دکتر محمد حسین نجفی

درمان استرس و افسردگی نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قلبی دارد. در این مقاله با روش های درمان استرس و کاهش اضطراب بیشتر آشنا شوید. امروزه زندگی شهری سراسر از مشغولیت های ذهنی است.  در چنین شرایطی، استرس هورمون های خاصی بداخل جریان خون ترشح می کند. ترشح این مواد که هورمون های فرار و گریز نام دارند را بارها تجربه کرده اید. بعنوان مثال گاهی انسان در شرایطی دچار ناراحتی شده و احساس تپش شدید قلبی می کند. این موارد همان شرایط استرس بوده و ورود هورمونها بخصوص آدرنالین ضمن ایجاد تپش قلب و گشاد کردن عروق باعث فشار خون بالا نیز می شود.

اگر چه در این شرایط بطور موقت کار قلب شدیدا افزایش می یابد ولی اثرات این واکنش موقت می تواند ناخوشایند باشد.  بارها بیمارانی را دیده ام که بدنبال استرس دچار سکته قلبی شده اند. علت آنست که بالا رفتن ناگهانی فشار خون سبب آسیب نگهانی جدار عروق قلب شده و عبور خون از این رگ تغذیه کننده قلب دچار اختلال میشود و شخص متعاقبا دچار سکته قلبی می شود.

بیزوپرولول برای استرس

بیسوپرولول نوعی دارو به نام مسدود کننده بتا است. مانند سایر مسدودکننده های بتا، بیسوپرولول با تغییر نحوه پاسخ بدن شما به برخی واکنش های عصبی، به ویژه در قلب، فشارخون را کاهش می دهد. قرص بیزوپرول، ضربان قلب شما را کاهش می دهد و باعث می شود قلب شما راحت تر خون را به اطراف بدن پمپاژ کند.

بیزوپرولول برای استرس

استرس با بدن چه میکند؟

از نظر علمی ثابت شده است که استرس میتواند عاملی برای مرگ ناگهانی باشد. اگر چه علت مرگ ناگهانی در زمان اضطراب هنوز بطور قطعی مشخص نشده اما نظریه هایی مبنی بر بروز آریتمی های قلبی به هنگام اضطراب وجود دارد. پس نتیجه کلی آنست که قطعا استرس حاد و یا مزمن میتواند عاملی برای صدمه قلب و عروق و یا مرگهای ناگهانی باشد.

راه های کاهش استرس و اضطراب

قرص بیزوپرولول برای استرس و اضطراب

چگونه استرس خود را مهار کنیم؟

چندین روش دیگر برای درمان استرس و کاهش اضطراب و ریلکس سازی وجود دارد ، شامل:

چگونه بی خوابی را درمان کنیم؟

شما ممکن است INSOMNIA (عدم توانایی خواب یا بی خوابی) بدلیل عدم احساس راحتی یا استرس بدلیل نگرانی های شخصی یا در اثر عوارض جانبی داروها داشته باشید.

اگر نمیتوانید بخوابید موارد زیر را رعایت کنید:

درمان ناراحتی و افسردگی

افسردگی بعد از حمله قلبی

اینکه فرد بعد از حمله ی قلبی احساس ناراحتی و افسردگی کند، امری کاملا طبیعی است. عمل قلب باز یا انجام اقداماتی برای ساماندهی قلب، بستری شدن، تشخیصی که اخیرا از بیماری قلبی وجود داشته یا علائمی از بیماری که  همه اینها میتوانند شما را از انجام زندگی دلخواهتان دور کنند. افسردگی میتواند حاصل از عدم شناخت از انتظارات و اینکه افراد نمیدانند چطور وظایفشان را انجام دهند بدون اینکه بیش از حد خسته شوند، باشد.

 احساس ناراحتی موقت قابل انتظار است اما بعد از چند هفته فرد باید به شرایط طبیعی اش برگردد و کارهای روزمره اش را مثل قبل انجام دهد. اگرچه باید در نظر داشت که احساس افسردگی، فرد را از داشتن یک زندگی عادی محروم میکند. زمانیکه افسردگی شدید شد و با علائم دیگری همراه شد و بمدت ۲ هفته یا بیشتر این شرایط استمرار یافت، درمان برای کمک به فرد و اینکه بتواند با شرایط به بهترین نحو کنار بیاید، ضروری است.

تاثیرات منفی استرس و افسردگی چیست؟

مطالعات نشان میدهد که استرس ذهنی تاثیر منفی روی سلامتی قلبی فرد دارد این تاثیرات شامل موارد زیر می شوند.

درمان استرس و افسردگی

چرا فرد دچار افسردگی می شود؟

ناهنجاری های افسردگی به دلیل ترکیبی از عوامل بوجود می آیند این عوامل شامل:

چه زمانی فرد به درمان افسردگی نیاز خواهد داشت؟

درمان زمانی ضرورت می یابد که افسردگی تشدید می یابد و با علائم دیگر همراه میشود ( شامل کناره گیری از فعالیت ها، عدم پاسخ در زمانیکه فامیل یا دوستان را ملاقات میکند، افزایش افکار منفی، و گریه کردن). در صورتی که این علائم با شرایط زیر همراه شوند باید بفکر کمک گرفتن باشید:

بدون درمان افسردگی وضعیت فرد وخیم تر میشود. پزشک و پرستار میتوانند شمارا به یک متخصص بیماریهای روانی که درمان مناسبی برایتان فراهم میکند ارجاع دهند.

درمان اضطراب

افسردگی چگونه تشخیص داده می شود؟

بزرگترین مانع پیش روی تشخیص و درمان افسردگی این است که فردی را که از این شرایط رنج میبرد، تشخیص دهیم. متاسفانه تقریبا نیمی از افرادی که افسردگی را تجربه میکنند، هرگز تشخیص داده نمیشوند و درمانی برای بیماریشان صورت نمی گیرد که این عدم درمان  میتواند تهدیدی برای زندگیشان باشد. بیش از ۱۰% از افرادیکه دچار افسردگی اند، خود کشی میکنند.

پزشک یا پرستار وضعیت شمارا از طریق پرسیدن سوالاتی پیرامون علائمتان بررسی میکنند، زیرا بیمارانیکه بعد از یک بیماری متوسط ، بستری شدن یا جراحی ریکاوری میشوند، علائم مشترکی را تجربه میکنند که برخی از علائم مشترک افسردگی شامل خستگی و بیخوابی است که پزشک و پرستار به علائم زیر نیز باید دقت کنند:

گاهی اوقات علائم استرس بدلیل داروهای خاص، ناهنجاریهای فیزیکی، ویروس ها یا بیماریهای دیگری بوجود می آیند. پزشک شما یا پرستارتان ترجیح میدهند که معاینه یا آزمایشی برای تعیین اینکه دلیل جسمانی برای افسردگی وجود دارد را انجام دهند. پزشک یا پرستار باید سابقه ی سلامتی فرد و خانواده فرد و سابقه ی استفاده از الکل و دارو  را بررسی کنند. اگرچه آزمایش خاصی برای تشخیص افسردگی وجود ندارد، معیارها و غربالگری های متفاوتی برای تشخیص افسردگی وجود دارد که بوسیله جامعه ی روانشناسی آمریکا برای تشخیص صحیح افسردگی تدارک دیده شده است.

روش های درمان افسردگی

درمان افسردگی چیست؟

درمانهای متعددی برای افسردگی وجود دارد. سبک زندگی سالم شامل ورزش منظم، خواب کافی،رژیم غذایی متعادل، همچنین ریلکس شدن و استفاده از تکنیک های کنترل استرس به فرد کمک میکند تا افسردگی اش را تحت کنترل در آورد. اختلالات افسردگی حاد با داروهای ضد افسردگی و یا روان درمانی( مشاوره حمایتی یا گفتار درمانی) یا ترکیبی از این دو درمان، سبب بهبودی فرد می شود.

داروهای ضد استرس بی خطر و جدید مانند SSRIs ( جلوگیری از بازجذب سروتونین بطور انتخابی ) به عنوان داروهای بیخطر ثبت شده اند و برای بیماران با نارسایی قلبی سالم هستند. روان درمانی به فرد کمک میکند تا حمایت اجتماعی از فرد بالا رود و بیمار الگوهای مثبت تفکر را در خود پرورش دهد. اگر افسردگی برای شما به مشکل تبدیل شده نکات زیر را به خاطر بسپارید:

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

4/5 - (27 امتیاز)
دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر اختر پنجشنبه ۲۳ دی ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    سلام من خانم 47 سالهکه چندین سال هست سالم خواری و پیاده روی و حذف نمک دارم و همیشه هم سالم بودم تا اینکه 3 ماه پیش کل خانواده و خودم کرونا گرفتیم و استرس عجیبی برای من درست شد که جتی در خواب کل بدنم می لرزید این حالت در این 3 ماه برایم ماند هرشب صدای قلبم و لرزش ماهیچه آزارم میداد ولی من می دانستم که استرس عاملش هست ولی ی روز قلبم هم شروع به سوزش و تیر کشیدن کرد که من دکتر رفتم بعد از اکو ونوار گفتند از استرس بوده و مشکلی نداری و پرو پرانول دادن که مصرف نکردم و خوب شدم بعد از چند روز دوباره همون سوزش ذر من ایجاد شد باز رفتم دکتر که گفتند شاید کرونا باعث التهاب قلب شده و گا باپنتین دادن ولی همین اسم کرونا استرس قبلی من را جند برابر کرد و لرزش ماهیچه و سوزش قلبم ادامه داشت تا اینکه ی روز فشارم رفت روی 15 رفتم دوباره ی دکتر دیگه مجدد اکو و تست گرفتن و گفتند مشکلی نیست و این داروها را اد اسپرین80و کل شیسین و لوزارتان 25 و بیزو پرالولحالا فشارم گاهی میشه 9 و ضربان قلب 50 که باز همین هم استرسم را زیاد می کنه لطفا با توجه به مدارک نظر شما جی هست آیا من باید داروی فشار را ادامه بدم یا اون روز موقتی بوده و استرس عاملش بوده وآیا کرونا باعث التهاب شده یا نه؟ در ضمن تستم هم 12 دقیقه رفتم و هیچ دردی در قلبم نداشتم و بعدش بلا فاصله فشارم را دکتر گرفت 15 بود که گفتند باید کمتر باشه آیا درسته من بدون هیچ مکث فشارم را گرفتند و گفتند احتمالا باید دارو را بخورم در حالی ه استراحت نکرده بودم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۳ دی ۰( 2 سال پیش)
      با مجموع این حالات توصیه ی ما استفاده از داروی فشارخون است. فشارخون شما در حال حاضر در مرحله ی ابتدایی است و در صورت عدم استفاده از دارو پیشرفت خواهد کرد
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۲ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من هفته دوم مریضی کرونا رو پشت سر می ذارم این هفته دچار تپش قلب متوسط شدم و به بدنم گویا تنش و اضطراب مثل جریان برق که به بدن وارد شه و جلوی خوابم رو دو سه شبه گرفته می خواستم بدونم راه حل چیه
    ممنون روز خوش
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      پروپرانولول ۱۰ صبح و شب بخورید بهتر نشد اکو کنید
  • تصویر کاربر الهام شنبه ۱۱ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۳۲سالمه .تا امروز به خاطر اضطرابی که داشتم خیلی دکتر قلب رفتم که آخرین مورد پاییز ۹۹بود .ارومیه دکتر خادم وطن.مثل دکترای قبلی گفتن که مشکلی ندارم جز پرولاپس و گشادی خفیف که نمیشه بهش بیماری گفت.موقعی که دچار اضطراب میشم هر از گاهی یه آریتمی نشون میده و قلبم خیلی تند میزنه سابقه پانیک اتک دارم.
    آیا این آریتمی که فقط موقع اضطراب هستش جای نگرانی داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۱ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش)
      اصلا خطری نداد درمان پنیک نزد رواپزشک کمک می کند
  • تصویر کاربر سیم سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    من ۴۶سالمه ؛سه سال پیش به تشخیص دکتر قلب دچار وسواس فکری درد شدم تا ۸ ماه اسنترا مصرف کردم ولی بعد تدریجی ترک کردم.الان چند وقته چندبار دچار ًضربان قلب شدم یک سری پروپرانول مصرف کردم ولی دوباره همون طور شدم این بار دکتر عمومی متورال ۵۰ نوشت گفت بهتره و للوکساید برای استرس ؛ولی چون در موردش سرچ کردم میترسم استفاده کنم به نظر شما استفاده کنم یا پرورانده رو مصرف کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 2 سال پیش)
      نه هیچ اشکالی ندارد می توانید استفاده کنید
  • تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام و تشکر از الطاف جنابعالی.... بعضی مواقع تپش قلب می گیرم و احساس ناخوشایندی میاد سراغ چند دکتر رفتم گفتن قلب شما هیج ایرادی ندارد به فکر استرس ات باش ولی نمیتونم ترک کنم به عنوان متخصص قلب داروی پیشنهادی شما و دز آن برای خنثی کردن تاثیر استرس بر قلب چه دارویی هست چون یکم استرس میگریم قلب نرمال و کوبنده میزنه انوقت میرسم استرس زیادتر و قلب نا آرام تر میفته رو سیکل معیوب.. #بهترین قرص جلوگیری از تاثیر استرس برقلب#
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۹ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      برای طپش از نظر قلبی بهترین دارو پرانول ده است ولی برای کمترل اضطراب هیچ پزشکی بهتر از متخصصین روانپزشکی شما را نمی توانند راهنمایی کنند
    2. تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۹ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      بیزوپرولول مصرف میکنم فرقش با داروی پیشنهادی چی هست
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      از همان دسته است و عملکرد مشابهی دارد همان را می توانید ادامه دهید
    4. تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      دکتر جان دز اش را نفرمودین و چند نوبت الان یک عدد بیزوپرولول دو ونیم، 2.5 میخورم فقط صبح کافیه؟ ممنونم تمام
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      بله همین دوز کافی است ولی ویزیت روانپزشک هم فراموش نشود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Damon سه شنبه ۷ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر خسته نباشید
    ببخشید مزاحمتون میشم .
    بنده یک سوال داشتم ازتون
    من سردی نوک انگشتان پا دارم و حس میکنم جدیدا وقتی فعالیتی انجام میدم به نسبت قبل ضربان قلبم زودتر میره بالا
    و باعث نگرانیم میشه از قفسه سینه حالت تنگی نفس خفیف حس میکنم .
    و گاهی دهانم خشک میشه .
    بارها آرمایش هموگلوبین و ویتامین دی و تی اس اچ و چربی و قند انجام دادم ولی قند و چربی نداشتم تیروئیدم کاملا نرمال بود و ویتامین دی من متوسط به سمت کم بود ولی دو سال هست ویتامین دی ۵۰۰ هر ماه میخورم ... خفیف ریفلاکس دارم ولی سوء هاضمه و کم اشتهایی ندارم ولی گاهی که این حالت هام شدید میشه دهنم خشک و بلع برام سخت میشه .بسیار استرسی هستم .. ۲۸ سالمه وزن ۷۰ قد ۱۷۴
    اسپرومتری ریه انجام داده بودم و دکتر هم با گوشی شش هام رو گوش کرد گفت نرماله ..
    میخواستم ببینم پس دلیل این تنگی نفس خفیف و سردی نوک انگشتان و نگرانی چی میتونه باشه ؟ و آیا غیراز این آزمایشات نیاز به آزمایشات دیگه ای داره ؟و یا نیاز به مراجعه به دکتر ؟
    تشکر .
    Damon:
    اینها نوار و اکو و تست ورزش من هست .

    (البته اشاره کنم موقعی که این نوار قلب گرفته شده من بیست دقیقه قبلش هفت طبقه از پله رفتم بالا )

    اضافه کنم که هیچگاه در ناحیه قلب و کل قفسه سینه دردی نداشتم و درد شکمی ندارشتم دردپشت و بازو ها و فک و گردن نداشتم فقط گاهی که اون حالتهام شدت میگرفت،حالت گرفتگی و اسپاسم در ناحیه قفسه سینه داشتم .
    هنگام دویدن و در زمان تست ورزش احساس درد در قفسه سینه یا نگی نفس نداشتم
    ...کمی احساس خستگی خفیف و گاهی منگی خفیف دارم .
    ولی با راه رفتن سرم گیج نمیرود و پیاده روی زیاد دارم

    چون تا پنج تصویر میشد فرستاد نتونستم تمام صفحات تست ورزشمو بفرستم ...ولی دکتر بهم گفت قدرت قلبت خوبه و تنگی نفس نداری .تردمیلو تا اخر رفتم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۷ مرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام تمام علايم ناشي از اضطراب هست و نياز به مشاوره با يك روانپزشك كافيست
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۳ تیر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر نجفی خسته نباشید چند سالی هست عصر ها یه استرس خاصی میگیرم زیر دلم سفت میشه احساس دفع شدید میگیرم و اسهال میشم تپش قلبم بالا میره _سیگار میکشیدم خیلی بدتر بودم یه ساله ترک کردم_هر روز عصر استرس میگیرم بعضی موقع ها یه ماه خوبم ولی باز استرس میگیرم و تپش قلب?
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۳ تیر ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام علایمی که میدهید شاید بهتر باشه با متخصص غدد مطرح بشه . یک ازمایش کلی مورد نیاز هست
  • تصویر کاربر خواجه جمعه ۱۳ تیر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    سلام. آیا تپش قلب باعث استرس است یا استرس باعث تپش قلب. در سایت زیر گفته تپش باعث استرس است
    https://dr-sanaie.com/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88/
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۳ تیر ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام استرس باعث ايجاد تپش قلب ميشود
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۶ خرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید، ۲۰ سالمه ، ده روزه که تپش قلب دارم ، بیمارستان رجایی، مرکز قلب ، رفتم ،نوار قلب گرفتم ،عکس از قفسه سینه گرفتم ،ازمایش دادم ،گفتن همه چی اوکیه ،پرانول و کلرودیازپکساید میخورم ، ولی همچنان تپش قلب دارم ، یهو شدید میشه یهو متوقف میشه نمیدونم چیکار کنم ، هر جام میرم میگن مشکلی نداری.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۶ خرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام نوار قلب از زمان تپش قلب بگیرید و یا اگه در ۲۴ ساعت تکرار میشه هولتر ۲۴ ساعته نوار قلب ببندید تا ریتم تپش قلبتون ثبت بشه به پزشک مراجعه کنید تا درمان مناسب براتون انتخاب بشه
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۶ خرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام هولتر ریتم بشین و متخصص اریتمی بینتون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    سلام من به علت تپش قلب به دکترمراجعه کردم وپس ازانژیواز قرص دیلتیازم ...روپیکسون وآاس آ استفاده میکنم لذا باتوجه به اینکه همیشه مضطرب و دچارافسردگی شده ام چه قرصی استفاده کنم که برای قلبم مضرنباشد چون میگن قرس فلوکستین برای من خوب نیست لطفا راهنمایی کنید ازچه نوع قرصی استفاده کنم ممنون میشم درضمن قبل ا زانژیو به من گفتند دوتا ازرگهات گرفته است پس ازانژیو گفتن نه رگهات بازه ...ایا قرص های قلب راباید تاآخرعمراستفاده کنم بازهم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید باتشکر سلیمانی هستم ازاصفهان ضمنا 5سال است ازدردسینه هم شاکی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام

      برای تصمیم‌گیری در مورد ادامه داروهای قلبتوند باید مدارکتون دیده بشه

      اما برای افسردگی میتونید سرترالین ۵۰ صبح ها هفته اول نصف و سپس روزی یک عدد مصرف کنید

درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر