود یا منقبض کرده و در نتیجه فشار خون افزایش پیدا کند. اضافه کردن عدس به رژیم غذایی در رفع این مشکل کمک کننده است.

میوه به و فشار خون

میوه به و فشار خونمیوه” به” یک میوه معطر و متعلق به خانواده Rosaceae است که در خانواده سیب و گلابی نیز قرار می گیرد. این میوه، بومی مناطق گرم و معتدل جنوب غربی آسیا بوده و یک میوه فصلی است که از پاییز تا زمستان در دسترس است . میوه “به”، غنی از پتاسیم بوده و پتاسیم موجود در آن در کاهش فشار خون بالا موثر است.

اسفناج و فشار خون

در مورد مصرف اسفناج به عنوان کاهش دهنده فشار خون ،نظرات مختلفی مطرح است. اما تحقیقات نشان داده است که آب اسفناج به دلیل مواد معدنی و آهن بالا می تواند از فشار خون بالا جلوگیری کند. بهتر است در مصرف برگ اسفناج و اضافه کردن آن به رژیم غذایی برای درمان فشار خون ،با پزشک مشورت شود.

زنجبیل و فشار خون

مطالعات اولیه نشان می دهد که زنجبیل ممکن است کلسترول را کاهش دهد و به جلوگیری از لخته شدن خون نیز کمک کند. مصرف زنجبیل در درمان بیماری های قلبی و انسداد رگ های خونی که به فشار خون بالا و حمله قلبی یا سکته مغزی منجر می شود، موثر و سودمند است. زنجبیل ممکن است به بهبود کنترل قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نیز کمک کند. تحقیقات بیشتری برای تعیین اثردهی زنجبیل برای بیماری های قلبی و دیابتی لازم است.

خواص عرق کاکوتی بر فشار خون

خواص عرق کاکوتیعرق کاکوتی به طور گسترده ای در طب سنتی برای درمان بیماری های پرفشاری خون در سین کیانگ، (منطقه مستقل چین) استفاده می شود.

آیا عرق آنیسون در کاهش فشار خون مفید است؟

آنیسون، بومی شرق مدیترانه و یکی از قدیمی ترین گیاهان ادویه ای شناخته شده است. عرق آنیسون در درمان دارویی و غذایی استفاده می شود. آنیسون از خانواده  Apiaceae است که شامل هویج، جعفری، کرفس، رازیانه، گشنیز، زیره سبز و سیلیس است. عرق آنیسون برای درمان پر فشاری خون استفاده می شود اما توصیه می شود که بیماران با فشار خون بالا در مصرف عرق آنیسون احتیاط کرده و یا با پزشک خود مشورت کنند.

آیا درد و ورم معده باعث فشار خون بالا می شود؟

دکتر محمد حسین نجفی متخصص فشار خون و فوق تخصص آنژیوپلاستی

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

3.2/5 - (102 امتیاز)
دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر م چهارشنبه ۳ آبان ۲( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 60 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من خونه با دستگاه دیجیتال فشار خون می گیرم معمولا ۱۲-۱۳ ونهایتأ ۱۴هست ولی در مطب همیشه بالای ۱۵هست و گاهی تا بیست قبلا صبح و شب یک قرص لوزارتان ۲۵میخوردم ولی دفعه آخر حدود دو ماه پیش که در مطب فشارم بیست بود دکتر والزو میکس ۵/۸۰روزی دو بار و آتوررواستاتین تجویز کرد که فشارم حدود ۱۰ -۱۱میشه و هنگام بلند شدن سر گیجه دارم و مدتی هست که گاهی احساس درد و فشار در قلب دارم لطفا راهنمایی بفرمایید تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۳ آبان ۲( 5 ماه پیش)
      والزدمیکس صبح یک عدد و شب نصف بخورین...نیاز به ویزیت مجدد
  • تصویر کاربر سعدی جمعه ۱ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 99 مشاهده پرسش
    سلام میخام بدونم واریس درمان میشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱ اردیبهشت ۲( 11 ماه پیش)
      بله
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۱۷ آذر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 123 مشاهده پرسش
    درود وقت بخیر جناب آقای دکتر، بنده 64 سال دارم و از جوانی ورزشکار هستم در این سن نیز دوچرخه و کوهنوردی حرفه ای انجام با توجه باینکه از سال 1391 دچار تیروئید کم کار شدم و هیچ علایمی ندارم اما بالجبار دارو تیروئید میخورم متاسفانه از یکماه پیش دچار فشار خون بالایی شدم از جمله صبح ها هنگام بیدار شدن 16 میشه، بجز داروی تیروئید هیچ دارو استفاده نمی کنم، سیگار و مشروب ندارم، منتظر دستورات جنابعالی هستم. پیشاپیش سپاسگزارم azarkouh@gmail.com
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۷ آذر ۱( 1 سال پیش)
      ببینید فشارها بالا و نیازمند درمان است. نصف قرص لوزارتان اچ بخورید و برای اکو و ویزیت دقیق تر به متخصص قلب مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۹ شهریور ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 145 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام من پنجاه سالمه و اخیرا فشغرخون ۱۴تا ۱۵ روی ۹تا۱۰ دارم ، ورزش می‌کنم چاقی شکمی دارم و دارو فقط رزوواستاتین مصرف می‌کنم ، فشارم که بالا مدیره وزوز گوش و گزگز پوست سر دارم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۹ شهریور ۱( 1 سال پیش)
      داروی لوزارتان اچ نصف قرص صبح ها بخورید و زیر نظر متخصص قلب باشید
  • تصویر کاربر شکیبا پنجشنبه ۲۳ دی ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر، پدر من 64 سالشونه و دیابت دارن و انسولین میزنن، چندین ساله فشارخون دارن ولی با قرص لوزارتان 50 هر 12 ساعت و آملوپرس شبی یه عدد فشارشون همیشه کنترل سده و 13 روی 8 بوده، مدت 4 ماه هست که فشار بالا رفته و مجبور به بستری شدن و کلیه چکاپ های کلیه و داخلی انجام شد مشکلی نداشتن، ef قلب 55 هست و دکتر نیازی به آنژیو ندیدن، اما الان فشارشون اصلا پایین نمیاد و 17 و 18 روی 10 میشه، و کمترین حالت 15 هست، قرص والسارتان 160 و آملوپرس 5 و ترازوسین 2 هر 12 ساعت میخورن، بازهم فایده نداره، دکتر الان کارودیلول اضافه کردن روزی دوبار، واقعا چرا با وجود چکاپ کامل این فشار مقاوم شده و پایین نمیاد؟؟ داروهای ایشون درست تجویز شده؟؟ اقدام درمانی دیگه ای لازمه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۳ دی ۰( 2 سال پیش)
      بله داروها عالی هستند ولی بعضی فشارخونها نیاز به مصرف داروهای بیشتری دارند اگر با اینها پایین نیامد اسپیرونولاکتون ۲۵ اضافه کنید
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۵ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    سلام بعداززایمان دچار فشار خون بالا شدم به متخصص داخلی مراجعه کردم دوعدد قرص تجویز کردن (بیزوفار.Amlopres-5)از هرکدام ازقرص ها روزی نصف مصرف میکنم چندروزه که رگه های خونی درادرار مشاعده کردم سنو مسانه وکلیه چیزی را نشان نداده اکو ونوار قلب هم خوب بوده لطفا راهنمایی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۵ آذر ۰( 2 سال پیش)
      ارتباطی یه فشار یا این دارو ندارد یک ازمایش ادرار بدهید شاید عفونت باشد
  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۱۳ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    باعرض سلام من ۵۲سالمه وحدود سه ساله از قرص لوزا اچ۵۰صبح و شب۱عدد همراه بیزو پرانولول(۱/۵__۲/۵)والان حدود سه ماهه دز۵میلی صبح استفاده می کنم وشبها رزوواستاتین۲۰ واسپیرن ۸۰ استفاده می کنم فشارم قبلا
    کنترل بود اما الان تا غذا میخورم فشارم بالا میاره ازترسم غذا نمی‌خورم فشارم
    میفته(۹روی۶یا۵) میشه وقتی فشارم ۱۳یا۱۴میشه خیلی استرس میگیرم اکو هم سه ماهه قبل گرفتم گفتن خوبه ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۳ مهر ۰( 2 سال پیش)
      داروی لوزارتان خود را قبل غذا استفاده کنید و نترسید اینها خیلیشان علایم استرسی هستند
  • تصویر کاربر سامان پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر
    من داراي فشار خون بالا هستم و داروي
    فروزمايد پوزراكس اميلو پرس و سوتالول استفاده ميكنم الان يك هفته هست كشيدن ترياك رو ترك كردم و قرص بي دو مصرف ميكنم و فشار خون ١٥روي ١٠ ميباشد موقع مصرف ترياك فشارم ١٣يا ١٢/٥ روي ٨ بود الان چيكار كنم اطفا راهنمايي بفرماييد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      باید دوز داروهایتان را بالا ببرید یک نصفه قرص به مصرف پوزارکس اضافه کنید
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.وقت بخیر.دستگاه فشارخون دارم توخونه میگیرم 11.12روی8..ولی امروزصبح رفتم جایی وتوماشین فشارم گرفتم اینکه ببینم دستگاه سالمه یانه..ولی 14روی8بودبادستگاخودم گرفتم بازم همین بود..ولی اومدم خونه گرفتم شده 12روی8یا11روی8..حتی درحالت ایستاده 12روی8بود..چراااسترس میگیرم وقتی یکی میخادفشارم بگیره؟؟ چیکارکنم که استرس نگیرم وبی خیال باشم وروفشارم دراون لحظه تاثیرنزاره؟؟آخه طب کار که میرم همین14روی8 ولی اونا نمیدونن من توخونه میگیرم11یا12.. ایجوربدمیشه برام.. ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲ تیر ۰( 2 سال پیش)
      بهترین کار این است که اصلا فشارخون خود را اندازه نگیرید اندازه گرفتن مکرر فشارخون منشا استرس و ناراحتی شدید می تواند باشد
  • تصویر کاربر باران پنجشنبه ۱۳ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    ببخشید بنده 35 سال دارم متاسفانه موقع گرفتن فشار خون در مطب فشار روی 15 می ره و تپش قلب می گیرم ولی در خانه فشارم بین 12و 13 هست ضربان قلب 80 اکو انجام دادم گفتن خوب هست قرص مترال 50 و تریا مترن اچ گفتن بخورم بخاطر تپش قلب صبح ها الان تجویز کردن بعد یک هفته درگیر سرگیجه و بی حالی میشم گاها موقع پیاده روی نفس تنگی به نظر تون من نیاز به خوردن قرص دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۳ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      تریامترن اچ را قطع کنید به مصرف متورال ادامه بدهید
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر